Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 17:04:33
|
|
|
|
Krky
|
Joj ženske, pa šta se žalite! MM mi je jednom prilikom rekao "Šta će ti cvijeće, imaš ga puni vrt?!". Ipak,jednom, za neki ročkas, dobih ogroman buket i neki poklon. Poklona se zaista ne sijećam, ali zbog buketa sam morala sjesti i doći k sebi. Godišnjice nam sve propadoše, iznenađenja ne trpi. Jednom prilikom, za rođendan ili godišnjicu, poslala mu ja telegram u firmu, njega ko za inat nije bilo, ali mu poštar ostavio ceduljicu, pa kako nije znao što je, otišao po njega usred posla...ono što sam čula nije bilo nimalo romantično. A ja poklone naručujem
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 20:38:31
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: lilivana IZVORNA PORUKA: tiha moj ce meni dati otkaz ako to vidi! ja jessam romanticna ali djeca su tu pa malo teze ali mm nije uopce! e da romantican je bio za dan zena kad je reko otvori gepek ja otvorim a buket ruza unutra mislim romantika u pm! Tiha, stvarno si prezahtjevna, pa ipak si dobila buket! mm je uvjeren da mi je on sam dovoljan dar za godišnjicu Nama je godišnjica 16.10. Baš me zanima hoće me s čim iznenadit. Svaki put ja nekaj smišljam, ove godine baš neću niš. Sama ću se izvest na večeru ak on niš ne isplanira to je bilo prvi puta da sam dobila buket a ljuta sam bila jer mi cijeli dan nije cestitao i onda kaze otvori gepek....pukla sam i hladno ga zatvorila
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 20:51:26
|
|
|
|
zg_cinik
|
malo sam zbunjen.. mislim, treba se sjetit... al sad nekakva velka čestitanja i pokloni...iznenađenja... ak se nemrete iznenadit, međusobno, druge dane... netreba ni taj... ovak ispadne da slavite...kaj??? da ste uspjeli izdržat još jednu godinu.. (sorry ak sam povredil nečije osječajčiće...)
< Poruku je uredio zg_cinik -- 9.9.2008 20:57:45 >
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 20:52:30
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik malo sam zbunjen.. mislim sta si zbunjen?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2008 21:24:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 21:27:57
|
|
|
|
tiha
|
ja ocekujem da mi se samo cestita! nemoram uvijek bit prva uostalom meni je za nasu godisnjicu imendan-valentinovo!
< Poruku je uredio tiha -- 9.9.2008 21:30:43 >
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 21:30:48
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik malo sam zbunjen.. mislim, treba se sjetit... al sad nekakva velka čestitanja i pokloni...iznenađenja... ak se nemrete iznenadit, međusobno, druge dane... netreba ni taj... ovak ispadne da slavite...kaj??? da ste uspjeli izdržat još jednu godinu.. (sorry ak sam povredil nečije osječajčiće...) znaš tko priča kao i ti netko tko u životu nije imao osobu koja je u stanju napraviti nešto posebno za njega/nju!!! Istina je da taj dan nije po ničemu drugačiji od ostalih i da su iznenađenja tamo gdje ih i kada ih najmanje očekuješ ali ako nisi u stanju osobi sa kojom djeliš život taj dan na nešto posebniji način pokazati da ju voliš kao i svaki drugi dan... i da taj dan bude ispunjen nekom drugom energijom onda nisi bio u takvoj iskrenoj vezi.... sorry ak sam ja tebe uvredila ali je tak... MM meni iz vedra neba donese ružu poslije posla ili čokoladu zagrli me i kaže da me voli... na jedan običan dan usred radnog tjedna.. na našu godišnjicu poklonio mi je poklon koji ću imati za cijeli život i zna da mi puno znači jer MI RAZGOVARAMO i on je iz NAŠEG RAZGOVORA to izvuka.. načina koji mi ga je dao isto ima svoje i ja sam se od sreće što mene moj muž sluša i čuje rasplakala... svaki puta kada pogledam poklon sjetim se nekih posebnih trenutaka pa i toga sa naše godišnjice... da možeš sada i trabunjati da nam je prva nek ti se javim za koju godinu... i znaš da hoću i mišljenje će biti isto!!!! ....
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 21:44:30
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: FIONA znaš tko priča kao i ti netko tko u životu nije imao osobu koja je u stanju napraviti nešto posebno za njega/nju!!! sorry ak sam ja tebe uvredila ali je tak... ...da možeš sada i trabunjati da nam je prva nek ti se javim za koju godinu... i znaš da hoću i mišljenje će biti isto!!!! .... neznam kaj Te je raspalilo... to kaj neko ima drukčije mišljenje... jako mi je drago zbog Tebe i TM... i iskreno vam želim da se poklanjate i na zlatnom piru...(bdw... bil sam na jednom ove godine, i bilo je dirljivo do suza...) kaj se tiče "osobe koja je u staju napravit nešto za njega/nju..." fala anđelima... imam ih više od jedne... i nisi me uvrijedila... i nebum Ti trabunjal... poštujem Tvoje mišljenje...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 21:52:12
|
|
|
|
FIONA
|
znaš kaj me raspalilo ... kaj si nekad baš pravi cinik i svima koji ne misle kao ti ubiješ volju i želju... ak je mlada mama tražila savjet za poklon nije tražila zato da ga ne pokloni ili proslavi...i ona je jedna od onih koja smatra da je taj dan ipak nešto drugačiji od ostalih... eto na to sam ja mislila ... mir, mir, mir... nitko nije kriv... ava, ava, ava... ti si nekad pravi cinik!!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 21:53:54
|
|
|
|
Krky
|
Joj Ciniče, jedini si, ali si pravi predstavnik svog roda! I MM ima isto mišljenje.
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 21:55:33
|
|
|
|
zg_cinik
|
ajd... da ne misliš kajjaznamkaj... vrati se na početak... pa buš vidla da sam ja odgovoril mladoj mami... i mislim da je odgovor bil vrlo konstruktivan...
< Poruku je uredio zg_cinik -- 9.9.2008 21:56:05 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2008 21:55:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 21:58:28
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: Iva Piva IZVORNA PORUKA: FIONA ti si nekad pravi cinik!!!! kaj Ti je... nick je sasvim slučajan... na mnogo mjesta...(ukucaj na google: zg_cinik)
< Poruku je uredio zg_cinik -- 9.9.2008 22:00:24 >
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 21:58:47
|
|
|
|
FIONA
|
... bolje da niam pročitala... pa ovak si više mislil na njenog muža nego na nju!!! Mi žene volimo pokoln koji dajemo od srca ali i mi imamo koristi... znam imamo i od vezanja mašleka ali ipak.... zamisli da se nečiji muž sjeti da uplati vikend u nekom wellnes centru za dvoje... ma zavezale bi i tri mašleka ak me razmeš!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:03:34
|
|
|
|
mlada mama
|
ljudi godisnjica se blizi,a ja jos nista nisam smislila vidim bilo je malo rasprave dok me nije bilo ja sam zena, mozda sam malo preromanticna,ali meni to znaci puno,pa zar ja koja mu kuham perem,spremam,24h se brinem za nase djete ne zasluzujem neki znak paznje,pa makar to bilo i skuhana kava jedno jutro? da me probud i s rjecima:"volim te,sretna ti godisnjica??" zato su ljudi i izmislili godisnjice da se nekako zabiljeze,to ti je isto kao da djetetu recimo ne zelis napraviti slavlje za rodjendan!! to je moje misljenje,i dalje ostajem pri svome da cu ga iznenaditi
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:04:31
|
|
|
|
FIONA
|
podržavam te stara u potpunosti!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:06:23
|
|
|
|
mlada mama
|
ali kako cu ga iznenaditi nista mi ne pada na pamet a sa masnicama smo malo pretjerali u zadnje vrijeme,pa tako da to nece biti nikakvo iznenadjenje
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:07:21
|
|
|
|
zg_cinik
|
O.K. kad ste me napale... jel slavite (znate) godišnjicu prvog izlaska, poljupca, sexa, svađe... kaj to ni vredno za obilježiti...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:07:49
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama ljudi godisnjica se blizi,a ja jos nista nisam smislila vidim bilo je malo rasprave dok me nije bilo ja sam zena, mozda sam malo preromanticna,ali meni to znaci puno,pa zar ja koja mu kuham perem,spremam,24h se brinem za nase djete ne zasluzujem neki znak paznje,pa makar to bilo i skuhana kava jedno jutro? da me probud i s rjecima:"volim te,sretna ti godisnjica??" zato su ljudi i izmislili godisnjice da se nekako zabiljeze,to ti je isto kao da djetetu recimo ne zelis napraviti slavlje za rodjendan!! to je moje misljenje,i dalje ostajem pri svome da cu ga iznenaditi ja se u potpunosti slažem s tobom.... svakako zaslužuješ i to ne "neki znak pažnje"....već svakodnevnu pažnju, privrženost i ljubav.... ali nisi otvorila temu - kako da dobijem ono što zaslužujem.... nego kako iznenaditi dragog aj otvori novu, pa da vidimo konstruktivnih prijedloga
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:09:05
|
|
|
|
FIONA
|
znam kak ti je ... ja sam ti svoje rekla mislim kaj sam ja napravila.. teško je reči za drugog ak tu osobu bar malo ne upoznaš prije!!! Kaj si odustala od onog kaj sam ti rekla da mi je frendica napravila tortu u obliku !!!!!!????
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:10:41
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik O.K. kad ste me napale... jel slavite (znate) godišnjicu prvog izlaska, poljupca, sexa, svađe... kaj to ni vredno za obilježiti... tebe treba u top strpat... i svaki dan proslaviti kaj smo to napravile!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:15:32
|
|
|
|
mlada mama
|
Fiona ma nisam odustala,ali ja ne mogu nista planirati u naprijed jer nikad ne znam kad ce mi muz raditi,pa necu imati dovoljno vremena da se organiziram pozovem drustvo i narucim tortu kuzis? to svakako jos stoji,ali vidjet cemo kako ce raditi.... TROUBLED: malo sam se krivo izrazila, meni je muz puno put donio i kavu i hot-dog u krevet...zna i on mene iznenaditi,ali ja pitam za godisnjicu, vjerojatno cemo se iznenaditi,ali ja bi nesto drukcije,vecerice,pokloni to mi je vec isfurano kuzis me sto ti hocu reci??
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:16:52
|
|
|
|
Tata
|
Godišnjica je pravo vrijeme za krizu identiteta. Treba slaviti sve ostale dane kada ne znaš zašto slaviš. . . . . .
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:18:08
|
|
|
|
FIONA
|
e jesem mu plave patliđane smislit čemo mi nešto pa koliko nas ima valjda ti bumo bacile koju bubu u uho!!! ...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:19:02
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik O.K. kad ste me napale... jel slavite (znate) godišnjicu prvog izlaska, poljupca, sexa, svađe... kaj to ni vredno za obilježiti... evo ja znam jer sam oduvijek vodila dnevniktako da znam sve i jedan datum,ali malo mi je glupo svaki dan reci cestitam ti ovo,cestitam ti ono vjencanje je nesto drugo!!!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!