Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:41:32
|
|
|
|
FIONA
|
[j kriplo fala na komplimentu... ja to tebi iz milja ne da te vređam...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:42:10
|
|
|
|
mlada mama
|
vidis da mi je nesto palo na pamet
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:42:46
|
|
|
|
mirna
|
sada vam je valjda svima jasno zasto vecina muskaraca zaboravlja na godisnjice... Tata da li ti uopce znas kada si se ozenio
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:43:13
|
|
|
|
FIONA
|
ha, ha , ha ja ga imam... vidiš nije loša ideja.... kaj se mašleka tiče na kraju bu ispalo da su nas dečki nadglasali... ma neću se tak igrat!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:43:36
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: mirna sada vam je valjda svima jasno zasto vecina muskaraca zaboravlja na godisnjice... Tata da li ti uopce znas kada si se ozenio onda, Tata????
< Poruku je uredio troubled -- 9.9.2008 22:44:15 >
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:44:44
|
|
|
|
Tata
|
sjetio sam se! sad kad sam se sjetio, idem po ožujsku...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:45:10
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: mirna sada vam je valjda svima jasno zasto vecina muskaraca zaboravlja na godisnjice... Tata da li ti uopce znas kada si se ozenio stari ne odgovaraj... svaki odgovor bu iskoristila protiv tebe... pa makar bil i točan...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:45:17
|
|
|
|
mlada mama
|
ma nisu fiona nece oni nas nadglasati oni misle samo na to,a mora postojati nesto sto cemo mi smisliti,i bit ce najoriginalnije iznenadjenje,bez masne
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:45:50
|
|
|
|
FIONA
|
mirnič a kaj bi znal... zna da voli repiće i duge uši... da je mašlek najljepša dekoracija ali koji parfem koristi žena nema pojma... kaj žena najviše voli jest nema pojma... zna koliko košta koja boca vina ali koliko košta omekšivač koji mu žena koristi za omekšavanje njegovih gaća ne zna!!! svi su isti.... samo JA; JA JA!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:47:03
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: mirna sada vam je valjda svima jasno zasto vecina muskaraca zaboravlja na godisnjice... Tata da li ti uopce znas kada si se ozenio stari ne odgovaraj... svaki odgovor bu iskoristila protiv tebe... pa makar bil i točan... ma nemoj,ajde da cujemo jel znate???? cinice kako bi ti svoju zenu iznenadio??
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:47:30
|
|
|
|
njanja
|
ajmo ekipo malo u obranu...Fiona, igram u tvom timu....
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:48:05
|
|
|
|
Tata
|
zg_cinik: moja veli da sam sve to potpisal...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:49:22
|
|
|
|
FIONA
|
dobro ti je i rekla samo kaj nisam sigurna jel ona bila svjesnakaj je ona potpisala!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:49:35
|
|
|
|
Tata
|
mlada mama: pino silvestre burek 12 kuna
< Poruku je uredio Tata -- 9.9.2008 22:50:22 >
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:50:11
|
|
|
|
mlada mama
|
fiona jesu oni tebe meni malo naljutili??
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:50:38
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: Tata pino silvestre burek 12 kuna , za ne vjerovat
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:50:40
|
|
|
|
zg_cinik
|
[/quote] ma nemoj,ajde da cujemo jel znate???? cinice kako bi ti svoju zenu iznenadio?? [/quote] kaj ti ja ličim na ovcu... pa draga mi ovo čita... kakvo bi to bilo iznenađenje...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:50:47
|
|
|
|
FIONA
|
mlada mama on nju svaki dan iznenadi čim ujutro zine!!! ... a vrhunac dana je kada kaže ŽENO DI SU MI ČISTE GAĆE!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:51:35
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: FIONA dobro ti je i rekla samo kaj nisam sigurna jel ona bila svjesnakaj je ona potpisala!!! Fiona!!
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:51:36
|
|
|
|
mlada mama
|
ajme kako ste me nasmijali danas,di ste bili jutros
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:52:16
|
|
|
|
FIONA
|
NE MALO... PUNO!!! Ali ih svejedno volim i nebi mi raja bez njih bila ista!!! A sada idemo nazad u napad!!! Gdje smo stali....!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:52:50
|
|
|
|
mlada mama
|
sigurno i tatina cita kad je odmah napisao odgovor
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:52:54
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: FIONA mlada mama on nju svaki dan iznenadi čim ujutro zine!!! ... a vrhunac dana je kada kaže ŽENO DI SU MI ČISTE GAĆE!!! kaj sudiš po sebi...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2008 22:53:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 22:53:57
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik ma nemoj,ajde da cujemo jel znate???? cinice kako bi ti svoju zenu iznenadio?? kaj ti ja ličim na ovcu... pa draga mi ovo čita... kakvo bi to bilo iznenađenje... ma ne prodaj mi te stare fore...ni da velikim pisanim slovima napišeš ne bi ju moglo kod tebe više niš iznenaditi!!!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!