Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:10:32
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: mlada mama IZVORNA PORUKA: Iva Piva IZVORNA PORUKA: mlada mama sigurno ne cita,ali ti ne znas sto bih napisao e mlada mama, čita, čita svakodnevno nisi mu valjda ti zena??? Ovo je za riknut od smijeha ajme zakon, ja mislila slavit ćemo Šuru u bircu, a ovdije sam se nasmijala za poludit...Eto i to je slavlje za Marka
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:10:36
|
|
|
|
mlada mama
|
daj fiona ne odustaj pokazimo mi njima, tata se vec odao da ne mora biti masna,rep i usi, ajd usi moraju biti,ali ne zecje
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:11:13
|
|
|
|
Tata
|
ženi burek, meni lisnato...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:12:05
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: mlada mama IZVORNA PORUKA: Iva Piva IZVORNA PORUKA: mlada mama sigurno ne cita,ali ti ne znas sto bih napisao e mlada mama, čita, čita svakodnevno nisi mu valjda ti zena??? Ovo je za riknut od smijeha ajme zakon, ja mislila slavit ćemo Šuru u bircu, a ovdije sam se nasmijala za poludit...Eto i to je slavlje za Marka
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:13:23
|
|
|
|
mlada mama
|
ma sve je to za naseg Markica, samo meni je cudno ni Iva ni cinik vise ne odgovaraju mora da sam ih razotkrila
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:14:06
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama ma sve je to za naseg Markica, samo meni je cudno ni Iva ni cinik vise ne odgovaraju mora da sam ih razotkrila nisi jos...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:14:39
|
|
|
|
FIONA
|
kako sam imala prilike preko raje upoznati dva predivna muškarca puna osječajnosti dali su mi ideju kako da ih se iznenadi za godišnjicu..muškarce kao što su oni... zaveži mašlek, otvori mu žuju, donesi pred TV i nestani mu ispred očiju jer počinje tekma!!!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:14:58
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama ma sve je to za naseg Markica, samo meni je cudno ni Iva ni cinik vise ne odgovaraju mora da sam ih razotkrila e mlada mama, nisi baš neka James Bondica....
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:16:06
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: mirna IZVORNA PORUKA: mlada mama ma sve je to za naseg Markica, samo meni je cudno ni Iva ni cinik vise ne odgovaraju mora da sam ih razotkrila nisi jos... pa sta si mu onda ti zena???
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:17:04
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama ma sve je to za naseg Markica, samo meni je cudno ni Iva ni cinik vise ne odgovaraju mora da sam ih razotkrila kaj bi me razotkrila...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2008 23:17:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:17:15
|
|
|
|
Tata
|
IZVORNA PORUKA: FIONA kako sam imala prilike preko raje upoznati dva predivna muškarca puna osječajnosti dali su mi ideju kako da ih se iznenadi za godišnjicu..muškarce kao što su oni... zaveži mašlek, otvori mu žuju, donesi pred TV i nestani mu ispred očiju jer počinje tekma!!!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:18:07
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama IZVORNA PORUKA: mirna IZVORNA PORUKA: mlada mama ma sve je to za naseg Markica, samo meni je cudno ni Iva ni cinik vise ne odgovaraju mora da sam ih razotkrila nisi jos... pa sta si mu onda ti zena??? boze sacuvaj... dovoljan mi je moj!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:18:17
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: FIONA kako sam imala prilike preko raje upoznati dva predivna muškarca puna osječajnosti dali su mi ideju kako da ih se iznenadi za godišnjicu..muškarce kao što su oni... zaveži mašlek, otvori mu žuju, donesi pred TV i nestani mu ispred očiju jer počinje tekma!!!!! znas i u tome imam srece moj ne voli tekme
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:20:19
|
|
|
|
mlada mama
|
ajde mirna fala Bogu,vec sam se uplasila
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2008 23:21:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:21:17
|
|
|
|
FIONA
|
čekaj te cure sad ste mene opet izbacile iz takta ak sam ja dobro shvatila troubled i Cinik ili??? farbam se pa se ne bi čudila da sam krivo skopčala!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:21:58
|
|
|
|
njanja
|
ovo je kao u kviskoteci: tko je tajanstvena osoba! OSOBA A-recite tko ste?Ja sam draga od cinika... OSOBA B-recite tko ste?JA sam draga od cinika...
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:22:06
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama ajde mirna fala Bogu,vec sam se uplasila fakat... vidim FIONA me upoznala... Ti si u strahu... neznam zakaj muriju ne zovete...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:22:27
|
|
|
|
mlada mama
|
cekaj iva,tek pocinje,ako se mali ne probudi ja sam spremna do ujutro raspravljati
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:22:42
|
|
|
|
FIONA
|
odgovor C- Fiona sigurno nije!!! BINGOOOO
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:23:14
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: njanja ovo je kao u kviskoteci: tko je tajanstvena osoba! OSOBA A-recite tko ste?Ja sam draga od cinika... OSOBA B-recite tko ste?JA sam draga od cinika... Ja sam draga od cinika
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:23:38
|
|
|
|
mirna
|
sada samo jos taticu trebate razotkriti.. Kako bi muskarci pronasli Ringeraju bez njihovih zena..
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:24:02
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: FIONA čekaj te cure sad ste mene opet izbacile iz takta ak sam ja dobro shvatila troubled i Cinik ili??? farbam se pa se ne bi čudila da sam krivo skopčala!!! ja kriplo... a Ti nakon 6 stranica nisi skukala...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:24:06
|
|
|
|
njanja
|
Trebali smo zvati i poirota
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!