Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:12:51
|
|
|
|
tiha
|
ja i mm ipak ostajemo tu
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:13:01
|
|
|
|
troubled
|
njanja...luđakinjo
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:13:11
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: mlada mama ja sumnjam na njanju, troubled ima divnog muza kojeg je malo prije pohvalila,a to definitivno nije cinik, njanja sto imas za reci u svoju obranu??? a i tiha se nekako prikriva.....ona je sumjivica....KORISTIM IVINU FORU SKRETANJA PAŽNJE NA DRUGU.....a troubled i tata? šta o tome mislite? ton je već sumnjivo.... p.s. i ja imam divnog muža sad mi je nesto palo na pamet cure moje kocim se od smjeha,ali ne smijem reci na koga ja sumnjam,jer ta osoba uopce nije prisutna i nebi nilo lijepo
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:14:20
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: tiha ja i mm ipak ostajemo tu evo vidite: ako je cinik tu i tiha i mm......
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2008 0:14:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:14:48
|
|
|
|
tiha
|
joj valjam se i umirem od smijeha
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:14:52
|
|
|
|
troubled
|
cinik...a da ti nisi ružin dragi???? ili ivin??? ili njanjin??? moj?
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:15:10
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: njanja I ja, kao jedna od sumnjivica, idem u krevet.....svom divnom mužu....a da li je to cinik??? Morati ćete cure otkiti....ako, naravno Iva Piva ne bude spavala s nama u krevetu......Ili možda troubled ili tiha..... moj je došel s koncerta i pozval me u krevet...idem svom mužu kad nemrem otkriti tko je tko za njega sam ziher da je moj a vi ste jedna do druge koje su mi zbog smjeha skoro izazvale prerane trudove... kissi, kissi društvo ovo mi je super terapija....smijeh, smijeh i još malo smijeha!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:15:23
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama sad mi je nesto palo na pamet cure moje kocim se od smjeha,ali ne smijem reci na koga ja sumnjam,jer ta osoba uopce nije prisutna i nebi nilo lijepo aaaaa...dok stari sumnjivci idu u krevet, novi dolaze...postaje sve napetije....pa j neću moći spavatiiiiiiii
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:15:30
|
|
|
|
zg_cinik
|
draga... ajmo... znaš da delam sutra...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:15:36
|
|
|
|
tiha
|
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:16:25
|
|
|
|
mlada mama
|
sreca pa na mene jos nitko nije posumnjo,fiona jos si tu,znam da ti je tesko ostaviti nas
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:16:54
|
|
|
|
tiha
|
pa ak ti se bas ide u krpe ajmo
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:17:39
|
|
|
|
troubled
|
e....promakla nam je mlada mama....kako se samo pritajila.... da nije ona?
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:17:43
|
|
|
|
njanja
|
AJMO U KRPE
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:18:01
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama sreca pa na mene jos nitko nije posumnjo,fiona jos si tu,znam da ti je tesko ostaviti nas da jesam i ljuta sam sama na sebe a jedva sijedim na stolici!!!! Di samo Cinik čupa ove slike, sad mi je pobeglo kak sam se nasmijala!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:18:11
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik draga... ajmo... znaš da delam sutra... ajd ti samo sad ce ona
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:18:45
|
|
|
|
troubled
|
amo...neke su ure...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:19:51
|
|
|
|
tiha
|
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:20:18
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: tiha pa ak ti se bas ide u krpe ajmo ne,ne tiha ti si se sama odala, rekla si da ti se muz nece da odljepi od laptopa,a sad odjednom ti dosla,a cinik "Ide u krpe" hmmmmm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2008 0:20:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:21:25
|
|
|
|
tiha
|
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:21:56
|
|
|
|
FIONA
|
a Piggy tiho promatra i misli a koje budale... kao zreli ljudi u pola jedan ujutro natežu se ko je kome muž a koja je kome žena!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:22:34
|
|
|
|
tiha
|
hehe iva piva odi samo pridruzi se dragom ja i ovaj moj nikako da odemo tjeramo jedno drugo a nista
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2008 0:23:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!