Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:59:10
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: osobno je li neko od vas možda gleda neku sapunicu? ja bas i ne,nekad mozda cokoladu...a zasto ma bezveze...da se utješim da nisam jedina. navukla sam se na čokoladu otkad sam doma po cile dane...a šta ću kad je slatka...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:59:40
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: curice molim te osobno o kakvom si ti tenku pisala vidjela sam slike,al ne naiđoh na tenk malo se bolje pogledaj u ogledalo ili kupi dobre naočale-izgleda da ti dobro ne vidiš to vi mene tješite. baš vam hvala.
< Poruku je uredio curice -- 6.12.2009 22:00:54 >
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:59:41
|
|
|
|
pikachu
|
Ja sam cijepljena od sapunica... Nekako se ne mogu navući... Idu mi na živce sa svojim plitkim fabulama...
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 22:00:20
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: osobno je li neko od vas možda gleda neku sapunicu? gledaju moje cure i cijeli njihovi razredi onu u podne i po,pa nam često zbog toga i ručak prisjedne eto, baš mi je drago da sam u skupini s dvanaestogodišnjakinjama...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 22:00:54
|
|
|
|
pepeljuga
|
Meni je bila super Acapulco dusom i tijelom Al nikad bas nisam pratila nesto posebno
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 22:01:18
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Ja sam cijepljena od sapunica... Nekako se ne mogu navući... Idu mi na živce sa svojim plitkim fabulama... he he he...to sam i ja tvrdila donedavno.
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 22:01:29
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov bravo za tatu .. (p.s. nisam ti vratila SMS u subotu, drago mi je što si kasnila s odgovorom na moju poruku ) draga moja,sve 5.I meni je drago zbog kašnjenja .Moji gledaju Taticu u suknji,pa idem još malo njima.
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 22:01:52
|
|
|
|
curice
|
da te utješim-najstarijoj je tek 9 god
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 22:02:58
|
|
|
|
pepeljuga
|
Aj Žaba laka ti noc
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 22:03:25
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: curice da te utješim-najstarijoj je tek 9 god ajme. još gore. nisam ni u pubertetu.
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 22:04:38
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: curice da te utješim-najstarijoj je tek 9 god ajme. još gore. nisam ni u pubertetu. žabice laku noć,pusa Luciji
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 22:06:06
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: pikachu Ja sam cijepljena od sapunica... Nekako se ne mogu navući... Idu mi na živce sa svojim plitkim fabulama... he he he...to sam i ja tvrdila donedavno. A gle, i čuvala sam trudnoću jedno vrijeme pa nisam pokleknula, a sada sam 'zaposlenija' pa ne vjerujem, ali nikad ne reci nikad...
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 22:09:11
|
|
|
|
pikachu
|
Laku noć, žaba... Evo cure i ja moram gibati... Pa laku noć i vama...
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 22:14:00
|
|
|
|
pepeljuga
|
pikachu laka ti noc,puse Viti
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 22:14:33
|
|
|
|
osobno
|
ja vas isto pozdravljam, idem stavit leć Luku. Lipo sanjajte.
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 22:15:15
|
|
|
|
curice
|
laku noć pikachu,lijepe snove sanjaj
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 22:15:51
|
|
|
|
curice
|
ode i ti osobno,ajde laku noć i lijepo spavaj
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 22:19:15
|
|
|
|
Candy
|
Samo kratko da vas pozdravim i zaželim laku noć...Odoh u krevetac,sutra opet rano...Pa-pa !
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 22:19:43
|
|
|
|
pepeljuga
|
Osobno i tebi laka noc i nek Luka brzo zaspe Curice sad sam ti gledala slikice,cure su preslatke
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 22:20:31
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Candy Samo kratko da vas pozdravim i zaželim laku noć...Odoh u krevetac,sutra opet rano...Pa-pa ! Candy laka ti noc
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 22:22:00
|
|
|
|
curice
|
hvala draga imam nešto novih sa Laurinog rođendana,ali nikako da ih stavin(ljenguza )
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 22:22:17
|
|
|
|
curice
|
laku noć Candy
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 22:23:23
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: curice hvala draga imam nešto novih sa Laurinog rođendana,ali nikako da ih stavin(ljenguza ) a vidis da je i meni trib alo 9 miseci da stavim album i
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 22:25:41
|
|
|
|
curice
|
morat ću ga i ja staviti kroz slijedećih 9 mjeseci,inače će doći i Laurin peti rođendan
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 22:32:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
idem oprat kosu i tusnut se pa se vracam
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!