|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Đuro"
10.9.2008 14:46:14   
koka
Cure moje sad na prepoznavanju kad se budemo srele, obavezno crvenu mašnu ili žuju sa sobomuser posted image

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 701
10.9.2008 14:48:54   
tiha
imamo masnica koliko volis! ne siki vise trazila je u subotu i poslje vise nije ni trazila ja se 2 puta izdojila i nisu mi grudi napete...sad kad vec netrazi necu joj ni davat i tako sam misla dojit do godinu dana kazu da je sve sto je vise od toga previse jer jedu sve! ona je dobro prihvatila to sto joj nisam dala pa je necu sad opet vracat tko ce je onda odviknit malo das malo nedas.... nema dosta je!

Neposredna veza do poruke: 702
10.9.2008 14:49:46   
mlada mama
nema problema to ce nam biti znak raspoznavanja,joj kako bih voljela doci na jedno druzenje

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 703
10.9.2008 14:52:10   
tiha
organizirat cemo druzenje kad budes u os -svegra,bumbika...........i ja ( ima jos cura al mi mozak sad neradi)

Neposredna veza do poruke: 704
10.9.2008 14:52:13   
mlada mama
IZVORNA PORUKA: tiha

imamo masnica koliko volis! ne siki vise trazila je u subotu i poslje vise nije ni trazila ja se 2 puta izdojila i nisu mi grudi napete...sad kad vec netrazi necu joj ni davat i tako sam misla dojit do godinu dana kazu da je sve sto je vise od toga previse jer jedu sve! ona je dobro prihvatila to sto joj nisam dala pa je necu sad opet vracat tko ce je onda odviknit malo das malo nedas.... nema dosta je!

ma normalno da je dosta, samo pazi da ti se grudi ne upale,ja sam imala s tim problema uzasnih odi kod doktora da ti propise tablete za zaustavljanje mlijeka, jer to se zna nakupljati, pa ti se cak zna upaliti i nakon mj. dana

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 705
10.9.2008 14:54:11   
tiha
danas su mi malo napete izdojit cu se malo pa cu vidit....trebala bi otic kod dr po te tablete vidjet cu

Neposredna veza do poruke: 706
10.9.2008 14:54:29   
piggy
ako otkrijemo do srijede tko je ćiji dragi,morati će se upoznati s nama na druženju,a to će biti cinik pošto je iz zagreba,za tatu ne znam od kud jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 707
10.9.2008 14:55:28   
tiha
nebudi piggy sigurna da je iz zga-----hmmmmmmmmmmmmmm-------user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 708
10.9.2008 14:55:39   
mlada mama

organizirat cemo druzenje kad budes u os -svegra,bumbika...........i ja ( ima jos cura al mi mozak sad neradi)

jedva cekamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 709
10.9.2008 14:56:41   
mlada mama

danas su mi malo napete izdojit cu se malo pa cu vidit....trebala bi otic kod dr po te tablete vidjet cu

zovu ti se BROMERGON

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 710
10.9.2008 14:58:00   
mlada mama

nebudi piggy sigurna da je iz zga-----hmmmmmmmmmmmmmm-------user posted image
[/quote

I ja sam pretpostavljala da je iz zg. valjda zato sto mu pise zg_cinik

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 711
10.9.2008 14:58:56   
piggy
čim je zg-cinik i piše purgerski,nemreš fulat,a ko zna možda se i varamuser posted image možda se skriva iz mašneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 712
10.9.2008 14:59:36   
mirna
ma normalno da je dosta, samo pazi da ti se grudi ne upale,ja sam imala s tim problema uzasnih odi kod doktora da ti propise tablete za zaustavljanje mlijeka, jer to se zna nakupljati, pa ti se cak zna upaliti i nakon mj. dana

popij danas i sutra čaj od kadulje, 2 čaše na dan i neće ti trebati nikakvih tableta... taj čas ti se smanji produkcija mlijeka.. isprobano!user posted image

Neposredna veza do poruke: 713
10.9.2008 15:00:46   
mlada mama
IZVORNA PORUKA: mirna

popij danas i sutra čaj od kadulje, 2 čaše na dan i neće ti trebati nikakvih tableta... taj čas ti se smanji produkcija mlijeka.. isprobano!user posted image

prvi put cujem, svasta cu ja nauciti od vas

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 714
10.9.2008 15:08:27   
Puli
eto me
tko će mi kavicu skuhati i nešto slatko poslužiti

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

Neposredna veza do poruke: 715
10.9.2008 15:13:32   
mlada mama
evo puli ja ti se ne snalazim bas s onim lijepim slikicama koje izazivaju sline, pa ti ja ovako posluzimuser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 716
10.9.2008 15:18:51   
tiha
piggy skriva se on ipak iza masnice!!!!user posted image

Neposredna veza do poruke: 717
10.9.2008 15:20:10   
piggy
user posted image user posted image user posted image
kavica,osvježavajući napitak i naravno malo za zasladiti dušuuser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 718
10.9.2008 15:20:53   
mlada mama
user posted image evo jedna tortica

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 719
10.9.2008 15:22:20   
mlada mama

piggy skriva se on ipak iza masnice!!!!user posted image

ti definitivno nisi cinikova draga!! nebi se tako odavala hahahahah

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 720
10.9.2008 15:22:21   
piggy
nek se on skriva,kad mu skinemo tu mašnicu ostat će goluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a onda je nadrapao,molim bolju polovicuuser posted image da ga ne braniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 721
10.9.2008 15:24:33   
Puli
popij danas i sutra čaj od kadulje, 2 čaše na dan i neće ti trebati nikakvih tableta... taj čas ti se smanji produkcija mlijeka.. isprobano!

mirna ovo je dobro za znati

Neposredna veza do poruke: 722
10.9.2008 15:26:38   
piggy
user posted image user posted image user posted image

Puli ja te poslužila,vidiš kak sam dobra,samo da me opet vodiš u maksićuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 723
10.9.2008 15:26:57   
tiha
ostat ce gol jadanuser posted image  pokidat cemo ga pa vidite koliko nas je!

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 724
10.9.2008 15:27:36   
Puli
curke hvala na kavici i slatkom cura je već budna inače do 4 spava

danas smo zbog zubića u svađi sa spavanjem spavala dva puta po pola sata pa ćemo brzo brisati vani

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!