Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Izbori - drugi krug 3.1.2010 10:29:21
|
|
|
|
mišica 666
|
Meni je kako ti misica kažeš "prestrasno" da ti pričaš o korumpiranom lopovu nekome kome ništa od toga nije dokazano...to što je za vrijeme svog mandata u gradu napravio "čuda" to se ne spominje...I većina se sprda na račun engleskog jezika, koliko vas takvih zna koji jezik Mesić govori?? ma sta je napravio za zagreb znas li ti koliko je taj zagreb zadužen ..... a smeta me to što josipoviću nemate prljavog veša povješat pa vam je glavni argument koje je vjere i da izgleda ko mlakonja.
|
|
RE: Izbori - drugi krug 3.1.2010 10:42:06
|
|
|
|
Thea
|
IZVORNA PORUKA: mišica 666 Meni je kako ti misica kažeš "prestrasno" da ti pričaš o korumpiranom lopovu nekome kome ništa od toga nije dokazano...to što je za vrijeme svog mandata u gradu napravio "čuda" to se ne spominje...I većina se sprda na račun engleskog jezika, koliko vas takvih zna koji jezik Mesić govori?? ma sta je napravio za zagreb znas li ti koliko je taj zagreb zadužen ..... a smeta me to što josipoviću nemate prljavog veša povješat pa vam je glavni argument koje je vjere i da izgleda ko mlakonja. Josipović nerma prljavog veša??' Ima draga !!Imaju oni svi samo se to sve zataška.. " Naime, prije nekog vremena, točnije prije devet godina otkrivena je afera u svezi s nezakonitim radnjama udruge Posmrtna pripomoć, čiji je predsjednik, a kasnije član Nadzornog odbora bio Josip Kregar, kandidat za zagrebačkog gradonačelnika na nedavno održanim lokalnim izborima. Tada je buknula priča o navodnih 360 tisuća kuna vrijednom kreditu koji je Kregar kao predsjednik Nadzornog odbora udruge Posmrtna pripomoć primio od Štedionice Zlatica, inače tvrtke koju je osnovala spomenuta udruga. Priču je iznio Pero Smiljanić, koji je «za nagradu» kao donačelnik bivše službe Financijske policije Ispostave Zagreb, preko noći ostao na ulici. No ono što je posebno zanimljivo jesu Smiljanićeve tvrdnje kako se iza priče o Kregarovom kreditu zapravo kriju još veće kriminalne radnje i njihovo zataškavanje. Smiljanić tvrdi kako su se u poslovnim knjigama iskazivali nerazmjerno veliki troškovi, neutemeljeni na poslovnim događanjima, kupovale precijenjene nekretnine te odobravali krediti uz male ili nikakve kamate, dok je istovremeno Posmrtna pripomoć za svoju tekuću likvidnost od tih istih društava uzimala kredite uz znatno više kamatne stope. Tako se novac izvlačio iz Posmrtne pripomoći. Afera je navodno zataškana jer su u čitavu priču umočene veće SDP-ove «ribe» dr. Ivo Josipović i Boris Šprem. Primjerice, Smiljanić u razgovoru za Portal Javno.hr za Josipovića tvrdi da je u vrijeme predsjedanja Društvom hrvatskih skladatelja raznim tvrtkama u vlasništvu »Posmrtne pripomoći« prenosio novac na stavku kredita, ali da je istraga o tome politički opstruirana." Evo ti linka pa malo pročitaj ili kako keže cinik proguglaj http://hakave.org/index.php?option=com_content&view=article&id=4858:dr-ivo-josipovi-kao-slijednik-mesieve-lpolitike-idejer&catid=87:m-m-b&Itemid=37
|
|
RE: Izbori - drugi krug 3.1.2010 10:48:57
|
|
|
|
Duve
|
Vidim da nisi iz Zg. pa neznaš šta je napravio od Zagreba, a Zg. je bio zadužen i kada su bili drugi na "vlasti". Šta je jedna Dropulićka napravila za Zg. u vrijeme svog mandata?? Ona i ostali su isto imali pare s kojima su raspolagali, a nisu napravili ništa. Nisu ga građani birali više puta zato što kako ti kažeš nije napravio "ništa". Ja o Josipoviću nemam loše mišljenje, niti mi smeta što je agnostik.
|
|
RE: Izbori - drugi krug 3.1.2010 14:44:39
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Imat ćemo onakvog predsjednika kakvog zaslužujemo. Primitivca ili ne vidjet ćemo. Jedan od osnovnih razloga što uživamo u blagostanju,egzistencijalnoj sigurnosti,što nema nezaposlenosti i što nismo rasprodali zemlju je što nitko nije krao ili mi to barem nismo dokazali. To je apsolutno siguran znak kako smo pametno glasali. I zato glasajmo i dalje za lopove pod parolom svi kradu,to je sigurna receptura za svijetliju budućnost. A i nešto promijeniti je jako stresno,uključuje rizik da pogriješimo,a kada ne talasamo ništa se strašno ne može dogoditi jer kolotečina je barem nešto poznato. Ne trebaju nam obrazovani ljudi,to je sve bez veze,dajte nekog cirkusanta "iz naroda" ,dovoljno je da kuha sarmu,šta će nam engleski na međunarodnoj političkoj sceni? Engleski? Fuj.. ima da svi zakajkaju od Bijele kuće do Tokia i kuhaju sarmu,a ako ne budu to će biti zato što ne vole Hrvate.. Pitam se kako će nam biti bolje kada su svi(manje - više)zadovoljni sa postojećim. Ovakvim tempom doseći ćemo demokratski i kulturni nivo zapadnih zemalja za jedno 3000 godina. Svaka cast cvrcak!!!! Potpisujem!!!!
|
|
RE: Izbori - drugi krug 3.1.2010 14:47:30
|
|
|
|
malizia
|
IZVORNA PORUKA: Duve Vidim da nisi iz Zg. pa neznaš šta je napravio od Zagreba, a Zg. je bio zadužen i kada su bili drugi na "vlasti". Šta je jedna Dropulićka napravila za Zg. u vrijeme svog mandata?? Ona i ostali su isto imali pare s kojima su raspolagali, a nisu napravili ništa. Nisu ga građani birali više puta zato što kako ti kažeš nije napravio "ništa". Ja o Josipoviću nemam loše mišljenje, niti mi smeta što je agnostik. meni smeta, draže mi bilo da je ateista, nego ovo, jedan čas misli da postoji, a već drugi mijenja mišljenje. To mi djeluje krajnje neozbiljno i mislim dami ne triba neozbiljan i neodlučan predsjednik, pljuc.....
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 3.1.2010 14:48:56
|
|
|
|
malizia
|
večeras na rtl-u duel .
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 3.1.2010 14:54:36
|
|
|
|
xxl
|
Ja sam užasnuta kako se njih dva prepucavaju ko zadnji jadnici.Gade mi se obojca. Josipović sa svojim tekstom ko da ga ćita iz dlana,takoder i sa svojim vjerskim stajalistem,ja nejdem u crkvu i nisam vjernik al smo mi ipak katolička država,sa svojom aferom u posmrtnim.. Bandić sa svojom sirovinom i sa svoim neznanjem. Al ipak gsp Bandić je nešto napravio...ko je taj Josipović,ak je tak fantastićan zasto se do sad nije istaknuo svojim dobrim djelima u stranci??
|
|
RE: Izbori - drugi krug 3.1.2010 14:54:42
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: malizia IZVORNA PORUKA: Duve Vidim da nisi iz Zg. pa neznaš šta je napravio od Zagreba, a Zg. je bio zadužen i kada su bili drugi na "vlasti". Šta je jedna Dropulićka napravila za Zg. u vrijeme svog mandata?? Ona i ostali su isto imali pare s kojima su raspolagali, a nisu napravili ništa. Nisu ga građani birali više puta zato što kako ti kažeš nije napravio "ništa". Ja o Josipoviću nemam loše mišljenje, niti mi smeta što je agnostik. meni smeta, draže mi bilo da je ateista, nego ovo, jedan čas misli da postoji, a već drugi mijenja mišljenje. To mi djeluje krajnje neozbiljno i mislim dami ne triba neozbiljan i neodlučan predsjednik, pljuc..... Buduci da zna u kakvoj zemlji zivimo, bilo bi mui bolje da me slagao i da je rekao da je katolik. Ljudi moji, kakve veze ima da li je ateist, agnostik, katolik, musliman???? Nece nam drzati misu, nego ce nam voditi drzavu
|
|
RE: Izbori - drugi krug 3.1.2010 14:59:31
|
|
|
|
malizia
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: malizia IZVORNA PORUKA: Duve Vidim da nisi iz Zg. pa neznaš šta je napravio od Zagreba, a Zg. je bio zadužen i kada su bili drugi na "vlasti". Šta je jedna Dropulićka napravila za Zg. u vrijeme svog mandata?? Ona i ostali su isto imali pare s kojima su raspolagali, a nisu napravili ništa. Nisu ga građani birali više puta zato što kako ti kažeš nije napravio "ništa". Ja o Josipoviću nemam loše mišljenje, niti mi smeta što je agnostik. meni smeta, draže mi bilo da je ateista, nego ovo, jedan čas misli da postoji, a već drugi mijenja mišljenje. To mi djeluje krajnje neozbiljno i mislim dami ne triba neozbiljan i neodlučan predsjednik, pljuc..... Buduci da zna u kakvoj zemlji zivimo, bilo bi mui bolje da me slagao i da je rekao da je katolik. Ljudi moji, kakve veze ima da li je ateist, agnostik, katolik, musliman???? Nece nam drzati misu, nego ce nam voditi drzavu nije stvar u vjeri nego -odlučnosti, helllooouuu pojam agnostik je namjenjen onoj kategoriji ljudi koji nikad nisu načistu sa sobom!
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 3.1.2010 15:03:11
|
|
|
|
xxl
|
Nema veze slažem se!!!A dali se ti slažeš da se svi lupaju u prsa ko veliki katolici i da svi viću kak je to jako važno??Sve jbni glumci i licemjeri!!Sad nije važno? A po potrebi je važnoIZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: malizia IZVORNA PORUKA: Duve Vidim da nisi iz Zg. pa neznaš šta je napravio od Zagreba, a Zg. je bio zadužen i kada su bili drugi na "vlasti". Šta je jedna Dropulićka napravila za Zg. u vrijeme svog mandata?? Ona i ostali su isto imali pare s kojima su raspolagali, a nisu napravili ništa. Nisu ga građani birali više puta zato što kako ti kažeš nije napravio "ništa". Ja o Josipoviću nemam loše mišljenje, niti mi smeta što je agnostik. meni smeta, draže mi bilo da je ateista, nego ovo, jedan čas misli da postoji, a već drugi mijenja mišljenje. To mi djeluje krajnje neozbiljno i mislim dami ne triba neozbiljan i neodlučan predsjednik, pljuc..... Buduci da zna u kakvoj zemlji zivimo, bilo bi mui bolje da me slagao i da je rekao da je katolik. Ljudi moji, kakve veze ima da li je ateist, agnostik, katolik, musliman???? Nece nam drzati misu, nego ce nam voditi drzavu
|
|
RE: Izbori - drugi krug 3.1.2010 15:06:54
|
|
|
|
njanja
|
pa sta???? Svatko od nas je u nekim situacijkama neodlucan....eto ja sam neodlucna npr da li legalizirati maricu ili ne....s jedne strane bi legalizirala i napravila posebne kafice za narkice pa nek se i uvbiju tamo sto se mene tice od droge, a s druge strane kada pomislim da bi se legalizirala i da jan moze za 15tak godina prakticki kupiti na kiosku drogu, popludim......da li sma i ja onda agnostik jer nemam pravo misljkenje o tome???? Sad sam van teme, ali zbog cega smo se uhvatili josipovice agnosticnosti???? Stvarno nisam njegov zagovornik i nisam ni znala za njega prije ovih izbora pa cak mni u 1. Krugu nisam njega zaokruzila. Ali coviijek je skolovan i pritojan i tu cu uvijek dati prednost pa kazem makar bio i budist ili hare krisna
|
|
RE: Izbori - drugi krug 3.1.2010 15:13:55
|
|
|
|
lema
|
Ja nisam bila na prvom krugu glasovanja ali sada ima za birat između Bandića i Josipovića po meni je bolji izbor Josipović barem je ućen i kulturan tako da ću sada izaći na drugi krug izbora!!!
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 3.1.2010 15:26:15
|
|
|
|
mišica 666
|
nije stvar u vjeri nego -odlučnosti, helllooouuu pojam agnostik je namjenjen onoj kategoriji ljudi koji nikad nisu načistu sa sobom! ž zato ti je bandić katolik i razveo se zbog stana to je stvarno lijepo katoličko ponašanje i to je ok .
|
|
RE: Izbori - drugi krug 3.1.2010 15:44:50
|
|
|
|
Duve
|
Meni ne smeta što je agnostik, al svejedno neću za njega glasati...Za Bandića neću glasat samo zbog vjere, glasam za njega zbog drugih stvari
|
|
RE: Izbori - drugi krug 3.1.2010 15:50:06
|
|
|
|
mamice
|
ja sam uvjek glasovala i glasovat cu za bandica jer je puno napravio za zagreb i vjerujem da ce i za hrvatsku. meni se josipovic ne svidja nesto ima u njemu i njegovom drzanju. ak postane josipovic presjednik onda ce izaci prljavo rublje ovak bandic sve kaze i ne porice ko josipovic, a kad izadje josipovicevo rublje svi ce sutiti jer ih boli briga i sebi u facu mrmljati da nisu trebali za njega
|
|
RE: Izbori - drugi krug 3.1.2010 16:01:15
|
|
|
|
Duve
|
Da baš da je svejedno dal hrvatsku vodi musliman Jok
|
|
RE: Izbori - drugi krug 3.1.2010 16:05:15
|
|
|
|
Domy
|
ja ču glasat za Bandiča jel mi je simpatičniji od Josipoviča...
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 3.1.2010 16:12:12
|
|
|
|
mamice
|
IZVORNA PORUKA: Domy ja ču glasat za Bandiča jel mi je simpatičniji od Josipoviča... i ja bas je pravi macho man
|
|
RE: Izbori - drugi krug 3.1.2010 16:17:54
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: mamice ja sam uvjek glasovala i glasovat cu za bandica jer je puno napravio za zagreb i vjerujem da ce i za hrvatsku. meni se josipovic ne svidja nesto ima u njemu i njegovom drzanju. Pravi je robin hood :) Slazem se s josipovicevim drzanjem, ima kaop ok drzanje, ali cak mi se cini malo prenamjesteno.... Ipak slazem se s natpisima da ce ovi ikzbori biti PROTIV, a ne ZA, neki ce odabrat bandica jer im se ne savidja josipovic i obnrnuto, ali pitajmo se da li bi njih 2 uopce bila nas vlastiti izbor
|
|
RE: Izbori - drugi krug 3.1.2010 16:27:55
|
|
|
|
mamice
|
njanja imas pravo ja se slazem da ni jedan presjednicki kandidat nije bio po mom izboru al sad moram birati a bandic mi je najblizi malom covjeku
|
|
RE: Izbori - drugi krug 3.1.2010 16:41:01
|
|
|
|
xxl
|
Cure drugi puta ću se ja kandidirati pa bumo svi imali za koga glasat Sve je to sprdaćina
|
|
RE: Izbori - drugi krug 3.1.2010 16:48:09
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: xxl Cure drugi puta ću se ja kandidirati pa bumo svi imali za koga glasat Sve je to sprdaćina
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 3.1.2010 16:49:32
|
|
|
|
Bebys
|
citam danas SANADER SE VRACA U POLITIKU...hehe a FRISCIC kaze ako se vrati u vladu on trazi izbore prijevremene....KOJA SMIJESTALJKA ZA KOSOR...a neki dan su bili njih dvojica i bandic na vecer.....to je sve dogovor da se jadranka srusi...kako su prozirni....i glupi...fuj
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 3.1.2010 16:59:33
|
|
|
|
malizia
|
IZVORNA PORUKA: xxl Cure drugi puta ću se ja kandidirati pa bumo svi imali za koga glasat Sve je to sprdaćina u prvom krugu glasala sam za ženu i na prošlim za ženu, a na sljedećim budući da uvjek glasam za žene-ZA TEBE .
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 3.1.2010 17:01:08
|
|
|
|
mišica 666
|
Da baš da je svejedno dal hrvatsku vodi musliman user posted image Jok ovo je za ne komentirat uopće. vjerujem da si kršćanka i to je tako u duhu kršćanstva ko nije naš spalimo ga na lomači.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!