Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.1.2010 10:03:59
|
|
|
|
bomboncic02
|
Ja ću se tužit na samu sebe..Umorna sam, iscrpljena i tužna, dosta mi je svega, želim otići i pobjeći negdje daleko od svih. Mužu se pružila prilika i otišao je na put, slavit Vincelovo(bit će vina i jela...)ima slobodan dan i to će iskoristit na to a ja doma kipim i plačem jer ja i kad hoću ići negdje nešto se dogodi da ne idem.svi su se urotili protiv mene .. Matej me izludio jučer svojim ponašanjem i to pred svekrvom, bezobrazno malo stvorenje. Luka cijelu noć visi na sisi, čim mu ispadne dreka kao da je smak svijeta-nenaspavana i onda konačno kad je muž slobodan on ode. Drago mi je zbog njega što će se proveselit ali ja gledam pa nemam nikakav život, samo djeca i kuća, nemam s kim, osim s vama razgovarat kao odrasla osoba, još nas ove bolesti od početka godine snašle i ja sam još uvijek slaba i baš mi je dosta svega, nakupilo se i moram se istrest, oprostite što pišem nadugačko i naširoko, u ovim trenucima bi mogla knjigu napisat kako se loše osjećam.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.1.2010 10:08:33
|
|
|
|
MILLA
|
a zlato moje....sve budemo u toj fazi. ja imam jedno pa mi nekad muka,ko da sam rob kuče,kuhinje...i metle! ....evo nedavno sam malčice živnula. kako to da on tako ode? mislim,i moj je po cijele dane zauzet pa mu nekad želja dođe,al ne ode jer mu bed....koliko se pita znam osječati potpuno sama...i kad je tu,a kamoli kad ode negdje da se provede a ja ko rob u kuči...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.1.2010 10:09:04
|
|
|
|
lee
|
drži mi se, ja kažem da nemam net neznam što bi..ja bi poludila da nemam marte i dominika jer neznam gdje bi završila..vjerovatno u ludnici...jer nemam se ni ja kome više žaliti..a alex me opet izludjuje...jeo je .pio je..opet je jeo i pio i spava mu se jedva gleda a neče da spava..grrrrrrrrrrr
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.1.2010 10:25:51
|
|
|
|
bomboncic02
|
Pružila mu se prilika i ide, jednostavno tako, još će vidjet i moju seku i nećake a ja sam eto doma.. On nema grižnju savjesti, petkom inače ide na nogomet ali danas je ovo iskrsnulo..grozno se osjećam ali mi je glupo ponavljat više istu priču-"voljela bih i ja izaći, imam tek 24 godine a stalno sam u kući s djecom.."a najgore od svega jutros nam napravim kavu i hranim Luku i zamolim ga samo da ode po kavu u kuhinju a on "evo samo malo" i naravno ja sam otišla.. Baš mi je loše, nemogu se ni odmarat jer moram veš sredit i stan očistit a samo hodam po stanu i cmizdrim. I ljuta sam sama na sebe što sam takva!!
|
|
[Obrisani korisnik] 22.1.2010 10:34:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.1.2010 10:38:58
|
|
|
|
MILLA
|
IZVORNA PORUKA: bombončić02 jutros nam napravim kavu i hranim Luku i zamolim ga samo da ode po kavu u kuhinju a on "evo samo malo" i naravno ja sam otišla.. I ljuta sam sama na sebe što sam takva!! poznata mi priča .... ja sam isto bila ljuta na sebe....sve sam na kraju ja....kao da imam 2djece a ne 1. ....i požalim se ja mami a ona mi fino"nauči ga" a kako,mislim se!?? kaže ona..."kao ja tvog oca"...moj otac stvarno....očisti ,skuha ručak,ispegla,ode po kruh ujutro...vau.....kad treba,sve to radi. a mama kaže da ga je ona tako naučila. pa sam ja počele -ne štediti ga!.....od "ajde,ljubavi,odi po kruh....sam si napravi jaja....ako ne znaš,ja ču ti pokazati...prvi put.....napraviš nam čajič...presvuci malog,serviraj nam ti ručak.....izvuci veš iz mašine..." i mogu ti reči da sam u par dana napravila više nego u svih 7 godina.....prije bih mu rekla...neče i ja napravim...a mama mi govori "budi strpljiva i uključi ga u sve poslove dok je kuči. ako praviš ručak,neka ti guli krompir! uvijek ga nečim zaposli!....i uspjeli smo dovesti promjene
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.1.2010 10:41:39
|
|
|
|
tikica_69
|
Joj ja ti jos dan danas svoje sluzim kao careve, no mene to rijetko razljuti....nekako volim ih maziti na taj nacin. Eto danas sam Domacu odnijela kakao u krevet i malo se pomazikala s njime. Znam da ce mi se jako odbiti u glavu to posluzivanje i "daj mama ce", a i snahe ce me vjerojatno poprilcno mrziti
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.1.2010 10:44:41
|
|
|
|
bomboncic02
|
Ma hoće on pomoći, okupa dečke, skuha ručak, ali jedan dan jedno, treći dan drugo i tako..ne štedim ja njega toliko.Bit će bolje..
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.1.2010 10:45:15
|
|
|
|
tikica_69
|
Ma hoce i meni moji, ali trebas 5 puta reci
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.1.2010 10:46:05
|
|
|
|
bomboncic02
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ma hoce i meni moji, ali trebas 5 puta reci Upravo tako i 5 puta povisit ton ...baš mi se vrišti sad!!
|
|
[Obrisani korisnik] 22.1.2010 10:47:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.1.2010 10:50:04
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: MILLA IZVORNA PORUKA: bombončić02 jutros nam napravim kavu i hranim Luku i zamolim ga samo da ode po kavu u kuhinju a on "evo samo malo" i naravno ja sam otišla.. I ljuta sam sama na sebe što sam takva!! poznata mi priča .... ja sam isto bila ljuta na sebe....sve sam na kraju ja....kao da imam 2djece a ne 1. ....i požalim se ja mami a ona mi fino"nauči ga" a kako,mislim se!?? kaže ona..."kao ja tvog oca"...moj otac stvarno....očisti ,skuha ručak,ispegla,ode po kruh ujutro...vau.....kad treba,sve to radi. a mama kaže da ga je ona tako naučila. pa sam ja počele -ne štediti ga!.....od "ajde,ljubavi,odi po kruh....sam si napravi jaja....ako ne znaš,ja ču ti pokazati...prvi put.....napraviš nam čajič...presvuci malog,serviraj nam ti ručak.....izvuci veš iz mašine..." i mogu ti reči da sam u par dana napravila više nego u svih 7 godina.....prije bih mu rekla...neče i ja napravim...a mama mi govori "budi strpljiva i uključi ga u sve poslove dok je kuči. ako praviš ručak,neka ti guli krompir! uvijek ga nečim zaposli!....i uspjeli smo dovesti promjene meni je ovaj recept sveki dala, da joj sin ne bude ljenčina ko većina njih. Tako da je mog ne štedim od starta i sve radi. Nekad se opustim al me sveki prizemni i podsjeti da i mm-a upregnem.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.1.2010 10:53:19
|
|
|
|
MILLA
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: MILLA IZVORNA PORUKA: bombončić02 jutros nam napravim kavu i hranim Luku i zamolim ga samo da ode po kavu u kuhinju a on "evo samo malo" i naravno ja sam otišla.. I ljuta sam sama na sebe što sam takva!! poznata mi priča .... ja sam isto bila ljuta na sebe....sve sam na kraju ja....kao da imam 2djece a ne 1. ....i požalim se ja mami a ona mi fino"nauči ga" a kako,mislim se!?? kaže ona..."kao ja tvog oca"...moj otac stvarno....očisti ,skuha ručak,ispegla,ode po kruh ujutro...vau.....kad treba,sve to radi. a mama kaže da ga je ona tako naučila. pa sam ja počele -ne štediti ga!.....od "ajde,ljubavi,odi po kruh....sam si napravi jaja....ako ne znaš,ja ču ti pokazati...prvi put.....napraviš nam čajič...presvuci malog,serviraj nam ti ručak.....izvuci veš iz mašine..." i mogu ti reči da sam u par dana napravila više nego u svih 7 godina.....prije bih mu rekla...neče i ja napravim...a mama mi govori "budi strpljiva i uključi ga u sve poslove dok je kuči. ako praviš ručak,neka ti guli krompir! uvijek ga nečim zaposli!....i uspjeli smo dovesti promjene Blago tebi,a ja sam nerčik(što on zna) i onda ga nemam živaca sto puta pitati,ili ako usisa bude ofrlje,ako skuha zamaže sve suđe koje imamo,zid,štednjak,opere kupatilo,ne oriba dobro i sve tako...jedino što dobro pegla (ali i to ga dočekati),presvlači posteljinu,ali uvijek prigovara da zašto ne otkopčam posteljinu do kraja) ma sve isto bilo i kod nas....on sve polovično.....ako skuha...sve zamaže. njemu treba 2 sata da opere suđe,to mi išlo na živce pa sam ja oprala....pa veš kad bi stavljo...majko moja!!?? sada....neka. neče uvijek prat suđe po 2 sata...nek izvoli!! pomalo...sve če naučiti! nije lako. prvih par godina sam ga učila da počisti za sobom! ....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.1.2010 10:59:43
|
|
|
|
mariola
|
I ja svoga, milla. Kad je jedan dan skužio da nema čistih gaća, a ja mu rekla da ni jedne prljave nisu u praoni, od tada mu ne pada napamet ostavljati stvari po svuda, nego prljavi veš tamo di mu je mjesto.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.1.2010 11:03:38
|
|
|
|
MILLA
|
...da,da...hihi! ja sam prljave gače-koje nije bacio u košaru vračala u ormar...i on njuši i viče "šta je ovo ,prljavo?!" a ja fino...."pa da si bacio u košaru,kao što sam ti govoila,bilo bi oprano!! otkud ja znam jel prljavo? pa neču ti ja njušit gače!!" otad je naučio gdje se stavlja prljavi veš!! hehe
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.1.2010 11:05:17
|
|
|
|
CallamityJane
|
moga bi prljave carape na jastuku cekale
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 22.1.2010 11:07:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.1.2010 11:13:19
|
|
|
|
bomboncic02
|
Ipak treba imati pameti da se digne poklopac od korpe za veš ..ne mogu oni to..ista stvar i kod mene, ali ja Mateja učim da kad se skida da digne poklopac i ubaci unutra, da ne skupljam po kupaoni, ionako je mala.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.1.2010 11:15:22
|
|
|
|
ZVRK
|
cvrči zbog ''košare'' ja sam znala nahuškati mog zvrkića da viće na njega i onda upali
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.1.2010 22:14:09
|
|
|
|
bomboncic02
|
Idiot, kreten, bezobraznik, ma nek ide u pi-----materinu, imam trenutno sve najgore za reći o svom mužu.... Trenutno ga jakoooooooo ne volim!!! Napio se ko stoka, na svu sreću pa mi seka živi u tom mjestu gdje je danas otišao na feštu pa će prespavat kod nje, gospodin nije u stanju niti poruku napisat koliko je pijan a kamoli da organiziranim prijevozom dođe doma!! Sutra će platit kartu za bus (novaca nemamo) grrrrrrrrrrrrrrr!!!! Bijesna sam, tužna i ljuta, pa Bože dragi zar sam ja na to spala, na takav suživot s takvim čovjekom!!!!!!!! Nemogu više bit zadnja rupa na svirali.. Odoh spavat između svojih sinova a on bome neće dugo vidjet zajedničku postelju!!!!! Poludit ću
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.1.2010 22:28:24
|
|
|
|
ninolina
|
joj baš mi je žao draga, nemam takvih problema ali vjerujem da bi ga sad udavila da ga vidiš. Sutra ti njega stisni kad bude trijezne glave
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.1.2010 22:35:45
|
|
|
|
gljiva
|
IZVORNA PORUKA: bombončić02 Idiot, kreten, bezobraznik, ma nek ide u pi-----materinu, imam trenutno sve najgore za reći o svom mužu.... Trenutno ga jakoooooooo ne volim!!! Napio se ko stoka, na svu sreću pa mi seka živi u tom mjestu gdje je danas otišao na feštu pa će prespavat kod nje, gospodin nije u stanju niti poruku napisat koliko je pijan a kamoli da organiziranim prijevozom dođe doma!! Sutra će platit kartu za bus (novaca nemamo) grrrrrrrrrrrrrrr!!!! Bijesna sam, tužna i ljuta, pa Bože dragi zar sam ja na to spala, na takav suživot s takvim čovjekom!!!!!!!! Nemogu više bit zadnja rupa na svirali.. Odoh spavat između svojih sinova a on bome neće dugo vidjet zajedničku postelju!!!!! Poludit ću Nemam ti nikakav pametni savjet. Bila sam jučer u sličnoj situaciji. Drži se i nemoj ludit
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.1.2010 22:42:23
|
|
|
|
MILLA
|
tako sam ja živjela...godinama .....uf!! morat če odrast..naoružaj se strpljenjem ...nije ti lako,ne....moj se promjenio nešto prije trudnoće...danas je totalno drugi čovjek od onoga što je bio..ali...na mojim leđima je odraso. nemoj se pilat(mislim,gliupo rečeno) . lijepo kad dođe ,uvali mu klince i nestani na par sati.... ispuši se..... nemoj galamiti..samo mu pogledaj u oči i reci "tako sam razočarana u tebe"...to če ga dovoljno ubiti,zasada...bez galame....on ti je očito nezreo....što ne znači da te ne voli ili sl...jednostavno je nezreo...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.1.2010 22:44:53
|
|
|
|
anuska08
|
Jooj, ne znam dal mi je bolje šutiti da se ne ureknem ili da kažem da smo mi trenutno u normalnim odnosima, ali ima dana kad bi se doslovno razvela. A Bombončić da ti ne kažem da sam puno puta bila u takvoj situaciji kao ti sada . Zato mi je bilo najgore u 12mj kad svi feštaju ja strepila kakav će sjesti u auto i doći doma....da se niš ne desi... ma kreteni su on i gotovo!!!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.1.2010 22:49:19
|
|
|
|
MILLA
|
ne znam....danas mi kažu "blago tebi,kako ti je dobar tvoj muž....." istina ,da....danas ....nakon toliko godina. ali,ja sam platila svoju cijenu. nema instant proizvoda.
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!