|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Ringerajina tužionica"
23.1.2010 12:58:32   
MILLA
IZVORNA PORUKA: bombončić02

ali brate mili kad se napije onda se napije da nezna za sebe..

jao...user posted image user posted image ....a čuj ovo..jednom se moj tako napio i smjestila ga ja u krevet...odjednom čujem neko lupanje u kuhinji ,kad ono,dođem,gledam...ne mogu da vjerujem. gola guzica gleda u mene...i pppššššššššš!!  upišo se on,drži ga prema špajzi di stoje tacne..i još se kulturno drži jednom rukom za frižider da ne padne......kad je završio ,navuče gače i ode u krevet. gledam ja...ajme!!! upišo krevet!!n  mjenjam posteljinu,stavim čisto,vratim ga u krevet i pokrijem.... brdo varekine i trljaj upišano!!....živjeli mi tad kod njegove bake i nismo joj rekli pa ona u toj tacni služila kolače svojim babama...ajme! i meni nudi..a ja ono,kao..ne hvala . ok...kad se probudio...kažem ja njemu a on se smije ko pomahnitao i n sječa se ničega.user posted image ....user posted image user posted image ...sad mi je smješno,tad baš i nije bilo....

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 1301
23.1.2010 13:20:40   
bomboncic02
Ajme meni, sad je smiješno, a mogu mislit kako je tebi onda bilo.
Zove dečko okolo, zove moje da di sam ja itd..ugl još mu se nisam javila, niti poruku poslala, kako reče Tiki pržim ga laganini....javit ću mu se kad sjedne u bus i glumit ću kao da se ništa nije dogodilo..hvala vam cure i hvala Fi na savjetu, razgovarat ćemo svakako o svemu ali malo kad se ja izguštam.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 1302
23.1.2010 13:57:42   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: tikica_69

bomboncic, samo laganini i cuvaj zivceke...przi ga na lagano user posted image

slazem se,draga drzi seuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 1303
23.1.2010 17:06:10   
lavica81

prepisujem mariolu

IZVORNA PORUKA: mariola

IZVORNA PORUKA: MILLA

jutros nam napravim kavu i hranim Luku i zamolim ga samo da ode po kavu u kuhinju a on "evo samo malo" i naravno ja sam otišla..
I ljuta sam sama na sebe što sam takva!!

poznata mi pričauser posted image ....

ja sam isto bila ljuta na sebe....sve sam na kraju ja....kao da imam 2djece a ne 1.user posted image ....i požalim se ja mami a ona mi fino"nauči ga" a kako,mislim se!??  kaže ona..."kao ja tvog oca"...moj otac stvarno....očisti ,skuha ručak,ispegla,ode po kruh ujutro...vau.....kad treba,sve to radi. a mama kaže da ga je ona tako naučila. pa sam ja počele -ne štediti ga!.....od "ajde,ljubavi,odi po kruh....sam si napravi jaja....ako ne znaš,ja ču ti pokazati...prvi put.....napraviš nam čajič...presvuci malog,serviraj nam ti ručak.....izvuci veš iz mašine..." i mogu ti reči da sam u par dana napravila više nego u svih 7 godina.....prije bih mu rekla...neče i ja napravim...a mama mi govori "budi strpljiva i uključi ga u sve poslove dok je kuči. ako praviš ručak,neka ti guli krompir! uvijek ga nečim zaposli!....i uspjeli smo dovesti promjeneuser posted image

meni je ovaj recept sveki dala, da joj sin ne bude ljenčina ko većina njih. Tako da je mog ne štedim od starta i sve radi. Nekad se opustim al me sveki prizemni i podsjeti da i mm-a upregnem.user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1304
24.1.2010 9:58:03   
bomboncic02
Razgovarali smo civilizirano, malo sam i suzu pustila, tek toliko da vidi koliko mi je teško..Jasno sam mu dala do znanja da ne želim biti u braku s pijancem, da ne želim da se takve stvari ponavljaju i još k tome da ga djeca gledaju (to ga je jako pogodilo)..ugl sredili smo sve, a ono da nema sexa tjedan dana - naravno da se nisam pridržavala, ipak je pao pomirbeni user posted image ..

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 1305
24.1.2010 10:02:53   
pepeljuga

Razgovarali smo civilizirano, malo sam i suzu pustila, tek toliko da vidi koliko mi je teško..Jasno sam mu dala do znanja da ne želim biti u braku s pijancem, da ne želim da se takve stvari ponavljaju i još k tome da ga djeca gledaju (to ga je jako pogodilo)..ugl sredili smo sve, a ono da nema sexa tjedan dana - naravno da se nisam pridržavala, ipak je pao pomirbeni user posted image ..

Ma bitno da ste razgovarali i da je on uvidio greskeuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 1306
24.1.2010 10:33:59   
BUMBIKA
user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1307
25.1.2010 15:49:03   
lee
evo i mene..skuhala sam fino varivo...i eto ja pojela..a muž ne..jer je jeo jutros panin i mortadelu i popio kefir..a to mu smeta...sad leži i jede štapiče a moj ručak može slobodno u kantu...baš sam tužnauser posted image  toliko sam se namučila da napravim varivo i da bude fino sa puno povrča...i sad može u kantu....user posted image user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1308
25.1.2010 15:51:47   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: lee

evo i mene..skuhala sam fino varivo...i eto ja pojela..a muž ne..jer je jeo jutros panin i mortadelu i popio kefir..a to mu smeta...sad leži i jede štapiče a moj ručak može slobodno u kantu...baš sam tužnauser posted image  toliko sam se namučila da napravim varivo i da bude fino sa puno povrča...i sad može u kantu....user posted image user posted image user posted image

U frižider i imas rucak za sutra...

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1309
25.1.2010 15:52:50   
lee
pepe ima mrkve i krumpira...ne mogu to podgrijati...user posted image user posted image user posted image  uf...

Alex 2.5.2009

Neposredna veza do poruke: 1310
25.1.2010 15:54:21   
MILLA
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ma da...če sutra jesti...lijepo mu isto serviraš. recesija je..ako pitauser posted image     moj bi ti cijeli lonac počistio...lud za varivom...mljac!

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

Neposredna veza do poruke: 1311
25.1.2010 15:56:18   
lee
IZVORNA PORUKA: MILLA

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ma da...če sutra jesti...lijepo mu isto serviraš. recesija je..ako pitauser posted image     moj bi ti cijeli lonac počistio...lud za varivom...mljac!

baš tako...user posted image  recesija je...joj baš sam žalosna...toliko truda....

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 1312
25.1.2010 19:10:16   
Anoniman
evo i mene ovamo...
cijeli dan sam bila ok, pospremila, usisala, bavila se curama... malo su kasnije zaspale popodne i kasnila sam u startu s kuhanjem... i onda se mm sprdne (ne znam kak bi se drukčije izrazila) meni prigovarati da kak je tak kasno ručak, da mi djeca ne smiju reć 2 puta da su gladna! Ma nemoj! Izbrojila sam mu sve šta sam danas radila, ali on i dalje po svome! Ide mi na živceee!!!!!!! Aaaaaaaaa!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dokle ću ja moć trpit tog ... uf! Bolje da šutim!!! user posted image

(Odgovor članu lee)
  Neposredna veza do poruke: 1313
25.1.2010 19:11:46   
Anoniman
uglavnom, stavila sam im jelo na stol, okrenula se i otišla, uopće mi se ne jede! user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1314
25.1.2010 19:13:17   
tikica_69
a kaj je tek sad rucak? user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1315
25.1.2010 19:14:39   
bomboncic02
Drži se draga moja, ja bi vjerojatno isto poludila, ma šta vjerojatno, sigurno!!
Želim vam da to što prije riješite....

Neposredna veza do poruke: 1316
25.1.2010 19:15:10   
lueman

IZVORNA PORUKA: tikica_69

a kaj je tek sad rucak? user posted image

ona to tebe ložiuser posted image user posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

Neposredna veza do poruke: 1317
25.1.2010 19:16:54   
Anoniman
tak kaj je on u međuvremenu išao nešto obavljati, cure jedu međuobroke cijeli dan, nisu one od jutra gladne. a on na poslu ima kompletan obrok za gablec.

Neposredna veza do poruke: 1318
25.1.2010 19:22:47   
leilany
mariachi 4you again user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=IsyMbF2afzI

..ne sekiraj se..... ipak ti znas bolje od njega kada su i
dal su tvoje curke gladne..a on nek prica kaj hoce...
user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1319
25.1.2010 19:24:25   
Anoniman
hvala ti, leilany, uvijek me nasmiješ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 1320
25.1.2010 19:26:26   
Ninaa
Mariachi nedaj se ti njemu ljutiti objasni mu neke stvari pa nek on ostane doma i napravi sve kaj si ti i nek bude stretan i nasmiješen kad se ti vratiš i nek skuha ručak i napravi kolače pa da vidimo!user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1321
25.1.2010 19:30:11   
Anoniman
ma, nek on lepo ide v rit! bil je tjedan dana na bolovanju, i već sam prije par dana rekla da bi bilo vreme da ide delat, jer se samo na decu dere, idu mu na živce. a meni MORA nekaj prigovarati! čak i kad sve napravim kak on hoće, tj. "po njegovoj svetoj volji", i tad najde nekaj s čim bu me zafrkaval... nekad mi je žal kaj ne znam kung-fu, da ga tu i tam malo naprašim... user posted image user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
  Neposredna veza do poruke: 1322
25.1.2010 19:31:27   
Ninaa
Ajoj sad sam se tak nasmijala! Vjerujem da tebi nije smiješno!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1323
25.1.2010 19:31:58   
leilany
mariachi,netreba ti kung-fu....samo dobre cizme,po mogucnosti
marte...user posted image user posted image pa ga malo opalis znas di...hahaha odma bi bio
na koljenimauser posted image user posted image ....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1324
25.1.2010 19:34:40   
Anoniman
a kaj buš...
"saka hiža ima križa,
saki norc veselje;
nešče s pohanci se šoplje,
nešče žvače zelje..."
user posted image

(oguglala sam već... kad znaš da bu te neko izbacil iz takta svaki dan, onda se već pripremiš... a on to savršeno napravi kad se ja opustim i zaboravim na to... pa se svaki put iznerviramuser posted image )

(Odgovor članu Ninaa)
  Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!