Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 27.1.2010 8:10:21
|
|
|
|
ZVRK
|
na svu sreću nemam puno susreta sa sestrama i doktorima a ono šta imam su za pohvaliti. -dr opće prakse i sestra su super.uvijek se prilagođavaju mojim željama -ginićka i sestra isto sve 5(sestru znam iz škole pa riješavam i dosta toga samo tetefonom a brat mi podigne šta treba) -pedijatar i sestra isto mi izlaze u susret ali sam to JE ZASLUŽILA sa moji kolačima jer ih redovito počastim kada ih radim a one ih vole papati. -kada bila na ''REBRU''vaditi krv sestra koju vidim prviput u životu ''progurala''me pod hitno na uputnici i ja gotova za niti 5 minuta -isto tako u ri labaratoriju.sama mi kroz razgovor ponudila da mi pošalju krv za zagreb dok niti jedna druga nije to ponudila a oni rade.... opet ću ponoviti da sam zadovoljna.da li radi samih sestara ili ipak isto radi moje malenkosti i kominaciji........neznam ali ako tako ostane ja ću biti zadovoljna.
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 27.1.2010 8:15:54
|
|
|
|
PRINCEZINA MAMA
|
suosječajnost i pažnja definitivno, pogotovo kad su djeca u pitanju jer nitko od nas ne odlazi kod dr. jer mu se eto tako ide. A kada idemo sa djetetom i zbog obične temperature mislimo kako je to najgore i da nikome nije toliko teško. Naša sestra je super i uvijek od nje dobijemo "čašicu razgovora" i još po koji savjet.
|
|
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 27.1.2010 11:23:05
|
|
|
|
xxl
|
Najviše suosjećanje malo je teže suosjećati se sa tolikim ljudima i ostati normalan napraviti posao svima..išla bi od sobe do sobe i plakala
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 27.1.2010 11:29:03
|
|
|
|
MILLA
|
isto to je moja prijateljica meni rekla. ima tek par mjeseci da radi. toliko im se posvečuje.znala bi plakati kako bi sve to emotivno doživjela,suosječala. ljutila ju je hladnoča onih koji su tamo dugo...nada se da neče kroz godine izgubit filing....
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 27.1.2010 11:31:03
|
|
|
|
xxl
|
A tak nekak..kak bi bilo nda uđem nekom u sobu plaćući od pacjenta iz prethodne sobe a i vjerojatno bi ja samu sebe ubila emotivno da me sve dira
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 27.1.2010 11:34:32
|
|
|
|
MILLA
|
da...u pravu si. sigurno da sa vremenom otvrdneš. kako bi izgledalo da se lomiš na sve. svejedno,ja se divim ko može da radi taj posao...
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 27.1.2010 12:41:17
|
|
|
|
cuba
|
a bi uvela sistem da svi primaju minimalac a postotak po ocjeni pacijenata pri izlasku iz bolnice,pa neka one sestre koje zaslužuju dobivaju i 20000kn mjesečno jer ih starno i zarade. POTPISUJEM!!!
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 27.1.2010 12:47:34
|
|
|
|
cuba
|
Cvrčak mali,bit ćeš ti dobro,ti si jaka cura,pomoći će tebi sestra Nena da što prije ozdraviš da te mama i tata vode kućiuser posted image Mama jako plače, sutra ćemo mi nju iznenaditi i disati bez aparatića,jel da da hoćemo...user posted image Nisam sve po redu čitala, tek sad ovo vidila i suze mi oči... baš lipo..nemam riječi
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 27.1.2010 14:40:17
|
|
|
|
pincirotvajler
|
i ja zasad imam samo lijepe riječi za sestre, i kod zubara i ginekologa i sad u merkuru za vrijeme zakon su sve.. a imaju fakat puno posla.
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 27.1.2010 15:09:21
|
|
|
|
lavica81
|
potpisujem IZVORNA PORUKA: tikica_69 Strpljenje, ljubaznost i strucnost. Znam da ste pretrpane poslom ali bar polovica sestara nema strpljenja pacijenta uopce saslusati do kraja, pa na kraju ne da ni dobar savjet i onda ispadne nestrucna....a sve zbog manjka zivaca i strpljenja.
|
|
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 27.1.2010 15:14:10
|
|
|
|
xxl
|
nije cure da nema strpljenja,nema vremena.IZVORNA PORUKA: lavica81 potpisujem IZVORNA PORUKA: tikica_69 Strpljenje, ljubaznost i strucnost. Znam da ste pretrpane poslom ali bar polovica sestara nema strpljenja pacijenta uopce saslusati do kraja, pa na kraju ne da ni dobar savjet i onda ispadne nestrucna....a sve zbog manjka zivaca i strpljenja.
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 27.1.2010 15:16:26
|
|
|
|
xxl
|
Nije jadno na taj naćin,neg je jadno ak joj moraš odnjet 25 deka kave da bi bila finaIZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: xxl To je tak jadno IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: Domy Ja kad sam ležala u karlovačkoj bolnici..zaista nemam zamjerki sve 5..jest da sam ih malo potkupljivala poklonima..al bože moj..morala sam i ja sam vrecice sa pokloncicima moraju biti pod opremu za u rodiliste a zakaj draga...ja sam davala poklone dobrim tetama i to uvijek radim i tetama u vrticu i dr svojoj i svima koji su bili pristojni prema meni a nisu trebali pod mus...ja volim poklanjati i tako pokazati zahvalnost
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 29.1.2010 9:23:47
|
|
|
|
Manda
|
Ali daš i frizerki i konobaru tringelt ako si zadovoljna, zar ne? Pa kaj fali onda i ciglici kave. Uvijek dobro dođe, naročito u budnim noćnima.
|
|
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 29.1.2010 21:50:16
|
|
|
|
xxl
|
da al ne da ti napravi nekaj nego iz zahvalnosti,to je drugoIZVORNA PORUKA: Manda Ali daš i frizerki i konobaru tringelt ako si zadovoljna, zar ne? Pa kaj fali onda i ciglici kave. Uvijek dobro dođe, naročito u budnim noćnima.
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 29.1.2010 22:01:49
|
|
|
|
minnie
|
ja sam također med sestra i pokušavam se ponašati prema pacijentu onako kako bi voljela da se i prema meni ponašaju. pokušavam uvijek prema njima biti nasmiješena i pristupačna. mislim da ljudima je nekada to najvažnije a ne da oko njih se neko petlja ko samo mrmlja sebi u bradu a njih i ne primječuje. ni ja nevolim te poklone. imama osječaj da se s time nešto traži od mene. ja pokušavam prema svima biti jednaka. ne radim razliku između pacijnata donjeli oni nešto ili ne
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 30.1.2010 0:25:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 30.1.2010 11:00:47
|
|
|
|
Manda
|
XXL, kod frizerke si 2-3h, a u bolnici nekoliko dana, zar ne? I sad pazi situaciju, 2. dan ti se sestra npr Lina svidi i pomogne ti nešto, bilo što, pa joj se ti 3. ili 4. dan zahvališ s kavom jer je velika vjerovatnost da ju nećeš vidjeti kad te budu otpuštali doma...
|
|
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 30.1.2010 11:10:10
|
|
|
|
xxl
|
Pa i to je jadno
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 30.1.2010 11:13:44
|
|
|
|
Manda
|
Zašto je jadno? Neki dobar razlog? Tko hoće, hoće, tko neće, neće i završena stvar. Ja hoću, uvijek. Uvijek dam, ne očekujem previše. Za previše je već ozbiljna stvar koja se kod dr plaća u lovi i to svi znaju a sestrama ciglica kave. HAUGH*
|
|
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 30.1.2010 11:15:34
|
|
|
|
ninolina
|
zašto jadno tebi ne odgovara da ti netko donese znak pažnje iz zahvale...ili nisi nikad dobila ili zavrijedila.
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 30.1.2010 11:18:25
|
|
|
|
xxl
|
Jadno je radi ovog stanja u zdravstvu,jadno je zato kaj misle da buju za ciglicu kave imali sve kaj zamisle,jadno je zato kaj trebaju dat ciglicu kave da bi nekaj dobili...halo kolko to košta 10 kn ja sam se stvarno svega nadobivala al za odrađen posao,od parfema, do kikirikija...a kome dobro kavu i ne pijem
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 30.1.2010 11:19:08
|
|
|
|
xxl
|
ne prićam o tome kad dobijem iz zahvalnosti neg kad moraju dat da bi im nekaj napravilaIZVORNA PORUKA: ninolina zašto jadno tebi ne odgovara da ti netko donese znak pažnje iz zahvale...ili nisi nikad dobila ili zavrijedila.
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 30.1.2010 11:19:23
|
|
|
|
Manda
|
Očito se nismo razumjele? Ajmo ispočetka , šta ti je jadno? To si napisala u postu prije ovog.
|
|
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 30.1.2010 11:21:14
|
|
|
|
xxl
|
IZVORNA PORUKA: xxl ne prićam o tome kad dobijem iz zahvalnosti neg kad moraju dat da bi im nekaj napravilaIZVORNA PORUKA: ninolina zašto jadno tebi ne odgovara da ti netko donese znak pažnje iz zahvale...ili nisi nikad dobila ili zavrijedila.
|
|
RE: Što očekujete od medicinske sestre 30.1.2010 11:23:45
|
|
|
|
lidac0605
|
IZVORNA PORUKA: minnie ja sam također med sestra i pokušavam se ponašati prema pacijentu onako kako bi voljela da se i prema meni ponašaju. pokušavam uvijek prema njima biti nasmiješena i pristupačna. mislim da ljudima je nekada to najvažnije a ne da oko njih se neko petlja ko samo mrmlja sebi u bradu a njih i ne primječuje. ni ja nevolim te poklone. imama osječaj da se s time nešto traži od mene. ja pokušavam prema svima biti jednaka. ne radim razliku između pacijnata donjeli oni nešto ili ne I ja sam isto sestra i ne radim ni ja razliku među pacijentima,al brate mili ima ih svakakvih...trebali bi se malo i oni stavit u položaj jedne sestre,koja recimo radi na odjelu na kakvom sam ja(nije bitno koja bolnica al na dobrom smo glasu oduvijek)...Ukratko-26 kreveta,prosječno 9-11 nepokretnih ljudi na odjelu,nas 2 u smjeni na sve njih-te sve ljude treba neko okupat,nahranit,okretat bar svaka 4 sata i još obavit sav drugi posel...ljudi dragi pa i mi smo samo od krvi i mesa...i naravno da uz toliki posao ne stigneš titrat tolko oko pacijenata koji su naspram ovih ok... A ionako ih je većina takvih da ti ne veli ni hvala kad odlazi iz bolnice,a doktoru ližu pete koji takoreći ni ne zapamti kak se ko zove...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!