|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Ringerajina tužionica"
31.1.2010 7:48:23   
Puli
ne bi se mogao dogoditi jedan vikend pa da on prvi čuje dijete i ustane se a mene pusti malo duže spavati

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

imali smo lošu noć,kašljanje,puno buđenja zbog zaštopanog nosića user posted image

i još trebam procuriti pa sam sva ko balon napuhana user posted image

< Poruku je uredio Puli -- 31.1.2010 7:51:57 >

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 1426
   [Obrisani korisnik]
31.1.2010 9:05:41   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Puli)
  Neposredna veza do poruke: 1427
31.1.2010 9:15:01   
lee
IZVORNA PORUKA: Puli

ne bi se mogao dogoditi jedan vikend pa da on prvi čuje dijete i ustane se a mene pusti malo duže spavati

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

imali smo lošu noć,kašljanje,puno buđenja zbog zaštopanog nosića user posted image

i još trebam procuriti pa sam sva ko balon napuhana user posted image

isto ko kod mene...i još smo se posvadjali jutros oko 7h da sam živčana...rekla sam jesam jer ne spavam danima...user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1428
31.1.2010 9:15:31   
ZVRK
joj izgleda da nam pun mjesec utječe na naše muževe
user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1429
31.1.2010 9:18:31   
lee
IZVORNA PORUKA: ZVRK

joj izgleda da nam pun mjesec utječe na naše muževe
user posted image

baš tako zvrk.user posted image  pusa velika največa zvrku.

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1430
31.1.2010 9:24:52   
ZVRK
user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1431
31.1.2010 9:27:30   
ivana801
I ja sam na svojega ljuta! Jučer sam se izgleda malo preforsirala i baš mi nije bilo dobro - kičma za rasturiti i tak sam jadna šta opet ne mogu sve radit kak sam navikla i uz to krenule su i mučnine. Moram malo usporit jer mi stvarno nije sinoć bilo dobro. Naravno on mi jučer NIŠTA nije pomogao! Nego me navečer pita kaj se plačem i kad sam mu rekla, odgovor: pa kaj si morala to sve danas napravit (a puno sam više toga planirala), pa ne živimo u svinjcu, kaj bi se dogodilo da to nisi napravila?! A mene peru hormooniiii, samo sam tulila. I već mi je jučer ujutro reko da ide danas u lov. I mislim si jutros, sigurno ne bude išao kad sam jučer bila  takva-nikakva... ali eto.... NEMA GA! OTIŠAO JE! Molim i meni jedna tava cure!user posted image

25.02.2008. LUCIJA - zovem je "klopotec" jer ne prestaje pričati
30.09.2010. LAURA - veeelika pospanka

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1432
31.1.2010 9:30:19   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: leilany

user posted image
..a vidi kolkoo tavaaa..... muski budu naebali ovu nocuser posted image user posted image user posted image user posted image

izvoli ivana i za tvog dragog

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1433
31.1.2010 9:30:46   
MILLA
ja najviše mrzim njihovu sebičnost i komfor!user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu ivana801)
Neposredna veza do poruke: 1434
31.1.2010 9:31:59   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: MILLA

da

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 1435
31.1.2010 9:33:29   
lee
IZVORNA PORUKA: MILLA

i ja isto...poludim od toga...ja sam svom rekla da ja ne očekujem od njega da kuha pere, čisti i pegla ali da mi pomaže oko malenog to očekujem..uf uzet ču i ja sebi jednu tavu pa bam bum

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 1436
31.1.2010 9:35:19   
ZVRK
da lee,meni je ''tata''svetinja jer ga ja nisam imala kroz moji život tako da zato mene to jako boli.
možemo biti bez svega ali da family bude skupa-jer ja to nisam imala zato me to jaaaako dirauser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1437
31.1.2010 9:40:35   
lee
IZVORNA PORUKA: ZVRK

da lee,meni je ''tata''svetinja jer ga ja nisam imala kroz moji život tako da zato mene to jako boli.
možemo biti bez svega ali da family bude skupa-jer ja to nisam imala zato me to jaaaako dirauser posted image

draga moja Zvrk ni ja nisam imala isto...meni su starci razvedeni več 26 godina...mama se udala drugi put..ne kažem da očuh nije dobar...i ja zato poludim isto kad mm ode a ne pita...a ja trčim oko alexa i onda kad imam loš dan odmah kreče napad na mene....user posted image

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1438
31.1.2010 9:41:39   
novamama

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Mm se upravo ustao i odmah mi digao tlak. idiot idiotskiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kažem da pričuva malu da idem staviti lance.
naravno počelo je sa da on ne zna staviti lance,a onda je preraslo(kada sam rekla da ću ih ja staviti): šta će ti lanci? Za sat vremena će se snijeg otopiti,na glavnoj cesti je bljuzga,ne smiješ voziti po asfaltu...
na kraju sam mu rekla da začepi i da ga zaboli ona stvar za lance,i asfalt i gume i sve skupa..

Ovako bih ga zada sa guštom!!! Dapače,to bi mi bio novogodišnji poklon

user posted image

ma kužim te ja, ali što te briga za jbne lance..neka sam preuzme odgovornost za svoje postupke (ili pomanjkanje istih)...

ja sam prestala raditi ono što me ne dopada (niti mm ne pegla, pa zašto bih ja npr. popunila rupice od biše u lajsnama, uredila dvorište da mi nema bljuzge, montirala radio u autu, i još milijun sitnica, da sad ne nabrajam...)..

doduše, sad sve ide puuuno sporije, ali trudim se da mi kroz jedno uđe a drugo izađe....pa ne mogu sve, još ovako noseća...

računam da ću srediti kuću kako želim tek kada mi djeca krenu u školu, a do tad se bogami neću ubijati...
ali ću mu redovito prigovaratiuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

Neposredna veza do poruke: 1439
31.1.2010 9:45:20   
novamama
IZVORNA PORUKA: Puli

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ne nadaj se da će čuti, a i ako čuje, pravit će se da ne čuje...

mene moj ne šiša 5%, a zna koliko sam neispavana, umorna, skrivljena sva, ovako trudna još i više...

ali ja ne šišam ni njega 5%, nego kažem uredno, ajde ti jutros molim te, i tako redom.....treba imat konjske živce jer se buni i žali i kuka, ali me ne zanima...

naravno neki put se ipak ja moram dignuti, ali tada mu je cijeli dan žuganje....(napominjem da njega uglavnom nema, i da kad je doma, ja očekujem da mi uskače u tim sitnim stvarima koje meni znače ko brdo čokolade!!!)

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1440
31.1.2010 9:46:37   
novamama

IZVORNA PORUKA: ivana801

I ja sam na svojega ljuta! Jučer sam se izgleda malo preforsirala i baš mi nije bilo dobro - kičma za rasturiti i tak sam jadna šta opet ne mogu sve radit kak sam navikla i uz to krenule su i mučnine. Moram malo usporit jer mi stvarno nije sinoć bilo dobro. Naravno on mi jučer NIŠTA nije pomogao! Nego me navečer pita kaj se plačem i kad sam mu rekla, odgovor: pa kaj si morala to sve danas napravit (a puno sam više toga planirala), pa ne živimo u svinjcu, kaj bi se dogodilo da to nisi napravila?! A mene peru hormooniiii, samo sam tulila. I već mi je jučer ujutro reko da ide danas u lov. I mislim si jutros, sigurno ne bude išao kad sam jučer bila  takva-nikakva... ali eto.... NEMA GA! OTIŠAO JE! Molim i meni jedna tava cure!user posted image

njemu stvarno treba tava....

nabij mu grižnju savjesti!!!!!!

(Odgovor članu ivana801)
Neposredna veza do poruke: 1441
31.1.2010 9:47:17   
mariola
slažem se s novamamauser posted image
on ne pegla, a bome ja ne kosim,niti skupljam lišće u dvorištu i sl.user posted image

moj jw jutros dobar, skuhao mi kavi i sad zabavlja Tonija da ja na miru popijem i pročakulam s vamauser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1442
31.1.2010 9:54:22   
Marta j
Sve ih treba jednom tavom
Lee nebrini ja cu tebi poslati malo loze uz smokvice da se opustis.

Ja sam malo tuzna svekar je zavrsio u bolnici i nije bas najbolja prognoza.
Mate nije od 4 do sada spavao,sada moram u st u bolnicu nositi svekru stvari,pa moram do mame rodendan joj.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1443
   [Obrisani korisnik]
31.1.2010 9:59:08   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 1444
31.1.2010 10:14:21   
curice
jutros je i moj meni digao tlak,a onda sam se pošteno izvikala,obukla i otišla na misu-sama bez ikoga.E i to mi je vrlo brzo prisjelo,jer mi je na misi došlo slabo,susjed me pokupio sa poda izveo vani.
I tek sam sad bijesna,ujedam.user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1445
31.1.2010 11:38:57   
ejmama
I meni je mm dignuo tlak između ostalog što nas je snašlo. Hana je danas bolje i on, ja sam koma, a Ena ima hunjavicu i poludit ću koliko mi je žao, ukapala sam joj sljeza jer neznam šta više, temp nema i nadam se da će tako ostati. Jučer sam otišla u grad ujutro jer sam morala podignuti novu karticu jer bez nje nemogu dizati lovu s bankomata, a usput sam išla podignuti papučice od Bambija jer je bio zadnji dan. MM je ostao s njima kući, uglavnom dok me nije bilo, naravno da se nije stigao obući jer smo morali za Istru, nije znao di mu je glava, Ena nije htjela jesti, naravno jer se ukakala, govori on pa ovo je ludnica s njima, ja govorim tako je meni svaki dan pa se ne žalim,cure su stvarno dobe, samo se on naučio da ja sve radim pa ni nezna koliki je posao odgajati djecu. Poslije mi svekrva govori da je govorio "hebem joj papuče baš je danas morala ići itd".
Kad smo se vratili iz Istre opet smo se posvađali, pa sam mu rekla nek preda papire za razvod i da se toga riješim, ne treba mi ni on, ni neki drugi seronja u životu. Poslije se ulizivao, ali neke riječi zauvijek ostaju i neću ih zaboraviti.

H 07 E 09

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1446
31.1.2010 11:45:45   
Ninaa
Oo danas muževi na tapeti, moj je isto u lovu bio,ali se brzo vratio pa je otišao na kavu s frendovima, sad ću mu uvaliti ručak i malu kad se probudi a ja ću učiti. Treba sve njih s tavom namlatiti. Ivana drži se sezona lova je gotova od 1.02 pa sve do 9 mejseca. Tak sam sretna!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 1447
31.1.2010 11:53:07   
maja
A ajd, meni nije muž, nego njegova sestra. To me još od jučer drži. Došla je sa faksa nakon mjesec dana što je nije bilo i došla kod nas i ko te šljivi Maja, niti da pita kako si, kako trudnoća, kako beba? Glavno da svi pitaju jel curica ili dečko, a to kako sam ja naravno nije važno user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1448
31.1.2010 12:23:21   
adryosijek
moj je cisto zlato kad mi bilio muka razumio me i nije me budio jer ako se dignem probjedim i sam sto nepadnem kako sam sse i digla pa je prao sude,kuhao rucak , donosio ako mi sta zatreba jer smo u italiji pa neznam pricat da bi osla sama  u trgovinu.kuhala sam i ja sve radila ali to malo sto mi je pomogao spasilo me kad mi bila najgora mucnina u trudnoci.ja za svog dragog imam samo rijeci hvale mozda jer je stariji od mene user posted image a i godinu dana smo skupa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj dragi je moje zlato za sad kasnije cemo vidjet heheuser posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1449
31.1.2010 12:29:09   
Zimic
jucer sam skuhala pileci saft,juhu i tjesto..nisam bila od volje i nije mi se dalo jer je leo imao tempeeraturu sto je jednako tome da visi po meni cijel dan...da bi oko 6 sati dosli dom buraz i tata i poceli grditi to kaj sam ja skuhala---da su oni htjeli pohano mese---na kraju su jeli salamu i kruh a ovo je ostalo....dode mi da ih zasamaram! oni misle da ja nista ne radim po kuci-ti muski su ELEMENTARNA NEPOGODA! dode mi da nikada vise ne kuham!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRESRETNA!
Leo-18.1.2009.
4:28h

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!