Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 14:24:56
|
|
|
|
ivana801
|
IZVORNA PORUKA: martina ks Ivana drži se sezona lova je gotova od 1.02 pa sve do 9 mejseca. Tak sam sretna! [/quote] Viš, viš to nisam znala. Jest da mi je jučer reko da je danas zatvorenje lova, ali nisam mislila na tak dugo. Kak sam sad sretna! Malo prije me zvao, da kak sam... i da sad imaju ručak, pa odmah dolazi doma.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 20:25:57
|
|
|
|
curice
|
Bijesnaa sam,bijesna i bijesna Vodila sam srednje dijete u Crkvu(nastupala je povodom Sv. Vlaha) i vratim se doma ,mm smrknut i onako tužno govori mi da je uništio kuhinju-staru tek 2 god.Gospodin je pravio kokice i vrelu teću stavio na radnu plohu,i to ne jednom nego tri puta.Naravno na bijeloj radnoj površini ostala su tri izgorena okrugla traga.Ja bih ga sad zadavila,toliko pazim tu novu kuhinju,i on mi je sada use .Najrađe bi ga tom istom tećom tri puta opalila,kako je tako.....uffff
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 20:28:02
|
|
|
|
BUMBIKA
|
A joj draga,užas....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 20:34:28
|
|
|
|
lee
|
a jojjjj curice užaš...evo tava ružina da ga opališ...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 20:41:35
|
|
|
|
tikica_69
|
curice znam da si ljuta, no imas u baumaxu kupiti kuhinjkse ploce od 2m (mogu ti ih tamo sloziti na vel. koju zelis) za cca 200-tinjak kuna kakvih hoces, pa nek se gospon sad isprsi i popravi stvar
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.2.2010 6:59:15
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 curice znam da si ljuta, no imas u baumaxu kupiti kuhinjkse ploce od 2m (mogu ti ih tamo sloziti na vel. koju zelis) za cca 200-tinjak kuna kakvih hoces, pa nek se gospon sad isprsi i popravi stvar i znaš da ću ga natjerati da se isprsi i popravi uništeno
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.2.2010 8:38:27
|
|
|
|
Marta j
|
Umorna sam prijatelji umorna Ovaj moj sin je odlucio da me izmori i muci do kraja vec trecu noc nece da spava,place u snu i onda se probudi i smije se i igra Sto mi nikako nije jasno kako to u snu place a budan je cijeli veseo Jos mi vise digne tlak svekrva sinoc koja dode na ideju da djete nosim na blagosov kod svecenika kada je tako nemirno
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.2.2010 9:29:36
|
|
|
|
ines
|
Oprosti što se ubacujem. Malo sam čitala i ovo sa svekrvom je zakon. Uljepšalo mi je dan koliko sam se smijala. Nevjerovatno koliko u nekim situacijama znaju biti prepametne sa svojim savjetima(pogotovo kada ih niko ništa ne pita). Probaj se smiriti jer je moguče da maleni osjeti tvoju nervozu i tvoj umor. Moj savjet ti je da ako imaš mogučnosti djete spakiraš na dan i pol na čuvanje mami, sestri, šogorici ili več koga imaš od povjerenja da se ti malo odmoriš i napuniš baterije. Meni je pomoglo.
|
|
[Obrisani korisnik] 1.2.2010 10:14:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.2.2010 10:19:47
|
|
|
|
lidac0605
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Umorna sam prijatelji umorna Ovaj moj sin je odlucio da me izmori i muci do kraja vec trecu noc nece da spava,place u snu i onda se probudi i smije se i igra Sto mi nikako nije jasno kako to u snu place a budan je cijeli veseo Jos mi vise digne tlak svekrva sinoc koja dode na ideju da djete nosim na blagosov kod svecenika kada je tako nemirno Svekrva je zakon...sigurno malom treba skinut uroke
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.2.2010 10:21:34
|
|
|
|
MILLA
|
IZVORNA PORUKA: ines Oprosti što se ubacujem. Malo sam čitala i ovo sa svekrvom je zakon. Uljepšalo mi je dan koliko sam se smijala. ...pa svekrve uvijek znaju bolje
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.2.2010 16:50:12
|
|
|
|
Ninaa
|
Martaa i kod nas ista situacija ne sjećam se kad sam se naspavala po noći. mOje milo i drago dijete je po danu super, a kad dođe noć koma, budi se svaki čas, plače, hoće da je držim za ruku, sva se pokočim tak spavajući. sinoć je bio tulum od 4 do pol 7 ujutro. STavili smo je kod sebe na krevet, nosili ma kakvi ona se plače, vidno je umorna ali ne može zaspati. Već sam mislila da jooj je nešto ali tempereaturu nema i po danu je zlatna. Pun mjesec je pa ih i to možda smeta. Moja je po danu kod moje mame jel moram učiti i mogu reći da mi jako fali ali da se i malo odmorim od nje.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.2.2010 17:44:28
|
|
|
|
pepeljuga
|
Sad sam poludila na mm covik je na poslovnom rucku,ok samo idi al zvao me u dva sata daje u 4 naj kasnije doma...alo sad je sest i zovem ga sad jel on na rucku ili veceri.....i naravno jos je tamo Ma nijeni to problem samo da nije rekao kad ce doci,nego jos kaze da ga cekam pa cemo skupa sa klincima đir i ja ko piz sidim doma i cekam........
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.2.2010 17:51:30
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Sad sam poludila na mm covik je na poslovnom rucku,ok samo idi al zvao me u dva sata daje u 4 naj kasnije doma...alo sad je sest i zovem ga sad jel on na rucku ili veceri.....i naravno jos je tamo Ma nijeni to problem samo da nije rekao kad ce doci,nego jos kaze da ga cekam pa cemo skupa sa klincima đir i ja ko piz sidim doma i cekam........ da, najgore je tako čekati...mislim da mu se ne piše dobro kad dođe napokon kući a za drugi put znaš što ti je najbolje - ići van pa neka vas on lovi gdje ste žao mi je što ti je upropastio dan, ali što kažeš na jedne palačinke i topli čaj?
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.2.2010 17:51:38
|
|
|
|
lee
|
a jojjjj pepe sve poznato ..tako bude i kod mene.jednom sam skuhala ručak sve pripremila i kaže muž evo stižem...naravno nije došao kad je trebalo..sve se ohladilo od uhe do krumpira mesa...ma sve...je bilo za kantu.... uf i ja poludim na to..ako nečeš doči točno onda nemoj ništa govoriti.... Marta moja a jesu joj savjeti pametni...baš krasno...da te utješim i moj je takav bio ja sam ga nosala po sat vremena oko 3ujutro i čim ga spustim urla a spava na meni...on neče da bude u našem krevetu...nego samo u svom..tako sam ga naučila.drži mi se, neznam što im je više ja se nadam kako je jednom rekla cvrčak da ču se naspavati do njegove svadbe...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.2.2010 17:55:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Jos mi vise digne tlak svekrva sinoc koja dode na ideju da djete nosim na blagosov kod svecenika kada je tako nemirno Ostavili mi malu za Badnje vece kod sveki da odemo na ponocku, ja malu uspavala u 22h, mi odmah izasli i kazem joj da jako nemirno spava i da mora da lezi pored nje da ne bi pala s kreveta. Kaze ona meni- nista se ti ne boj, ja cu biti sa njom nece ona pored mene nemirno spavati. Ja kazem ok, samo da znas, uostalom videces i sama. U prevodu, ona ce lezati pored nje, molice i ona ce biti mirna. Dolazimo mi u pola 2, vidim spolja da gori svetlo u sobi. Ulazim, imam sta da vidim, mala budna ali mirna, igra se. Kaze da se probudila u 23h i onako zabirnuto ona meni- ona tebi jako nemirno spava, nije to dobro. Ja reko nema sta tu da ne bude dobro, takvo je dete, muce je zubici. A ona insistira- ne, ne, nije to dobro i mase glavom. U prevodu- zato sto nije krstena ona tako lose spava. Vec znam svaku njenu izjavu unapred i napamet.
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.2.2010 18:01:29
|
|
|
|
maja
|
joj nelly, ja bi trebala spariti tvoju svekrvu i svoga svekra pa neka oni zajedno mole kad su tako pobožni
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.2.2010 18:03:48
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: maja joj nelly, ja bi trebala spariti tvoju svekrvu i svoga svekra pa neka oni zajedno mole kad su tako pobožni može se i moj svekar priključiti....jer i on stalno moli....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.2.2010 18:03:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: maja joj nelly, ja bi trebala spariti tvoju svekrvu i svoga svekra pa neka oni zajedno mole kad su tako pobožni pa s obzirom da se ona samo sa takvima druzi i ljude deli na one koji idu u crkvu i oni koji ne idu, a ne na dobre i lose, verujem da bi ona bila odusevljena.
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.2.2010 18:05:03
|
|
|
|
maja
|
ili bi se poklali dok bi dokazali tko više vjeruje u Boga
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.2.2010 18:06:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Ali koliko mi je bilo zao male sto se probudila, srecom bila je mirna i dobre volje, toliko mi je bilo drago sto se bas njoj probudila i nije htela da spava, a ona je toliko molila pored nje i bila ubedjena da se mala nece pomeriti zbog toga. ludilo
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.2.2010 18:07:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: maja ili bi se poklali dok bi dokazali tko više vjeruje u Boga ' pa moja sveki naravno, ona ima i "vizije", i ona je "odabrana"
< Poruku je uredio Nellyca -- 1.2.2010 18:13:01 >
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.2.2010 20:12:58
|
|
|
|
Marta j
|
Al moj spava i place i neda se smiriti i onda se probudi i bude cijeli veseo i opet nekako zaspi i opet place
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.2.2010 22:55:02
|
|
|
|
anuska08
|
U p stvarno sam ! Pred 20 minuta sam razbila peglu od 1000 kn. Najradije bi sjela i plakala. MM i bebač otišli spavati, a ja se uhvatila peglati, zapela za kabel i pegla pala i razbila se u komadiće (nije prvi put pala, al ovog puta bilo je kobno). Došlo mi je da po I ja onako sva u bedu ušla u sobu i mužu kažem što mi se desilo,a a on drvljem i kamanjem po meni-jel ti znaš koliko smo platili tu peglu? Što je tebi, ti nisi normalna! Sutra ima da nađeš servis i odneseš je na poravak.....A ja samo htjela se pojadati i potražiti utjehu... E, totalno sam u bedu!!!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.2.2010 23:03:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Draga znam da si u bedu, ali to je samo pegla ( doduse veomaaaa skupa pegla )...promenices ih jos toliko u zivotu, takve stvari se desavaju, i boze moj pa nisi je namerno razbila da bi se tm sad toliko ljutio na tebe. mogla si i da padnes, raseces se, polomis nesto, a tad ti pegla ne bi bila ni na kraj pameti. bitno je da si ti dobro,a valjda ce se tm malo ohladiti do sutra
|
|
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!