Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.2.2010 13:56:19
|
|
|
|
CallamityJane
|
bravo gljiva to i jeste nesto na sto se mora biti ponosan e da ja pohvalim svog muza , on strastveni pusac koji pusi od petog razreda i sto je pusio po dvije kutije marlbora dnevno i znao naceti i trecu i sto je htjeo da se napravi crni marlbor kao da bude jaci od crvenog eto on vec 12-i dan kako nije zapalio nijednu cigaretu Jako sam ponosna na njega i nadam se da ce izdrzati da vise ne zapali nikkako
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.2.2010 14:10:37
|
|
|
|
sina
|
BRAVO ZA TM! da se i ja pohvalim,ja sam već čista 1,5 mj. i nadam se da više neću nijednu zapalit. bravo i za mene! mm nemam sa čime hvalit,izgleda da ni neću,a u tužionicu kad bih išla bojim se da bi potrajalo........
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.2.2010 14:44:28
|
|
|
|
MaTana
|
moram pohvaliti mm!!! Bio je jutros u gradu sređivati neku papirologiju i kad se vratio iznenadio me - kupio mi je majicu i bas mi je super i dobro mi stoji!!!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.2.2010 22:21:22
|
|
|
|
anuska08
|
1. za mm koji mi je poklonio masažu i u to vrijeme čuvao 2. za moju koja je bila dobra tati 3. mojoj kumi koja je našla popodne vremena za mene da mi bude rame za plakanje kad sam bila totalno u komi!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.2.2010 14:38:25
|
|
|
|
CallamityJane
|
evo da se i ja pohvalim tj. svog muza dobio je 2 500e na sportskoj sinoc
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.2.2010 14:38:56
|
|
|
|
ninolina
|
evo da se i ja pohvalim tj. svog muza dobio je 2 500e na sportskoj sinoc
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.2.2010 14:49:35
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
viš ovo s nepušenjem - i moj muž ne pljuga već 10ak dana, čak je jučer došao doma iz kafića i zaključio "sav smrdim po pljugama, a bio sam tamo svega 1/2 sata"
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.2.2010 14:51:47
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov viš ovo s nepušenjem - i moj muž ne pljuga već 10ak dana, čak je jučer došao doma iz kafića i zaključio "sav smrdim po pljugama, a bio sam tamo svega 1/2 sata" to su se moj i tvoj djuvegija u dogovoru krenuli odvikavati moj je bas juce racunao koliko ce ustediti sto ne pusi i vec je smisljao sta ce za sve te novce neka tehnicka cudesa kupiti
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.2.2010 14:54:29
|
|
|
|
osobno
|
ja opet sama sebe... jer nisam doživila živčani slom danas kad su oba dečka tribala spavat i napravili mi totalnu zbrku. samo sam duboko disala i rekla :a zaspat će i oni jednom...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.2.2010 14:57:03
|
|
|
|
zaba
|
ja ću pohvaliti moju veliku djevojčicu koja je danas oprala kupaonu,ali stvarno onako kako bi i veliki - u šoku sam još uvijek.Jućer je gulila jaja i rezala krastavce za francusku,a malo je i potukla meso.
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.2.2010 14:58:17
|
|
|
|
CallamityJane
|
to ti zabac brze bolje sebi zamjenu treniras? vidis kako sam te odmah prokuzila
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.2.2010 14:59:09
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: zaba ja ću pohvaliti moju veliku djevojčicu koja je danas oprala kupaonu,ali stvarno onako kako bi i veliki - u šoku sam još uvijek.Jućer je gulila jaja i rezala krastavce za francusku,a malo je i potukla meso. triba i moju oprat pa ako ima volje nek slobodno navrati
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.2.2010 15:01:11
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov viš ovo s nepušenjem - i moj muž ne pljuga već 10ak dana, čak je jučer došao doma iz kafića i zaključio "sav smrdim po pljugama, a bio sam tamo svega 1/2 sata" to su se moj i tvoj djuvegija u dogovoru krenuli odvikavati moj je bas juce racunao koliko ce ustediti sto ne pusi i vec je smisljao sta ce za sve te novce neka tehnicka cudesa kupiti ja sam svog "natjerala" na još jednu policu životnog osiguranja, tako da on ne treba ništa planirat gdje će s novcima
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.2.2010 15:04:18
|
|
|
|
zaba
|
kažem joj ja dušo,bolesna si,nemoj mama će,ti ćeš kad ozdraviš,a ona meni - ne,ne,ti sada ne smiješ,hoćeš da nam Bartol pobjegne?
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.2.2010 15:05:57
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: zaba kažem joj ja dušo,bolesna si,nemoj mama će,ti ćeš kad ozdraviš,a ona meni - ne,ne,ti sada ne smiješ,hoćeš da nam Bartol pobjegne? joj dusa draga, nije ti samo lijepa nego je i mila i draga i pametna ma sve najljepse samo da ozdravi vise micica mala
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.2.2010 15:24:16
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
o, Lu ... zlatna si
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.2.2010 15:26:49
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov o, Lu ... zlatna si
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.2.2010 15:59:46
|
|
|
|
Ninaa
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov o, Lu ... zlatna si
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.2.2010 16:07:26
|
|
|
|
zaba
|
hvala cure,al koje su to poze,ton,afektiranje,ozbiljna skroz.
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.2.2010 22:00:27
|
|
|
|
dominik
|
ja cu pohvalit mm-a...radi popodnevne smjene (do 12) ujutro vodi doru u vrtic, kupi ju prije spavanja...skuha rucak...pokusa ju nahraniti ...ma...
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.2.2010 22:04:02
|
|
|
|
lee
|
dominik svaka čast mužu zaba bravo za mišicu malenu, svaka joj čast!!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.2.2010 8:37:37
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: zaba kažem joj ja dušo,bolesna si,nemoj mama će,ti ćeš kad ozdraviš,a ona meni - ne,ne,ti sada ne smiješ,hoćeš da nam Bartol pobjegne? joj dusa draga, nije ti samo lijepa nego je i mila i draga i pametna ma sve najljepse samo da ozdravi vise micica mala
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.2.2010 8:44:58
|
|
|
|
gljiva
|
Moram pohvalit mamu i svekrvu koje su mi jučer čuvale dečke i ispeglale 4 mašine veša ( bez da sam im bilo šta rekla za veš) dok sam ja bila na faksu
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.2.2010 8:52:08
|
|
|
|
ZVRK
|
da i ja pohvalim muža danas mu je 7 dana da nije zapalio cigaretu. ja mu nisam vjerovala kada mi je bio rekao(3dan). tako mi je čudno da je prestao(za sada)iako je bio komentirao da planira prtestati ali da nije siguran da će uspijeti. eto da vidim koliko će to trajati(a nadam je duuuuugo)
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.2.2010 8:54:58
|
|
|
|
ninolina
|
da i ja pohvalim muža danas mu je 7 dana da nije zapalio cigaretu. ja mu nisam vjerovala kada mi je bio rekao(3dan). tako mi je čudno da je prestao(za sada)iako je bio komentirao da planira prtestati ali da nije siguran da će uspijeti. eto da vidim koliko će to trajati(a nadam je duuuuugo) tamo od 14 dana je kritično, držim fige da uspije ne zapaliti
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!