Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 3.3.2010 14:23:51
|
|
|
|
ninolina
|
ja super! Dobila rješenje za jubilarnu nagradu pa sad čekam lovuuser posted image i smišljam kako je potrošit!user posted image Težak,umni posao!user posted image
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 3.3.2010 14:26:02
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: karoca ja super! Dobila rješenje za jubilarnu nagradu pa sad čekam lovu i smišljam kako je potrošit! Težak,umni posao!
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 3.3.2010 14:28:17
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: karoca ja super! Dobila rješenje za jubilarnu nagradu pa sad čekam lovu i smišljam kako je potrošit! Težak,umni posao!
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.3.2010 11:57:54
|
|
|
|
mali_macic
|
super sam, od srijede smo na korculi kod njegovih, jucer i danas uzivamo u lijpom vremenom. posto ne mogu nac temu di se pohvalimo sto smo za sebe ucinile napisat cu to sad ode. jucer sam po prvi put iskoristila baka service u trajanju od 1:40h u kojima sam se posla sisat, nisam se sisala od lani 8.mje., tako da sam i zbog toga jos i danas PRESRETNA!!!!
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.3.2010 12:21:30
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: karoca ja super! Dobila rješenje za jubilarnu nagradu pa sad čekam lovu i smišljam kako je potrošit! Težak,umni posao!
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.3.2010 12:22:00
|
|
|
|
curice
|
ja ok,mm radi pa me ne može naljutiti
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.3.2010 14:37:35
|
|
|
|
leilany
|
danas sam ok....jucer navecer sam bila koma....infarkt me skoro strefil...
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.3.2010 14:47:18
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ja sam danas dobro,samo jaaakooo pospana!
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.3.2010 18:28:57
|
|
|
|
hugabuba
|
ja nisam spavala cijelu noc...tj. nocima....moja Lorena je zamijenila dan za noc.... al ja se nedam....ok sam....danas malo pod stresom al guram....
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 12.3.2010 9:27:57
|
|
|
|
mami 36
|
Umorna,pospana,vrti mi se.Valjda je tlak opet na najnižim granama
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 12.3.2010 9:32:40
|
|
|
|
MILLA
|
odlično...odmorna,naspavana......iako me limač budio 2-3 puta zbog zubića....nemam ni glavobolje niti mi se vrti,niti mi tijelo beživotno visi ....(fala bogu za supradyn )
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 12.3.2010 9:33:04
|
|
|
|
curice
|
za sad dobro,al javim vam za sat-dva kad se vratim sa informacija iz škole
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 12.3.2010 9:47:32
|
|
|
|
mariola
|
Odlično. Beba mi spavala od 9 do 6:30 u komadu
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 12.3.2010 10:02:55
|
|
|
|
mami 36
|
IZVORNA PORUKA: MILLA odlično...odmorna,naspavana......iako me limač budio 2-3 puta zbog zubića....nemam ni glavobolje niti mi se vrti,niti mi tijelo beživotno visi ....(fala bogu za supradyn ) Milla daj malo teleportiraj te super energije Moram i ja po taj supradyn
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 12.3.2010 10:05:01
|
|
|
|
karoca
|
Odlično! Kad sam se probudila i skontala da je PETAK, odma mi u životu lakše! Dolazi viiikend! Da mi se naspat!
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 12.3.2010 10:19:12
|
|
|
|
adryosijek
|
malo boli glava i spavam hodajuci jos
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 12.3.2010 10:21:18
|
|
|
|
MaTana
|
rekla bi moja prijateljica - ko vrag u malo vode , boli me glava, ukoćen mi je vrat, oko kuće bageri i pikameri štemaju od 7 sati i nemaju namjeru prestati tako skoro, a i mm nešto kucka tocno poviše moje glave (sobe) Dakle nisam baš najbolje raspoložena , rekli bi Ameri - bitchy!!!
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 12.3.2010 10:46:23
|
|
|
|
bomboncic02
|
Grozno, glava boli, grlo, prehlađena, nos zeza...Matej mi isto bolestan, Luka se noćas ispovraćao...sutra je koncert neznam uopće da li ću ići, neznam da li ću ići na kavu prije koncerta..grozno mi je i samo bi ležala i spavala i jela nešto slatko a nisam u pmsu..
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 12.3.2010 10:51:15
|
|
|
|
anaxx
|
umorno, umorno i umorno... trbuh mi ogroman, ne mogu spavati po noći, pa sam i po danu nikakva
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 12.3.2010 11:31:49
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mariola Odlično. Beba mi spavala od 9 do 6:30 u komadu zar je ovo nesto novo
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 13.3.2010 15:44:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 13.3.2010 15:52:39
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: mariola Odlično. Beba mi spavala od 9 do 6:30 u komadu zar je ovo nesto novo mariola blago tebi..alex zaspe oko 21h nekad i aksnije i obavezno se jednom probudi da bi jeo..i spava do 7h ...nekad i ranije zaurla... joj cvrčak? što ti je? ja sam danas super, napokon je sve uredu ...
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 13.3.2010 15:56:52
|
|
|
|
adryosijek
|
super jos samo da sunce izade
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 13.3.2010 15:57:02
|
|
|
|
ninolina
|
Ležim i trudim se da se ne ispovraćam. Muka mi je grozno i glava me boliuser posted image user posted image prijo šta ti je sad... jel vrijeme ili nekaj ne štima
|
|
[Obrisani korisnik] 13.3.2010 16:12:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!