|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naša mala klinika
9.3.2010 22:26:23   
anuska08
Bombončić držim fige da sve bude dobro!!user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 451
11.3.2010 10:15:01   
bomboncic02
Pa luda sam..neznam da li danas ići dr ili samo sutra se zaletit po ispričnicu.
Ugl. Mateju sam jučer dala u 13.30 Dalsy i u 18.30 jer je temp bila preko 39 ispod pazuha..
Po noći je imao 38.5 u uhu, noć prošla mirno, nisam mu ništa davala za snižavanje temp..sad ima 37.8 ispod pazuha.
Opće stanje dobro, gleda crtić, jutros se žalio da ga glava boli..slabije jede, pije normalno, jedino malo suho kašlje, ali povremeno.
Stvarno neznam, a onaj moj majčinski instinkt mi ne pomaže danas puno..

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 452
11.3.2010 10:18:16   
ninolina
a gle nemoj čekati vikend... mislim da ti je bolje da odeš s njim dok a kaj se tiće ispričnice moji nejdu u vrtić dok nisu skroz zdravi... jer im je imunitet slabiji i još navuku nekaj gorega... otiđite vi dok pa si mirnija

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 453
11.3.2010 10:22:38   
bomboncic02
Pošto dr radi cijeli dan, otići ću najvjerojatnije kad muž dođe s posla..baš zbog tog da budem mirnija.
Mi dobijemo ispričnicu pa kad vidim da je skroz ozdravio onda ga odvedem u vrtić, ali to čisto da ne hodamo stalno kod dr nam da tako ispričnicu.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 454
11.3.2010 10:26:49   
ninolina
a to je ok, kad ozdrvi odna ide, ima puni roditelja koji i bolesne vode... a otiđite da vidiš bar da ga pregleda

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 455
   [Obrisani korisnik]
11.3.2010 12:41:43   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 456
11.3.2010 13:22:19   
BUMBIKA
user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 457
11.3.2010 14:36:34   
curice
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 458
11.3.2010 15:22:37   
cuba
Za brzo ozdravljenje user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 459
11.3.2010 15:29:25   
leilany
user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 460
11.3.2010 15:44:24   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cvrčak

bombončić slažem se sa ninolinom. Ne bi ni ja čekala vikend.
Neka brzo ozdraviuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 461
11.3.2010 18:26:37   
bomboncic02
Bili kod dr mm i Matej, ima jaku upalu grla (uopće se ne žali da ga grlo boli user posted image )..dobio silapen.
Kontrola kod dr u utorak ujutro.
Vadio je krv, leukociti su valjda povišeni isto..
Nadam se da će sirup brzo počet djelovat i da će biti sve ok.Večeras ćemo prvu dozu, pošto pije svakih 8 sati pa da ga ne budimo u neko divlje vrijeme..

Hvala vam cure na svemu, divne ste user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 462
11.3.2010 18:32:22   
osobno
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Mateja...
Da ga nije iscrpilo to šta je učio brata hodati?user posted image
Ma brzo će on ozdravit.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

Neposredna veza do poruke: 463
11.3.2010 18:42:34   
ninolina
a miša mu a neka brzo bude bolje samo mu davaj puno piti

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 464
12.3.2010 8:31:32   
mami 36
Svima bubanima puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da ozdrave što prije

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 465
12.3.2010 8:43:37   
gljiva

IZVORNA PORUKA: mami 36

Svima bubanima puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da ozdrave što prije

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mami 36)
Neposredna veza do poruke: 466
14.3.2010 19:34:34   
bomboncic02
Nešto nije dobro user posted image ..U petak nije imao temp..u subotu malo bio vani, kad sam se vratila s koncerta zakurio..danas topal cijeli dan.sad mjerim temp ispod pazuha 38.9.
Kašlje od jučer jako, nosić curi i sutra ujutro idemo dr ponovno jer izgleda antibiotik ne djeluje.

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 467
14.3.2010 19:35:59   
daniela 31
Bolesnima brzo ozdravljenje.....pusica

Tara,11.02.2009.
Naša najveća ljubav
Imamo 13 zuba

Neposredna veza do poruke: 468
14.3.2010 19:38:16   
ejmama
Žao mi je, ali kažu da antibiotik zna malo pogoršati stanje pa onda opet bude bolje, skidaj temp. pa ćeš vidjeti sutra kako će biti.

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 469
14.3.2010 19:52:01   
bomboncic02
Neznam ejmama, strah me strašno upale pluća koju je prebolio prije dva mjeseca.
Ni tada mu antibiotik nije pomagao, pa je kombinirao intravenozno antibiotik i sumamed.
Luda sam više, ujutro čim se probudimo idemo dr neka ga opet pregledaju i daju nešto drugo, danas mu je četvrti dan antibiotika, trebalo je skroz proći sve..

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 470
   [Obrisani korisnik]
14.3.2010 19:53:14   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 471
14.3.2010 19:57:11   
bomboncic02
Slabije jede, ali traži piti i dosta pije..sad ćemo pod tuš i spavat..
U četvrtak smo počeli piti antibiotik, u petak uopće nije imao temp, zato sam ga u subotu pustila malo van i u subotu oko ponoći dobio je temp i maloprije 38.9 user posted image ..
Grizem se što je išao van jučer!!
Ujutro ćemo vidjet što ćemo, ali svakako idemo dr, upravo zbog iskustva od prije dva mjeseca..

Neposredna veza do poruke: 472
14.3.2010 19:58:47   
bomboncic02
Vadio je krv, leukociti su bili povišeni.
Naša dr daje antibiotik samo ako u krvi nešto ima.

Neposredna veza do poruke: 473
14.3.2010 20:03:51   
lee
bombončić neka brzo ozdravi maleni!user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

Neposredna veza do poruke: 474
14.3.2010 20:07:54   
Domy

IZVORNA PORUKA: bombončić02

Slabije jede, ali traži piti i dosta pije..sad ćemo pod tuš i spavat..
U četvrtak smo počeli piti antibiotik, u petak uopće nije imao temp, zato sam ga u subotu pustila malo van i u subotu oko ponoći dobio je temp i maloprije 38.9 user posted image ..
Grizem se što je išao van jučer!!
Ujutro ćemo vidjet što ćemo, ali svakako idemo dr, upravo zbog iskustva od prije dva mjeseca..

da brzo ozdravi mišić maliuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!