|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
12.3.2010 11:43:44   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2276
   RE: "Ringerajina tužionica"
12.3.2010 11:43:50   
mami 36
Cvrči nemoj se ljutiti,ali ja dok čitam kak ti to napišeš moram se nasmijati od srca iako znam da tebi nije nimali smiješno.user posted image
Evo za utjehu moja se premišljala s kojim toplomjerom budemo mjerili turu i naravno da je živin završio u djelovima pa sam onu živu lovila po cijeloj sobi po parketu,a njoj zabavno kak se to lijepo kotrlja user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2277
12.3.2010 11:46:06   
maja
Cvrle tebi definitivno fali par dana samoće i odmora user posted image  A i dat ću ti ja svoj škarnicl!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 2278
   [Obrisani korisnik]
12.3.2010 11:47:12   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 2279
12.3.2010 11:50:26   
maja
svi su tražili onaj sa alkoholom user posted image  pa nudim taj

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 2280
12.3.2010 12:05:29   
Anoniman
Ženo draga....
mene ti je spasio Aktivin H... one prave nered, mene baš briga... poslije ih stavim spavat i sve pospremim, baš me briga, totalno sam se isključila od nervoze. Naravno, najprije ih potjeram da same pospreme koliko mogu, i to i Elicu i Katu, nisu one premale, trebaju se učiti odmalena pomagati. Nisam ja njihova spremačica a one u hotelu, a jok!

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 2281
12.3.2010 12:12:50   
Anoniman
evo, sad smo napravile brzinsko pospremanje dnevne sobe, one su potrpale igračke ja sve ostalo i sad se baš super osjećam user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2282
   [Obrisani korisnik]
12.3.2010 12:15:49   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2283
12.3.2010 12:54:58   
Anoniman
ajme meni, mala je zmaj user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2284
12.3.2010 19:11:44   
Marta j
Ljuta sam,bjesna.

Trebali smo ici na koncert Dine Merlina u Split i mm sada kao nemoze on nebi.
A zna koliko ga volim slusati i koliko sam zeljela ici.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

Neposredna veza do poruke: 2285
12.3.2010 19:44:10   
CallamityJane
joj marta kako mi je zao i ja ga obozavam user posted image
a kada je koncert`???
ja nista ne znam, mozda bi mogli skupa ici nas dvije ako je posle Uskrsa user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 2286
13.3.2010 9:56:04   
Marta j
IZVORNA PORUKA: callanhoe

joj marta kako mi je zao i ja ga obozavam user posted image
a kada je koncert`???
ja nista ne znam, mozda bi mogli skupa ici nas dvije ako je posle Uskrsa user posted image

Koncert je 18.3 u spaladium areni.....

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 2287
13.3.2010 10:50:58   
Točkica28
kak sam ja sad na mirovanju doma i zabranjeno mi je išta raditi po kuci, kuca je u toaolnom kaosu... zivim s deckom i bratom ali jednostavno oni ostave aude 2 dana, pod u kupaoni je odurno zmazan i sve je u kaosu... nisam ja nis pretjerano urena ali ovo je zaista odurno... i zenska ruka je zenska ruka i nemre mi  nitko reci suprotno... podovi nisu oprani vec  3tjedna koliko ja lezim... uf uf u f
i kad dode netko u kucu sve mi je neugodno
grrrrrrrrrrr

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 2288
13.3.2010 10:55:59   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Marta j

Koncert je 18.3 u spaladium areni.....

znaci nema sanse da idem user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 2289
13.3.2010 11:16:06   
danery
pa upregni to malo...da viš kak moj sve radi...bila mu opća nepoznanica,sad se snalazi kako zna i umije...i mene živcira nered,ali ako netko kad mi dođe ne kuži zašto mi nije sve na svom mjestu i mjeri mi gramažu prašine na tv-u,ne mora mi ni doći..

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 2290
13.3.2010 12:42:23   
Točkica28
evo upravo brat ide kuhinju sredivati, aj bar nešto... al'nisu oni pedantni ko mi, i kad usisa uvijek nesto ostane, i kad opere nikad nije to to... ali sta je tu je...

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2291
17.3.2010 10:50:20   
Anoniman
Ljuta sam na tatu, na svekrvu, na mm-ovu firmu, a moze se reci i na mm-a user posted image user posted image user posted image

Poludecu vise od svih njih zajedno, izmedju balansiranja i tolerisanja!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Točkica28)
  Neposredna veza do poruke: 2292
17.3.2010 10:55:06   
danery
šta su radili user posted image user posted image user posted image user posted image jedni??

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2293
17.3.2010 11:01:02   
Anoniman
Na svekrvu zato sto mislim da je umesala svoje prste u mm-ov godisnji odmor, da ne bi ostali 5 dana duze kod mojih. user posted image
na tatu zato sto je rekao da mene mm mozda laze i da je znao za to da su mu na poslu skratili 5 dana godisnjeg (mislim odakle mu pravo na to, ako je i pomislio ima da cutis o tome, ako mu ja verujem) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A na mm-a sto ponekad zna da bude toliko nevaspitano i bezobzirno stvorenje, da se osecam kao da imam dvoje dece koje treba da naucim sve, od drzanja kasike do toga kad se govori dobar dan a kad laku noc user posted image user posted image user posted image

najradije bi ih sve poslala u rodni kraj, a ne ovako stalno balansiram izmedju njih svih (izmedju mm-a i sveki, izmedju mojih i sveki, i izmedju mojih i mm-a), pa poludecu vise!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 2294
17.3.2010 11:06:06   
danery
ajme draga nije ti lako...i nas je 7 u kući pa kad počne petljanje svak svakom u posao...razumijem te...

to trebaš sa mužem raščistit o vašem odnosu,a roditeljima dati do znanja da ste VAS DVOJE u braku,a ne i s njima...

tako sam ja mužu neke stvari rekla o petljanju njegovih (a bome i on meni za moje!) i sad nam je lakše zadržat distancu od njih...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2295
17.3.2010 11:27:29   
Anoniman
Ma mi sa mojima nemamo problema, oni su stvarno super, nikad nam se nisu mesali i uvek su nam pomagali i vise od svojih mogucnosti. Znam da ih mm iskreno voli, samo ponekad ne zna da se ponasa jer nije ni imao od koga da nauci, kao da ima 2 godine user posted image user posted image
Samo me tatina jucerasnja izjava povredila, sad smo razgovarali i sve je ok sa njim, pogresno smo se razumeli. I sa mm-om sam sinoc razgovarala, o njegovom odnosu prema mojima, slozio se, zao mu je, i nije bio ni svestan svojih gresaka. Sad cemo da vidimo kako ce do da izgleda...
A svekrva...s njom nazalost nikad nista na dobro izaci nece, spremna je na sve, i vec sam se pomirila sa tim.
Samo mi se jutros to sve skupilo, ali sad mi je malo lakse kako sam razgovara sa tatom....

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 2296
17.3.2010 12:13:01   
Anoniman
drž'' se Nelly! user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2297
17.3.2010 13:14:20   
BUMBIKA
Nelly drži se user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2298
17.3.2010 13:19:13   
CallamityJane
Neco imas pp user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 2299
17.3.2010 13:24:46   
pepeljuga
nelly drzi se dragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 2300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!