Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 20:38:19
|
|
|
|
e_l_p_i
|
A da pokušaš i kod pravobraniteljice za djecu prijaviti slučaj?!
|
|
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 20:40:26
|
|
|
|
Domy
|
evo cure da vam javim mala mi ima jako visok tlak i prima infuziju ..evo tražimo nekoga tko če nas vozit za zg...ajme cure nadam se da če mi mala biti dobro ...javim vam čim budem mogla i hvala vam puno na podršci...moram iči
|
|
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 20:42:30
|
|
|
|
e_l_p_i
|
Sretno Domy i držite se! Mi ćemo sve RR slati dobre vibrice za tvoju curu i za sve vas
|
|
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 20:47:14
|
|
|
|
Joanna
|
Strašno je to. Nadam se da će biti dobro. Samo nemojte jako žuriti da se i vama još nešto ne desi.
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 20:56:28
|
|
|
|
Domy
|
Evo nažalost ja nisam otišla suprug se sprema ,,ja nemogu zbog domija a nesmijem ga ostavit sa ovima kuči...tako da još uvijek isčekujem vijesti..nervozna sam nemožete ni zamislit...
|
|
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 21:07:09
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Domy evo cure da vam javim mala mi ima jako visok tlak i prima infuziju ..evo tražimo nekoga tko če nas vozit za zg...ajme cure nadam se da če mi mala biti dobro ...javim vam čim budem mogla i hvala vam puno na podršci...moram iči draga moja sad prikupite sve nalaze i s tim nalazima prijaviti profesora na murji...ako je stvarno razlog toha profesor onda nema se više kaj mislit....posebno ako ima i neka zabilješka d adjete ide k psihologu kontinuirano radi njega kao problema!!!...drž se i samo mirno i trezveno...
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 21:09:34
|
|
|
|
pepeljuga
|
ajme domi drzi se....znam kako ti je...ja sam to prosla na faksu,tri godine povracala zbog jedne krave,izgubila godine studiranja a i zdravlje,govorila svega i svacega,da sto studiram kad njena cer ne studira,mojoj prijateljici rekla da bolje nek se baci pod vlak jer nece nikad poloziti a bolje da drugo i ne pisem....prijavili je,dali u novine,bilo na tv al njoj nitko nista nije mogao.....zbog nje htjela odustati od faksa koji sam toliko volila al nisam se dala,prebacila se na kraju u drugi grad,polozila taj ispit iz prve i jos mi profesor rekao da odavno nije cuo bolji odgovor...... Jos kad se sitim uvati me neka koma i sad kad sam ovo tvoje procitala jednostavno sam se rasplakala
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 21:24:01
|
|
|
|
ninolina
|
cure su već sve rekle... drži se draga i nemaš kaj čekati ja bi ju prijavila
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 21:26:11
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: ninolina cure su već sve rekle... drži se draga i nemaš kaj čekati ja bi ju prijavila Ja se slazem s prijom
|
|
[Obrisani korisnik] 24.3.2010 21:28:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 22:29:23
|
|
|
|
Ninaa
|
Draga drži se i nadam se da će sa kćerkom sve biti u redu. A cure su već sve i rekle u novine, kod pravobraniteljice treba dignuti prašinu možda se smiri.
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 22:41:36
|
|
|
|
mariola
|
Ajme domy,sad sam tek ovo pročitala i sve me neka jeza prolazi. Jadna djevojčica. javi nam se što prije, mislimo na tebe
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 22:47:01
|
|
|
|
leilany
|
domy
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 23:04:10
|
|
|
|
evanda
|
držite se dok se oluja stiša, a onda u akciju
|
|
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 23:04:27
|
|
|
|
mala pcelica
|
pa ja nemam više riječi koliko je taj svijet poludio nadam se da ce malecka biti dobro,a babetinu svakako tužiti ili šta već treba da se makne sa tog mjesta
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 25.3.2010 7:21:23
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Jadna tvoja djevojčica... ...Mogu misliti kako se osjećate..Evo vibrica da bude sve ok i da tu babu netko makne iz prosvjete
|
|
[Obrisani korisnik] 25.3.2010 7:24:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 25.3.2010 8:49:15
|
|
|
|
mišica 666
|
Domy nadam se da je cura jutros bolje javi nam se mislimo na tebe
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 25.3.2010 8:55:04
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: mišica 666 Domy nadam se da je cura jutros bolje javi nam se mislimo na tebe
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 25.3.2010 9:27:34
|
|
|
|
Gianna
|
za hrabru curku.. I domy nema posustajanja, prijavite manijaka, neka ide doma liječiti živce !! IZVORNA PORUKA: mišica 666 Domy nadam se da je cura jutros bolje javi nam se mislimo na tebe
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 25.3.2010 9:43:36
|
|
|
|
Domy
|
Evo cure da vam javim da suprug sinoč nije uspio nači prijevoz da ode za Zg..žalosno al eto..to ti je to kad nemaš svog auta..al dobro što je tu je..Kčerki su sinoč jedva spustili tlak bio je preko 160..trebala je ostat u bolnici al pošto mi nismo mogli doči u zg jer kao roditelji trebali smo potpisati i tako nije ostala i vratila se u dom..jutros je več bolje.. Suprug je več jutros sazvao sastanak za sutra sa ravnateljicom ,psihologicom i dotičnom profesoricom.. I naravno doktoricom koja je sinoč primila malu u bolnici..jer nije to prvi slučaj da je neko djete zbog šikaniranja te profesorice završilo na hitnoj.. Ustrajat čemo na tome da ta profesorica više ne predaje u školi bar mom djetetu ona više neče predavati..mada je jedina u školi profesorica tog predmeta.. Suprug je rekao da če sa kčerkinim nalazina sutra i prijavit slučaj policiji.. Ajme cijelu noč nisam oka sklopila..al tješi me to da če se sve to sutra riješit...
|
|
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 25.3.2010 9:49:35
|
|
|
|
pepeljuga
|
ajme domy bitno da njoj bude bolje....... koja luda prof al vec sam ti rekla sve znam jer sam i sama prosla....drzi se
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 25.3.2010 9:52:17
|
|
|
|
Bebys
|
domy SAMO HRABRO...dobit ce ona otkaz sto je i zasluzila... sretno i javi nam kako je bilo sve... za malenu curicu...
|
|
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 25.3.2010 9:53:54
|
|
|
|
mariola
|
drži se domy i javi nam šta je bio danas.
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 25.3.2010 9:55:32
|
|
|
|
Thea
|
Domy samo da ona bude bolje I slažem se s tvojim mm-om uzmite nalaze i na policiju i dječjoj pravobraniteljici....Tko zna danas se radi o tvom djetetu a ako dopustite da to prođe bez sankcija sutra će opet neko drugo dijete tako nastradati.... Ustrajte u svome i zaštitite ju.....
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!