|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zlostavljanje od strane profesora
24.3.2010 20:38:19   
e_l_p_i
A da pokušaš i kod pravobraniteljice za djecu prijaviti slučaj?!

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 26
24.3.2010 20:40:26   
Domy
user posted image user posted image evo cure da vam javim mala mi ima jako visok tlak i prima infuziju ..evo tražimo nekoga tko če nas vozit za zg...ajme cure nadam se da če mi mala biti dobro ...javim vam čim budem mogla i hvala vam puno na podršci...moram iči user posted image user posted image

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 27
24.3.2010 20:42:30   
e_l_p_i
Sretno Domy i držite se! Mi ćemo sve RR slati dobre vibrice za tvoju curu i za sve vas 

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 28
24.3.2010 20:47:14   
Joanna
Strašno je to. user posted image user posted image user posted image    Nadam se da će biti dobro. user posted image user posted image user posted image

Samo nemojte jako žuriti da se i vama još nešto ne desi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 29
24.3.2010 20:56:28   
Domy
Evo nažalost ja nisam otišla suprug se sprema ,,ja nemogu zbog domija a nesmijem ga ostavit sa ovima kuči...tako da još uvijek isčekujem vijesti..nervozna sam nemožete ni zamislit...

(Odgovor članu Joanna)
Neposredna veza do poruke: 30
24.3.2010 21:07:09   
FIONA
IZVORNA PORUKA: Domy

user posted image user posted image evo cure da vam javim mala mi ima jako visok tlak i prima infuziju ..evo tražimo nekoga tko če nas vozit za zg...ajme cure nadam se da če mi mala biti dobro ...javim vam čim budem mogla i hvala vam puno na podršci...moram iči user posted image user posted image

draga moja sad prikupite sve nalaze i s tim nalazima prijaviti profesora na murji...ako je stvarno razlog toha profesor onda nema se više kaj mislit....posebno ako ima i neka zabilješka d adjete ide k psihologu kontinuirano radi njega kao problema!!!...drž se i samo mirno i trezveno...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 31
24.3.2010 21:09:34   
pepeljuga
ajme domi drzi se....znam kako ti je...ja sam to prosla na faksu,tri godine povracala zbog jedne krave,izgubila godine studiranja a i zdravlje,govorila svega i svacega,da sto studiram kad njena cer ne studira,mojoj prijateljici rekla da bolje nek se baci pod vlak jer nece nikad poloziti a bolje da drugo i ne pisem....prijavili je,dali u novine,bilo na tv al njoj nitko nista nije mogao.....zbog nje htjela odustati od faksa koji sam toliko volila  al nisam se dala,prebacila se na kraju u drugi grad,polozila taj ispit iz prve i jos mi profesor rekao da odavno nije cuo bolji odgovor......
Jos kad se sitim uvati me neka koma i sad kad sam ovo tvoje procitala jednostavno sam se rasplakalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 32
24.3.2010 21:24:01   
ninolina
cure su već sve rekle... drži se draga i nemaš kaj čekati ja bi ju prijavilauser posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 33
24.3.2010 21:26:11   
Marta j
IZVORNA PORUKA: ninolina

cure su već sve rekle... drži se draga i nemaš kaj čekati ja bi ju prijavilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja se slazem s prijom

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 34
   [Obrisani korisnik]
24.3.2010 21:28:52   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Marta j)
  Neposredna veza do poruke: 35
24.3.2010 22:29:23   
Ninaa
Draga drži se i nadam se da će sa kćerkom sve biti u redu. A cure su već sve i rekle u novine, kod pravobraniteljice treba dignuti prašinu možda se smiri.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 36
24.3.2010 22:41:36   
mariola
Ajme domy,sad sam tek ovo pročitala i sve me neka jeza prolazi. Jadna djevojčica. javi nam se što prije, mislimo na tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 37
24.3.2010 22:47:01   
leilany
domyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 38
24.3.2010 23:04:10   
evanda
user posted image user posted image user posted image držite se dok se oluja stiša, a onda u akciju 

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 39
24.3.2010 23:04:27   
mala pcelica
pa ja nemam više riječi koliko je taj svijet poludio user posted image
nadam se da ce malecka biti dobro,a babetinu svakako tužiti ili šta već treba da se makne sa tog mjesta user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 40
25.3.2010 7:21:23   
Nika 24052006
Jadna tvoja djevojčica...user posted image ...Mogu misliti kako se osjećate..Evo vibrica da bude sve ok i da tu babu netko makne iz prosvjeteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 41
   [Obrisani korisnik]
25.3.2010 7:24:56   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Nika 24052006)
  Neposredna veza do poruke: 42
25.3.2010 8:49:15   
mišica 666
Domy nadam se da je cura jutros bolje javi nam se mislimo na tebe user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 43
25.3.2010 8:55:04   
leilany
IZVORNA PORUKA: mišica 666

Domy nadam se da je cura jutros bolje javi nam se mislimo na tebe user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 44
25.3.2010 9:27:34   
Gianna
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za hrabru curku.. I domy nema posustajanja, prijavite manijaka, neka ide doma liječiti živceuser posted image user posted image !!
IZVORNA PORUKA: mišica 666

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 45
25.3.2010 9:43:36   
Domy
Evo cure da vam javim da suprug sinoč nije uspio nači prijevoz da ode za Zg..žalosno al eto..to ti je to kad nemaš svog auta..al dobro što je tu je..Kčerki su sinoč jedva spustili tlak bio je preko 160..trebala je ostat u bolnici al pošto mi nismo mogli doči u zg jer kao roditelji trebali smo potpisati i tako nije ostala i vratila se u dom..jutros je več bolje..
Suprug je več jutros sazvao sastanak za sutra sa ravnateljicom ,psihologicom i dotičnom profesoricom.. I naravno doktoricom koja je sinoč primila malu u bolnici..jer nije to prvi slučaj da je neko djete zbog šikaniranja te profesorice završilo na hitnoj..
Ustrajat čemo na tome da ta profesorica više ne predaje u školi bar mom djetetu ona više neče predavati..mada je jedina u školi profesorica tog predmeta..
Suprug je rekao da če sa kčerkinim nalazina sutra i prijavit slučaj policiji..
Ajme cijelu noč nisam oka sklopila..al tješi me to da če se sve to sutra riješit...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 46
25.3.2010 9:49:35   
pepeljuga
ajme domy bitno da njoj bude bolje.......
koja luda prof al vec sam ti rekla sve znam jer sam i sama prosla....drzi seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 47
25.3.2010 9:52:17   
Bebys
domy SAMO HRABRO...dobit ce ona otkaz sto je i zasluzila...
sretno i javi nam kako je bilo sve...
user posted image user posted image user posted image za malenu curicu...

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 48
25.3.2010 9:53:54   
mariola
drži se domy i javi nam šta je bio danas.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 49
25.3.2010 9:55:32   
Thea
Domy samo da ona bude bolje user posted image
I slažem se s tvojim mm-om uzmite nalaze i na policiju i dječjoj pravobraniteljici....Tko zna danas se radi o tvom djetetu a ako dopustite da to prođe bez sankcija sutra će opet neko drugo dijete tako nastradati.... Ustrajte u svome i zaštitite ju.....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!