|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Eto, dobila sam brata...
25.3.2010 13:26:29   
osobno
Ja sam žene moje, ovih dana toliko loše i teško, da se moram pojadati. Naime, kao šta se može zaključit iz naslova, dobila sam brata...tj polubrata, prije jedno dvadeset__ak dan. Da se razumijemo, meni to maleno biće nimalo ne smeta, ne daj bože, nije ono nizašto krivo, ali ipak, uz tolike ružne događaje, ne mogu se veselit..
Moj otac je jedno veliko g... od čovika, nas četvero je tuka, bio bi pijan danima, osramotio me u toliko prilika da mi je muka, mamu je svaki božji dan psihički maltretira i uskraćiva nam sve šta je moga uskratit..
ja sam s njim svaki kontakt prekinula kad sam rodila Luku, jer mi se previše miša u život.
a onda je on otiša i ostavio dva brata, sestru i mamu. bez ijedne kune.
Znali smo da živi s tom ženom, ali nikog nije bilo briga, bitno da nikog od njih ne maltretira.
meni nikad ništa nije da, uzeo šta je moga.
Mama mu je potpisala ugovor po kojem njoj i troje dice dobiju pola stana, a pola njemu.
Ugovor je napisa njegov odvjetnik i ona je pod pritiskom popustila.
Sad diže kredit hipotekarni i namjera mu je ne plaćati rate pa da njih izbace iz stana jer se mama još nije uknjižila kao suvlasnik.
U međuvremenu za alimentaciju već dvije godine nije dao niti lipe, unatoč tužbi koju je mama dva puta uložila.
Da napomenem, on ima 8000 kn mirovine, a mama radi u firmi pod stečajem za 3000 kn misečno, i još čeka plaću od siječnja.
I jučer me zove teta da mi kaže da sam dobila brata.
a šta s mojom braćom? Ništa nemaju, i oće ih izbacit na ulicu.
Ljuta sam, bisna i tužna. Jadna, jer ne mogu ništa napravit. ako uspije dignit kredit, gotovi su.
Pa dobrodošao, braco, u ovaj predivni svijet...

< Poruku je uredio Ninaa -- 25.3.2010 17:20:36 >

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: eto, dobila sam brata...
25.3.2010 13:37:02   
ninolina
ajme sva sam se naježila... neznam šta bi rekla, mislim malenome sve najbolje ali kakav je to otac... strašno nadam se da neće moći dobiti kredit jer ako se stan vodi pod tim da je pola mamino ona mora dati odobrenje da pristaje

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 2
25.3.2010 13:39:39   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: ninolina

ajme sva sam se naježila... neznam šta bi rekla, mislim malenome sve najbolje ali kakav je to otac... strašno nadam se da neće moći dobiti kredit jer ako se stan vodi pod tim da je pola mamino ona mora dati odobrenje da pristaje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 3
25.3.2010 13:41:37   
adryosijek
tuzna prica i sudbina jbga. zalosno jako ajd nek je mali ziv i zdrav on je najmanje kriv u tome svemu 

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 4
25.3.2010 13:41:43   
osobno

u tom i je problem..on je izvadio vlasnički list a na njemu nije vidljivo da je ona suvlasnik jer nije platila uknjižavanje 400 kn.
a banci nije bitno poslije, jer se banka automatski uknjiži nakon šta kredit prođe...mislim, sustav nam je za plakat bogu..

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 5
25.3.2010 13:46:43   
ninolina
a da ode i to srediuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 6
25.3.2010 13:52:02   
cuba
Nažalost ovakvih priča ima jako puno....Osobno, nemam neke riječi utjehe evo malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 7
25.3.2010 15:10:46   
leilany
osobnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 8
25.3.2010 15:19:31   
Tsmee
Draga, ne znam što da ti kažem osim drži se. user posted image user posted image user posted image

Puno sreće tebi i tvojima u ovoj borbi...

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 9
25.3.2010 15:19:41   
Bebys
IZVORNA PORUKA: adryosijek

tuzna prica i sudbina jbga. zalosno jako ajd nek je mali ziv i zdrav on je najmanje kriv u tome svemu 

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 10
25.3.2010 15:29:33   
ejmama
Stvarno u životu ima puno nepravde. Najbolje da se mama odmah uknjiži,na osnovi tog ugovora što je potpisala, nek se malo raspita budući da trenutno nema primanja i uzdržava dvoje dijece možda je oslobode plaćanja, nek napiše molbu. Na internetu možete saznati šta piše na vlasničkom listu i tamo se odmah vidi dali je podignuo hipoteku na stan, možeš čak i vidjeti dali je legla kakva ovrha ako nije nešto plaćao.
http://www.katastar.hr/dgu/ind.php

H 07 E 09

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 11
25.3.2010 16:35:20   
pincirotvajler
user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 12
25.3.2010 16:38:46   
daniela 31
Žao mi je šta si to morala proći,user posted image user posted image user posted image
user posted image za polubrata.

Tara,11.02.2009.
Naša najveća ljubav
Imamo 13 zuba

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 13
25.3.2010 16:46:57   
curice
nemam riječiuser posted image

ssamo me zanima može li to sada nabrzinu platiti i riješiti

(Odgovor članu daniela 31)
Neposredna veza do poruke: 14
   [Obrisani korisnik]
25.3.2010 16:49:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 15
25.3.2010 17:04:38   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Tsmee

Draga, ne znam što da ti kažem osim drži se. user posted image user posted image user posted image

Puno sreće tebi i tvojima u ovoj borbi...

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Tsmee)
  Neposredna veza do poruke: 16
25.3.2010 17:15:50   
novamama

ajme sva sam se naježila...

tužna priča, a dijete ni krivo ni dužno...

bilo bi najbolje kad biste ga mogle otpiliti i zaboraviti i uzdaj se use i svoje kljuse....

ali u današnja vremenauser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 17
25.3.2010 17:28:49   
danery
strašno...nadam se da će se sve ipak dobro riješiti za tebe i tvoju obitelj...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 18
25.3.2010 17:41:17   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: cvrčak

osobno neka mama odjuri odvjetniku što prije da se uknjiži jer će zbilja ostati bez svega

je osobno dajte vidite to da nekako rijesite sto prije, mora se moci poduzeti nesto user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 19
   RE: Eto, dobila sam brata...
25.3.2010 17:58:02   
sina
draga moja i ja imam sličnu situaciju.mislim da ti mama još može nešto srediti ako postoji ikakav pisani trag o podjeli imovine,a kažeš da su sklopili ugovor. pa,negdje taj ugovor mora biti i neka juri k odvjetniku jer će proći kao i moja mama-svaki dan bi mogla završiti na cesti jer je moj tata digao kredit koji njie otplatio,niti se uopće znalo da ga je digao jer se moja mama nije nigdje upisala i mogao je to napraviti bez nje,pokupio pare i ostavio nju i nas(nas je 8 braće) i samo sam ja tada bila punoljetna. ne moram ni reći da smo bili gladni,a moja mama godinama ne spava jer ne može vratiti kredit i ne zna kad bi mogla završiti vani.user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 20
25.3.2010 18:29:42   
marija0
svaki moj komentar je suvišan......... al nadam se da ćete to uspjet rješit!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 21
25.3.2010 18:46:04   
Nika 24052006
Nemam riječi...Želim tvojima svu sreću da se izvuku iz svega toga...U svakom slučaju,maleni dobrodošao...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 22
25.3.2010 19:08:07   
BUMBIKA
ZVORNA PORUKA: ninolina

Potpisujem...

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 23
25.3.2010 19:18:26   
Anoniman
a, što reći, draga...
tebi veliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tvojoj mami želim planinu snage i hrabrosti i neka što prije pokrene stvar i riješi jer nije pošteno da završi na ulici!
mali nije kriv ništa... a i ta žena je, da prostiš, naivna... kako vjerovati čovjeku koji je ostavio ženu i djecu i želi im nauditi? zar ne razmišlja da bi ona mogla isto proć?
a tvog ćaću bi ja dohvatila, uf! - al neće on daleko... ima netko tko to sve vidi...

(Odgovor članu BUMBIKA)
  Neposredna veza do poruke: 24
25.3.2010 21:17:03   
Marta j

Osobno zao mi je
user posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!