Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Eto, dobila sam brata... 25.3.2010 21:43:25
|
|
|
|
anuska08
|
Draga, ne znam što reći! Žao mi je i vas, ali i malog brata uz takvog oca!! Draga,drži se!!
< Poruku je uredio Ninaa -- 26.3.2010 15:34:33 >
|
|
RE: eto, dobila sam brata... 25.3.2010 22:35:47
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ajme sva sam se naježila... neznam šta bi rekla, mislim malenome sve najbolje ali kakav je to otac... strašno nadam se da neće moći dobiti kredit jer ako se stan vodi pod tim da je pola mamino ona mora dati odobrenje da pristaje užas užas..žalosno....
|
|
RE: eto, dobila sam brata... 25.3.2010 22:41:39
|
|
|
|
Zvonki
|
Imam sličnu obiteljsku priču. Ne znam što ti reći...Okreni se svojoj obitelji i pread je njima. Za ovo ćeš imati manje vremena pa tako i manje šanse da te nešto povrijedi. Čestitam za bracu.
|
|
RE: eto, dobila sam brata... 25.3.2010 23:28:32
|
|
|
|
dominik
|
bez obzira upisala se ona ili ne na taj stan ako je pola pola odredjeno na sudu onda je tako...nazalost na svojoj kozi svakim danom osjecam nepravde koje roditelji rade kad imaju dvoje ili vise djece, jednom sve drugom nista...slazem se sa curama okreni se svojoj obitelji, a mrznju nemoj u sebi drzati jer bu te samo unistila...
|
|
|
|
RE: eto, dobila sam brata... 25.3.2010 23:38:38
|
|
|
|
mala pcelica
|
samo hrabro,imas sad svoje andjele i njima si potrebna,a nek ti ovo budu sporedne stvari u zivotu ionako nisu vrijedne tvoga nemira ...čestitam na braci,mali andjeo nije nista kriv
< Poruku je uredio mala pcelica -- 25.3.2010 23:39:38 >
|
|
RE: eto, dobila sam brata... 26.3.2010 1:49:08
|
|
|
|
Krky
|
Koliko god bila ogorčena na tatu, ja ti ipak želim puno snage, hrabrosti i spremnosti da zavoliš malenog bracu. Ako vrijedi ona da se u takvim stvarima povijest ponavlja (nažalost) jednog dana ćeš mu možda upravo ti biti potrebna. Žao mi je zbog situacije u kojoj su se našli tvoja braća i mama i nadam se da će se stvari srediti i da će moći živjeti u miru.
|
|
RE: eto, dobila sam brata... 26.3.2010 7:00:57
|
|
|
|
xxl
|
Ja ću samo poslati malom braci.
|
|
RE: eto, dobila sam brata... 26.3.2010 9:05:52
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ajme sva sam se naježila... neznam šta bi rekla, mislim malenome sve najbolje ali kakav je to otac... strašno nadam se da neće moći dobiti kredit jer ako se stan vodi pod tim da je pola mamino ona mora dati odobrenje da pristaje Ja isto mislim da ne može... Drži se, draga...
|
|
RE: eto, dobila sam brata... 26.3.2010 14:05:06
|
|
|
|
L.P.
|
Osobno žao mi je zbog svega što proživljavate,razumijem te jer je i moja priča o ocu slična tvojoj.Nadam se da će tvoja obitelj uspjeti srediti krov nad glavom. Što se tiče malog brace,on jadan ništa nije kriv,nek je živ i zdrav. Evo ti za utjehu
|
|
RE: eto, dobila sam brata... 26.3.2010 15:34:10
|
|
|
|
Ninaa
|
Meni je isto žao zbog obiteljske situacije u kojoj ste se našli i ti i tvoja mama i braća. Nadam se da će se to nekako uspijeti riješiti i bez obzira upisala se ili ne ako je sud to odredio onda na to ima pravo. A za malenog on nije ništa kriv i jedna moja frendica isto jako pati jel joj se mama rastavila i iz prvog braka ima kćer i jako joj je teško da se ne viđaju i ne komuniciraju, baš je to dosta pogađa. Ti se okreni svojim dečkima i misli na njih nemoj da te ovakve stvari uzrujavaju a potrebna si im!
|
|
RE: eto, dobila sam brata... 26.3.2010 16:41:16
|
|
|
|
osobno
|
Curke, hvala na podršci... ugl., ja znam da maleni nije ništa kriv, ne daj bože osuđivat to maleno stvorenje. Zato sam i poslala brzojav u kojem sam malenom zaželila sve najbolje da ga prati. Mislim da je to od mene za sada dosta, jer s ocem ne želim ama baš nikakav kontakt. Meni je samo žao tog diteta i nadam se da neće morat prolazit kroz pakao kroz koji sam prošla ja i moja braća i sestra.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: eto, dobila sam brata... 26.3.2010 21:44:38
|
|
|
|
mara27
|
katastrofa, koja priča
|
|
RE: eto, dobila sam brata... 26.3.2010 21:48:29
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: osobno ugl., ja znam da maleni nije ništa kriv, ne daj bože osuđivat to maleno stvorenje. Zato sam i poslala brzojav u kojem sam malenom zaželila sve najbolje da ga prati. Mislim da je to od mene za sada dosta, jer s ocem ne želim ama baš nikakav kontakt. Meni je samo žao tog diteta i nadam se da neće morat prolazit kroz pakao kroz koji sam prošla ja i moja braća i sestra. svaka čast, sviđa mi se kako razmišljaš, tvoj braco može biti sretan što te ima, nadam se da ćete jednog dana biti dobri
|
|
RE: eto, dobila sam brata... 26.3.2010 23:01:28
|
|
|
|
natalijax
|
malenom želim sve najbolje u životu,zaista mi je žao sto je takva situacija,Nadam se da ce te ipak svi nači svoj mir
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!