Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.5.2010 13:01:30
|
|
|
|
Ninaa
|
Pa temperaturu nema, stavila sam je spavati kak obično ide,ali nije bila pospana, uvijek trlja oke i zijeva kad joj se počne spavati. Već sam se zabrinula da joj nekaj nije, ali je onda opet imala histerični ispad kad ju je šogi htjela gurati u guralici,a ona si je zamislila da ću je ja pa je počela vrištati ko i prije. Ajme lee treba ponekad imati konjske živce za njih. Ja sam isto sva nikakva kak sam u srijedu imala temp. u čet sam morala ići raditi, sva se slabo osjećam i jedva dišem.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.5.2010 13:05:05
|
|
|
|
ninolina
|
gle draga ti si počela raditi i ona sada traži samo tebe...a kaj se tiće jela i plača da je ne boli grlo, malio mi je to čudno jela bi a plače....a i bile ste na pikici da nije reakcija
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.5.2010 16:06:07
|
|
|
|
Ninaa
|
Ma već sam se i ja brinula,ali imala je histerične ispadaje kad ju je šogi htjela voziti, pa kad joj je ispala neka kutija, pa kad nije mogla sama ući u šatori uvijek se dere jednako,a kad joj nekaj je onda plače idu joj suze i zove maama. Ma valjda joj je takav dan, sad se naspavala, idemo sad papati čini mi se dobre volje, a i tata je doma pa ak bu zločesta bude on dadiljao.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.5.2010 16:41:27
|
|
|
|
Marta j
|
Mrtva sam umorna i na kraju sa zivcima Mate je od jutros od 3 sata nemoguc neznam sto mu je niti jede niti spava samo vristi iz petni zila. Nista mu nepase.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.5.2010 22:13:01
|
|
|
|
lee
|
draga moja sve znam..javi se.ja ču te slušati.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.5.2010 22:21:56
|
|
|
|
Ninaa
|
Marta i moja je takva ili je vrijeme ili su sad u toj vrištećoj fazi!
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.5.2010 22:22:42
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Mrtva sam umorna i na kraju sa zivcima Mate je od jutros od 3 sata nemoguc neznam sto mu je niti jede niti spava samo vristi iz petni zila. Nista mu nepase.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 13.5.2010 19:40:50
|
|
|
|
lee
|
danas sam luda od svega..baš sam doslovno luda...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 21.5.2010 9:37:39
|
|
|
|
ejmama
|
bolesna sam,temperatura mala,glava me boli, kosti, nos me boli od puhanja, proljev. Pijem Coldrex i lekadole, sama sam po cijeli dan i baš sam koma, samo da ne pređe na cure, jer je i H jučer imala proljev. Vrijeme je vani koma kao da će snijeg , a ne ljeto.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 21.5.2010 9:38:20
|
|
|
|
Zvonki
|
Ejmama Ako išta može pomoći
|
|
[Obrisani korisnik] 21.5.2010 9:39:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 21.5.2010 9:40:14
|
|
|
|
ninolina
|
|
|
[Obrisani korisnik] 21.5.2010 9:43:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 21.5.2010 9:43:50
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: lilivana kupi Prolife, za proljev je dobro, imaš ko žvake i ampule, pa ka ti paše. da ozdraviš čim prije Hvala svima, imam i Prolife.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 21.5.2010 9:45:30
|
|
|
|
ejmama
|
Mogla sam ja to i spriječiti, ali bila sam uvjerena da je alergija. Jučer se samo još više razbuktalo.
|
|
[Obrisani korisnik] 21.5.2010 17:09:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 21.5.2010 17:12:10
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Moram vam se pojadati jer mislim da ću danas dobiti slom živaca ili iskočiti iz vlastite kože A. je NEMOGUĆA!! Toliko me naživcirala do sada da osjećam kao da će mi opet pozliti(a taman mi je danas dobro). Počelo mi je lupati srce kao ludo i tlak mi je vjerojatno na milion. baš me maltretira i to svake minute od kada je ujutro oči otvorila. Viče,svađa se,cmizdri..mama POGLEDAJ REKLA SAM TI,odmah,hoću još soka! Zašto ne mogu još soka? Daj mi!Stavi Doru,otvori bojice(a Dora se vrti tek toliko da nije nešto drugo),obuci mi suknju,donesi mi ručnik,upali mi svjetlo........Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Popila je nekih 10-tak velikih NUK-ovih boca soka od jutros i samo piša. Doslovno mora svakih 5 minuta na wc . Trbuh joj je kao balon. Trpa kekse cijeli dan i urla jer joj ne dam više. Onda bananu(ni slučajno neko drugo voće),a ne može kakiti i onda urla jer ne dam bananu! Onda cmizdri jer ju stavim u kaznu. Onda nakon 2 minute opet. Htjela se šišati i frizerka joj je samo podrezala vrhove onda smo izašli van pa je tulila k''o koza po ulici da zašto ju je ošišala. Čista objest... Ne mogu to ja ni prepričati. Užas od djetetta. Strava i užas. Trepere mi svi živci na koži koliko me izluđuje. a joooj cvrle.....sta nikakva kazna kod nje ne djeluje???
|
|
[Obrisani korisnik] 21.5.2010 17:13:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 21.5.2010 17:15:23
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Mislim da bi danas djelovalo samo da otvorim prozor i bacim ju van. Ali bojim se da je to protuzakonito.. Ima takvih dana kada podivlja i ništa,baš ništa ne pomaže onda ti evo jos
|
|
RE: Ringerajina tužionica 21.5.2010 18:29:42
|
|
|
|
osobno
|
cvrle... do neba...a šta da ti kažem osim da znam kako ti je...ponekad me toliko izbace iz takta da urlam ka luda, da me neko čuje reka bi da sam luđakinja... sva srića, pa znaš i sama, da to ipak prođe...
< Poruku je uredio osobno -- 21.5.2010 18:30:13 >
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 21.5.2010 18:48:52
|
|
|
|
Gogule
|
cvrle to je sigurno od vremena. od drugog tjedna će bit bolje.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 21.5.2010 23:59:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: cvrčak Moram vam se pojadati jer mislim da ću danas dobiti slom živaca ili iskočiti iz vlastite kože A. je NEMOGUĆA!! Toliko me naživcirala do sada da osjećam kao da će mi opet pozliti(a taman mi je danas dobro). Počelo mi je lupati srce kao ludo i tlak mi je vjerojatno na milion. baš me maltretira i to svake minute od kada je ujutro oči otvorila. Viče,svađa se,cmizdri..mama POGLEDAJ REKLA SAM TI,odmah,hoću još soka! Zašto ne mogu još soka? Daj mi!Stavi Doru,otvori bojice(a Dora se vrti tek toliko da nije nešto drugo),obuci mi suknju,donesi mi ručnik,upali mi svjetlo........Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Popila je nekih 10-tak velikih NUK-ovih boca soka od jutros i samo piša. Doslovno mora svakih 5 minuta na wc . Trbuh joj je kao balon. Trpa kekse cijeli dan i urla jer joj ne dam više. Onda bananu(ni slučajno neko drugo voće),a ne može kakiti i onda urla jer ne dam bananu! Onda cmizdri jer ju stavim u kaznu. Onda nakon 2 minute opet. Htjela se šišati i frizerka joj je samo podrezala vrhove onda smo izašli van pa je tulila k''o koza po ulici da zašto ju je ošišala. Čista objest... Ne mogu to ja ni prepričati. Užas od djetetta. Strava i užas. Trepere mi svi živci na koži koliko me izluđuje. a joooj cvrle.....sta nikakva kazna kod nje ne djeluje??? Mislim da bi danas djelovalo samo da otvorim prozor i bacim ju van. Ali bojim se da je to protuzakonito.. Ima takvih dana kada podivlja i ništa,baš ništa ne pomaže Cvrle znam da tebi nije nimalo smesno, i veruj mi da te totalno razumem jer je i Sara poslednja 2 dana u slicnom (ne)raspolozenju...ali sam nacin kako ti to napises mene svaki put nasmeje od srca
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 25.5.2010 14:09:34
|
|
|
|
lee
|
ja sam ludaaa.boli me vrat jedva sjedim u uredu a moja mama dolazi iz grada sva luda kako bi trebala nazvati baš tu agenciju koja rješava prometne jer joj je naš prijatelj osiguravatelj njih savjetovao kao najbolje..ipak čovjek radi 30god..ja joj govorim da ču nazvati ali prije toga ču se dogovoriti sa mužem a ona meni da vrijeme ide...poludila sam kao da sam balavica pa neznam što treba napraviti..počela mi je držati predavanja i na kraju je rekla da ja nju nikada ništa ne pitam nego sve radim sama...pa ja sam odrasla žena...jojjjj ona neče nikada ništa shvatiti...kao da mi nije dovoljno teško što me vrat boli i sve mi je natečeno..glava mi puca od bolova...cjelo me tjelo boli...od udaraca..i ona nadje vremena da brojiiiiiiii...i sad govori da ja imam svekrvu i sestru a ona kao da ne postojiiii..a to nije istina...uf kako sam ljutaaaaaaa
< Poruku je uredio lee -- 25.5.2010 14:10:58 >
|
|
RE: Ringerajina tužionica 25.5.2010 14:16:53
|
|
|
|
ZVRK
|
draga da ti lakše bude.......a ako si u ''banan''šta si otišla na posaoooooooooooooooooooooooo pošalji sve svragom i misli na sebe sada
|
|
RE: Ringerajina tužionica 25.5.2010 15:35:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Tuzim sebe jer sam guska koja je zaboravila karticu u bankomatu!!! I sad ne znam jel je neko uzeo ili bankomat progutao, u svakom slucaju smo je blokirali, sad cemo da cekamo 10 dana da dobijemo novu i taaakoooo! Guska!
|
|
|
Anketa
kaj je naj? :)pisonjicaDarija, Irina ili Ivona?Darija (
22%)
Irina (
35%)
Ivona (
43%)
Broj svih glasova: 88Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!