|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B Ljeto nam se vratilo
6.6.2010 17:28:00   
ninolina
IZVORNA PORUKA: callanhoe

IZVORNA PORUKA: ivkica333

ma sjajno, evo stigli s ročkasa od mog šogija, ubila sam se od hrane i kolača... fuuuuuj!!

čuj, ne možeš ostati "normalna" ako se družiš s Danery ni da hoćeš. a ti fala bogu imam višegodišnji staž user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Calli, ja kad budem kupovala novi badić uzet ću šest brojeva veći, pa će mi bar biti velik hehehe, ili ću se uvaliti u ormar od moje sveki ko akd sam bila trudna user posted image user posted image

ma ja nasla neki proljetos na snizenju za pedeset kuna, dobar badic isto kao ona startna zastavica u formuli 1user posted image user posted image user posted image
samo moje dupe izgleda pozamasno u njemu pa ga moram stesati, a u svekrvin orman se uvaliti ne mogu, jerbo zena izgleda ki Sindi Kraford user posted image
sve me sramota ici pored nje na plazu user posted image

draga sad bu žena mislila kak si vamp a ti tvigi...daj ne zaje...izgledaš ko curica

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1301
6.6.2010 17:28:38   
ivkica333
eh kad i ti ne znaš naći svekrvu kakvu treba joooj meneeee...

hahaha da mi je to vidjeti kakav badić joooooooooj!!! samo znam da dvodjelni kod mene više ne pali... strija imam da izgledam ko dinja kad se vidim user posted image user posted image user posted image

"Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi."Bernard Shaw

Neposredna veza do poruke: 1302
6.6.2010 17:31:38   
ninolina

hahaha da mi je to vidjeti kakav badić joooooooooj!!! samo znam da dvodjelni kod mene više ne pali... strija imam da izgledam ko dinja kad se vidim user posted image user posted image user posted image

i ja dragauser posted image user posted image ...ja uzela onaj kaj ima topić i dole boksericeuser posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ivkica333)
Neposredna veza do poruke: 1303
6.6.2010 17:31:52   
ivkica333
ljepotice moje ,ja gibam idemo se dite i ja prošetati da zaspi... budite mi lijepe i šlang kakve inače jeste, tipkamo se naveče kad MM ode šljakati, ako je netko za...
Pusa!!!

"Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi."Bernard Shaw

Neposredna veza do poruke: 1304
6.6.2010 17:32:40   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: ninolina

draga sad bu žena mislila kak si vamp a ti tvigi...daj ne zaje...izgledaš ko curica

zamoliti cu te da ne siris dezinformacije user posted image
zeznuti ces mi prodaju abtronica user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1305
6.6.2010 17:34:54   
CallamityJane

i ja dragauser posted image user posted image ...ja uzela onaj kaj ima topić i dole boksericeuser posted image

draga to se ne zove topic nego tankini, tankini jesi cula user posted image
A o strijama meni ne pricajte nista, ja sam od struka pa do listova komplet isarana ali sam se pomirila sa tim da tu nista napraviti ne mogu i necu uopste sa tim da se opterecujem ali jos kod nikoga nisam vidjela da ih ima toliko kao ja user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1306
6.6.2010 17:35:37   
ninolina

zamoliti cu te da ne siris dezinformacije user posted image
zeznuti ces mi prodaju abtronica user posted image

molim te lijepouser posted image user posted image
ma sad će one još više navalitiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1307
6.6.2010 17:36:46   
ninolina

draga to se ne zove topic nego tankini, tankini jesi cula user posted image
A o strijama meni ne pricajte nista, ja sam od struka pa do listova komplet isarana ali sam se pomirila sa tim da tu nista napraviti ne mogu i necu uopste sa tim da se opterecujem ali jos kod nikoga nisam vidjela da ih ima toliko kao ja user posted image

da da tankiniuser posted image user posted image vidiš kak ti znaš...
ja ih imam po trbuhu boli glava....i kod cicauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1308
6.6.2010 17:38:33   
leilany
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa   ja mrzim tankinijeeeeeeeeee....
ja necu toooo...kmeeee....user posted image
kaj se tice tih strija.imam ih mozda 2 i to na tibici tatlane...a cudim se posto sam dobila 25kg u 4,5mj...
bravo za moju kozuuser posted image kaj je uspjela to prezivjet....
idem sad...moj vamp se probudiooooooo user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 1309
6.6.2010 17:39:24   
ninolina
IZVORNA PORUKA: leilany

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa   ja mrzim tankinijeeeeeeeeee....
ja necu toooo...kmeeee....user posted image
kaj se tice tih strija.imam ih mozda 2 i to na tibici tatlane...a cudim se posto sam dobila 25kg u 4,5mj...
bravo za moju kozuuser posted image kaj je uspjela to prezivjet....
idem sad...moj vamp se probudiooooooo user posted image

bogme idi ne želim te slušatiuser posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1310
6.6.2010 17:39:32   
CallamityJane
uf ja cice zaboravila skroz, imam ih ja ali se tjesim da se ne vide puno, na stomaku imam dvije tri linije ali sa strane po onih ljubavnim drzacima ih ima dosta user posted image , ali po onim pocecima nogu(zaboravila sam strucni terminuser posted image user posted image user posted image ) su najgore one duboke skroz i guza kao u babuna ili pavijana i tako sve linije do listova ali bas me boli briga.Treba se i to znati nositi, ne stoje ni strije svakome user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1311
6.6.2010 17:40:51   
ninolina
ali bas me boli briga.Treba se i to znati nositi, ne stoje ni strije svakome

user posted image user posted image user posted image user posted image i ja kažem...mom mužu ne smetauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1312
6.6.2010 17:41:35   
Monica
Pozdrav žemskeuser posted image

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1313
6.6.2010 17:41:59   
ninolina
hej mo kako ste vi, kako dječica

(Odgovor članu Monica)
Neposredna veza do poruke: 1314
6.6.2010 17:42:28   
CallamityJane

kaj se tice tih strija.imam ih mozda 2 i to na tibici tatlane...

to su ti ljubavni drzaci, joj joj sve vas moram uciti izrazavanju user posted image
tu te dragi drzi pri kakvim pozama kada se nema za sta cvrsto uvatiti, kao sto mozete vidjeti oni ne samo da vas cine vizuelno privlacnijim nego su i visestruko korisni user posted image

a sto se tice tankinija, ja cu bogami ovo ljeto da nosim bikini bas me boli briga,
Ima da naredam tri ab tronica sa svih strana da pumpaju pa valjda nesto naprave user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1315
6.6.2010 17:43:53   
ninolina

kaj se tice tih strija.imam ih mozda 2 i to na tibici tatlane...

to su ti ljubavni drzaci, joj joj sve vas moram uciti izrazavanju user posted image
tu te dragi drzi pri kakvim pozama kada se nema za sta cvrsto uvatiti, kao sto mozete vidjeti oni ne samo da vas cine vizuelno privlacnijim nego su i visestruko korisni user posted image

a sto se tice tankinija, ja cu bogami ovo ljeto da nosim bikini bas me boli briga,
Ima da naredam tri ab tronica sa svih strana da pumpaju pa valjda nesto naprave user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1316
6.6.2010 17:53:53   
CallamityJane
idem ja curke ovo cudoviste hraniti, tipkamo se veceras nadam se da rano legne user posted image
mah-mah

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1317
6.6.2010 17:54:23   
Monica
Sada si me baš nasmijala callanoeuser posted image
Inače ovo ljetu su obline IN pa tako da nema brige za nasuser posted image

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1318
   [Obrisani korisnik]
6.6.2010 18:03:32   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 1319
6.6.2010 18:19:05   
danery
08

IZVORNA PORUKA: cvrčak

ali po onim pocecima nogu(zaboravila sam strucni termin )

Batkoviuser posted image user posted image

Došla sam vas pozdraviti,ali odmah mi je pozlilo kada vidim da najviše kakaju naše interne misiceuser posted image
ja bih onda najbolje trebala navući plahtu i feredžu i umočiti dupe u Dravu,ionako je mutna pa se ne vidi da li je kupaći tri broja premali

user posted image

hahahahhahahahhaha cvrle...ove kakaju,al ti si ih nadkakala ajme....joooooooooj umirem od smijeha,a mm me jaaaaaaaako čudno gleda....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa šta ima? jeste žive?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1320
6.6.2010 20:23:28   
ivkica333
hej hej evo me nakratko!
E pa vi ste žene lude sto posto!!!
mene baš brige za strije, mazale se ne mazala isti mi je martin... treba naći kod babe u ormaru kupaći iz '30-tih , taj bi za strije bio mrak!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

po mogućnosti da ima i suknjicu oko struka i da vidiš mode hehehehe, ni Dior ne bi bio ravan...

joooj zamračila sam sve u 16 sinoć u kinu... Btw. išle šogica i ja gledati "Sex i grad 2 ", film je super ali ako nemate "susjedu" koja komentira svaki outfit u filmu user posted image user posted image user posted image "Jao vidi ovo što Samanta ima na sebi, odlično je!!!" i tako 2 sata i 18 minuta koliko traje film!!! sva sreća pa nije bilo komentara "Joj kako su ODLIČAN font uzeli za odjavno špicu".....grrrrrrr
skoro je bilo user posted image user posted image user posted image da ja nisam ovako draga i skulirana user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1321
6.6.2010 22:45:45   
Wukovarka
Heeelooooo...ima koga?

Neposredna veza do poruke: 1322
6.6.2010 22:47:19   
cuba
IZVORNA PORUKA: Wukovarka

Heeelooooo...ima koga?

Eeeej Wuki!!! Kako si???

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 1323
6.6.2010 23:08:04   
Wukovarka
Zrelo za krevet...ako uspijem spavati!

Sad smo dana dana imali fešte s kojih baš nisam mogla izostati....krepana sam...

Kako si ti? Ćime se baviš?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1324
   [Obrisani korisnik]
6.6.2010 23:55:58   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Wukovarka)
  Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!