Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 9:52:30
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: mamice Dobro jutro cure. Sta se radi ima sta novoga? Pa jutro jutro!!!! Nekima već dan...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 9:52:39
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: Točkica28 ma ne znam kak ona izgleda, ali reko od silnih komplimenata mogle bismo napraviti izbor a kakav izbor kad smo je vec izabrale za miss rr
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 9:53:39
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: Točkica28 ma ne znam kak ona izgleda, ali reko od silnih komplimenata mogle bismo napraviti izbor a kakav izbor kad smo je vec izabrale za miss rr a jesi rugalica i gotovo....
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 28.6.2010 9:53:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 9:54:21
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: osobno a jesi rugalica i gotovo.... jaaaaaaaaaaa da se nekom rugam???? nikad...
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 9:54:49
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Zbilja ne poznam luđu ženu što se slikanja tiče ja koma ispadnem na slikama,ali hebote šta da radim,tako je kako je.. potpisujem
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 9:55:52
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Zbilja ne poznam luđu ženu što se slikanja tiče ja koma ispadnem na slikama,ali hebote šta da radim,tako je kako je.. bolje na slikama nego uživo ka ja...
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 9:57:21
|
|
|
|
danery
|
joj kak se tu pecaju komplimenti em ova debela,em ona mršava,em ova ima šlauf,ona ne zna šta će s kosom.... baš treba napravit izbor za miss... OTVARAJTE TEMU I POČNITE S PRIJAVAMA (ne galamim,pozivam )
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 9:58:29
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: cvrčak Zbilja ne poznam luđu ženu što se slikanja tiče ja koma ispadnem na slikama,ali hebote šta da radim,tako je kako je.. potpisujem i ja, i ja rr mi je užasno spora moram do dućana,javim se kad se vrartim,kiss kiss
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 10:00:06
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: danery joj kak se tu pecaju komplimenti em ova debela,em ona mršava,em ova ima šlauf,ona ne zna šta će s kosom.... baš treba napravit izbor za miss... OTVARAJTE TEMU I POČNITE S PRIJAVAMA (ne galamim,pozivam ) Evo ja se prijavljujem...za koordinatora...
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 10:01:42
|
|
|
|
danery
|
ajde onda koordiniraj stvarno bi bila fora napravit izbor...i neku nagradicu-bar simboličnu podijeliti.... a koje kategorije? koji kriteriji? eto ti posla
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 10:04:33
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: danery ajde onda koordiniraj stvarno bi bila fora napravit izbor...i neku nagradicu-bar simboličnu podijeliti.... a koje kategorije? koji kriteriji? eto ti posla Bome si mi i dla mislit...
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 28.6.2010 10:06:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 10:07:14
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Kriteriji: Tko ima više od 55 kg ne može u kategoriju slonice,prasice,i sl. Samo ovi ispod Samo takve i kukaju da su debele kad bi ja dosla opet na tih 55kg mahala bi surlom
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 10:09:07
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Kriteriji: Tko ima više od 55 kg ne može u kategoriju slonice,prasice,i sl. Samo ovi ispod Samo takve i kukaju da su debele ej, ja imam 57, znači, mogu u prasičnjak, jel se tako to zove? šalu na stranu, od danas sam na dijeti zaozbiljno.
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 10:10:13
|
|
|
|
leilany
|
nečem se vise razgovarati s vama....neozbiljne ste
|
|
[Obrisani korisnik] 28.6.2010 10:10:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 10:12:09
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: leilany nečem se vise razgovarati s vama....neozbiljne ste oj ti oličenje ozbiljnosti...
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 10:12:43
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: cvrčak Kriteriji: Tko ima više od 55 kg ne može u kategoriju slonice,prasice,i sl. Samo ovi ispod Samo takve i kukaju da su debele ej, ja imam 57, znači, mogu u prasičnjak, jel se tako to zove? šalu na stranu, od danas sam na dijeti zaozbiljno. 57kg imaš????Sramota. Iiii..zbilja si hrabbra kada uopće izađeš iz kuće sa tom debljinom..cccc.. A sad zaozbiljno:odlično izgledaš i muka mi je od vaše kuknjave,pa idem do dm-a i ljekarne da me ne živcirate više Oćeš meni nešto kupit?
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 10:20:31
|
|
|
|
mamice
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: mamice Dobro jutro cure. Sta se radi ima sta novoga? Pa jutro jutro!!!! Nekima već dan... mi se sad zbudili odnosno ovaj put je mama budila bebu malo za promjenu
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 10:22:54
|
|
|
|
danery
|
[/quote] Oćeš meni nešto kupit? [/quote] viš da je zbrisala prije nego si uspjela naručiti... nego meni sad onak nekako palo na pamet...pa ona je maltene svaki dan u dm-u?? što li stalno kupuje??
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 10:24:10
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: danery Oćeš meni nešto kupit? viš da je zbrisala prije nego si uspjela naručiti... nego meni sad onak nekako palo na pamet...pa ona je maltene svaki dan u dm-u?? što li stalno kupuje?? e da ti je znat....
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 10:24:11
|
|
|
|
minnie
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: cvrčak Kriteriji: Tko ima više od 55 kg ne može u kategoriju slonice,prasice,i sl. Samo ovi ispod Samo takve i kukaju da su debele kad bi ja dosla opet na tih 55kg mahala bi surlom da surlom. ja bi napravila feštu. curke bok, šta se radi
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 10:25:15
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: minnie IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: cvrčak Kriteriji: Tko ima više od 55 kg ne može u kategoriju slonice,prasice,i sl. Samo ovi ispod Samo takve i kukaju da su debele kad bi ja dosla opet na tih 55kg mahala bi surlom da surlom. ja bi napravila feštu. curke bok, šta se radi ja jedno rukom držim M, dok L baca stvari s balkona i viče: eto, sve sam ti bacija, namaš više-zaboravi...
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 10:36:29
|
|
|
|
danery
|
cure uživajte,odoh ja praviti neki kolač dok me volja.... poz do kasnije
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!