|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B " Kavica u hladu"
28.6.2010 9:52:30   
osobno

IZVORNA PORUKA: mamice

Dobro jutro cure. Sta se radi ima sta novoga?user posted image

Pa jutro jutro!!!! Nekima već dan...user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 1051
28.6.2010 9:52:39   
leilany
IZVORNA PORUKA: osobno

IZVORNA PORUKA: Točkica28

ma ne znam kak ona izgleda, ali reko od silnih komplimenata mogle bismo napraviti izbor user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a kakav izbor kad smo je vec izabrale za miss rruser posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1052
28.6.2010 9:53:39   
osobno

IZVORNA PORUKA: leilany

IZVORNA PORUKA: Točkica28

ma ne znam kak ona izgleda, ali reko od silnih komplimenata mogle bismo napraviti izbor user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a kakav izbor kad smo je vec izabrale za miss rruser posted image user posted image user posted image user posted image

a jesi rugalica i gotovo....user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1053
   [Obrisani korisnik]
28.6.2010 9:53:51   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 1054
28.6.2010 9:54:21   
leilany
a jesi rugalica i gotovo....user posted image user posted image user posted image

jaaaaaaaaaaa da se nekom rugam????
nikad...user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1055
28.6.2010 9:54:49   
leilany
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Zbilja ne poznam luđu ženu što se slikanja tičeuser posted image

ja koma ispadnem na slikama,ali hebote šta da radim,tako je kako je..user posted image

potpisujemuser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1056
28.6.2010 9:55:52   
osobno

ja koma ispadnem na slikama,ali hebote šta da radim,tako je kako je..user posted image

bolje na slikama nego uživo ka ja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1057
28.6.2010 9:57:21   
danery
joj kak se tu pecaju komplimenti  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
em ova debela,em ona mršava,em ova ima šlauf,ona ne zna šta će s kosom....

baš treba napravit izbor za miss...

OTVARAJTE TEMU I POČNITE S PRIJAVAMA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (ne galamim,pozivam user posted image user posted image user posted image )

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1058
28.6.2010 9:58:29   
mariola

potpisujemuser posted image

i ja, i ja user posted image
rr mi je užasno sporauser posted image
moram do dućana,javim se kad se vrartim,kiss kissuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1059
28.6.2010 10:00:06   
osobno

IZVORNA PORUKA: danery

joj kak se tu pecaju komplimenti  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
em ova debela,em ona mršava,em ova ima šlauf,ona ne zna šta će s kosom....

baš treba napravit izbor za miss...

OTVARAJTE TEMU I POČNITE S PRIJAVAMA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (ne galamim,pozivam user posted image user posted image user posted image )

Evo ja se prijavljujem...za koordinatora...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1060
28.6.2010 10:01:42   
danery
ajde onda koordiniraj user posted image

stvarno bi bila fora napravit izbor...i neku nagradicu-bar simboličnu podijeliti....

a koje kategorije? koji kriteriji? eto ti posla user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1061
28.6.2010 10:04:33   
osobno

ajde onda koordiniraj user posted image

stvarno bi bila fora napravit izbor...i neku nagradicu-bar simboličnu podijeliti....

a koje kategorije? koji kriteriji? eto ti posla user posted image user posted image

Bome si mi i dla mislit...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1062
   [Obrisani korisnik]
28.6.2010 10:06:17   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 1063
28.6.2010 10:07:14   
leilany

Kriteriji: Tko ima više od 55 kg ne može u kategoriju slonice,prasice,i sl. Samo ovi ispod user posted image

Samo takve i kukaju da su debele

kad bi ja dosla opet na tih 55kg mahala bi surlomuser posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 1064
28.6.2010 10:09:07   
osobno

Kriteriji: Tko ima više od 55 kg ne može u kategoriju slonice,prasice,i sl. Samo ovi ispod user posted image

ej, ja imam 57, znači, mogu u prasičnjak, jel se tako to zove?user posted image
šalu na stranu, od danas sam na dijeti zaozbiljno.

Neposredna veza do poruke: 1065
28.6.2010 10:10:13   
leilany
nečem se vise razgovarati s vama....neozbiljne steuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1066
   [Obrisani korisnik]
28.6.2010 10:10:45   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 1067
28.6.2010 10:12:09   
osobno

nečem se vise razgovarati s vama....neozbiljne steuser posted image user posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image
oj ti oličenje ozbiljnosti...user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1068
28.6.2010 10:12:43   
osobno

ej, ja imam 57, znači, mogu u prasičnjak, jel se tako to zove?user posted image
šalu na stranu, od danas sam na dijeti zaozbiljno.

57kg imaš????Sramota. Iiii..zbilja si hrabbra kada uopće izađeš iz kuće sa tom debljinom..cccc..

A sad zaozbiljno:odlično izgledaš i muka mi je od vaše kuknjave,pa idem do dm-a i ljekarne da me ne živcirate višeuser posted image

Oćeš meni nešto kupit?user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1069
28.6.2010 10:20:31   
mamice

IZVORNA PORUKA: mamice

Dobro jutro cure. Sta se radi ima sta novoga?user posted image

Pa jutro jutro!!!! Nekima već dan...user posted image user posted image user posted image user posted image
mi se sad zbudili odnosno ovaj put je mama budila bebu malo za promjenuuser posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1070
28.6.2010 10:22:54   
danery

[/quote]

Oćeš meni nešto kupit?user posted image user posted image user posted image user posted image
[/quote]

viš da je zbrisala prije nego si uspjela naručiti...user posted image user posted image

nego meni sad onak nekako palo na pamet...pa ona je maltene svaki dan u dm-u?? što li stalno kupuje?? user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1071
28.6.2010 10:24:10   
osobno

viš da je zbrisala prije nego si uspjela naručiti...user posted image user posted image

nego meni sad onak nekako palo na pamet...pa ona je maltene svaki dan u dm-u?? što li stalno kupuje?? user posted image

e da ti je znat....user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1072
28.6.2010 10:24:11   
minnie

kad bi ja dosla opet na tih 55kg mahala bi surlomuser posted image user posted image user posted image user posted image

da surlom. ja bi napravila feštu.
curke bok, šta se radi

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1073
28.6.2010 10:25:15   
osobno

IZVORNA PORUKA: minnie

da surlom. ja bi napravila feštu.
curke bok, šta se radi

ja jedno rukom držim M, dok L baca stvari s balkona i viče:
eto, sve sam ti bacija, namaš više-zaboravi...user posted image

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 1074
28.6.2010 10:36:29   
danery
cure uživajte,odoh ja praviti neki kolač dok me volja....

poz do kasnije user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!