|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: slonovi u staklariji
19.7.2010 10:09:16   
mamice
user posted image user posted image user posted image  cijeli centar me gleda zasto place al upisala sam i gace od smijeha fakat s tobom nikad dosadnouser posted image user posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 201
19.7.2010 10:10:32   
danery
da ti šaljem pelene ili kateter user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 202
19.7.2010 10:15:09   
mamice
Pelene i maramice. Svima sam rekla sam ljuta pa ljudi misle gle siroce od muke place a ja placem jer ima jedna luda teta koja knjigu treba napisati s svojim negodovstinama da se cijeli svijet smije. DA TE NEMA TREBALO BI TE IZMISLITIuser posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 203
19.7.2010 11:12:41   
pako
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nije me bilo dugo, tu se svašta skupilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio pako -- 19.7.2010 11:13:19 >

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 204
19.7.2010 11:52:51   
Dora04
Ajme ali je vama živouser posted image user posted image user posted image

DORA 27.07.2004.
KATJA 23.11.2008.

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 205
19.7.2010 13:00:53   
buduća mamica
ajme isplaka se ko kišna godina, mala mi u krilu i zbunjeno gleda u mene, ovo je presmiješnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Dora04)
Neposredna veza do poruke: 206
19.7.2010 13:17:24   
ikica84
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 207
19.7.2010 16:36:07   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da babe nema trebalo bi je izmisliti...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 208
19.7.2010 23:40:06   
curice
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 209
20.7.2010 14:46:07   
danery
ajmeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

volim kad sam sama doma pa imam komociju ak ću i na trepavicama hodati...ali ono već poznato ulijetanje naših ukućana i traženje stvari po ormarima...user posted image user posted image user posted image
e sad je tragikomično...
već uspjeh odviknuti tetu i ostale ženskorodne njuškače od vršljanja,ali očito se deda nekako izdvaja...hmmm....koji li bi razlog mogao biti??user posted image user posted image user posted image

uglavnom...odlučih iskoristiti priliku za osvježenje pod tušem i NAAAAAAAARAVNO da sam neki klinac zaboravila ponijeti dolje...

ispraćakah se i nauživah i onak opremljena svime osim user posted image majice (a šta,sama sam,svi hrču u popodnevnoj siesti...).da ću zgiljati gore pod klimu i dići sve 4 u vis.... otvorim vrata kupatila,a ono nečije nogice sa natrčenim turom pred mojim očima.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DEDA NEŠTO TRAŽI POD STEPENICAMA!!!
i taman kad sam jurnula zatvorit vrata onak u sisnjaku,okrene se on i sa veeeeeeeeelikim user posted image user posted image user posted image pita gdje je neka user posted image bušilica....a jaaaaaaaaaa...
ZEMLJO OTVORI SE....user posted image user posted image user posted image user posted image
a deda hladno...MA NEMA VEZE,PA VRUĆE JE....PITAT ĆU TM KAD SE VRATI...
ajme bože....ne idem više pod tuš bez one cvrletove plahte i feredže...ne stoji mi look trudne Xene,princeze ratnice...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
p.s.:izgleda da deda ima dobar user posted image kad ga nije opalio....a da je,mislim da bi starčič skiknuo sretan...

< Poruku je uredio danery -- 20.7.2010 14:49:22 >

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 210
20.7.2010 15:14:59   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 211
20.7.2010 15:28:21   
lilia
user posted image user posted image user posted image user posted image  kod tebe uvijek veselo.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 212
20.7.2010 15:45:10   
ama
ahahahaha luda siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 213
20.7.2010 16:05:07   
mamice
user posted image user posted image user posted image user posted image  zamalo si dedu na dusi imala

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 214
31.7.2010 10:15:05   
danery
neki dan gledamo Bibin svijet i bio je neki komentar u dijalogu AK SI HTIO MRŠAVU ŽENU,TREBAO SI OŽENIT KATE MOSS...!!

veli mm user posted image user posted image user posted image A ŠTA JE TO KATE MOSS??

u biti,nije loše ni formulirao pitanje,bome šta je to sa 40 kila??

< Poruku je uredio danery -- 31.7.2010 10:22:33 >

....mini gospa....

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 215
   [Obrisani korisnik]
31.7.2010 10:16:25   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 216
31.7.2010 13:42:10   
Thea
IZVORNA PORUKA: danery

p.s.:izgleda da deda ima dobar user posted image kad ga nije opalio....a da je,mislim da bi starčič skiknuo sretan...

dedici si uljepšala dan sa svojim izgledom... user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 217
5.8.2010 15:06:38   
danery
eh,opet ja i moji baka i did....mamini...

kao što znate,bila renovacija kupatila...
prije je to bila kuhinja,a sad su tu sobu podijelili u 2 dijela,pa u jednom osvanula delux kakaona,a u drugom didi ostao štab za slušanje tranzistora i čuvanje mačaka...

ugl...dok je to bila samo kuhinja,peć na drva nije se gasila dok temperatura u kući,bez obzira na vanjsku,ne bi dosegnula + 40...

tako je did prije renovacije (a nakon svježe obavljenog krečenja) odlučio papati neki narezak....hvala bogu da je narezak bio prehladan,pa ga je baka mužiću svom ostavila grijati na peći...i onak...pa,zaboravila user posted image user posted image user posted image
svi izašli van,a did utreperio u kuhinju i sjeo na kauč da posluša vijesti na tranzistoru (jbt,odmah mi u glavi ona slika pijetla iz crtića Chicken run,onog na triciklu sa tranzistorom user posted image user posted image user posted image )...
osluškuje dida pažljivo,nešto šumi...krči...ma nije moguće....pa jučer zamijenio baterije...antena na milimetar namještena prema Prnjavoru...ma kakav je to zvuk??
i taman se moj zbunjeni did uzmuvao ne bi li našao izvor smetnje,zabio kljukicu (bome ima povelik nos user posted image user posted image ) u parametar PEĆ-DRVA-METLA,kadli...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BUUUUUUUUUUUUUUUUUMMM!!!!
čula baka neko gruvanje slično onom iz '40. kad su Nijemci napali seoski štagalj debelom Bertom...i obuzeta zlom slutnjom,poleti u kućicu i otvori vratašca didovog štaba...
a unutra...sjedi did,tranzistor na podu,baterije ispale,antena se naherila ko klimavi starački zub,a na plafonu novi dizajn...galaksija Brajdić & co...

pukla konzerva onako pregrijana,poklopac flisnuo u plafon i ostavio otisak centra galaksije,otopljena maščoba oslikala uljnu stazu,a kruta tvar te svemirske eksplozije pala posvuda,pa tako i na dida...kapa ostatak nareska sa didove francuske kapice i klizi niz nos...
uzdrhtao se did na kauču i počeo prijetiti ustajanjem i dijeljenjem vaspitnih,a baka kroz onu svoju optiku škica i veli....ajde,šta fali...ionako si kvocao da je gadno kad bijelo okreče...eto ti ovo sad izgleda kao zvijezde user posted image user posted image user posted image user posted image

i dan danas zvjezdano nebo svijetli masnim flekama ispod svih naslaga boje i kreča...
ja sam taman mislila user posted image kupiti one fluorescentne user posted image user posted image user posted image za plafon,ali vidim da je sveki ribala friz,pa ima dosta narezaka...da se ne bacam u dodatni trošak,mogla bih koji iskoristiti prema bakinom modelu...user posted image user posted image user posted image

što mislite?

....mini gospa....

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 218
5.8.2010 15:11:46   
Domy
ajme krepala sa oduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 219
   [Obrisani korisnik]
5.8.2010 15:13:59   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Domy)
  Neposredna veza do poruke: 220
5.8.2010 15:14:18   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ROFL! user posted image

Pa mogla bi da! Pomiješaj malo mesnog nareska sa tnjevinom i eto ti pravog uzorka!

user posted image user posted image user posted image user posted image

jooooooj, ludo jedna, kako ti to sročiš, čovjek se upiša od smijeha!

jesi počela pisat knjigu?
šta čekaš?????

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 221
5.8.2010 15:19:55   
tiha

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 222
5.8.2010 15:23:32   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 223
5.8.2010 15:52:38   
leilany
user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 224
5.8.2010 16:58:02   
Thea
IZVORNA PORUKA: Mariachi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jesi počela pisat knjigu?
šta čekaš?????

user posted image
user posted image

Daj više počni pisati knjigu bit će bestseler u Hrvatskoj....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!