Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: slonovi u staklariji 3.9.2010 19:06:16
|
|
|
|
L.P.
|
Ajoj a dijete jadno pokusni kunić!
|
|
RE: slonovi u staklariji 3.9.2010 20:23:02
|
|
|
|
Anoniman
|
upišah se ja!!! e, ono sa sendvičem - kad je jaje curilo niz nogu od stola ajmeeeee!!!!
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 3.9.2010 21:08:26
|
|
|
|
Gogule
|
hehe pretočiti sve u knjigu i evo ga bestseller koji će potući gotovčeve, pokose i ostale
|
|
RE: slonovi u staklariji 3.9.2010 21:26:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Stvarno si otkačena..a ono sa sendvičem,hrenovkama, jajima..
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 3.9.2010 21:31:59
|
|
|
|
pikachu
|
Dobro si me nasmijala... Baš znaš dočarati atmosferu....
|
|
RE: slonovi u staklariji 3.9.2010 21:51:42
|
|
|
|
cuba
|
neka se trenira, tako treba
|
|
RE: slonovi u staklariji 11.9.2010 11:10:06
|
|
|
|
Gogule
|
danery... vrijeme je za nove dogodovštine. ajde nađi vremena
|
|
RE: slonovi u staklariji 11.9.2010 21:00:41
|
|
|
|
Anoniman
|
danery... vrijeme je za nove dogodovštine. ajde nađi vremena Slažem se!
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 11.9.2010 21:40:24
|
|
|
|
anonno17
|
ajme ja sad pročitala i pišala od smijeha, i da brijeme je da nam opet nešto napišeš.
|
|
RE: slonovi u staklariji 18.9.2010 11:36:53
|
|
|
|
danery
|
hehehe eto meeee... skupljala sam malo evente... dakle...evo danas naša bejb ima pun mjesec...to objašnjava ranojutarnje drekanje od 5 do 7...mm jadan još na bolovanju i već šizi...dosta mu previjanja ženskih turova neku večer preuzeo hranitelj obitelji ulogu dadilje...sav bitan natankao bejba,burpnuo ju tak da se podrignula napol puta do njegova ramena i otpuhala sebe silom izbačenog zraka kojih pola metra od njegovih prsa... dakako da je gospon kuhao pa se spasio od vrućine toplesom i našetavanjem golog torza...ah nesreće...jer upravo taj potez izložio njegov ljubavni tepih vrućem zraku podrigeca by bejb...u kombinaciji sa tim burpom i temperaturom od kojih 35 stupnjeva u našem potkrovlju,rezultat je bio flambirana pileća prsa... depilacija gratis preživio je jadan taj šok,uhvatio malu na vrijeme da ne napravi salto i sav bitan digao svoju prvorođenu prek ramena,okrenuo se onak vižljast u boxama pobjedonosno prema meni i veli sav ETO VIŠ,UOPĆE NIJE PROBLEM... a nije siroče vidio , i na bejbovoj faci... pa je tak moj junak završio obljuvan uzduž i poprijeko...riknula sam od smijeha na njegovu facu i slap poluprobavljenog Nana koji je gmilio niz njegova leđa u elegantnom mlazu evo sad ju tanka čajem...a poznavajući sposobnosti naše bejb,ne bih se čudila da ju počne hraniti sa otvoranim kišobranom ispred sebe i u kabanici...čisto preventivno
|
|
RE: slonovi u staklariji 24.9.2010 8:21:38
|
|
|
|
Anoniman
|
ezultat je bio flambirana pileća prsa...user posted image user posted image user posted image depilacija gratis user posted image user posted image
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 24.9.2010 21:50:35
|
|
|
|
danery
|
dobivam ovih dana kojekakve napade...hormonalne,popizditis i blagi mastitis... sve se da riješiti,ali mm uzrokuje napade koji sabotiraju svaku vezu mozak-tijelo... dakle otkad je postao ponosni vlasnik pokretne gugutajuće...hm...imovine? ne sjetim se boljeg izraza... službenog naziva KĆER PRVOROĐENA,diplomirao je problematiku deračine i kmekanja bebača... dakle žene,pozor...: prva 2 tjedna (dakle dok ne otpadne pupkovina i zaraste ranica)-ako slučajno kmekne,iritira ju pupak...-obavezno previti sljedeća 2 tjedna (kad nesretni pupo zacijeli)-uneredila se..opet obavezno previti,makar pelena bila čista ko sunce... 5.tjedan...ne daj bog da kmeči...muči ju stomak...rješenje? posjesti dijete u blago povišeni položaj umotano do nosa ko sarmu....samo što je kod nas blago povišen položaj jednak nagibu lansirne rampe za raketu zemlja-zrak..bejbu samo fali torpedo u peleni,fitilj i upaljač pa da poleti e sad je aktualno da je gladna...za sve što kmekne biser leti mućkati bočicu...eto i sad je na gasu jer se madam razderala...joj cure sori,odoh prije nego mi dijete zatreba strogu dijetuuuuuuuuuuuu
|
|
RE: slonovi u staklariji 24.9.2010 21:54:19
|
|
|
|
BUMBI
|
Pa ovo je nevjerovatno,baš sam se slatko namsijala na ovo sve...ludi ste
|
|
RE: slonovi u staklariji 24.9.2010 21:56:10
|
|
|
|
crex
|
ha ha baš sam se nasmijala! Ma super ti je m :)
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 24.9.2010 21:59:33
|
|
|
|
cuba
|
Vidiš ti kako oni diplomiraju na brzinu u roku od misec dana su bolji od svakog pedijatra u krugu od 500km
|
|
RE: slonovi u staklariji 24.9.2010 22:05:07
|
|
|
|
Thea
|
Ja ću poludit!! Puknut ću od smijeha....Vi ste skroz prolupali!!!
|
|
RE: slonovi u staklariji 24.9.2010 22:37:37
|
|
|
|
tiha
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 24.9.2010 22:38:58
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 24.9.2010 22:54:50
|
|
|
|
anuska08
|
tata zna što kćeri treba
|
|
RE: slonovi u staklariji 25.9.2010 12:14:45
|
|
|
|
L.P.
|
Nek se uči!!!
|
|
RE: slonovi u staklariji 25.9.2010 22:57:32
|
|
|
|
inna
|
ja tek sad ovo pročitala i vrištim od smijeha...mm me blijedo gleda i samo komentira da me otkaz dokrajčio
|
|
RE: slonovi u staklariji 5.10.2010 18:07:00
|
|
|
|
danery
|
čitam bisere muževa i cvrletov toplomjer... eto i mi kupili digitalac...no nije mm glavni akter,nego njegova punica... prije par godina,naime,teta mamacita dobila poklon od frendice iz Njemačke-mirisne svijeće,svijećnjak i neku napravu koju dotada nikad vidjela nije... razgleda dakle baka našeg bejba taj štapić i vidi neku kućicu od prozirne plastike i konta ,aha,displej...a gleglegleee...ima i gumbić neki...aaaaaaaaa,to mora da je digitalni toplomjer... i mamacita ajd...da si izmjeri temperaturu i nafitilji pipak te alatke u uho i da će stisnut gumb,kad ufuri moj buraz i urlikne ŠTA TO RADIŠŠŠŠŠ??? a žena pa ono,a šta se s toplomjerom radi...idem mjerit temperaturu... drpio joj brat čarobni štapić iz ruku i stisnuo gumb,a ono iz pipka suknuo plamen nekih 10 cm... A S TIM BI TI MJERILA TEMPERATURU?? PA TI SI PO OVOME KLINIČKI MRTVA,SKUHANA I FLAMBIRANA!!! vražja naprava bio je plinSki upaljač za svijeće...a punica mm komentira prosvijetljena i skoro propaljenih ušnih kanala.... AAAAAAAA....A JA SE JOŠ PITAM KOG MI JE VRAGA POSLALA TOPLOMJER SA SVIJEĆAMA
|
|
RE: slonovi u staklariji 5.10.2010 18:09:43
|
|
|
|
cuba
|
ajme umrla san od smija, punica je svjetska
|
|
RE: slonovi u staklariji 5.10.2010 18:13:22
|
|
|
|
maja
|
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 5.10.2010 18:14:02
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cuba ajme umrla san od smija, punica je svjetska
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!