danery
|
ah bože moj... za plakat je,a ja se ukočih od smijeha.... kupila ja jučer sling...pakujem bejba danas nakomn papice,uspješno obavljenog burpa i bljuca urednu i čistu u kletu krpu...kad eto ti nje -standard... mm se jadan uzletio da pomogne i dohvati gazu-ja sam mislila da dohvati onu gazu sa velikog kreveta gdje je ostala kad je bejb tamo ležala,ali nooo... spakovao i podlogu i gazu negdje u tutnjevce gornje i otvorio ladicu na ormaru za previjanje... a ja tu istu ladicu gurnem kukom i ZATVORIM MU PAPKEEEEEE... al je kukao jadan ja u ,pa sori,pa nisam htjela...ma veli on ne boli...(ne,uopće,samo su mu oči ,ali nisu srca skakutala...) odem ja u šetnju,nateglim se bejba,naklafram se sa bivšim gazdama,vratim se doma,a on sjedi umotane cape... aaaaajme pa jel te tako jako boliiii? pa nisam te htjelaaa,opet ja u kmek i drek... veli on...ALI BUBO,NISI TI KRIVAAAAA...TO SAM JA KAD SI MI PRIČEPILA PRSTE OVOM RUKOM RASPALIO OD BOLI U ORMAR... torpedirala sam ga na hitnu,eto njega doma....zamotan...SLOMIO SAM 2 PRSTA...i to desne ruke... a inače je dešnjak,pa ga sad zabrinjavaju određene stvari tipa...kako otkopčati hlače lijevom kad mora...na wc u svemu tome smo se nasmijali...velim ja MA JEDAN,KAKO BI TE SAD NAMLATILA...JA TI TAKO LIJEPO PRIČEPIM PAPKE,A TEBI TO NIJE DOSTA,NEGO BEZOBRAZNIK IDEŠ PRSTE NA DRUGOJ SLOMITI...BAŠ TI NIŠTA NE VALJA ŠTO TI NAPRAVIM evo sad bejb kmeka malo pred kupanje,a on vitla desankom maloj pred nosom i krevelji se...GLE ŠTA TATA IMAAAAAAA luda kuća,nema šta!!!!