|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: slonovi u staklariji
3.9.2010 19:06:16   
L.P.
Ajoj user posted image user posted image user posted image a dijete jadno pokusni kunić!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 251
3.9.2010 20:23:02   
Anoniman
upišah se ja!!! user posted image user posted image user posted image

e, ono sa sendvičem - kad je jaje curilo niz nogu od stola ajmeeeee!!!!

user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 252
3.9.2010 21:08:26   
Gogule
hehe  pretočiti sve u knjigu i evo  ga bestseller koji će potući gotovčeve, pokose i ostale

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 253
3.9.2010 21:26:34   
Anoniman
Stvarno si otkačena..a ono sa sendvičem,hrenovkama, jajima..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Gogule)
  Neposredna veza do poruke: 254
3.9.2010 21:31:59   
pikachu
Dobro si me nasmijala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Baš znaš dočarati atmosferu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 255
3.9.2010 21:51:42   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image  neka se trenira, tako trebauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 256
11.9.2010 11:10:06   
Gogule
danery... vrijeme je za nove dogodovštine. ajde nađi vremenauser posted image

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 257
11.9.2010 21:00:41   
Anoniman
danery... vrijeme je za nove dogodovštine. ajde nađi vremenauser posted image

Slažem se!

(Odgovor članu Gogule)
  Neposredna veza do poruke: 258
11.9.2010 21:40:24   
anonno17
ajme ja sad pročitala i pišala od smijeha, i da brijeme je da nam opet nešto napišeš.user posted image user posted image user posted image user posted image

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 259
18.9.2010 11:36:53   
danery
hehehe eto meeee...

skupljala sam malo evente...user posted image user posted image user posted image

dakle...evo danas naša bejb ima pun mjesec...to objašnjava ranojutarnje drekanje od 5 do 7...mm jadan još na bolovanju i već šizi...dosta mu previjanja ženskih turova user posted image user posted image user posted image
neku večer preuzeo hranitelj obitelji ulogu dadilje...sav bitan natankao bejba,burpnuo ju tak da se podrignula napol puta do njegova ramena i otpuhala sebe silom izbačenog zraka kojih pola metra od njegovih prsa...
dakako da je gospon kuhao pa se spasio od vrućine toplesom i našetavanjem golog torza...ah nesreće...jer upravo taj potez izložio njegov ljubavni tepih vrućem zraku podrigeca by bejb...u kombinaciji sa tim burpom i temperaturom od kojih 35 stupnjeva u našem potkrovlju,rezultat je bio flambirana pileća prsa...user posted image user posted image user posted image depilacija gratis user posted image user posted image
preživio je jadan taj šok,uhvatio malu na vrijeme da ne napravi salto i sav bitan digao svoju prvorođenu prek ramena,okrenuo se onak vižljast u boxama pobjedonosno prema meni i veli sav user posted image user posted image user posted image ETO VIŠ,UOPĆE NIJE PROBLEM...
a nije siroče vidio user posted image user posted image user posted image ,user posted image user posted image i user posted image user posted image na bejbovoj faci...
pa je tak moj junak završio obljuvan  uzduž i poprijeko...riknula sam od smijeha na njegovu facu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i slap poluprobavljenog Nana koji je gmilio niz njegova leđa u elegantnom mlazu user posted image user posted image user posted image
evo sad ju tanka čajem...a poznavajući sposobnosti naše bejb,ne bih se čudila da ju počne hraniti sa otvoranim kišobranom ispred sebe i u kabanici...čisto preventivno user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 260
24.9.2010 8:21:38   
Anoniman
ezultat je bio flambirana pileća prsa...user posted image user posted image user posted image depilacija gratis user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 261
24.9.2010 21:50:35   
danery
dobivam ovih dana kojekakve napade...hormonalne,popizditis i blagi mastitis...

sve se da riješiti,ali mm uzrokuje napade koji sabotiraju svaku vezu mozak-tijelo...

dakle otkad je postao ponosni vlasnik pokretne gugutajuće...hm...imovine? ne sjetim se boljeg izraza... službenog naziva KĆER PRVOROĐENA,diplomirao je problematiku deračine i kmekanja bebača...

dakle žene,pozor...:

prva 2 tjedna (dakle dok ne otpadne pupkovina i zaraste ranica)-ako user posted image slučajno kmekne,iritira ju pupak...-obavezno previti user posted image user posted image user posted image

sljedeća 2 tjedna (kad nesretni pupo zacijeli)-uneredila se..opet obavezno previti,makar pelena bila čista ko sunce...

5.tjedan...ne daj bog da kmeči...muči ju stomak...rješenje? posjesti dijete u blago povišeni položaj umotano do nosa ko sarmu....samo što je kod nas blago povišen položaj jednak nagibu lansirne rampe za raketu zemlja-zrak..bejbu samo fali torpedo u peleni,fitilj i upaljač pa da poleti user posted image user posted image user posted image
e sad je aktualno da je gladna...za sve što kmekne biser leti mućkati bočicu...eto i sad je na gasu jer se madam razderala...joj cure sori,odoh prije nego mi dijete zatreba strogu dijetuuuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 262
24.9.2010 21:54:19   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ovo je nevjerovatno,baš sam se slatko namsijala na ovo sve...ludi steuser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 263
24.9.2010 21:56:10   
crex
ha ha baš sam se nasmijala! Ma super ti je m :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 264
24.9.2010 21:59:33   
cuba
Vidiš ti kako oni diplomiraju na brzinu user posted image  u roku od misec dana su bolji od svakog pedijatra u krugu od 500kmuser posted image

(Odgovor članu crex)
Neposredna veza do poruke: 265
24.9.2010 22:05:07   
Thea
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ja ću poludit!! Puknut ću od smijeha....Vi ste skroz prolupali!!!user posted image user posted image user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 266
24.9.2010 22:37:37   
tiha
user posted image user posted image user posted image user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 267
24.9.2010 22:38:58   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 268
24.9.2010 22:54:50   
anuska08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tata zna što kćeri trebauser posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 269
25.9.2010 12:14:45   
L.P.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nek se uči!!!user posted image user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 270
25.9.2010 22:57:32   
inna
user posted image user posted image user posted image ja tek sad ovo pročitala i vrištim od smijeha...mm me blijedo gleda i samo komentira da me otkaz dokrajčiouser posted image user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu L.P.)
Neposredna veza do poruke: 271
5.10.2010 18:07:00   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čitam bisere muževa i cvrletov toplomjer...

eto i mi kupili digitalac...no nije mm glavni akter,nego njegova punica...user posted image user posted image
prije par godina,naime,teta mamacita dobila poklon od frendice iz Njemačke-mirisne svijeće,svijećnjak i neku  user posted image napravu koju dotada nikad vidjela nije...
razgleda dakle baka našeg bejba taj štapić i vidi neku kućicu od prozirne plastike i kontauser posted image user posted image ,aha,displej...a gleglegleee...ima i gumbić neki...aaaaaaaaa,to mora da je digitalni toplomjer...user posted image user posted image
i mamacita ajd...da si izmjeri temperaturu i nafitilji pipak te alatke u uho i da će stisnut gumb,kad ufuri moj buraz i urlikne ŠTA TO RADIŠŠŠŠŠ??? user posted image user posted image user posted image
a žena user posted image user posted image user posted image pa ono,a šta se s toplomjerom radi...idem mjerit temperaturu...user posted image user posted image user posted image
drpio joj brat čarobni štapić iz ruku i stisnuo gumb,a ono iz user posted image pipka suknuo plamen nekih 10 cm...
A S TIM BI TI MJERILA TEMPERATURU?? PA TI SI PO OVOME KLINIČKI MRTVA,SKUHANA I FLAMBIRANA!!!user posted image user posted image

vražja naprava bio je plinSki upaljač za svijeće...a punica mm komentira prosvijetljena i skoro propaljenih ušnih kanala....

AAAAAAAA....A JA SE JOŠ PITAM KOG MI JE VRAGA POSLALA TOPLOMJER SA SVIJEĆAMA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 272
5.10.2010 18:09:43   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ajme umrla san od smija, punica je svjetskauser posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 273
5.10.2010 18:13:22   
maja
user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 274
5.10.2010 18:14:02   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ajme umrla san od smija, punica je svjetskauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!