Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.8.2010 8:19:04
|
|
|
|
Ninaa
|
Iskreno skoro sam poskočila sa stolice od sreće kad sam vidjela(na poslu sam) Draga čestitam ti od srca i baš mi je drago. Isto sam neki dan razmišljala jeste prebrodili teškoće ili kaj, a kad ono najljepša vijest.Čestitke do neba i nazad i nek bude trudnoća školska i lijepa!
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.8.2010 8:22:09
|
|
|
|
troubled
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koja prekrasna vijest baš sam se, iskreno, razveselila.... divno...neka novih bebica
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.8.2010 8:32:15
|
|
|
|
osobno
|
ali šok totalni!!! Razbudila si me bolje od šalice kave.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.8.2010 9:21:03
|
|
|
|
Gianna
|
Ajme, ajme ajme, ajme kolikoooooooooooo sam sretna , , pa ovo je savršeno, sada će dvije trudnice da ispijaju kavice!!!!!!!!! Ajme, luče moje želim ti najlakšu trudnoću, da doslovice uživaš u svakom danu narednih ..... Ljubac do neba tebi, Sarici i bebaču!!!!!!! ......
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.8.2010 9:40:50
|
|
|
|
pikachu
|
Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Čestitke!!!! Uživaj u blaženom stanju!!!!
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.8.2010 10:12:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Mariola, Lidac, Zvrk, Tockica, .dada., Ninaa, troubled, osobno, Gianna, Pikachu ... hvala i pusa svakoj osobno, jesi dosla k sebi ili da saljem nekog da te polije ledenom vodom ?
|
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.8.2010 10:17:07
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca Mariola, Lidac, Zvrk, Tockica, .dada., Ninaa, troubled, osobno, Gianna, Pikachu ... hvala i pusa svakoj osobno, jesi dosla k sebi ili da saljem nekog da te polije ledenom vodom ? uh pijem TREĆU šalicu kave... Kad ćeš do vrtirepke? Pa da te izgnjavim?
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.8.2010 10:19:08
|
|
|
|
ninolina
|
ooooooooooooo pa to je super... čestitam vam od sveg srca... znala sam ja da češ i ti skoro biti trudnica
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.8.2010 10:20:21
|
|
|
|
pako
|
Čestitam od draga .....želim ti ugodnih,veseli,blaženih mjeseci .....puno ljubi Saricu i uživajte i pazite se
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.8.2010 10:21:16
|
|
|
|
nemammaste
|
Kako lijepe vijesti!!!! Čestitke i neka bude školska !
|
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.8.2010 10:21:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: Nellyca Mariola, Lidac, Zvrk, Tockica, .dada., Ninaa, troubled, osobno, Gianna, Pikachu ... hvala i pusa svakoj osobno, jesi dosla k sebi ili da saljem nekog da te polije ledenom vodom ? uh pijem TREĆU šalicu kave... Kad ćeš do vrtirepke? Pa da te izgnjavim? To sam i ja nju pitala, kada ti dolazis kod nje? duso ja u petak ili nedelju idem za Bg, pa ako ti ikako mozes, ja cu se vec nekako iskombinovati, da se nadjemo na pola puta (tj kod vrtirepke )...
|
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.8.2010 10:21:29
|
|
|
|
Imra
|
cestitam
|
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.8.2010 10:23:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ooooooooooooo pa to je super... čestitam vam od sveg srca... znala sam ja da češ i ti skoro biti trudnica pa da, ja sam cula da ti imas moc predvidjanja dogadjaja nego, hoce li biti musko ili zensko? hvala draga, pusa tebi i klincima i !
|
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.8.2010 10:23:51
|
|
|
|
Anoniman
|
pako, nemamaste, Imra
|
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.8.2010 10:25:32
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: Nellyca Mariola, Lidac, Zvrk, Tockica, .dada., Ninaa, troubled, osobno, Gianna, Pikachu ... hvala i pusa svakoj osobno, jesi dosla k sebi ili da saljem nekog da te polije ledenom vodom ? uh pijem TREĆU šalicu kave... Kad ćeš do vrtirepke? Pa da te izgnjavim? To sam i ja nju pitala, kada ti dolazis kod nje? duso ja u petak ili nedelju idem za Bg, pa ako ti ikako mozes, ja cu se vec nekako iskombinovati, da se nadjemo na pola puta (tj kod vrtirepke )... jesi ti možda Neda Ukraden? Moram vidit s mm, kakva si za sutra? Ja mogu ujutro kad on ide na posal.
|
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.8.2010 10:27:55
|
|
|
|
ninolina
|
vidiš kako ja znam a čuj sad neka ti je jedan muškić.. pusice i tebi i Sari
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.8.2010 10:32:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: Nellyca Mariola, Lidac, Zvrk, Tockica, .dada., Ninaa, troubled, osobno, Gianna, Pikachu ... hvala i pusa svakoj osobno, jesi dosla k sebi ili da saljem nekog da te polije ledenom vodom ? uh pijem TREĆU šalicu kave... Kad ćeš do vrtirepke? Pa da te izgnjavim? To sam i ja nju pitala, kada ti dolazis kod nje? duso ja u petak ili nedelju idem za Bg, pa ako ti ikako mozes, ja cu se vec nekako iskombinovati, da se nadjemo na pola puta (tj kod vrtirepke )... jesi ti možda Neda Ukraden? Moram vidit s mm, kakva si za sutra? Ja mogu ujutro kad on ide na posal. ja ne znam za sutra ujutru, moram da idem na policiju da produzavam boravak, ne znam kad cu ici i koliko ce mi za to trebati...nekako bi mogla barem na kratko da vas vidim...a ovaj, jel se vrtirepka ovde nesto pita?
|
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.8.2010 10:33:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ninolina vidiš kako ja znam a čuj sad neka ti je jedan muškić.. pusice i tebi i Sari ja bih jos jednu curicu, pa bih te molila da promenis svoje vizije
|
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.8.2010 10:38:08
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca [ ja ne znam za sutra ujutru, moram da idem na policiju da produzavam boravak, ne znam kad cu ici i koliko ce mi za to trebati...nekako bi mogla barem na kratko da vas vidim...a ovaj, jel se vrtirepka ovde nesto pita? [/quote ma ko je šiša...probudit ćemo je.
|
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.8.2010 10:41:20
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: ninolina vidiš kako ja znam a čuj sad neka ti je jedan muškić.. pusice i tebi i Sari ja bih jos jednu curicu, pa bih te molila da promenis svoje vizije a neka je samo sve ok..
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.8.2010 10:41:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: Nellyca [ ja ne znam za sutra ujutru, moram da idem na policiju da produzavam boravak, ne znam kad cu ici i koliko ce mi za to trebati...nekako bi mogla barem na kratko da vas vidim...a ovaj, jel se vrtirepka ovde nesto pita? [/quote ma ko je šiša...probudit ćemo je. bitno da smo se mi same organizovale, kad vidi sve ovo ima da dobijemo Ruzinom tavom po glavi
|
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.8.2010 10:42:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: ninolina vidiš kako ja znam a čuj sad neka ti je jedan muškić.. pusice i tebi i Sari ja bih jos jednu curicu, pa bih te molila da promenis svoje vizije a neka je samo sve ok.. naravno, samo da sve bude u redu sa
|
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.8.2010 10:43:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Brunina mama OOOOOOO,Čestitam!!!! hvala
|
|
|
|
RE: Nellyca trudnica :) 17.8.2010 11:16:57
|
|
|
|
martina33
|
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!