|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nellyca trudnica :)
17.8.2010 11:29:27   
mlada mama
Nellyce  čestitam od srca !!!! baš mi je drago. Drago mi je što se situacija izmedju tebe i muža sredila, ponekad te bračne krize dobro dodju jer kad ih prebrodimo onda tek vidimo koliko znaćimo jedni drugima i još se više volimouser posted image ,a to je dokaz i ova bebica. Želim ti najljepših 9 mjeseci . user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu martina33)
Neposredna veza do poruke: 76
17.8.2010 11:37:28   
Marta j
Draga cestitam ti od srca bas mi je drago da si trudna.
I drago mi je da ste ti i muz rjesili svoje probleme.

Tako si ja pitam kada dode druga beba kako to ide s ljubavi jer sada sam cijela u mati i neznam kako ide kada je jos djece.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 77
17.8.2010 11:54:57   
JASNA33
draga nellyca od srca ti čestitam na user posted image ...a što se tiče ljubavi prema drugom djetetu ne brini se biće je koliko i za malu Saru,svaka majka ima napretek ljubavi za svoju dječicu ma koliko ih imalauser posted image user posted image user posted image user posted image ...ja ih imam četverouser posted image user posted image user posted image i za svako imam ljubavi  punouser posted image user posted image user posted image user posted image

M-16.08.1993.
J-05.05.1997.
A-24.12.2000.
L-27.02.2010.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 78
17.8.2010 12:38:07   
Anoniman
Hvala cure user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu JASNA33)
  Neposredna veza do poruke: 79
17.8.2010 14:10:34   
cuba
Ma bice sam milijon puta na tebe promislila otkako sam sinoc procitala da stize beba br 2....sad bi i ja jos jednuuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 80
17.8.2010 14:47:32   
bomboncic02
Što volim pročitati dobre vijesti kad dođem škicnut tu...baš sam sretna zbog tebe i vas..želim ti da sve prođe u najboljem redu..
Što se tiče ljubavi, nevjerojatno je to koliko se ljubavi nađe za svu djecu..i mene je bilo strah kako ću ja Luku voljet jer mi je Matej bio centar svijeta, ali sad ih volim obojicu najviše na svijetu.
Sretno draga i priuštila si mi prekrasne vijesti dok sam na odmoru.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 81
17.8.2010 15:33:12   
Monica
Nellice čestitam...želim ti ugodnu trudnoću user posted image user posted image user posted image

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 82
17.8.2010 15:35:21   
Anoniman
Aaaaaajme, svašta nešto novo otkad me nema!!!user posted image

Ma, bravo, draga, user posted image  čestitam ti od srca i jako mi je drago za tebe! Posebno mi je dragto da si s mužem sad na pravoj valnoj duljini i da se sve lijepo sredilo i sjelo na svoje mjestouser posted image  - prekrasno! Sarica će nam dobiti društvouser posted image

(Odgovor članu Monica)
  Neposredna veza do poruke: 83
17.8.2010 23:02:33   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: cuba

Ma bice sam milijon puta na tebe promislila otkako sam sinoc procitala da stize beba br 2....sad bi i ja jos jednuuser posted image

Joj tako sam i ja, svaki put kad ovde procitam da je neka trudna i ja bih, ali me uvek brzo prolazilo user posted image
ali sad sam definitivno spremna, osecam to user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 84
17.8.2010 23:03:04   
Anoniman
Monica, bomboncic, mariachi- user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 85
17.8.2010 23:04:56   
Monica
Nellyce sada ćemo se još i mi druge navući na želju za bebačomuser posted image user posted image ...

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 86
17.8.2010 23:14:24   
tiha

IZVORNA PORUKA: Monica

Nellyce sada ćemo se još i mi druge navući na želju za bebačomuser posted image user posted image ...

navukla me cim je objavila procitajte moj prvi komentar ahahahha onako nevino sam napisala i ja bi jednu a doma imam vec dva vrazicka

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Monica)
Neposredna veza do poruke: 87
17.8.2010 23:32:36   
Anoniman
monica i tiha, sta bi vam falilo po jos jedno, najmladji su vam dovoljno stari da dobiju bracu ili seku user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 88
17.8.2010 23:36:12   
tiha
ja cu iamt troje samo neznam kada! cijeli zivot to govorimuser posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 89
17.8.2010 23:43:47   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: tiha

ja cu iamt troje samo neznam kada! cijeli zivot to govorimuser posted image

i ja i ja, samo mi se nekako cini da cu se na br 2 zaustaviti!user posted image mozda za 7-8 godina, kad Sara i user posted image malo odrastu, sta me briga imacu tek 30 user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 90
17.8.2010 23:45:08   
tiha
hmm koliko sad imas godina?

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 91
17.8.2010 23:52:53   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: tiha

hmm koliko sad imas godina?

za mesec dana 23 user posted image
taman koliko si ti imala kad si rodila Miu, jos i kasnim za tobom user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 92
18.8.2010 0:08:30   
tiha
user posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 93
18.8.2010 8:29:33   
božica
Čestitke Nellycauser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 94
18.8.2010 9:05:39   
FIONA
..........FJ me raspekmezila danas sa svojom temom...ja tek sad vidim tvoju...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...tulim od reće draga...ma nek ti je sa srećom...uzivaj u trudnoći..mazi se i mazi se...ma joooooj da si sad tuuuuu...svu bi te...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....kissi i čujemo se mi još.... user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 95
18.8.2010 13:31:43   
pepeljuga
Ajme draga ja tek sad vidim ovo,ne mogu ti opisati kako mi je drago,kao da sam ja sama u pitanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zelim ti ugodnih devet miseci,uzivaj sto vise i odmarajuser posted image
Velike puseuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 96
18.8.2010 13:53:29   
lema
joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj koliko me nije bilo sve sam propustila (komp crko od groma) ćestitam ti od srca draga moja!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 97
18.8.2010 16:10:43   
Anoniman
Hvalaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubim vas sve!! user posted image user posted image

(Odgovor članu lema)
  Neposredna veza do poruke: 98
18.8.2010 17:40:45   
ejmama
IZVORNA PORUKA: maja

Ma bravo, baš mi je dragouser posted image A i lijepa razlika, ista kao i meni sa Noom i Petrom i budi bez brige, i ja sam mislila kako je to kad imaš dvoje, ali ljubavi ima za oboje u istoj mjeriuser posted image

Potpisujem sve gore navedeno i još jednom čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 99
18.8.2010 19:32:11   
tiny
cestitke na novoj trudnoci i nek sve prođe u najboljem redu,uzivaj maksimalno.user posted image    nadam se da cu ti se i ja uskoro pridruziti....,napokon.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!