|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nellyca trudnica :)
22.8.2010 20:51:25   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: MiniMama

gle mene kako padam s marsa! cestitam ti od srca! samo da ti javim da pijem jeger i palim cigaretu u tvoje ime.. ti neces tako skoro :)) bas se veselim jos jednoj ringeraja bebici :) vidim da ce moj divljak imat pravo drustvance kad dođemo na more iduce godine..

ajd samo javi jel primas zelje za spol? ja bi rado jos jednu curicu ako nije problem. user posted image

hvala draga user posted image
i mama bi jos jednu curicu user posted image

lilivana user posted image

(Odgovor članu MiniMama)
  Neposredna veza do poruke: 126
22.8.2010 20:52:21   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: cuba

IZVORNA PORUKA: Nellyca

IZVORNA PORUKA: cuba

Pa posto sam trudna 17 dana user posted image , sacekacu barem jos 7 dana, sutra putujem za Bg pa cu prvi pregled tamo da obavim. A kad se vratim otici cu kod Dr kod kog sam vodila i trudnocu sa Sarom. user posted image Sa Sarom sam trudnicku knjizicu dobila tek u 30 tj, tako da ovaj put imam vremena user posted image

Oćeš u Markovine voditi trudnoću?

Nego sta ! user posted image user posted image
odlican je, i stvarno sam sa njim prezadovoljna user posted image user posted image user posted image

Markovinu bi napastovala mmmmm.....user posted image user posted image user posted image

ne smem nista na ovo da napisem, ovo je ipak javni forum user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 127
29.8.2010 17:10:32   
lee
čestitamo od srca ja i alex!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 128
30.8.2010 14:51:19   
Anoniman
Lee hvala draga user posted image

Ja jos nisam otisla na pregled, ovde u Bg-u mi je istekla zdravstvena knjizica a ne mogu opet da je overim, jer sam pre bila osigurana preko mame a sad sam udata bla bla. Ali svakako cu otici dok sam ovde, pa makar i kod privatnika na UZ.

Prvi simptomi su poceli- vec dva dana ne mogu da dodjem k sebi koliko mi se spava user posted image user posted image user posted image , pri tom kafom ne mogu da se razbudim jer mi je od juce muka od nje (user posted image ) a i od cigara pa mislim da od danas vise nema pusenja, iako sam odmah max smanjila (user posted image ). simptomi su za sad isti kao i sa Sarom user posted image od prvog dana sam pocela da pazim sta i koliko jedem (sto mi moram priznati mnogo tesko pada, lakse mi je kad sam na dijeti pa ne jedem nista, nego ovako kad moram umereno user posted image ). i mericu se redovno, da ne bude iznenadjenja user posted image od oplodnje sam trudna 4tj., a za termin cemo vec videti, necu dati da mi racuna od poslednje mestruacije jer cu opet preneti 10 dana user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lee)
  Neposredna veza do poruke: 129
30.8.2010 15:02:41   
dami
još jedna trudnica. BRAVO !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 130
30.8.2010 15:15:06   
mali_macic
draga tek sam sad vidila temu, posto nisam bila precesto na rr i opcenito net u zadnje vrijeme. s toga ti s malo zakasnjenje zelim od srca cestitat i zelim ti lijepu trudnocu i lagan porod. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 131
30.8.2010 15:15:50   
osobno
He he he..imamo ja i neca isto mišljenje o markovini...khm khm...baš ga ovih dana posjećujem u nešto manjem izdanju nego onom sa zadnjeg pregleda..user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 132
30.8.2010 15:20:37   
Gianna
Ja oduševljena zbog cigareta user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Krajnje je vrijeme da završe u košu za otpatke.... A ako je suditi po simptomima, onda ja predpostavljam da nam stiže još jedna user posted image user posted image ... Vidjeti ćemo jesam li bila u pravu user posted image user posted image ..

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 133
17.9.2010 10:06:50   
Anoniman
Evo i ja najzad bila na pregledu user posted image user posted image user posted image

Srce kuca user posted image user posted image user posted image
Sve je u redu...prema velicini ploda beba je 7+5, a prema zadnjoj mentruaciji je 10 nedelja. Medjutim, kad sam ja njoj objasnila kad je bio datum zaceca i da su meni ovulacije pred samu mentruaciju, rekla je da se onda velicina ploda poklapa sa tim i da nije cudo sto je u odnosu na zadnju menstruaciju za 2 nedelje manja trudnoca. user posted image Sve u svemu- sve je super user posted image I da, velicine je 1,4 cm user posted image user posted image user posted image

Ali moram da vam ispricam sta se desilo..odlazim ja posle ultrazvuka u wc da izbacim one 2 litre sto sam popila user posted image Da se razumemo, to je Dom zdravlja u Beogradu, ginekologija, i zenski wc user posted image ulazim i zatvaram vrata, kad ono sa unutrasnje strane 3 nalepnice TORCIDE IZ SPLITA user posted image user posted image user posted image user posted image KAd sam videla nisam mogla da verujem, realno kolike su sanse??! OD srca sam se nasmejala, odlepila ih i ponela da ih pokazem muzu kad se vratim, i to sam shvatila kao znak....da mi je Split ili sudjen ili da ce da bude deckic- fudbaler ili vodja navijaca Torcide user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Nellyca -- 17.9.2010 10:09:16 >

(Odgovor članu Gianna)
  Neposredna veza do poruke: 134
17.9.2010 10:15:57   
ninolina
user posted image user posted image user posted image user posted image
ma samo da je sve ok...a muško je sigurnouser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 135
17.9.2010 10:16:47   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 136
17.9.2010 10:18:39   
Gianna
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , i to u sred Beograda, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma  znaš onu "nima ništa do Splita, neka svako zna" user posted image user posted image , ja i ti smo očito pronašle svoju luku, a bome čini se da i će Torcida dobiti još jednog vatrenog navijača.....

Ja bacam okladu da je user posted image !!!!!!

Ljubac tebi, Sarici i našoj bebici.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 137
17.9.2010 10:19:14   
maja
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 138
17.9.2010 10:19:32   
boba125
A ja tek sad vidim ovu temu user posted image
Nellyce cestitam ti od srca na trudnociuser posted image
neka samo bebi lijepo napreduje i nek sve bude ok

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 139
17.9.2010 10:25:25   
FIONA
ahahahhahhahahahhaha.....daj zamisli da mali jednog dana dođe i kaže tata možda sam rođen kao pola hrvat al partizan mi je u srcu...hehehe...tata bi svisio... :PPPPPPP

sve u svemu vidim da si mi super...a to je najbitnije!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 140
17.9.2010 10:32:46   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: FIONA

ahahahhahhahahahhaha.....daj zamisli da mali jednog dana dođe i kaže tata možda sam rođen kao pola hrvat al partizan mi je u srcu...hehehe...tata bi svisio... :PPPPPPP

Samo da se razumemo, ne moze da mu partizan bude u krvi, samo crvena zvezda dolazi u obzir user posted image user posted image user posted image Sara je ionako vec dobila celu opremu za prvi rodjendan, mislim da cemo to da prosledimo bati user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 141
17.9.2010 10:34:48   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Gianna

Ja bacam okladu da je user posted image !!!!!!

Ja vise uopste ne sumnjam user posted image

(Odgovor članu Gianna)
  Neposredna veza do poruke: 142
17.9.2010 10:36:03   
FIONA

Samo da se razumemo, ne moze da mu partizan bude u krvi, samo crvena zvezda dolazi u obzir user posted image user posted image user posted image Sara je ionako vec dobila celu opremu za prvi rodjendan, mislim da cemo to da prosledimo bati user posted image user posted image user posted image

ok ok...jbg ga ne znam ja o nogaču niš....koje ono boje torcida ima dres...masinasto zeleni ...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 143
17.9.2010 10:38:49   
Ninaa
Ma glavno da ste vi dobro i da je sve ok. Pusu vam šaljemo!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 144
17.9.2010 10:40:39   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 145
17.9.2010 10:46:03   
njanja

A zamisli da mali dođe doma s nogometnog treninga i kaže: meni se taj nogomet tako ne sviđa, ja bi na ritmiku user posted image user posted image šala mala, nellyce znam da se nećeš ljutiti....DRAGO MI JE DA JE SVE OK sa malim 1,4 cm miškom

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 146
17.9.2010 10:48:51   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: njanja

A zamisli da mali dođe doma s nogometnog treninga i kaže: meni se taj nogomet tako ne sviđa, ja bi na ritmiku user posted image user posted image šala mala, nellyce znam da se nećeš ljutiti....DRAGO MI JE DA JE SVE OK sa malim 1,4 cm miškom

I to bi mi bilo draze, nego da postane jedan od onih "pametnih" fudbalera user posted image user posted image user posted image upisace njega mama na balet, to je umetnost hahahahha user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 147
17.9.2010 10:53:28   
FIONA

I to bi mi bilo draze, nego da postane jedan od onih "pametnih" fudbalera user posted image user posted image user posted image upisace njega mama na balet, to je umetnost hahahahha user posted image user posted image user posted image

ajme pa će da ga teta Fiona gleda u pozorištu!!! tako treba....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 148
17.9.2010 10:54:55   
Anoniman

ajme pa će da ga teta Fiona gleda u pozorištu!!! tako treba....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobices karte za prvi red user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 149
29.10.2010 22:24:38   
BUMBI
Nellyca nam se ne javlja više ni s novostima?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!