|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Mogu li moderatori...
22.10.2010 8:52:48   
maja
možete li naći sve teme tipa mučnine, jantarne ogrlice i još neke koje se ponavljaju i sve ih skupiti na jednom mjestu, jer mene stvarno, ali stvarno hvata jeza od otvaranja stalno istih tema i to nekako stavite na neki početak i zacrnite da svi videuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Mogu li moderatori...
22.10.2010 8:55:00   
Bebys
slazem se maja
tako je i moja tema bila o krvi iz pupkovine ISUSE VEC STO PUTA OTVORENA
a ja sve sto puta napisala..i opet ponovo...

to je zato jer SE NETRAZI.....a treba samo popraviti TRAZILICU SASTRANE I SVE CE RADITI...A TO JE OCITO JAKO TESKO..user posted image
a li ima nacina
cure samo UGOOGLAJTE...STA VAS ZANIMA IZBACI ODMAH SVE TEME NA GOOGLU...I TO SA RINGERAJE.HR

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2
   [Obrisani korisnik]
22.10.2010 9:01:22   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 3
22.10.2010 9:07:01   
maja
ili svaki moderator za svoj podforumuser posted image

gle mogu i ja naći, ali trebalo bi staviti nekako na početak da titra ko svjećica na boru a to ne moguuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4
22.10.2010 9:26:17   
m600

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Mislim da ne jer spadaju pod različite podforume(konkretno ovi primjeri koje si ti navela).
Možemo milijunti puta zamoliti da poprave tražilicu to bi jako olakšalo stvar.
Proslijedila tvoj upit,pa ćemo vidjeti što kaže Renatauser posted image

meni tražilica ne šljaka možda i ostatku curauser posted image
nikad i nije...na kojem principu radi?

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 5
   [Obrisani korisnik]
22.10.2010 9:36:15   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu m600)
  Neposredna veza do poruke: 6
22.10.2010 9:43:35   
maja
nikada ta tražilica nije radilauser posted image

Neposredna veza do poruke: 7
22.10.2010 9:46:33   
m600
pa kako onda da nađu teme stare naprimjer godinu dana a hitno im jeuser posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 8
22.10.2010 9:51:27   
maja
ukucaš u google..npr. jantarna ogrlica ringeraja i izbaci ti

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 9
22.10.2010 9:54:41   
Zvonki
Meni osobno je malo glupo obrisati nečiju temu a koja već ima neki sličan naslov ili tematiku. Nekako mi je to nekulturno a opet mislim da administrator brine o brisanju takvih tema

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 10
22.10.2010 9:56:11   
maja
ma ne, nisam mislila da se išta briše nego da se ponovno otvore te teme, ali da na njih ne odgovaramo nego da se skupi sve što se do sada pisalo, žišku

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 11
22.10.2010 9:58:36   
Zvonki
Ne user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 12
22.10.2010 10:04:29   
maja
jasno i glasnouser posted image
ali ja ipak mislim da DA user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 13
22.10.2010 11:09:17   
CallamityJane
odlicna ideja maja!
Mislim da je i do clanova koji samo trce otvoriti novu temu a da se rijetko koji potrudi malo potraziti po da li vec postoje teme koje ga zanimaju.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 14
22.10.2010 11:37:36   
dominik
ja kad sam htjela javiti za virozu sa bljuvanjem nije mi ni na kraj pameti bilo stavit to kao temu ali temu nasa mala klinika nikako nisam mogla naci, jer ne nalazi pod novorodjence ili di vec, malo me ta podjela podforuma zbunjujeuser posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 15
22.10.2010 11:39:00   
Zvonki
Novorođenče, odnosno beba bi trebala ići na moj PDF do neke 1 godine. Poslije po meni, to više nije beba nego dijete user posted image
A ako nešto tražim uguglam recimo naša mala klinika RR i odmah mi izbaci

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 16
22.10.2010 11:42:55   
dominik
evo i sad sam bas isla trazit i nebi ju nasla da se na trepavice postavim...nije da mi treba ali ono mislim si naci cu te makar user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 17
22.10.2010 11:44:23   
maja
http://www.ringeraja.hr/forum/Na%C5%A1a_mala_klinika/m_334269/tm.htm

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 18
22.10.2010 11:45:04   
dominik
i sad pazi , nije pod zdravlje nego pod roditeljski razgovori, ok mozda sam ja tutlek, al ipak meni je to blize zdravlju...ima hrpa tema koje su neposlozene, tipa cestitanja rodjendana ima na 3 podforuma sigurno

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 19
22.10.2010 11:45:43   
maja
e i to bi trebalo malo pogledati jer je dosta razbacano

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 20
22.10.2010 11:48:22   
dominik
ne zelim napadati moderatore da ne rade svoj posao jer nije to bas lako, stalno visit na rruser posted image  ali poslozit treba malouser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 21
22.10.2010 12:22:36   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: dominik

i sad pazi , nije pod zdravlje nego pod roditeljski razgovori, ok mozda sam ja tutlek, al ipak meni je to blize zdravlju...ima hrpa tema koje su neposlozene, tipa cestitanja rodjendana ima na 3 podforuma sigurno

Ja sam temu smjestila pod razgovore a znaš zašto? Jer pod temu zdravlje stavljamo konkretno zdravstveni problem. Tema "naša mala klinika" je otvorena da možemo jedna drugoj davati podrške, vibrati i sl, ustvari da izbjegnemo otvaranje tema - Lucija ima turu, Leon je prehlađen i sl. (Tema roditeljski tazgovori je ustvari predviđena za chat teme u kojima se ne mora nužno pričati o temeperaturi nego se mogu poslati vibre i sl. )Takvih tema je bilo jako puno pa sam pomislila da svi na jednoj temi napišemo o tome što je snašlo naše dijete a nije nešto što nije uobičajeno - temperature i prehlade su uobičajene zdravstve tegobe. Ako me je itko razumio user posted image

Dakle, ako naše dijete ima recimo kozice onda to možemo otvoriti pod zdravlje i tamo bi svi koji imamo kozice trebale pisale o tome. Ali ako je prehlađeno, nećemo otvarati 101 temu mi smo prehlađeni pod zdravlje već pod razgovore.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 22
22.10.2010 12:23:50   
Zvonki

ne zelim napadati moderatore da ne rade svoj posao jer nije to bas lako, stalno visit na rruser posted image  ali poslozit treba malouser posted image

A posao moderatora nije da briše teme i preslaguje nego da radi sitnije popravke.user posted image   Administrator foruma je zadužen za to.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 23
22.10.2010 12:34:25   
dominik
ok ok nisam te htjela napadat, sorry, sve je jasnouser posted image ...jos jednom isprike ak si se osjetila napadnutom, velim ne kuzim tko je za kaj zaduzen i uopce ne obracam paznju tko je di moderator, niti znam koji su vam zadaci...samo sam se htjela prikljucit temi trazenje i sl. sa svojim "problemima"...user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 24
22.10.2010 12:35:44   
maja

IZVORNA PORUKA: Zvonki

A posao moderatora nije da briše teme i preslaguje nego da radi sitnije popravke.user posted image   Administrator foruma je zadužen za to.

aaaaaaaaa, pa šta ne kažeš tako user posted image user posted image user posted image

Dakle, ako naše dijete ima recimo kozice onda to možemo otvoriti pod zdravlje i tamo bi svi koji imamo kozice trebale pisale o tome. Ali ako je prehlađeno, nećemo otvarati 101 temu mi smo prehlađeni pod zdravlje već pod razgovore.

e pa i ja bi to, da ne pišemo tisuću puta isto

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!