|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mogu li moderatori...
22.10.2010 12:37:48   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: dominik

ok ok nisam te htjela napadat, sorry, sve je jasnouser posted image ...jos jednom isprike ak si se osjetila napadnutom, velim ne kuzim tko je za kaj zaduzen i uopce ne obracam paznju tko je di moderator, niti znam koji su vam zadaci...samo sam se htjela prikljucit temi trazenje i sl. sa svojim "problemima"...user posted image

Oš'' se tuć'' ha? user posted image
Uopće se nisam osjetila prozvanom niti mislim da je ijedan moderator to osjetio. Tema je na mjestu. user posted image Samo sam morala napisati kako ja to vidim. user posted image

E, napisala si kako je tema ta i ta bliže zdravlju. Nekad je stvarno teško smjestiti u određene PDF da čak i kad se konzultiramo jedna s drugom nemamo neko pametno rješenje user posted image  A i čuj, ako nas šefovi počnu nekaj plaćati, možda počenomo bolje i raditi. Ovako honorarno - nemamo poticaja user posted image

< Poruku je uredio Zvonki -- 22.10.2010 12:38:53 >

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 26
22.10.2010 12:39:27   
dominik
ak nis drugo neka vam daju privilegiju pa da vecu slikicu imate u profiluuser posted image ...ma sve ok al ja sam kazem nekako to pod zdravlje svugdje gledala i pod razgovore ali ne bebine hehehe...sve okuser posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 27
22.10.2010 13:04:19   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 28
22.10.2010 13:08:07   
Bebys
napisala sam vam odmah na pocetku...da TRAZILICA NE RADI
ali upisite ovako bilo koju temu na GOOGLU I ODAMAH vam izbaci....odmah

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 29
22.10.2010 13:09:44   
maja
da bebys,ali to zna nekolicina nas, ali svi novi koji dođu ne znaju za to

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 30
23.10.2010 16:59:54   
Bebys
da majo u pravu si za nove sam zabila...sory

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 31
24.10.2010 0:55:26   
lilia
Bebys,
što se tiče teme o pupkovini mene je zanimalo nešto što nije pisalo na tvojoj temi koju si ti pronašla (i ja ti se na tome zahvaljujem) niti na hrpi papira koju sam isprintala od zaklade.
Dakle zanimalo me je kako je organiziran prijevoz matičnih stanica vikendom i praznikom i dali je moguće odustati ako ne nađem prijevoz iz Ri do Zg.
Također me zanimalo što napisati pod "osoba koja je obavijestila majku" jer me nije nitko obavijestio.
I još neke sitnice na koje mi je jučer ljubazna gospođa iz zaklade telefonski odgovorila.
Moja greška je što ta pitanja nisam postavila pod već otvorenu temu na kojoj nije bilo odgovora na moja pitanja. Na to ću ubuduće obratiti pozornost.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 32
27.10.2010 13:20:48   
Bebys
hajd ne brigaj se....
nista...sve ok
bitno da si rijesila problem
a preko vikenda mislim da je bila rijec o tome na mojoj temi nemoze se
mislim da je s84 ili tako nekako se zove njoj su rekli ako bude vikendom da nemoze...mislim da je tako
ali ako si ti rijesila sve onda 5

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 33
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!