|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
14.10.2010 21:53:45   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 301
   RE: slonovi u staklariji
14.10.2010 21:55:33   
danery
kakav je ćaknut,ide raditi...pa kako bude...user posted image
i pa naravno,to mu moram vratiti što je on mene tetošio onih mjesec dana sa ranom user posted image user posted image

< Poruku je uredio danery -- 14.10.2010 21:56:22 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 302
15.10.2010 9:18:05   
BUMBI
Luda kuća kod vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 303
15.10.2010 10:41:49   
ama
hahahahahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image blago tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 304
16.10.2010 20:55:40   
Anoniman
Jadan čovjek..ma najgore mi je to sa wc-om...neka se par dana drži trenerke (da ne mora otkopčavati).user posted image user posted image

(Odgovor članu ama)
  Neposredna veza do poruke: 305
18.10.2010 20:01:24   
danery
živio baby tv user posted image user posted image user posted image user posted image

al sam se nasmijala mm...naravno,a kome ću user posted image user posted image
dakle...večer pada,mračak,kišica cijeli dan...ma vrijeme za puhove user posted image
bejb je počela spavati cijelu noć user posted image user posted image user posted image i probudila se u 6 za ex noćnu dozu i natankana nastavila krnjati do 9...dakle dijete odmorno,čilo i naspavano...i na to još odćorila 3xpo sat-dva...
jadan mm se već uhvatio za glavu user posted image user posted image user posted image user posted image ajme koliko spava,bit će noćas sruser posted image ...ehm,da,baš ćeš ju ti uspavljivat,mislim si,još pogotovo dizat sa strganom rukom user posted image user posted image

ugl...počela je kmekati i drekati pa sam prebacila na baby tv,a moje siroče od muža zacvililo JOOOOOOJMEEEEEEE...A JEL BAŠ MORAMO TO GLEDAT?user posted image user posted image
velim ja pa mala se smiri uz tu glazbicu...i šta će....pomiri se nesrećko moj sa sudbom kletom koja ga je zadesila u vidu MICE BUILDERS-a user posted image user posted image user posted image
ak je na nešto alergičan,onda su to miševi graditelji user posted image user posted image

naravno,bejb parkirana u viperu pred tv u prvi red ZASPALA,a mm očajan klepeće sam sa sobom...

DA,NARAVNO DA JE ZASPALA user posted image user posted image user posted image ...A JA NEK GLEDAM....MJKUMUUUUuser posted image ...AAA...GLE,POŠTARuser posted image ....VOZI PAKETIĆ...AJME,ŠTO BI LI TO MOGLO BITI user posted image ?AAAAAAAAA...RAZBI SE SKORO...user posted image user posted image user posted image ...UFFF,SPASIO JE...user posted image user posted image user posted image GLEGLEGLEEEE....SIGURNO SIJALICA user posted image ,zaključi mudrac i nastavlja komentare...
miševi pogađaju,pokaže limun,a veli mudrac....TSSSS...BUDALE...KAKVA JABUKA,JEL NE VIDIŠ DA BI LIST VIRIO VANuser posted image user posted image user posted image ...ISSSSS....PA KAD JE SIJALICA!!!
EE VALA NIJE NI REKET,SVAŠTA,PA REKET JE UŽI....CCC...user posted image user posted image ...MA SIJALICA!!!

unose miševi nesretni paket u kuću i stave na policu kraj neke slike...
gleda mm i komentira ETO VIŠ DA JE...SIJALICAuser posted image user posted image user posted image ...a iz paketa ispade lijepa točkasta vazauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
veli bistrić PA DAA,VAZA,JAAAAAO,ETO SAD IMAJU SVE ŠTO IM TREBAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i otplesa dolje u user posted image user posted image user posted image radosnicama što je kleti crtić konačno završio...

sad mala dreka sveki,a on gušta u svojoj seriji...user posted image ni traga,ali čekajte...čini mi se da čujem sveki,nosi malu...došizila joj nabrzinu...

al će sad da bidne kmekanja u duetu...mala od nervoze,a mm od muke što će opet morati gledati crtiće user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 306
18.10.2010 20:44:32   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 307
18.10.2010 20:57:54   
cuba
a danery u tebe uvik zabavno user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 308
18.10.2010 21:26:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: cuba

a danery u tebe uvik zabavno user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 309
18.10.2010 23:01:02   
anonno17
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jesi dobro to opisala uvijek kod vas zabavno.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 310
18.10.2010 23:04:52   
CallamityJane
cuj tako se uzivio u crtic user posted image
rekla sam ja komedija covjek user posted image

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 311
21.10.2010 20:07:50   
danery
maaaaa...jesam li ja neki dan pisala kako je mm skršio ruku???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dolazi sad moja zbunjena šogi SA GIPSOM NA LIJEVOJ RUCIIIIIII...

kaže fljosnula je još prije 2 tjedna i otada ju boli prst,a tek je danas mudrica išla na rentgen i veli dr SLOMLJENOOOOO user posted image user posted image user posted image
a je ljutaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ide za 2 tj na konmcert Lady Gage i grinta user posted image BEM TI PRRRRSTTTT...KAK ĆU OVAKVA PO ZG?
rekoh pa bar ćeš se uklopiti uz inače unikatan stil iste pevaljke user posted image user posted image user posted image

a najsmješnije je bilo kad ju je mm počeo oblačiti u jaknu sa gumenim renderom na rukavu i davao joj instrukcije kako ugurati ruku...
on popuje,ona ciči i vriska AAAAAAAAAJAJAAAAA,BOOOOOLIIII MEEEEE,a ja sa bejb na rukama krepavam od smijeha i pokušavam nogom dohvatit nesretni mob da ih snimim....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 312
21.10.2010 20:10:59   
Anoniman
user posted image

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 313
21.10.2010 20:58:26   
maja
user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 314
24.10.2010 19:35:08   
danery
bejb podivljala...user posted image user posted image
pita pinci što je u horoskopu...jedan mali ali pravi divlji user posted image ...

sjetih se kako mi je sveki pričala biser mm kad je bio mali user posted image user posted image ...
čitao deda horoskop u novinama i pita mm deda šta si ti u horoskopu?
djevica,veli deda...
pita mm mamu kasnije KAKO DEDA MOŽE BIT DJEVICA A NIJE ŽENSKO? user posted image user posted image
veli sveki ma nema to veze a spolom,kad se rodiš,taj si znak...
mm:JEL CIJELI ŽIVOT?
sveki:da...
mm:OOOO user posted image user posted image user posted image user posted image ...JA SAM BIK...ZNAČI I KAD NARASTEM,BIT ĆU BIK?? user posted image user posted image user posted image user posted image

SVEKI:...AHA,SINE...DOK SE NE OŽENIŠ...KAD SE OŽENIŠ,POSTAT ĆEŠ VOL!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(bome kad se pokačimo znam mu reći vole jedan....user posted image user posted image user posted image user posted image )

....mini gospa....

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 315
24.10.2010 20:31:33   
Domy
IZVORNA PORUKA: danery

bejb podivljala...user posted image user posted image
pita pinci što je u horoskopu...jedan mali ali pravi divlji user posted image ...

sjetih se kako mi je sveki pričala biser mm kad je bio mali user posted image user posted image ...
čitao deda horoskop u novinama i pita mm deda šta si ti u horoskopu?
djevica,veli deda...
pita mm mamu kasnije KAKO DEDA MOŽE BIT DJEVICA A NIJE ŽENSKO? user posted image user posted image
veli sveki ma nema to veze a spolom,kad se rodiš,taj si znak...
mm:JEL CIJELI ŽIVOT?
sveki:da...
mm:OOOO user posted image user posted image user posted image user posted image ...JA SAM BIK...ZNAČI I KAD NARASTEM,BIT ĆU BIK?? user posted image user posted image user posted image user posted image

SVEKI:...AHA,SINE...DOK SE NE OŽENIŠ...KAD SE OŽENIŠ,POSTAT ĆEŠ VOL!

(bome kad se pokačimo znam mu reći vole jedan....user posted image user posted image user posted image user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e baš je biser

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 316
24.10.2010 20:35:22   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 317
24.10.2010 21:09:58   
Zvonki
user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 318
27.10.2010 19:46:40   
danery
jučer bili u kupovini i pošto se u birtijama na rr stalno pojavljuju nutela i palačinke,zaletih se i strpah u košaru namaz zvučnog imena-OPSESIJA user posted image user posted image user posted image

u tegli 400 grama,pomislih AAAAAAAAAA,IMA DA SE MAŽEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image

dođosmo kući i ja odmah user posted image po šnitu kruha da obavim testing,testing...user posted image user posted image

na kraju ispalo ovako...trećina teglice prazna kad sam otvorila......
okus...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

od super izreklamirane Opsesije na akciji i po količini i po okusu bolje bi im bilo da su na ovu krizu namaz prikladno nazvali (u skladu na kvalitetu i kvantitetu user posted image )

RECESIJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 319
27.10.2010 19:55:41   
leilany
user posted image user posted image user posted image user posted image
zato kod mene nis ne prolazi osim nutelle....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 320
29.10.2010 8:19:34   
danery
user posted image user posted image user posted image sad me novamama sjetila....

kako se moja baka skoro otrovala...kapima multivitaminauser posted image user posted image user posted image user posted image

dakle babix moj najdraži pati na lijekove kao naše jet seterice na krpice i šminku...čim neki novi izađe,e baš joj taj treba,upalili su joj se zubi (hm,koja polovica zubala,baš me zanima user posted image user posted image ) i sl...
ne daj bože s njom u apateku,makar bila i poljoprivredna,naći će ona bar neopitroid da kupi za svoje kokoši da ih tekutova oslobodi...

e,jedne godine pofalilo ženi vitaminaaaa...pa je kupila neke multi na kapi što idu...čita babix upute,piše ovako:
nakapati 30 kapi u čajnu žlicu i popiti sa decilitrom tekućine...

baka frknula nosom....hm user posted image ...povelika doza tih 30 kapi...i odluči se ogriješiti na taj pisani zakon...  user posted image user posted image
nakapa ona 15 kapi,a misli 20...pa joj se učinilo i to malo previše,pa ajd da ne pretjera,ona kapne 18 user posted image user posted image ,popije smix i sjedne da odmori dok kapljice počnu djelovati...
a kako već znate,mojoj baki je život i u 77.godini mio.pa je odlučila provjeriti dozu još jednom...
čita baka papirić,čita da ne bi omaklo i promaklo štogod bitno,kad ono...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 3 KAPI NAKAPATI U .... 3 KAPI,ljudi moji...a ona kapnula 18...a mislila da smanji dozu,a kad eto ti user posted image ...otrovala seeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jurnula baba na telefon zvati tetu koja u bolnici radi....borba za život čuda čini,inače joj treba 100 godina dok iznabada onak škicava nečiji broj,al ovo je bila vanredna sitjuejšn....o glavi se radiiiiiii!!!

došla teta kod nje,odvezla ju k sebi ako baki pozli da joj pomogne...baka leži i sva user posted image user posted image broji zadnje sekunde...uzletili se svi,opća uzbuna...teta zove mamu da joj saopći strašnu vijest iiiiiii...OPALI SE GROHOTOM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držeći user posted image bočicu sa kapima u ruci...
i kaže mami: BRŽE DOĐI K NAMA,EVO TI SE MAMA OTROVALA MULTIVITAMINIMA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a baka sva user posted image user posted image user posted image štaaaaaaa?? ništa joj od toga ne može bitiiii????
pa valjda da ne ispadne niškoristi trošak na te kapi i bezvezna uzbuna,cupne s kreveta i veli:aaaaaaaajmeeeee....kako je meni sad odjednom dobrooooo...noge su mi lagane,mogla bi na bajer pješice....a valjda tim kapima treba duže da počnu djelovati

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(hmmmmm....deda troši hektolitre kapi za kurje oći...ako ih baka nađe,pitaj boga što bi se moglo dogoditi...možda joj kurje oči PROGLEDAJU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

....mini gospa....

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 321
29.10.2010 8:28:08   
cuba
Aaaaaaa baba je legendauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 322
29.10.2010 8:30:09   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: leilany

user posted image user posted image user posted image user posted image
zato kod mene nis ne prolazi osim nutelle....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 323
29.10.2010 8:31:13   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

Aaaaaaa baba je legendauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 324
29.10.2010 8:32:23   
ZVRK
danery-mnogo veselo kod tebeuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!