|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
4.11.2010 21:32:47   
pepeljuga
ajme tockice uzas,ma ja bi toj osobi lipo rekla svega i svađega u facu i ne mora mi vise nikad ni doci,pa makar bio i rođeni bratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

CJ draga sto tebe muciuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 1776
4.11.2010 21:38:24   
Točkica28
ajoj, naravno da sam rekla...
milion putaaaaaa
ali đabe.....
neki se ne mjenjaju.......
čemer i jad

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1777
4.11.2010 21:40:57   
CallamityJane
Tockice a sta ce ti onda osoba takvog kalibra u kuci? user posted image

Pepe bolje pitaj sta me ne muci, nego ja sam kreten, da mi je sve svejedno i da me boli briga za svim bilo bi mi lakse user posted image

Neposredna veza do poruke: 1778
4.11.2010 21:42:04   
pepeljuga
tockice ja ga nebi vise pustala domauser posted image user posted image user posted image user posted image

CJ pokusavat ti poslat pp al ne uspjevamuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1779
4.11.2010 21:43:06   
Točkica28
IZVORNA PORUKA: CallamityJane

Pepe bolje pitaj sta me ne muci, nego ja sam kreten, da mi je sve svejedno i da me boli briga za svim bilo bi mi lakse user posted image

to je i od te osobe kuća, ali sva sreća, izborila sam se za kat tak da je ključ konstantno u bravi

Naše sve <3 <3

Neposredna veza do poruke: 1780
4.11.2010 21:45:13   
leilany
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

tockice ja ga nebi vise pustala domauser posted image user posted image user posted image user posted image

CJ pokusavat ti poslat pp al ne uspjevamuser posted image

potpisujem pepe....tockice,pa bar si ti iz dubrave,pokazi zube!!!!

pepe,reci meni kaj da pitam CJ pa cu joj ja poslat ppuser posted image user posted image

CJ user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 1781
4.11.2010 21:46:49   
Točkica28
izbacila tu osobu neki dan iz svog dijela kuće
mighty me user posted image user posted image user posted image

Naše sve <3 <3

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1782
4.11.2010 21:46:54   
pepeljuga
onda drzi vrata zakljucana i nepustaj lopova gore,jos mi ne ide u glavu da je od malog diteta isao krastuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a stvarno nas ima svakakvih

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1783
4.11.2010 21:49:14   
Točkica28
morala buum protuprovalna kupiti user posted image user posted image user posted image

nego malom mi je danas fest okico suzilo i neka crvena fleka na čelu, zvala hitnu rekli niš alarmantrno, nego da odemo sutra pedici, sad se smirilo i pava minnieuser posted image

Naše sve <3 <3

Neposredna veza do poruke: 1784
4.11.2010 21:49:26   
ELISABETH

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

onda drzi vrata zakljucana i nepustaj lopova gore,jos mi ne ide u glavu da je od malog diteta isao krastuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a stvarno nas ima svakakvih

Nw mogu virovati da ima takvih ljudi user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

Neposredna veza do poruke: 1785
4.11.2010 21:53:05   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Točkica28

IZVORNA PORUKA: CallamityJane

to je i od te osobe kuća, ali sva sreća, izborila sam se za kat tak da je ključ konstantno u bravi

ajme tockice grozno, za ne povjerovati...
Pa jesi li rekla doticnoj personi da znas kod koga su novci?
Ne bi to meni tako ostalo user posted image

Neposredna veza do poruke: 1786
4.11.2010 21:54:30   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: leilany

pepe,reci meni kaj da pitam CJ pa cu joj ja poslat ppuser posted image user posted image

CJ user posted image user posted image

a budale majko moja user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1787
5.11.2010 8:03:39   
tiny
ja sam jedna user posted image .samo jedem i jedem i svaki dan kazem da necu vecerati,ali neee,kad meni hrana zamirisi ja jednostavno MORAM jesti.i udebljala sam se,imam 73 kile,73!!a bila sam si debela i sa 65.user posted image i zivcana sam jako.za 4 dana bi trebala dobiti a kao sto vec svi znamo,nadam se da necu i da cu napokon ugledati user posted image ,i izluđiva me to.jutros sam se probudila u 4 i previrala po krevetu,jer stalno mislim na to.kad bih bar mogla iskljuciti taj dio mozga.user posted image user posted image user posted image

mjenjam potpis....

Neposredna veza do poruke: 1788
5.11.2010 8:18:38   
maja
Uf Točice, kad bi znala tko mi je ukrao novce nebi taj blizu mene fujjjjjjjj...taj je ko moj šogor onda što mom mužu krade benzin iz garaže i pravi se blesavuser posted image ne znam jel bi se smijala ili plakala kakvih ljudi ima

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1789
5.11.2010 8:19:41   
maja
A ti tiny samo papaj, trebat će ti user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1790
5.11.2010 8:23:30   
tiny
ma sta ce mi trebati,sad sam ko medvjed,da ne jedem 15 dana nista moj organizam ima iz cega crpiti sto mu je potrebno.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1791
5.11.2010 8:26:42   
maja
joj tiny user posted image onda kad si nervozna umjesto hrane odi trčati ili nađi neki hobi

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1792
5.11.2010 8:29:50   
tiny
ne mogu trcati jer mi koljeno iskace iz casice,a nisam nesto ni za hobije,al vise me muci oce li biti user posted image ili ne.eto,vidis da ja nisam normalna.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1793
9.11.2010 16:53:36   
Fever
e da se i ja potužin da mužeku kasni plaća a kredit sjeda, a moje i njegove boli neka stvar, bar mog oca, njima bitno da je moj brat kojeg boli neka stvar s njima, a ja ko kćer koja se sama bori sa mm da stvorimo nešto u životu ne važna...eto user posted image user posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1794
9.11.2010 16:59:40   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 1795
10.11.2010 0:04:18   
MaTana
tužim se na šugavo vrijeme (već danima pada kiša), buba mi je prehlađena i kašlje - posljedica je naravno povračanje tako da imam cijelo brdo posteljine + jorgan + prekrivać koji čekaju neka ljepša vremena tj. buru...
Mislim da sljedeći tjedan kupujem sušilicu....

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1796
   [Obrisani korisnik]
10.11.2010 7:51:27   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu MaTana)
  Neposredna veza do poruke: 1797
10.11.2010 8:11:05   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cvrčak

MaTana nadam se da će Buba brzo ozdraviti.
Šugavo vrijeme je i kod nas.

I da, kupi sušilicuuser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1798
17.11.2010 21:07:33   
BUMBI
Tužim se na mog Duser posted image
U zadnje vrijeme nemogu ništa bez njega napraviti ili negdje otići,što je najgore neće ići ni on sa mnom,a neće ni ostati kod kućeuser posted image .Pokušala sam i lijepo s njim razgovarati i vikati,ali ne vrijedi...danas opet ista priča,poludila sam bila,toliko sam urlikala da su me susjedi sigurno čuliuser posted image ,ali on  i dalje tepe po svome,da neće ići nitkouser posted image
Pitala sam ga i jel mu se u vrtiću nešta dogodilo,jel netko viče na njega ili nešta(pomislila da je možda i zbog tako nečehga takav),ali kaže da nije da mu je baš lijepo i da voli ići

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1799
17.11.2010 21:12:11   
pepeljuga
Bumbi to je takav period,krenuo je u vrtic i sve je to novouser posted image user posted image user posted image user posted image

Moji nece ni da ih mm odvede na wc nego moram jauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!