|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Lounge bar"
23.1.2011 22:02:08   
cuba
Evo me nazaduser posted image  Malo sam odužila sa uljepšavanjemuser posted image
Oooo evo i društvance stiglouser posted image user posted image user posted image

Da, da Pepe imaš još 2 miseca za shoping, ide vrimeuser posted image  a do kad onda planiraš biti u Zd nakon šta rodiš?

Pepe i majo kako ste mi vi? Nisam vas srela u bircu sto godinauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1251
23.1.2011 22:03:19   
maja
Hej draga, evo dobro smo, baš sam krenula u krevet, hladno mi jeuser posted image A nemam ti ja baš vremena hodat i sjedit u bircu hehehe

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1252
23.1.2011 22:04:25   
pepeljuga
Cuba i nisi bas brzauser posted image user posted image user posted image  srica sto sam imala drustvo inace te nebi docekalauser posted image user posted image

A planiram biti negdi do kraja devetog miseca doliuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1253
23.1.2011 22:08:04   
cuba
A baš san pomislila da san nekako spora i da te neću zateći u birtiji kad se vratimuser posted image user posted image user posted image

Majo daj mi reci koliko dođu oni okviri? Meni je prijateljica nedavno za R prvi roćkas kupila jedan takav i prekrasan mi je. Malo mi je bed nju pitati za cijenu da nebi ispalo da provjeravam koliko je potrošilauser posted image  ali imam jedan roćkas za par dana i to mi se čini kao baš lip poklonuser posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1254
23.1.2011 22:18:02   
pikachu
Gibam, sve mi šteka... LN svima koliko vas ima...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1255
23.1.2011 22:25:20   
cuba
Gibam i ja, mm me zove, idemo gledati filmuser posted image
Mah-mah cureuser posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1256
23.1.2011 22:28:18   
Ninaa
Hej jel ima tu još koga ili ste sve zbrisale?

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1257
23.1.2011 23:07:39   
danery
sve zbrisale,a nikad ih u bircu nema user posted image
a moji hrčuuuuuuuuuu user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1258
24.1.2011 8:40:02   
cuba
Jutro spavalice, ajmo buđenjeeeuser posted image
user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1259
24.1.2011 10:10:18   
danery
jutro,ima koga?

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1260
24.1.2011 10:15:04   
mariola
Jutrouser posted image  Evo mene, ulijećem. Ne znam do kad jer mi stalno etko dolazi...
KAko ste? KAko bejb?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1261
24.1.2011 10:17:53   
danery
ahoj mariola user posted image
evo ja malo sjela dok bejb spava,promijenila je raspored user posted image sad spava do pola8,8,papa,igra se,pa onda pauza oko pola 10  user posted image
gledala sam slikice,prekrasne suuser posted image user posted image ,i ja bi na krstarenje...
morat ću dedi maznut čamac i otisnut se niz dravu,pa dokle me voda donese user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1262
24.1.2011 10:23:35   
anonno17
bok društvo evo i mene na krartko
mariola predivne slike i ja bi , možda se dogovorim sa danery pa nas dvije zajedno na krstarenje.

šta se radi?

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1263
24.1.2011 10:27:43   
danery
hello anči user posted image
kak si,kako dečki?
evo kod nas ništa novo,mala promjena rasporeda,ali ništa loše user posted image
jučer smo bili kod graškice i zarondali 5 sati user posted image user posted image ,a najjače je što je bejb zaspala ko top i zauzela maloj domaćici kinderbet user posted image
al sve u svemu,bilo nam super druženje,pa danas repriza kod nas user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1264
24.1.2011 10:30:51   
mariola
Ludo jedna, ne zaboravi vesla ponjet kad kreneš niz Dravuuser posted image
Blago vama, meni je vrhunac druženja otić kod svekiuser posted image user posted image
Anonno šta ima kod vas?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1265
24.1.2011 10:38:35   
danery
hahahaa,znaš ti mariola da je našeg dedu 2x skoro som odvukao par km niz dravu? upecao je ta 2x ribetine od 18 i 25 kg,a kak je sam štrkljav,nije mogao odmah izvući,nego je fino glisirao po dravi....user posted image user posted image
koji prizor...user posted image user posted image user posted image user posted image sad zamišljam :deda stoji u čamcu i nešto čupa iz vode,a čamac sam od sebe furi sredinom drave user posted image user posted image user posted image e da je to bilo vidjet uživo,ja bi na hitnoj sa napadom smijeha završila user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1266
24.1.2011 10:43:28   
mariola
ahahahahhahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Stvarno si otkačena, krepat ću od smihauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1267
24.1.2011 10:47:34   
danery
joj šuti,ja ne znam kak sam preživjela njegov trijumfalni povratak....blatan do vrata,mokar ko miš,na glavi nekih listova,grančica,čega li upetljanog u one 3-4 dlake,a som od 1,80 m imobiliziran-špagom privezan za veslo i to sve zavezano za zeleni Partizan bicikl iz'55...user posted image user posted image user posted image user posted image
a deda ulazi ko rimski vojskovođa u gumenim čizmama,a maček letaju u pozdrav časnom pobjedniku bitke silne....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1268
24.1.2011 10:51:34   
pepeljuga
Juhuuuuuuuu evo meuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1269
24.1.2011 11:10:31   
danery
wooooohoooooooooo,it is pepeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image
pa šta ima? user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 1270
24.1.2011 11:18:49   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image  a bas nista nema. Cekam podne pa da odem po R u vrtic,gčledala slike od mariole,nikad krajauser posted image  i ja bi na jedno krstarenje,to mi je bio najlipsi odmor ikad u zivotu,11 dana mozak na pasuuser posted image user posted image user posted image

Sto ima kod vasuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1271
24.1.2011 11:23:53   
danery
evo bejb budna,kolač se peče,sad je vrijeme  za klopšu maloj i tako....odoh obaviti novu turu user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 1272
24.1.2011 11:24:51   
mariola
Ej pepi draga, kako si? Imaš mučnine?
I ja bi opet, mm već gleda nove ture al ne vjerujem da ćemo prije 2013user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1273
24.1.2011 11:26:24   
mariola
IZVORNA PORUKA: danery

evo bejb budna,kolač se peče,sad je vrijeme  za klopšu maloj i tako....odoh obaviti novu turu user posted image

koji kolač pečeš? Ja juče pravila palačinke, ništa skoro nisam imala od onih tvojih sastojakauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1274
24.1.2011 11:29:56   
pepeljuga
user posted image Ej mariola ok sam,za mucnine mislila dau su prestale pa me juce i u subotu opet unistileuser posted image a i nos mi je zastopan vec 5 dana,nikako ga ocistiti,sve u svemu i nisam bas naj,najuser posted image

A i mi bi mogli na jedno 2013,to bi mi odgovaralouser posted image user posted image

Danery ti si vrijedna danasuser posted image user posted image user posted image
Mariola jel T u vrticuuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!