|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Lounge bar"
26.1.2011 13:55:04   
mariola
Hej cure evo i mene na popodnevnu kavicu a tek sam se maloprije vratila s podnevneuser posted image
Bumbi ljubi nam malog dobricu. Ma ne mogu vjerovati da ga je ugrizao i to još za uho. Nije mu sigurno bilo lakouser posted image

Ikica i ja gledam recepte, pravila bi nešto novo.
Cure moje sutra idem na neki pregled i skoro cijeli dan ne smim ništa jesti. Ne znam kako ću to izdržatiuser posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1426
26.1.2011 13:57:07   
pepeljuga
Ajme mariola pa sto moras cili dan gladovatiuser posted image ja nebi uspilauser posted image
Sto ides kontrolirati,nadam se da je sve okuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1427
26.1.2011 13:58:18   
cuba
Bumbi, ljubi mi zeta moga lipoga i dobrogauser posted image  Ne mogu virovat da se opet ponovilo isto sa tim klincemuser posted image user posted image user posted image  Kako je D?

Pepe, guštajte popodneuser posted image  Kod nas oblačno cilo jutro, čak je jutros lagano padao snijeg ali se odmah otapao...Mi dalmoši definitivno nismo navikli na takvo vrimeuser posted image

Bumbi, jučer sam R kupila nove patikice, Nikeuser posted image  prezadovoljna sam, odlično izgledaju.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1428
26.1.2011 13:59:35   
pepeljuga
Ma cuba ovdi bas sunce kao da je proliceuser posted image user posted image

Bravo za patikeuser posted image

Mariola ajde na temu mame molim pomoc,mislim da ti znas odgovor.

< Poruku je uredio pepeljuga -- 26.1.2011 14:01:14 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1429
26.1.2011 14:01:27   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ma cuba ovdi bas sunce kao da je proliceuser posted image user posted image

I jaaaa biiiiiiuser posted image  totalno me iznenadilo jutros kad sam pogledala kroz prozor. Svih dana je bilo predivno, sunčano, toplo ka da je proliće a danas bljak...

Jesu ti ozdravili T i R? Kako tvoji sinusi?

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1430
26.1.2011 14:04:14   
pepeljuga
Decki super,zdravi a mene jos muce sinusi al ide na boljeuser posted image
Juce mm bio sa R u nekoj igraonici za djecu do 3 godine,uce pjevati,citaju price,svirati,ma sve super al brate mili 300 kn misecno a ide se jednom tjedno,meni je to malo punouser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1431
26.1.2011 14:06:08   
cuba
Ma daj?? 300kn za 4 odlaska?? Ma stvarno je previše, da je barem 2-3x tjedno onda bi se isplatilo ali ovako..
Super šta ste svi boljeuser posted image  Jel ti se nazire drobićuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1432
26.1.2011 14:09:30   
pepeljuga
Ma da,da je dva puta tjedno nebi mi bilo zao al ovo mi je malu too muchuser posted image user posted image

A drobic se malo vidi,al mislim da je to isplivalo salo,vise ga ne moram uvlacitiuser posted image user posted image user posted image

Jesi sredila sve na Birou da dobijas naknaduuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1433
26.1.2011 14:10:06   
mariola
Pepe kod nas to djeca rade u vrtiću, idu tamo svaki dan i plaćaju 300kn.
Idem na uzv abdomena u Sunce i naručena sam u 19h tek a od podne ne smim jesti. Kad mi je to rekla slabo mi došlo. Vjerojatno ću morati na operaciju. Još mi samo to fali.
Kod nas je jutros malo bilo kiše a sad je sunčano ali je i dosta hladno. Ikica je pisala da je u zd bilo puno snijega, ikice di si?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1434
26.1.2011 14:12:51   
pepeljuga
Ma na kakvu operacijuuser posted image
A i ja vrtic placam 200 pa mi tu nema bas neke logike,bas mi je puno.

U Zd padala kisa a u okolici snig,mama mi je rekla da je pravi potop biouser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1435
26.1.2011 14:15:21   
cuba

A drobic se malo vidi,al mislim da je to isplivalo salo,vise ga ne moram uvlacitiuser posted image user posted image user posted image

Jesi sredila sve na Birou da dobijas naknaduuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Jesi šta dobila kg sad u trudnoći?

Sve sam sredila na birou, imam pravo na naknaduuser posted image user posted image  Baš sam jutros bila kod savjetnika na razgovoru.

Neposredna veza do poruke: 1436
26.1.2011 14:16:27   
cuba
mariola, ma kakvu ćeš to operaciju imatiuser posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1437
26.1.2011 14:17:31   
novamama
ej cure, baš vas je lijepo vidjetiuser posted image
mariola, ma koji vrag saduser posted image
pepi, neka salićauser posted image
cuba, bravo za naknadu, bit će para ko blatauser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1438
26.1.2011 14:17:52   
cuba
Jel vi možete vidjeti neke postove na temama nakon Indyuser posted image  Kad dođem do nje sve mi se zablokirauser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1439
26.1.2011 14:17:53   
pepeljuga
Za sad nisam dobila jos nista kguser posted image al sto to vridi kad sam ostala trudna sa punouser posted image user posted image

Bravo za naknaduuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1440
26.1.2011 14:18:30   
cuba
IZVORNA PORUKA: novamama

cuba, bravo za naknadu, bit će para ko blatauser posted image

user posted image user posted image user posted image  e da bar
nm, kako si nam ti? klinci? Jel ti tm stigao kući?

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1441
26.1.2011 14:18:34   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

Jel vi možete vidjeti neke postove na temama nakon Indyuser posted image  Kad dođem do nje sve mi se zablokirauser posted image

Ja vec tri dana ne vidim nista ispod nje,valjda je problem u exploreru

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1442
26.1.2011 14:19:34   
pepeljuga
Ej novamama pa di si ti,vec par dana razmisljam da te ne vidim nigdiuser posted image
Kako ste miuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1443
26.1.2011 14:20:27   
cuba

Za sad nisam dobila jos nista kguser posted image al sto to vridi kad sam ostala trudna sa punouser posted image user posted image

Tako sam i ja u trudnoći sa R. Ostala sam trudna i tek sam u 4mj trudnoće dobila 1kg a već sam imala 3kg viška nakon zimeuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1444
26.1.2011 14:26:04   
pepeljuga
Meni kad sam sa R ostala trudna ostalo 5 od T i nikad se vratit posli na staro,a sad imam jos dvi vise nego sa Ruser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1445
26.1.2011 14:28:44   
cuba

Meni kad sam sa R ostala trudna ostalo 5 od T i nikad se vratit posli na staro,a sad imam jos dvi vise nego sa Ruser posted image

Nisam ti vidila slikice od prije trudnoće sa T ali zbilja super izgledaš, nikad nebi rekla da imaš toliko kg viška koliko pišeš. Ma mi sve mislimo da smo buceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1446
26.1.2011 14:29:44   
mariola
Cuba biće si minimalnu dobilauser posted image
Imam polip na žuči koji je u tri godine narasto 3mm i to bi trebalo vadit. Moja dr. me uputila kod dr. Klarina jer on najbolji i mogu se s njim dogovorit da mi to napravi laparaskopski da mi baš ne režu cijeli trbuh. Ja se nekako nadam da će on reći da ipak ne moram na operaciju.
A što se tiče kila u trudnoći i ja s T ostala trudna s 3kg zimskih zaliha a da sad ostanem trudna bila bi u debelom plusu na samom startuuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1447
26.1.2011 14:32:35   
pepeljuga
Sa T ostala trudna sa 64,sa R sa 70 a sad sa 72,ma i ja sama sebi nebi dala tolikouser posted image user posted image user posted image vidi se naj vise u drobu i bokovimauser posted image
Al nema veze posli treceg poroda idem na liposukcijuuser posted image user posted image user posted image

Mariola nadam se da ce sve biti ok,a i laparaskopskii je to mali rezuser posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 26.1.2011 14:33:46 >

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1448
26.1.2011 14:34:40   
cuba
IZVORNA PORUKA: mariola

Cuba biće si minimalnu dobilauser posted image

A što se tiče kila u trudnoći i ja s T ostala trudna s 3kg zimskih zaliha a da sad ostanem trudna bila bi u debelom plusu na samom startuuser posted image

Imam pravo na 7mj u iznosu od 1600kn.
Jel već možeš ići na drugu bebu ili još moraš čekati?
Nadam se da operacija ipak neće biti potrebnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio cuba -- 26.1.2011 14:35:32 >

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1449
26.1.2011 14:35:23   
mariola
Dr. mi je rekla dvi-tri rupice. Javit ću vam šta mi je dr. rekao. Nadam se samo da ću sve to riješit do lita i ostat trudna ponovo i stat doma na lito i debljati seuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!