|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Lounge bar"
26.1.2011 14:37:39   
mariola
Cuba dobro je, mogla si i gore proć.
Moram sad čekat da vidim šta će biti prvo sutra kod dr. oću na operaciju, kad pa onda mogu na trudnoću. Prošao mi je prvi ciklus pa treba čekat bar još misec dana.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1451
26.1.2011 14:39:34   
pepeljuga
Mariola zelim ti da se to sve sto prije rijesi,da prođe jos jedan ciklus i da se uskoro cujemo lipe vijestiuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1452
26.1.2011 14:40:35   
cuba
Ajde super, nadam se da ćeš to sve brzo riješit i da će bebač br2 uskoro biti na putuuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1453
26.1.2011 14:40:50   
novamama
mariola, ja sam lap. vadila žuč, to ti je superuser posted image samo ti pitaj ako te bude što zanimao
cuba, je došao je mm još 12.1. pa mi je lakše, spas!!!
pepi, ma koje kile, ti mora da se šališuser posted image
inače, mi smo ok, ma jučer je r dva puta povratila, a oli kakao mekano, ali danas je već sve ok...
ona mi ništa kuhano ne želi jest pa sam zabrinuta malo da će doć ko bačvica, ali ne znam kako da je privolim na bar mrkvicuuser posted image

inače, još sam na dijeti, tj. treći turnus i super si izgledamuser posted image user posted image user posted image user posted image
stalno visim po kulinarici, hej koje kolače žene radeuser posted image user posted image user posted image , za poludit kako izgledaju, samo što mi ne zamirišu preko ekranauser posted image user posted image user posted image ..pa sam tamo često, guštam okom, kad ne mogu okusomuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio novamama -- 26.1.2011 14:41:01 >

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1454
26.1.2011 14:41:04   
cuba
Jel ti T ostaje u vrtiću od 7-15h?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1455
26.1.2011 14:42:15   
pikachu
Juuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Che pasa?user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1456
26.1.2011 14:42:55   
cuba
nm a koliko si kg do sada izgubila? Do koliko planiraš ići?

Super šta ti je tm tu, znam točno kako jeuser posted image  I moj je tu još mjesec dana. Ove ture je ostao 3mjuser posted image

Šta ti R ništa neće da jede ili samo povrće?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1457
26.1.2011 14:45:06   
pepeljuga
NM bravo za kileuser posted image user posted image user posted image  stavi koju slikicuuser posted image
A sto R protestira na kuhanouser posted image a misica malauser posted image

Ojla Pika,evo i tebeuser posted image user posted image user posted image

A ja gibam ,moram po T u vrtic,cujemo se vecerasuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1458
26.1.2011 14:46:44   
pikachu
Ajde, Pepi...user posted image   Čim ja napokon dođem, svi se razbiže...user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1459
26.1.2011 14:48:42   
mariola
NM kod kojeg dr. si bila? Jeste našli vrtić?
Cure hvala vam na lipim željama. Nadam se i ja da uskoro dolaze lipe vijesti jer u zadnjih misec dana ih je bilo dosta lošihuser posted image Ali to je iza nas, ja sam ok, sveki su nalazi poprilično dobri. Sutra ide u ZG i drugi tjedan u ST pa ćemo znati oće li uopće na kemo i kakvu ali kako sad stvari stoje trebalo bi sve bit ok.
Cuba, moje dijete prvo dolazi i zadnje odlazi iz vrtićauser posted image  Valjda smo u cilom gradu mm i ja jedini roditelji koji oboje rade od 7-15h. Idem se polako spremit pa doma.
E da, još jedna moja bolešćura, idem zubaru, to mi je gore od operacijeuser posted image
Uživajte curke,tipkamo se sutra.bajuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1460
26.1.2011 14:49:03   
cuba
Ojla pikauser posted image

Gibam i ja, moj ručak je na stolu, idemo jestiuser posted image
Mah-mah svima

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1461
26.1.2011 14:50:15   
pikachu
IZVORNA PORUKA: novamama

inače, mi smo ok, ma jučer je r dva puta povratila, a oli kakao mekano, ali danas je već sve ok...
ona mi ništa kuhano ne želi jest pa sam zabrinuta malo da će doć ko bačvica, ali ne znam kako da je privolim na bar mrkvicuuser posted image

Meni je V u toj fazi htjela samo 'odabrane' gotove kašice... Isprobavaj dok ne upali...user posted image  Daj, nabaci koju slikicu, nm, kada se već nalazimo na kavi stoljećima pa te ne vidim uživo...user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1462
26.1.2011 14:52:28   
pikachu
IZVORNA PORUKA: mariola

NM kod kojeg dr. si bila? Jeste našli vrtić?
Cure hvala vam na lipim željama. Nadam se i ja da uskoro dolaze lipe vijesti jer u zadnjih misec dana ih je bilo dosta lošihuser posted image Ali to je iza nas, ja sam ok, sveki su nalazi poprilično dobri. Sutra ide u ZG i drugi tjedan u ST pa ćemo znati oće li uopće na kemo i kakvu ali kako sad stvari stoje trebalo bi sve bit ok.
Cuba, moje dijete prvo dolazi i zadnje odlazi iz vrtićauser posted image  Valjda smo u cilom gradu mm i ja jedini roditelji koji oboje rade od 7-15h. Idem se polako spremit pa doma.
E da, još jedna moja bolešćura, idem zubaru, to mi je gore od operacijeuser posted image
Uživajte curke,tipkamo se sutra.bajuser posted image

Što je sada bilo, mariola? Nisam u toku....user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1463
26.1.2011 14:54:25   
pikachu
Mariola, meni tvoj avatar otišao u ticker????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ovo još nisam vidila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1464
26.1.2011 14:54:36   
novamama
do sad sam izgubila 16 kg, još bih 5, a i 10...ali već sad sam prezadovoljna, napokon me nije sram izaći van među ljude...

a moja r je sve lijepo jela dok nije skužila da može stisnut usta i ne bi je vrag natjerao da ih otvori...ma ništa osim kašica ne želiuser posted image a ne da mi se ju izgladnjivat pa da od gladi pojede bilo što...ma...danas je popila par gutljaja pileće juhe, čaaaak, ali isto je napravila facuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1465
26.1.2011 14:56:04   
novamama
mariola, meni je to dijagn. kujundžić, a ne znam ko me operiraouser posted image

pika, i meni je mariolin avatar u tickeru već neko vrijeme, izgleda da nas IE zafrkavauser posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1466
26.1.2011 14:59:21   
novamama
pika, i meni je mariolin avatar u tickeru već neko vrijeme, izgleda da nas IE zafrkavauser posted image

sad sam bila u operu vidjet, tamo je još gore...

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1467
26.1.2011 15:00:23   
pikachu
Tu ste.... Mislila sam da pričam sama sa sobom...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nm, pa ti si nestala, ženo!!!!!!!! Di ćeš više kile skidati?????!!!!!!
Što se tiče hrane, znaš da smo kuburili sa dohranom jer 'cica rules'!!!! Sada jede manje-više sve osim onoga što djeca pod normalno jedu; jedva je natjeram na čokolino, jučer probala čokoladno mlijeko (k'o da sam joj otrova dala)i i ma toga još...user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1468
26.1.2011 15:00:53   
pikachu

sad sam bila u operu vidjet, tamo je još gore...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ipak je do RR...

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1469
26.1.2011 15:03:44   
novamama
ajoj pika, vita baš za***vauser posted image , a vidim da je i roza tu negdjeuser posted image
a moje kilice su ti uvijek problemuser posted image , cijeli život imam 10 kg viška, pa etouser posted image
ali bila bih super zadovoljna da skinem još 5, a onda laganini...

sad me počinje brinut održavanjeuser posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1470
26.1.2011 15:06:36   
novamama
nažalost, moram gibat sad, drž'te mi se cure i ljubite svoju prekrasnu dječicuuser posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1471
26.1.2011 15:09:38   
pikachu
Pa-pa... Ljubi ih... Ja radim pa stalno virim...user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1472
26.1.2011 20:10:26   
cuba
Večeruser posted image
Evo da odmah nešto i prigrizemo, baš mi se jedeuser posted image
user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1473
26.1.2011 20:13:34   
cuba
A uz pizzu najbolje ide pivceuser posted image  pa evo za svakog po nešto
user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1474
26.1.2011 20:46:45   
BUMBI
Ajme Cuba,baš si me pogodila s ovimeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!