Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 27.1.2011 11:38:35
|
|
|
|
maja
|
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 27.1.2011 11:42:15
|
|
|
|
ELISABETH
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 U ovom slučaju biram kontracepciju,seks kad god stignem,prosipanje sjemena i ako moram zbog toga biram i pakao...bar ću krepat sretna,a muž mi sigurno neće natezat droce po Gajevoj zato jer je od mene dobil 4x pi_ke-jer više od toga je grijeh... Opet ću te citirati Slažem se s tobom u potpunosti
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 27.1.2011 11:57:04
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 Uostalom,riječi su vjetar...možete svi vi "veliki vjernici" baljezgat kaj god hoćete(makar mi nije jasno zakaj druge masirate,živi u svojem filmu i ostavi ostale "velike grešnike" na miru)... Papir i tastatura sve podnosi... Ma dokažite se vi meni u živo,svojim primjerom,u svakodnevnom životu kako ste JAKO pobožni i bezgrešni... Iskreno,s_re mi se od takvíh "velikih vjernika".. To je sve od mene na ovu temu. U ovom slučaju biram kontracepciju,seks kad god stignem,prosipanje sjemena i ako moram zbog toga biram i pakao...bar ću krepat sretna,a muž mi sigurno neće natezat droce po Gajevoj zato jer je od mene dobil 4x pi_ke-jer više od toga je grijeh... Lidac
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 27.1.2011 12:23:40
|
|
|
|
antiša
|
ajme naljutio sam žene, bjež ja odavde bolje da me nema brrrrr:-)))) pa nek svako živi kako oće, na kraju će samo i jedino Bog sudit...ja mu ne bi volio doć masnih ruku pred oči ako me razumite šta oću reć:-))) a možda sam i ja budala, ne znam, VIDIT ĆEMO:-)))))) liep pozdrav i samo opušteno dragi moji turbo moderni vjernici:-)
|
|
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 27.1.2011 12:36:58
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
moj glas za kontracepciju, koliko god ih vrsta ima, jer je računanje plodnih/nepl. dana kontracepcija isto kao i spirala! a sad, jel me može neko uputit na onu temu "svekrvini uroci" il kak se već zove ;))
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 27.1.2011 12:54:33
|
|
|
|
Krky
|
E sad ću i ja bit na crnoj listi: andela, imamo sličan stav o djeci - Bogu - kontracepciji - i abortusu kao namjernom prekidu. S time da...ne želim tenzije, jer im nisam sklona, ne želim osuđivat one koji ne misle tako...i vjera i kontracepcija su osobna stvar...ja sam izabrala kontracepciju koju smatram da je ok, izabrala sam Boga kao autoritet u svojem životu , pa ako nekome jesam fanatik - pa ok....ali zaista ne želim pametovat nikome niti mi je jasno čemu toliko "bure". A Ciniče... ....ti si osvježenje ovog foruma!
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 27.1.2011 12:54:58
|
|
|
|
.dada.
|
IZVORNA PORUKA: lelo IZVORNA PORUKA: lidac0605 Uostalom,riječi su vjetar...možete svi vi "veliki vjernici" baljezgat kaj god hoćete(makar mi nije jasno zakaj druge masirate,živi u svojem filmu i ostavi ostale "velike grešnike" na miru)... Papir i tastatura sve podnosi... Ma dokažite se vi meni u živo,svojim primjerom,u svakodnevnom životu kako ste JAKO pobožni i bezgrešni... Iskreno,s_re mi se od takvíh "velikih vjernika".. To je sve od mene na ovu temu. U ovom slučaju biram kontracepciju,seks kad god stignem,prosipanje sjemena i ako moram zbog toga biram i pakao...bar ću krepat sretna,a muž mi sigurno neće natezat droce po Gajevoj zato jer je od mene dobil 4x pi_ke-jer više od toga je grijeh... Lidac Ma,definitivno potpisujem.
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 27.1.2011 13:08:35
|
|
|
|
Krky
|
Ma čemu toliko mržnje i ljutnje, cure? Još malo pa ćemo otvorit borilačku arenu umjesto birca
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 27.1.2011 13:16:32
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: antiša e jeste uvredljivi svi skupa. ova anđela se drži svoje vjere i neka se drži svaka joj čast. vi se držite svoje i dobro! makar mi je malo smiješno reć: ja vjerujem u Boga ali živim po svojim pravilima! do je ko da kažem: mama i tata ja vas volim ali vas neću slušat nit me zanimaju vaša pravila:-))) malo glupo, jel da! ako si katolik budi katolik 100%, najgore bit nešto između, neki bljutavac, baš bezveze....il jesi ili nisi OŠ NEŠ BANGLADEŠ:-)))
|
|
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 27.1.2011 13:16:50
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: antiša ajme naljutio sam žene, bjež ja odavde bolje da me nema brrrrr:-)))) pa nek svako živi kako oće, na kraju će samo i jedino Bog sudit...ja mu ne bi volio doć masnih ruku pred oči ako me razumite šta oću reć:-))) a možda sam i ja budala, ne znam, VIDIT ĆEMO:-)))))) liep pozdrav i samo opušteno dragi moji turbo moderni vjernici:-)
|
|
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 27.1.2011 13:33:25
|
|
|
|
andela1
|
..evo ja cu jos samo napisati... neznam jesam li luda,ali ovdje nitko (ja) nije napao one koji su ZA kontracepciju...jesam li ja negdje napisala da su takvi veliki grijesnici!? Nisam..upravo suprotno,ovdje je pocelo napadom na nas koji ne koristimo zastitu jer je smatramo nedopustivom po vjeri (tj. pocelo sa stavom "ne kuzim zasto...") i ja sam svoje obrazlozila...i u je trebalo STATI.... Ako je moj stav da je kontracepcija grijeh-ne znaci da smatram one koji ju koriste losim ljudima-to nigdje nisam napisala..kao niti to da svi moraju tako... Zasto nitko (tko kaze da vjeruje) nije napisao svaka cast! ja se nebi usudila ili tako nesto slicno...nego se tu pocelo ulaziti u preduboke stvari... I kao sto sam napisala u anketi- postujem svacije odluke i tako bih rado da drugi postuju moju odluku..ova tema nema smisla...rijeci se izvrcu,misljenja previse suprostavljaju,doslo je cak i do izrugivanja..ma ne znam...Ionako mislim da se,sto god netko napisao,nitko nece promijeniti..tj.svoje stavove.. Ovo je moj zadnji post ovdje..i DUBOKO SE ISPRICAVAM SVIMA KOJE SAM MOZDA SVOJIM RIJECIMA POVRIJEDILA.. Nastavite koristiti zastitu,a ja cu nastaviti ne koristiti ju... Svima dobro zelim!!!
|
|
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 27.1.2011 17:00:28
|
|
|
|
maja
|
Zapravo i imaš pravo...previše se bakčemo tamo gdje nam nije mjesto
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 27.1.2011 17:32:47
|
|
|
|
Indy
|
a, jesam se nasmijala na većinu komentara, sve što ću reći jest da ste svi u pravu.
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 27.1.2011 17:36:30
|
|
|
|
danery
|
i,jel zaključena rasprava?
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 27.1.2011 18:10:24
|
|
|
|
njanja
|
ovo -je valjda prva jaca rasprava da nam ju moderatori nisu zakljucali... Cure-napredujemo :) :)
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 27.1.2011 18:44:24
|
|
|
|
nemammaste
|
Uživam u sexu,povremeno koristim kontracepciju i ne mislim da time radim nešto loše.Ako netko ne koristi ili se čak uopće ne ševi,iz bilo kojih razloga pa tako i vjerskih,ne kužim zašto to nekome smeta.Eto,kratko i jasno
|
|
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 27.1.2011 21:17:38
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 Uostalom,riječi su vjetar...možete svi vi "veliki vjernici" baljezgat kaj god hoćete(makar mi nije jasno zakaj druge masirate,živi u svojem filmu i ostavi ostale "velike grešnike" na miru)... Papir i tastatura sve podnosi... Ma dokažite se vi meni u živo,svojim primjerom,u svakodnevnom životu kako ste JAKO pobožni i bezgrešni... Iskreno,s_re mi se od takvíh "velikih vjernika".. To je sve od mene na ovu temu. U ovom slučaju biram kontracepciju,seks kad god stignem,prosipanje sjemena i ako moram zbog toga biram i pakao...bar ću krepat sretna,a muž mi sigurno neće natezat droce po Gajevoj zato jer je od mene dobil 4x pi_ke-jer više od toga je grijeh... stara you rock
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 27.1.2011 21:21:00
|
|
|
|
drugasrecica
|
peace sisters
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 27.1.2011 21:22:44
|
|
|
|
leilany
|
andela pa nebus se sad valda nafurila??? pa to su babski razgovori....uz kavicu ,caj....i tak to.... svako ima svoje misljenje...100 ljudi-100 čudi... 100 zena-200 jelte p.s. antisa-a jesi naso temu za ulazak lol... p.p.s njanja kak smo demokratične
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 27.1.2011 21:42:56
|
|
|
|
tinka25
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: lidac0605 Uostalom,riječi su vjetar...možete svi vi "veliki vjernici" baljezgat kaj god hoćete(makar mi nije jasno zakaj druge masirate,živi u svojem filmu i ostavi ostale "velike grešnike" na miru)... Papir i tastatura sve podnosi... Ma dokažite se vi meni u živo,svojim primjerom,u svakodnevnom životu kako ste JAKO pobožni i bezgrešni... Iskreno,s_re mi se od takvíh "velikih vjernika".. To je sve od mene na ovu temu. U ovom slučaju biram kontracepciju,seks kad god stignem,prosipanje sjemena i ako moram zbog toga biram i pakao...bar ću krepat sretna,a muž mi sigurno neće natezat droce po Gajevoj zato jer je od mene dobil 4x pi_ke-jer više od toga je grijeh... stara you rock A jesi legenda!
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 27.1.2011 22:56:17
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: antiša ajme naljutio sam žene, bjež ja odavde bolje da me nema brrrrr:-)))) pa nek svako živi kako oće, na kraju će samo i jedino Bog sudit...ja mu ne bi volio doć masnih ruku pred oči ako me razumite šta oću reć:-))) a možda sam i ja budala, ne znam, VIDIT ĆEMO:-)))))) liep pozdrav i samo opušteno dragi moji turbo moderni vjernici:-) Joj, ma nek me razapnu, al ne mogu odolit..Onda antiša nikad nije šamar majmuna....
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 27.1.2011 22:57:06
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Indy a, jesam se nasmijala na većinu komentara, sve što ću reći jest da ste svi u pravu. Joj Indy stara vidim i poslije tebe a na Exploreru sam
|
|
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 27.1.2011 22:58:29
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: antiša ajme naljutio sam žene, bjež ja odavde bolje da me nema brrrrr:-)))) pa nek svako živi kako oće, na kraju će samo i jedino Bog sudit...ja mu ne bi volio doć masnih ruku pred oči ako me razumite šta oću reć:-))) a možda sam i ja budala, ne znam, VIDIT ĆEMO:-)))))) liep pozdrav i samo opušteno dragi moji turbo moderni vjernici:-) Joj, ma nek me razapnu, al ne mogu odolit..Onda antiša nikad nije šamar majmuna.... pa antisa nek opere ruke sa sapunom
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2011 23:02:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!