Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ceca??? 28.1.2011 21:46:10
|
|
|
|
mamacita
|
--- izbacilo me nakon prvog pokusaja, no idem opet--- Ljudi, govorite da je domovinski rat bio davno, da se treba krenuti u buducnost, zaboraviti proslost... Danasnja generacija mladih nije niti svjesna koliko je zivota izgubljeno, i koliko je mladih tada dalo sve da mi imamo ovo sto imamo danas. Nasu zemlju. Dakle, citam po novinama da se Tomphsona proziva kako je primio mito samo da ne pjeva, zalosno... ne za Tomphsona, nego za nase politicare koji takvo sto poduzimaju, da se slucajno ne bi ponovno cula rijec pjesama koje su motivirale nase borce tih davnih ranih '90-tih. Posebno su njegove pjesme bile na diku u Dalmatinskoj Zagori ("Cavoglave" i "Lijepa si"). Svirale su se po kaficima, u automobilima... No, danas koncert ce prije odrzati Ceca (narodnjak iz Srbije) nego Tomphson! Ajde vi stariji od 25 godina, koji se jos sjecate svega kroz sta je nasa zemlja prosla prije 20 godina, recite, da li je to u redu. Da li zaista trebamo zaboraviti i mahnuti rukom s mislima, pa to je bilo davno... ili trebamo cuvati sjecanje na to da se slucajno ne bi opet ponovilo. Nisam nacionalist, i ne marim za politiku, no nisam niti za zaborav, jer je sve to znacilo previse da bi se tako olako zaboravilo. I djecu trebamo uciti istini, ja sam svom 10-godisnjem sinu pricala o ratu, jer ipak su i stari rimljani vec govorili PROSLOST JE UCITELJICA ZIVOTA, i tko je namjerno ignorira ponovno ce u istu situaciju upasti.
|
|
|
|
RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ce... 28.1.2011 21:54:03
|
|
|
|
natalijax
|
mamacita,da nije u redu nije,znaš i sama kako to ide,to ti je ko sad što če branitelji prosvjedovat protiv cecinog koncerta,a to mogu mačku o rep objesit,to ti je isto ko i kad je lepa brena pjevala,svi su imali protiv nje a slušali su je svi prije rata ,i svi su stajali prvi u redu,Tako če biti i sa cecom,A uostalom kaj thompson si je ubro perja kaj mu još treba
|
|
|
|
RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ce... 28.1.2011 21:58:29
|
|
|
|
mamacita
|
Ma nije stos u tome da mu ne treba vise novaca, to je njegova stvar, nego cinjenica da su rijeci njegovih pjesama naglo postale TABU tema.
|
|
|
|
RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ce... 28.1.2011 22:06:12
|
|
|
|
mamice
|
Oprostite ako cu biti gruba ali JA CU MIKIJA UCITI DA GLEDA COVJEKA PO DUSI A NE NACIONALNOSTI,BOGASTVU ILI BOJI KOZE. Na cesti kad se srusis neznas dal ce ti pomoci hrvat,srbin ili musliman i tko ce ti prvi pruziti krv ili organ. Nezelim da mi dijete odrasta u sjeni necega u cemu Hvala BOGU nije sudjelovao i rodio se. Politika me nikad nije zanimala aki Thompsona i ja slusam u narodnjake jer ko slusa muziku SLUSA JU SRCEM bez obzira odakle je i koji jezikom pjevana
|
|
RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ce... 28.1.2011 22:18:14
|
|
|
|
leilany
|
....u zagori na izvoru rijeke čikoleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee stala brača da obrane naše domoveeeeeeeeeeee.... samo cu rec jedno....u globalu boli me ona stvar ko je kaj...imam susjede srbine i moram rec da su super ljudi... s druge strane nisam za to da se domovinski rat zaboravi,da se stavlja pod tepih...i da danasnja mladez o tome svemu nema pojma;jer previse je ljudi poginulo,previse ih je izgubilo svoje zivuce zivote....pod to mislim i na jednu svoju susjedu(a nije nazalost jedina,ima ih gro takvih) koju su u logoru vise puta silovali,vise njih....tada je imala 15godina..danas nazalost nije "svoja" bez tableta terapije...ona nece nikad zaboravit rat...niti nasih kucnih prijatelja kojima je poginuo sin u ratu....tim ljudima nije svejedno,nit ce ikad to moc zaboravit!!!! mene ne bode neka pevaljka...."nek peva ak joj se peva",mene bode kaj je to faking ebena ceca.... ...ne kuzim kaj ona ima doc u zagreb pjevat..nek si doma pjeva ,zabranjena je u australiji,kanadi....u sloveniji su bili prosvjedi..pa zakaj bi mogla pjevat i kod nas???? a jedan thompson nemoze pjevat u areni???
|
|
RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ce... 28.1.2011 22:20:32
|
|
|
|
maja
|
Zato što smo mi država koja će se svima nabiti u guz...
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ce... 28.1.2011 22:22:00
|
|
|
|
mamacita
|
Nije u biti rasa, boja koze, nacionalnost... oni koji me poznaju to ce tako ocito zakljuciti iz mog zivota . Naravno da bih pomogla bilo kome, a da sam to u stanju i da sam tamo kada je pomoc potrebna... ja govorim o tome da nam djeca ne ostanu osiromasena za taj djelic nase i njihove proslosti. ... upravo sam prije dva tjedna trebala nauciti svog 10-godisnjaka o znacenju i proslosti kukastog kriza, jer ga je vidio negdje u knjizi u skolskoj knjiznici na avionu (mali voli avione), i poceo ga je crtati na svojim slikicama aviona, dakle, upotrijebila sam internet i pokazala mu par slikica iz tog davnog razdoblja, tako da dijete ne upadne u probleme tamo gdje ne bi trebao. Govorim o istini, a ne o zataskavanju istine.
|
|
|
|
RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ce... 28.1.2011 22:33:51
|
|
|
|
mamice
|
Ucit ce ju u skoli o ratu ko i sve iz povjesti ali necu doma ga jos forsirati time neka ima bezbrizno dijetinstvo necu mu puniti glavu necim niti thompsonom niti cecom oni su sebi dosta zaradili love na patnji drugih.
|
|
RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ce... 28.1.2011 22:35:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mamacita Nije u biti rasa, boja koze, nacionalnost... oni koji me poznaju to ce tako ocito zakljuciti iz mog zivota . of course, darlin' a evo vidiš kako to ide... ljudi koji su bili u logorima i izvukli živu glavu, izručuju se srbiji jer su, tko zna, možda nekom majoru pokazali srednji prst (našeg sumještana su upucali jer im je pokazo srednji prst)... a njihovi koljači žive na slobodi... i njihova ceca će da peva gde oće... a vi hrvati, šutite, jer će da vas prikolju ako zucnete išta...
|
|
|
|
RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ce... 28.1.2011 22:36:20
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: mamice Oprostite ako cu biti gruba ali JA CU MIKIJA UCITI DA GLEDA COVJEKA PO DUSI A NE NACIONALNOSTI,BOGASTVU ILI BOJI KOZE. Na cesti kad se srusis neznas dal ce ti pomoci hrvat,srbin ili musliman i tko ce ti prvi pruziti krv ili organ. Nezelim da mi dijete odrasta u sjeni necega u cemu Hvala BOGU nije sudjelovao i rodio se. Politika me nikad nije zanimala aki Thompsona i ja slusam u narodnjake jer ko slusa muziku SLUSA JU SRCEM bez obzira odakle je i koji jezikom pjevana Šta to znači, ako oni koji djecu informiraju o Hrvatskoj povijesti, ti rade nešto loše? I ja ću učiti svoje dijete svemu tome što si napisala, ali mi sigurno neće pasti napamet da djetetu "zatajim" domovinski rat i ono što će ionako učiti u školi jednog dana, isto tako ću ga učiti da ne gleda boju kože i sl...Ni mene politika nikad nije zanimala, ali to ne znači da ću zaboraviti na svo zlo koje se u našoj zemlji dogodilo i tko je protiv koga ratovao...
|
|
RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ce... 28.1.2011 22:38:00
|
|
|
|
mamice
|
A nasa draga Tereza koja je kunula se da nece ici u srbiju otisla je cim su joj dali svoticu od par tisuca eura a i kuca joj je srusena. Ceca dolazi radi love radi niceg drugog
|
|
RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ce... 28.1.2011 22:38:39
|
|
|
|
mala pcelica
|
izbacilo me prvi put,al sad cu skratiti... ja sam zato da se proslost zaboravi i krene se dalje jer u ratu svi jeb....u i budu jeb...eni.... mene nervira kad vidim kako klinci pjevaju tompsonove pjesme i skandiraju na utakmicama"ubij srbina" i takve stvari,klinci koji su se jos mućkali u ćaćinim jajima dok je bio rat,a nemaju pojma sta je to ustvari,za mene je to stvar kucnog NEodgoja kad svoju djecu uce da mrze i sire mrznju...moja djeca tako sigurno nece biti odgajana...uredu je djeci pribliziti sta je rat i sve to kroz sta su ljudi prolazili,ali nisu samo jedni najeb... nego svi i tako im treba i objasniti.... i ne znam cemu ovakve teme kad ce se opet razviti tenzije i svadje i otići će i ovo malo ljudi sa rr
|
|
RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ce... 28.1.2011 22:39:53
|
|
|
|
mamice
|
Mrzim pricati o tome ali svatite NITKO NA NIKOGA NIJE BACAO RUZE i nezelim ga jos doma opterecivati time u skoli ce uciti i o domovinskom ratu jer je to dio povjesti i bit ce uvijek
|
|
RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ce... 28.1.2011 22:40:56
|
|
|
|
mamice
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica izbacilo me prvi put,al sad cu skratiti... ja sam zato da se proslost zaboravi i krene se dalje jer u ratu svi jeb....u i budu jeb...eni.... mene nervira kad vidim kako klinci pjevaju tompsonove pjesme i skandiraju na utakmicama"ubij srbina" i takve stvari,klinci koji su se jos mućkali u ćaćinim jajima dok je bio rat,a nemaju pojma sta je to ustvari,za mene je to stvar kucnog NEodgoja kad svoju djecu uce da mrze i sire mrznju...moja djeca tako sigurno nece biti odgajana...uredu je djeci pribliziti sta je rat i sve to kroz sta su ljudi prolazili,ali nisu samo jedni najeb... nego svi i tako im treba i objasniti.... i ne znam cemu ovakve teme kad ce se opet razviti tenzije i svadje i otići će i ovo malo ljudi sa rr TO JA GOVORIM I POTPISUJEM OD RIJECI DO RIJECI
|
|
RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ce... 28.1.2011 22:42:19
|
|
|
|
mala pcelica
|
a evo vidiš kako to ide... ljudi koji su bili u logorima i izvukli živu glavu, izručuju se srbiji jer su, tko zna, možda nekom majoru pokazali srednji prst (našeg sumještana su upucali jer im je pokazo srednji prst)... a njihovi koljači žive na slobodi... i njihova ceca će da peva gde oće... a vi hrvati, šutite, jer će da vas prikolju ako zucnete išta... ne slazem se sa ovim jer svi dobro znaju da i na jednoj i na drugoj i na trecoj strani ima koljaca i onih koji su zaklani...a to kako politika radi svoje,hmm sta reci...
|
|
RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ce... 28.1.2011 22:47:45
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica a evo vidiš kako to ide... ljudi koji su bili u logorima i izvukli živu glavu, izručuju se srbiji jer su, tko zna, možda nekom majoru pokazali srednji prst (našeg sumještana su upucali jer im je pokazo srednji prst)... a njihovi koljači žive na slobodi... i njihova ceca će da peva gde oće... a vi hrvati, šutite, jer će da vas prikolju ako zucnete išta... ne slazem se sa ovim jer svi dobro znaju da i na jednoj i na drugoj i na trecoj strani ima koljaca i onih koji su zaklani...a to kako politika radi svoje,hmm sta reci... Mislim da si malo pobrkala lončiće, i po ovome izjednačavaš one koji su bili agresori i one koji su se branili Ja ne tvrdim da i s naše strane nisu počinjeni neki zločini, ali izjednačiti i gledati to na ovaj način mi nije jasno...
|
|
RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ce... 28.1.2011 22:49:43
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: Duve IZVORNA PORUKA: mala pcelica a evo vidiš kako to ide... ljudi koji su bili u logorima i izvukli živu glavu, izručuju se srbiji jer su, tko zna, možda nekom majoru pokazali srednji prst (našeg sumještana su upucali jer im je pokazo srednji prst)... a njihovi koljači žive na slobodi... i njihova ceca će da peva gde oće... a vi hrvati, šutite, jer će da vas prikolju ako zucnete išta... ne slazem se sa ovim jer svi dobro znaju da i na jednoj i na drugoj i na trecoj strani ima koljaca i onih koji su zaklani...a to kako politika radi svoje,hmm sta reci... Mislim da si malo pobrkala lončiće, i po ovome izjednačavaš one koji su bili agresori i one koji su se branili Ja ne tvrdim da i s naše strane nisu počinjeni neki zločini, ali izjednačiti i gledati to na ovaj način mi nije jasno... sorry, ali onda ti nisi bila u pravom ratu i paklu...
|
|
RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ce... 28.1.2011 22:53:11
|
|
|
|
mamice
|
Ajmo smiriti se i ne nastavljati ovu temu jer nezelimo da opet odu cure radi gluposti koje u pravu
|
|
RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ce... 28.1.2011 22:57:11
|
|
|
|
mala pcelica
|
ma odo i ja sa ove teme ,koji me ku... i natera da dodjem na nju ionako svi koji razmisljaju drugacije nego vecina budu posrani...ajd uzdravlje
|
|
RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ce... 28.1.2011 22:58:42
|
|
|
|
Thea
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica izbacilo me prvi put,al sad cu skratiti... ja sam zato da se proslost zaboravi i krene se dalje jer u ratu svi jeb....u i budu jeb...eni.... mene nervira kad vidim kako klinci pjevaju tompsonove pjesme i skandiraju na utakmicama"ubij srbina" i takve stvari,klinci koji su se jos mućkali u ćaćinim jajima dok je bio rat,a nemaju pojma sta je to ustvari,za mene je to stvar kucnog NEodgoja kad svoju djecu uce da mrze i sire mrznju...moja djeca tako sigurno nece biti odgajana...uredu je djeci pribliziti sta je rat i sve to kroz sta su ljudi prolazili,ali nisu samo jedni najeb... nego svi i tako im treba i objasniti.... i ne znam cemu ovakve teme kad ce se opet razviti tenzije i svadje i otići će i ovo malo ljudi sa rr Ja ću isto samo ovo potpisati i reći da se slažem i sa mamicom...već sam napisala na drugoj temi nešto o tome... Ako naši idu tamo pjevati ,neka i oni pjevaju ovdje.neka ljudi slušaju šta vole..tko hoće ići će na koncerte,tko ne ne..istina ne slažem se da se jednima brani održavanje koncerta,a drugima se dopušta..neka pjeva tko hoće... Što se tiče rata nisam za to da se zaboravi,ali nisam niti za to da se djecu uči da mrze ljude jer su iz Srbije ili od nekud drugdje.to što današnja mladež na koncertima viče :"ubi srbina" i nosi razna ustaška obilježja je stvar odgoja....Djeca uče u školi sve o ratu i to je dobro,ali me smeta da ta ista djeca nigdje ne uče o jugoslaviji.To je dio naše povijest i to je država koja je trajala dugi niz godina.zanimljivo je da djecu učimo samo ono što nam paše ,a ne sve jer su zaslužili da znaju svoju povijest...
|
|
RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ce... 28.1.2011 23:01:03
|
|
|
|
mamice
|
Moram vam reci da kad god idemo na glavni kolodvor miki prodje pored titovog vlaka i kaze TITO JE ZAKON to je cuo u vrticu i neda mu se van iz glave a ko je to naucio dvogodisnjake nego roditelji
|
|
RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ce... 28.1.2011 23:01:22
|
|
|
|
mala pcelica
|
zanimljivo je da djecu učimo samo ono što nam paše ,a ne sve jer su zaslužili da znaju svoju povijest... još jednom
|
|
RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ce... 28.1.2011 23:03:20
|
|
|
|
mala pcelica
|
TITO JE ZAKON Tito je moj idol
|
|
RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ce... 28.1.2011 23:04:37
|
|
|
|
Thea
|
IZVORNA PORUKA: mamice Moram vam reci da kad god idemo na glavni kolodvor miki prodje pored titovog vlaka i kaze TITO JE ZAKON to je cuo u vrticu i neda mu se van iz glave a ko je to naucio dvogodisnjake nego roditelji E pa draga moja moji klinci znaju za Titu samo iz mojih priča jer se u školi Tito ne spominje..Uče samo o Tuđmanu... Amerikanci moraju znati sve svoje predsjednike ,a mi samo tuđmana...
|
|
RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ce... 28.1.2011 23:05:35
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: Thea IZVORNA PORUKA: mamice Moram vam reci da kad god idemo na glavni kolodvor miki prodje pored titovog vlaka i kaze TITO JE ZAKON to je cuo u vrticu i neda mu se van iz glave a ko je to naucio dvogodisnjake nego roditelji E pa draga moja moji klinci znaju za Titu samo iz mojih priča jer se u školi Tito ne spominje..Uče samo o Tuđmanu... Amerikanci moraju znati sve svoje predsjednike ,a mi samo tuđmana... bogami istina
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!