|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ce...
30.1.2011 20:09:58   
mala pcelica
ma jebuser posted image vas i Tompson i Ceca! DJoković i Kostelić su zakon!!!! user posted image user posted image

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 101
30.1.2011 20:12:13   
Vjeverica ST
DJoković i Kostelić su zakon!!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 102
30.1.2011 23:28:19   
Duve
  Thompsonove pjesme su domoljubne. Razlog zašto je pjevo onu groznu pjesmu o Jasenovcu nije opravdan, ali to je pjevano u najteže doba, kada su OBI DOŠLI I PALILI, PLJAČKALI NAŠA SELA, SILOVALI, KLALI...jeste zaboravili??????????
Zar nije za očekivati da jedna agresija rađa drugu?
Inače, Thompson se ograđivao kasnije zbog tih pjesama i pokajao, to je bio dio pretjeranog zanosa usred katastrofe rata......

[/quote]

Evo potpisujem

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 103
31.1.2011 13:57:58   
lilia
Ok ako se pokajao zbog pjesme, ja mu opraštam i neću je više spominjati ali svejedno mu zamjeram (kao što je Njanja rekla) ponos na licu pred maloljetnom publikom koja sa ustaškim obilježjima pjeva njegove "domoljubne" pjesme.
Nemojte mi pričati da on to ne želi i ne voli, jer da je tako odmah bi se pokupio sa bine kad bi vidio ijedno obilježje, pogotovo na maloljetnicima.
Zašto Gibboniju nitko na koncert ne dođe sa ustaškom kapom na glavi, ili Oliveru, prljavcima?
Zar oni ne vole svoju domovinu?

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 104
31.1.2011 17:43:02   
Mishek
đizs. Kaj se mene tiče - niti jedan od spomenutih nije estradni umjetnik. Ko drugo, ne znam zakaj se baš mora Thompson spominjati tu, uz nju. Ko treće - i jednom i drugom se daje previše medijske pažnje koju uopće i nikako ne zaslužuju. Ko četvrto - ona je sama izjavila prošli mjesec kako nikada neće doći pjevati u Hrvatsku i mislim da je ovo jedna velika patka. No, ko peto - i Kesovija se klela da neće preko granice, pa se grlila i plakala sa "braćom srbima" user posted image (prodana duša).
Ko šesto - 'ebali vas narodnjaci - ajmo svi "igra rock'n'roll cela Jugoslavija sve se oko tebe ispravlja i savija" user posted image

Moje dijete = moja sreća

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 105
31.1.2011 23:41:16   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: Mishek

Ko šesto - 'ebali vas narodnjaci - ajmo svi "igra rock'n'roll cela Jugoslavija sve se oko tebe ispravlja i savija" user posted image

user posted image  Pokupimo boje koje padaju sa neba,dovoljan je dodir,samo to nam treba,zaboravi na juče,hajde pogledaj u sutra,videćeš da želiš,videćeš da možeš....Odgovori koje tražiš nisu baš daleko,pogledaj u sebe,pogledaj u sebe,neka tvoja glava bude sama tvoja briga,nedaj da joj govore,neka sama otkrije.....Dobar izbor Mishek! user posted image

(Odgovor članu Mishek)
Neposredna veza do poruke: 106
2.2.2011 11:17:48   
mamara
Nemogu a da ovo ne komentiram!!!
Kao prvo cure tito nikada ni nije bio predsednik hrvatske!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A što se tiče cece nepada mi na pamet da ju idem gledat s obzirom da znamo ko joj je bio muž i šta je ona sve radila u ratu ali nikome nebranima da ide!!!!
A thomsonu su branili u više navrata da pjeva i ako se je on borijo za ovu državu!!!
A što se tiče novaca koje je on navodno dobio od sanadera pa i on je samo čovjek, i za to če očito i dogovart!
A ruku na srce da mi neko ponudi tolike novce i ja bi jih uzela i nebi ni pitala od kud su ti novci!!!

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 107
2.2.2011 11:20:29   
mamara
 Thompsonove pjesme su domoljubne. Razlog zašto je pjevo onu groznu pjesmu o Jasenovcu nije opravdan, ali to je pjevano u najteže doba, kada su OBI DOŠLI I PALILI, PLJAČKALI NAŠA SELA, SILOVALI, KLALI...jeste zaboravili??????????
Zar nije za očekivati da jedna agresija rađa drugu?
Inače, Thompson se ograđivao kasnije zbog tih pjesama i pokajao, to je bio dio pretjeranog zanosa usred katastrofe rata......

i ja se slažem s tobom i mislim da su jim za vrjeme rata takve pjesme davale smagu za obranu

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 108
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!