|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ce...
30.1.2011 15:12:54   
Bebys
moguce da je bilo pjevano ja nisam to od njega cula..ALI NIJE NJEGOVA...to je on samo od davnina sastavio tako..pjevati...vjerovatno za ono prijeme rata je taj cd izasao...kasnije mislim da to vise nitko ne smije pjevati pa ni on...ali kazem nije njegova pjesma...zna ju i moj DJED ISTO..to je jako jako stara pjesma

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 76
30.1.2011 15:52:46   
nemammaste
Vidim ja ni Thompson, ni Ceca...,nemammaste je glavni negativac ovdje! Sram me bilo što sam za mir i ljubav! Neću ni pomišljati koliko vas me označilo kao nepoželjnu nakon ove teme... user posted image
E cure moje,TO je žalosno....

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 77
   [Obrisani korisnik]
30.1.2011 16:01:59   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 78
30.1.2011 16:05:38   
lilia
Valjda mi sa zapadnog dijela Hrvatske ne volimo svoju domovinu i trebale bi pjevati neka svakoga tko nije Hrvat ubiju (čitaj zakolju) i podržavati Thomsona koji voli svoju domovinu jer pjeva takve pjesme. I ako tu pjesmu nije on napisao PJEVAO JU JE PRED PUBLIKOM. A nećeš pjevati nešto što ne misliš i nešto čega se sramiš.
I ta Ceca je stvarno odvratna ako je podržavala četnike, ma isti su mi svi, svatko na svoju stranu.
I sretna sam što ljudi koji me okružuju i koje volim misle isto kao ja.
A za vas nekolicinu što podržavate takvu vrstu mržnje nemam komentara.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 79
30.1.2011 16:06:35   
troubled

IZVORNA PORUKA: cvrčak

i dalje me nije sram,jer ne razumijem ako netko poziva na klanje druge nacionalnosti,a slučajno je Hrvat i zove se Thomspon onda je to opravdano?
Samo zato što je slučajno naše nacionalnosti??
Mene sram što se takvi deklariraju kao Hrvati.

A za Cecu ne bih ništa dodala. Osim što osuđujem Hrvate koji će dati euriće da im takva peva. I državu koja to dopušta.
I da ne bi trebali pjevati ni ona ni on.

od A do Ž cvrči...

nemammaste...kao što vidiš, ima nas još "nepoželjnih" user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 80
30.1.2011 16:21:10   
maja
ne, nije opravdano, ali ja Thompsona uopće tako ne doživljavam kao vi, samo me vrijeđa da ga trpamo u isto koš sa cecom

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 81
30.1.2011 16:30:42   
Duve
IZVORNA PORUKA: lilia

Ajme Duve ne mogu vjerovati da tako misliš, i ta jedna mu je previše. Ne mogu to čitati od gadosti i ne mogu vjerovati da neki ljudi misle da je pjevati tako nešto u redu.

Tko je ovdje napisao da misli da je ona pjesma u redu??? I ja osuđujem takvu pjesmu, ali slušajući 100 njegovih drugih pjesama zaboravim i opraštam mu tu jednu...Na svojim koncertima ne pjeva tu pjesmu niti se njome ponosi. Pjevao ju je u vrijeme rata većinom gdje se "inatio" i prkosio Srbima...

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 82
30.1.2011 16:33:38   
lilia
A kako doživljavaš pjevača koji pjeva pred publikom da treba poklati ljude druge vjere i nacionalnosti?
A ta publika su njegovi istomišljenici, pa nek naša djeca sutra okače sebi kapu na glavu sa ustaškim znakovljem i pjevaju sa Tomsonom o ljubavi prema domovini.
Moje dijete sigurno neće ni na Tomsona, ni na Cecu.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 83
30.1.2011 16:37:43   
Ninaa
Iskreno Thomsona uopće ne volim i ne znam njegove pjesme osim nekih, ali stvarno nije u redu da se čovjek utrpava u isti koš sa cecom ženom jednog čenika pa makar i podržavao ustaštvo tj nije se nikad od njega ogradio.Ovo sad nema veze s temom,ali nemrem prešutjeti, NE podržavam ustaštvo niti nikakvu ideologiiju uopće ali po meni isto nije u redu da naš bivši predsjednik dok je bio predsjednik s partizanima pjeva partizanske pjesme i neznam kaj sve ne a koliko je ljudi pobijeno u ime partizana i neznam čega sve ne. A i ti koji nose kape u principu ni neznaju kaj su ustaše ni partizani već to rade iz nekog inata ili gluposti prije nego iz ideologije.
A ustalom Ceca je  bila i u zatvoru jel je neki njezin ljubavnik ili prijatelj sudjelovao u atentatu na Đinđića ili kak se već zvao onaj Srpski političar koji je ubijen.

< Poruku je uredio Ninaa -- 30.1.2011 16:39:38 >

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 84
30.1.2011 16:38:42   
lilia
Pjevao bi i dan danas tu pjesmu da smije, kao što je Troubled rekla nikad se nije ogradio od ustaškog znakovlja niti je poručio publici da je to sramota. Zašto? Zato što i on tako misli.
Kao i vas nekoliko koji veličate njega i takvo ponašanje.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 85
30.1.2011 16:42:10   
Duve

Pjevao bi i dan danas tu pjesmu da smije, kao što je Troubled rekla nikad se nije ogradio od ustaškog znakovlja niti je poručio publici da je to sramota. Zašto? Zato što i on tako misli.
Kao i vas nekoliko koji veličate njega i takvo ponašanje.

Ne stavljaj ljudima riječi u usta, ako smatram da nije loš radi jedne pjesme ne znači da smatram da je veličanje ustaštva normalno i dobro, osuđujem i one klince koji nose ustaške znakove a pojma nemaju šta je to, ali nemaš pravo uopće reći da ako netko sluša njegove pjesme da ima onakav način ramišljanja kakav si napisala...

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 86
30.1.2011 16:42:38   
Ninaa
Ma općenito neću se više ne raspravljati, ne volim nit podržavam Cecu nit bi joj dala da uopće uđe u Hrvatsku,a kamoli da pjeva.Nit volim Thomsona nit smatram da je u redu da se podržava ustaštvo, a nit volim ni partizane ni petokrake i njih smatram isto lošima. edino kaj vjerujem u Boga pa ak i to nekome smeta baš me briga. Toliko od mene a vi se brate mili raspravljajte u nedogled.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 87
30.1.2011 16:50:36   
lilia
Možeš li nabrijati na prste jedne ruke koji današnji političar tada nije Titu lizao gu...?
Jedino njih nekoliko hrabrih koji su se usudili reći što misle i poslije sjedili u zatvoru zbog toga.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 88
30.1.2011 16:53:18   
Ninaa
Nažalost tih hrabrih je uvijek malo ili šute u kakvom god režimu ili državi bili i zato nam je tako kako je jel svi šute i vele ah nebudem ja išel protiv struje nemrem niš napraviti, dobro mi je i ovak jel se svi boje za svoju guzicu.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 89
30.1.2011 18:10:50   
maja

A kako doživljavaš pjevača koji pjeva pred publikom da treba poklati ljude druge vjere i nacionalnosti?

molim riječi te pjesme, osim one jedne o kojoj svi pričate...apsolutno nikada nisam čula, vidjela niti pročitala da je on za to da se "pokolju" svi oni koji nisu Hrvati, stvarno nisam, ali ja sam valjda u zabiti

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 90
30.1.2011 18:16:42   
lilia
Ako ti smatraš da nije loš jer pjeva tu pjesmu pred publikom to je onda tvoja stvar, ja upravo iz tog razloga smatram da je loš i da su loši svi koji citiraju i pjevaju tu pjesmu skupa s Tomphsonom.
Eto to je moje mišljenje.
I ne stavljam nikome riječi u usta samo mi nije jasno kako ne smatraš da nije loš zbog JEDNE PJESME?
Pa nije to jedna pjesma, to je grozna i sramotna pjesma.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 91
30.1.2011 18:19:01   
njanja
malo se kasno ukljucujem...
Prekrasna mi je thompsonova pjesma-lijepa li si....ono slavonijo zlatna ti si...ne znam ni sve rijeci pjesme, ali moram priznati da je lijepa ako govorimo o opjevavanju domovine.
Sam thompson mi je odvratan kamenjar koji ne samo da se nije ogradio od ustastva, nego mu se ponos vidi na licu dok 5.000 klinaca od 16 godina koji se nisu ni rodili za vrijeme rata, pjevaju i kite se ustaskim obiljezljima. Jednako bi mi bilo gadno i da se kite obiljezjima KKK ili nacistickim i slicno....
Cecu ne mogu komentirati jer apsolutnoi ne znam nis o njoj, ali slazem se da je sramotno, ne to da ce doci pjevati u zg, nego da ce opet ne znam koliko tisuca podanika pjevati narodnjacke pjesme.
Da se razumijemo, nisam protiv narodnih pjesama, ima ih prekrasnih, ali pritom mislim na prave stare narodne koje su pjevali i nasi stari, a ne na neke cece, karleuse i seke aleksic

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 92
30.1.2011 18:23:02   
lilia
Majo, nisam ni ja nikada čula Tomphsona da pjeva kako treba poklati sve koji nisu Hrvati ali samim time da se ne ograđuje od ustaških simbola pokazuje da ga veliča a nadam se znaš što znači veličati ustašstvo.
I nadam se da znaš šta su radile ustaše.
Ježim se od same pomisli.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 93
30.1.2011 18:23:52   
maja
Pjesma je zabranjena koliko znam, tako da je vjerovatno ne pjeva! A ne volim i ne želim suditi niti jednom čovjeku zbog jedne pogreške!

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 94
30.1.2011 18:25:03   
maja
ovo za ustaštvo je druga stvar, ne odobravam, ali zato ne odobravam ni dolazak četnjikuše!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 95
30.1.2011 18:36:02   
lilia
Kao što je Njanja rekla, KKK, ustaše, četnici,nacisti svi su mi isti i ne odobravam nikoga.
Ne znam ništa o Ceci ali ako kažeš da je četnikuša ne volim ni nju, zakonom bi joj zabranila da pjeva i da dođe u bilo koju zemlju a u našu pogotovo.
Isto kao što bi zabranila Čorbi zakonom da pjeva ali ja tu nažalost ne mogu ništa.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 96
30.1.2011 18:40:33   
maja
Nažalost, ne možemo, ali mene stvarno zanima preko koga ona tu dolazi i tko to uopće od "glavnih" dopuštauser posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 97
30.1.2011 19:27:32   
Wukovarka
IZVORNA PORUKA: nemammaste

Evo za kraj,da ja više ne pričam o Thompsonu,neka to čine riječi jedne od njegovih pjesama (za one koji ne mogu shvatiti što mu zamjeram):

Jasenovac i Gradiška Stara,
to je kuća Maksovih mesara.

Kroz Imotski kamioni žure,
voze crnce Francetića Jure.

U Čapljini, klaonica bila,
puno Srba Neretva nosila.

Oj Neretvo teci niza stranu,
nosi Srbe plavome Jadranu.

'ko je moga zamisliti lani,
da će Božić slavit partizani.

Tko je reka, jeba li ga ćaća,
da se Crna Legija ne vraća.

Gospe sinjska ako si u stanju,
uzmi Stipu, a vrati nam Franju.

Oj Račane jeba ti pas mater,
i onome tko je glasa za te.

Sjajna zvijezdo iznad Metkovića,
pozdravi nam Antu Pavelića.

E ovo je draga pjesma crne legije koju je Thomson otpjevao na dva koncerta i prozvan je na svim medijima.

Ne želim uopće ulaziti u rasprave tko, što i kako...nisam zaluđena Thompsonom, volim puno njegovih pjesama,a na koncert u maksimir sam išla srcem, a ne zaluđem ustavštvom.

Već sam rekla na temi cace u zg-u da u meni nema mržnje i ne želim se vračati u nešto što sam jedva preživjela prije 20 godina.
Ali Ceca i Thompson nikako ne u rang, kako nama tako sigurno i srbima, zar ne?

Zato, tko voli nek izvoli....a zašto se uopće vi tu natežete oko toga user posted image

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 98
30.1.2011 19:49:30   
Vjeverica ST
ja mislim da vama treba malo za promijenu PUSTITI SRBSKE PESME KOJE SU ONI KOLJACI VUKOVARA PEVALI KADA SU ULAZILI U VUKOVAR...to je sramota...a ne marko perkovic...sram vas sve bilo...

user posted image user posted image user posted image

zbilja mi nije jasno kako netko može svoje toliko mrziti i tuđe pravdati...Eto i sami priznajete da volite neke Thompsonove pjesme, ja se naježim kad čujem Lijepa li si   ili  Vjetre s Dinare. Ne volim cajke inače, a i nikakvu narodnu. Thompsonove pjesme su domoljubne. Razlog zašto je pjevo onu groznu pjesmu o Jasenovcu nije opravdan, ali to je pjevano u najteže doba, kada su OBI DOŠLI I PALILI, PLJAČKALI NAŠA SELA, SILOVALI, KLALI...jeste zaboravili??????????
Zar nije za očekivati da jedna agresija rađa drugu?
Inače, Thompson se ograđivao kasnije zbog tih pjesama i pokajao, to je bio dio pretjeranog zanosa usred katastrofe rata......

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 99
30.1.2011 19:52:48   
Vjeverica ST
ma nije ni čudo da nam zemlja propada, kad smo u svemu nesložni pa tako uvijek biramo i lošu vlast koja nas je opljačkala legalno...Sami smo krivi jer uvijek glasamo za dvije opcije umjesto da napokon glasamo za neku malu stranku i treću opciju...Svađe o ustašama i partizanima i etnicima neće nestat dok god smo nesložni i krijemo istinu....Za sve smo sami krivi pa i za ovu glupu rsapravu

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!