|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ceca u Zagrebu
29.1.2011 0:00:48   
Ruža
IZVORNA PORUKA: Duve

IZVORNA PORUKA: Thea

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

neka pjeva i treba da pjeva,u srbiji se nikad nisu ni prestali slusati hrvatski bendovi cak ni za vrijeme rata,a pogoto ne poslje,a u hrv tek zadnjih par godina se "počelo " slusati nesto srpsko

Mislim da ti usporedba i nije neka...user posted image

Kako nije dobra usporedba?' Pa ako oni mogu cijelo vrijeme slušati naše zašto ne bi hrvati slušali njihove.pa slušamo sve ostale strane pjevače,grupe..u čemu je razlika... Ja ne volim neke teške cajke ,ali zna biti dobrih pjesama.user posted image   Naši idu pjevat u Srbiju,njihovi kod nas.. neka  ljudi pjevaju i neka sluša tko šta hoće..

Pa jedan jednostavan razlog: Za vrijeme rata u Srbiji je bio mir, a u Hrvatskoj rat-kojeg su oni započeli, prema tome mislim da je normalno da tada nijedan normalan Hrvat nije slušao Cecu ili neznam Čorbu!

Glazbu Ceca ne slušam, glazbu Čorba bi slušala. ALi NEĆU. To mi je pljuska, svima nama.user posted image  Da imaju obraza ne bi im palo na pemet, treba stajati za svojiih stavova pa makar bili stari i 100 godina.
Ali Balaševića slušam i Bajagu. Aha...user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 51
29.1.2011 0:02:52   
Duve
IZVORNA PORUKA: mamice

Duve oprosti al mislim da si sad ljuta i tlak ti je na 1000 al pcelica nista lose nije misla sam svoj stav iznosi ko sto sam  i ja rekla da volim narodnjake i mozete me ubiti al ja ih necu prestat slusatuser posted image tako nemoj ni ljutiti se prespavaj sve i ujutro ce sve biti drugacije

Draga ovo nema veze sa muzikom, i ja slušam-jer ne gledam tko je šta...razumiješ...evo čitam i hebeno ne vjerujem da netko tko živi u RH ima stav kakav je imao najveći zločinac...jednostavno ne vjerujem, i ajd još da vidim da živi u Bg, al ženo živiš u Hrvatskoj-a imaš onako bolesno razmišljanje...i još se ismijavaš i sprdaš sa takvim stvarima...bolje stvarno da više ne komentiram..Ja otkad sam na raji se u 2 godine ili kolko već nisam kačila skoro sa nikim,  ali kad ovo čujem izabi me iz takta da ti nemogu opisat...

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 52
29.1.2011 0:03:40   
emily123

IZVORNA PORUKA: Thea

Pa jedan jednostavan razlog: Za vrijeme rata u Srbiji je bio mir, a u Hrvatskoj rat-kojeg su oni započeli, prema tome mislim da je normalno da tada nijedan normalan Hrvat nije slušao Cecu ili neznam Čorbu!

draga moja ja znam puno ljudi koji su bili u tigrovima,a bili su prvi koji su slušali cajke već u ratu...

oooooooooo da naša vojska je najviše slušala njihovu muziku

draga moja ja znam puno ljudi koji su bili u tigrovima,a bili su prvi koji su slušali cajke već u ratu...

mamini anđeli............

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 53
29.1.2011 0:04:17   
emily123
oooooooooo da naša vojska je najviše slušala njihovu muziku

mamini anđeli............

(Odgovor članu emily123)
Neposredna veza do poruke: 54
29.1.2011 0:07:09   
mamice
Ajmo spavat nasa nas djecica budu ujutro trebali a mi se tu raspravljamo i na njih cemo nervozu prenjeti sutra cijeli dan

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu emily123)
Neposredna veza do poruke: 55
29.1.2011 0:08:16   
mala pcelica
sad sam ratni zločinac treba me ukebati user posted image
slusaj zeno imam takav stav zato sto me čisto zabole ko je počeo rat...bila u ratu,vidila,svega i svacega,dozivila sve i svašta i opet zivim u hrv i druzim se sa svim i svačim....a smiješno mi je to koliko ste se zakačile na to ko je počeo rat kad svi znamo da je to bila POLITIKA-kako cure kazu- i jedne i druge strane,a narod ispašta i dan danas zbog toga ...a sad me osudite za ratne zločine user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 56
29.1.2011 10:05:15   
Wukovarka
Ok...tema je Ceca u Zagrebu i odmah ću odgovoriti da ne idem.

Ne rat, ne političari niti ostali pjevači.

Lil nije ništa loše mislila što me spomenula, a moja poruka na fb bi isto glasila kao i ovdje.
Na koncert ne želim ići, ali znam da će Ceca napuniti stadion do čepa. I nek napuni...tko voli nek izvoli.
Da sam slušala njihove pjesme, jesam. I danas volim poslušati stare hitove Balaševića, Bešlića i Brene. Zašto? Jer su pjesme prekrasne.

Nisam tip za koncerte, ali samo čekam Thompsona.
Ne zbog toga što pjeva pjesme koje pjeva, već što je karakter i što je čovjek u svakom smislu te riječi.

Da, tatu sam našla tek prošle godine od 91...ali vjerujem da nisam jedina ovdje koja je nekoga izgubila u ratu.
Ali ako mi međusobno sebi dozvolimo da se prepucavamo zbog jedne Cece koja će masno zaraditi naše kuniće, onda smo 10 puta gore od svih oni koje tu spominjemo, ne?
Svi znate moj nick i znate zašto ga imam, ali u mom srcu više nema mržnje, ne želim život provesti u gorčini..prekratak je.
Imam sjećanja koja me podsjećaju na sve što se dogodilo i ona me vode kroz moje odluke i život.
Ali pobogu milom, pa ne moram zbog toga mrziti cijeli svijet.

Puseki svima i nek ona pjeva.

< Poruku je uredio Wukovarka -- 29.1.2011 10:08:45 >

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 57
29.1.2011 12:18:31   
mišica 666
ja jedino mogu reći Wuki svaka čast. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 58
29.1.2011 12:18:51   
lavica81
e svaka čast lidac0605user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

potpisujem od riječi do riječiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: lidac0605

1.cajke se glazbom ne mogu zvat
2.onaj ko to sluša-bez uvrede ikom-za moj pojam je seljacina i primitivac,dosta ti je čut 1 tekst
3.današnji klinci nemaju pojma kaj je dobra mjuza
4.da mogu ja bi tu "muziku" zakonom zabranila
Mislim da ne moram dalje ni pisat...

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 59
29.1.2011 13:53:46   
lilia
IZVORNA PORUKA: lidac0605

1.cajke se glazbom ne mogu zvat
2.onaj ko to sluša-bez uvrede ikom-za moj pojam je seljacina i primitivac,dosta ti je čut 1 tekst
3.današnji klinci nemaju pojma kaj je dobra mjuza
4.da mogu ja bi tu "muziku" zakonom zabranila
Mislim da ne moram dalje ni pisat...
IZVORNA PORUKA: lavica81

e svaka čast lidac0605user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja tako mislim. user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 60
29.1.2011 15:09:01   
Joanna
Potpisujem leilany i duve!!!

I nije isto dal Severina pjeva tamo ili Tereza ili Oliver kod njih jer LJUDI MOJI ZNA SE ČIJA JE ONA ŽENA BILA I ŠTA SU RADILI!!!!!! Nemojte to zaboraviti!!!

Nemam protiv nikog ništa al nije u redu da ona dolazi kod nas... To je moje mišljenje.

A ovi smješkići kod male pčelice su mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Stvarno neprimjereno za ovu temu draga!!!
Nemam ništa protiv tebe, draga si mi i ti i tvoja draga mala curica i volim tvoje teme al ovim smješkima nije mjesto ovdje.

I da, najbolje da sada ispadne da smo si sami započeli rat na našoj zemlji... Ajme Bože zlo mi je od ovakvih gluposti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 61
29.1.2011 15:25:25   
troubled
pobogu...

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Joanna)
Neposredna veza do poruke: 62
29.1.2011 15:28:33   
mala pcelica
A ovi smješkići kod male pčelice su mi .

ja sam napisala zasto sam stavila te smješke user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 63
29.1.2011 15:44:17   
mamice
user posted image Da vam i tu mahnem odlazim u BIH i srbiju slustati narodnjake PA-PA

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 64
29.1.2011 15:46:07   
maja
aj bok

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 65
29.1.2011 15:49:22   
mamice
user posted image user posted image user posted image  kak je meni glupo ovo prepucavanje kad se zna da ce doci ceca u zagreb bili bi protiv ili ne. Ja osobno na nju necu ici jer mi se ko osoba i pjevacica ne svidja mada sam zagovornik narodnjaka

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 66
29.1.2011 15:57:06   
mamice
Ja sam protiv CECINOG DOLASKA user posted image  MAKAR SLUSAM NARODNJAKE

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 67
29.1.2011 17:05:53   
tiha
ovakvoj temi nije mjesto na rr! nekima smeta sto se otvaraju teme kada netko nastrada a ovakve teme su u redu? user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 68
29.1.2011 17:24:37   
mamice
Koju god temu da otvorimo bilo o dijetetu,trudnoci zivotu svugdje se nadje suprotnih misljenja i uvijek ce ih biti. Mene ce zaobilaziti cure tu u sirokom luku jer ja priznam i ne skrivam se da idem po narodnjackim klubovima i obozavam cajke

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 69
29.1.2011 17:26:30   
tiha
i ja slusam pa sta ali briga me dal ce ceca imat koncert ili nece ak ce imat pokupit ce lovu i to je to... nebi to trebao bit nas problem!

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 70
29.1.2011 17:40:01   
mamice
To sam vec rekla mi mozemo se postaviti na trepavice ako ona odluci doci i uzeti lovu od nas da obavi posao za koju jeplacaju. Stadion ce biti pun i neka ljudi malo uzivaju u kojoj god muzic njima pase srcu. A mislim DA CE CECA DOCI U ZAGREB KAD I THOMPSON U BEOGRADuser posted image

< Poruku je uredio mamice -- 29.1.2011 17:46:10 >

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 71
29.1.2011 18:00:07   
modesty blaise
Ak se to dogodi, taj sramotni koncert može jedino biti u sklopu akcije "Ponizimo Hrvatsku do kraja".... najbolje bi bilo da Ceculja dođe na binu u maskiranoj uniformi Arkanovih tigrova, a specijalni gost večeri neka bude Ratko Mladić koji bi mogao u stankama pesama pričati anegdote sa hrvatskih i bosanskih ratišta....... a bože moj,pa onda ko voli nek izvoli i slušati

< Poruku je uredio modesty blaise -- 29.1.2011 18:01:00 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 72
29.1.2011 18:07:29   
maja
Ne slažem se da to nebi trebao biti naš problem, nego čiji? Pa da ustanemo kao narod i više pustimo glas i zabranimo takvima da dolaze kod nas! Zato nam i je država u gov.... jer svi šute i dopuštaju svašta!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 73
29.1.2011 18:09:48   
leilany
IZVORNA PORUKA: maja

Ne slažem se da to nebi trebao biti naš problem, nego čiji? Pa da ustanemo kao narod i više pustimo glas i zabranimo takvima da dolaze kod nas! Zato nam i je država u gov.... jer svi šute i dopuštaju svašta!

tako jeeee!!!!user posted image user posted image

i da...ak bude na dinamovom stadionu,bit ce to najveca pljuska nama purgerima....naravno koju smo si sami zadali....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 74
29.1.2011 18:13:09   
modesty blaise
i kak vas na kraju uopće nije sram ovdje uspoređivati cecu i Thompsona?????

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!