|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 30.1.2011 9:17:57
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: antiša Znači, ti i muž kad ste jedanput slučajno začeli dijete između šume kondoma, spirala, tableta i šta ti ja znam kakvih modernih "humanih"naprava, niste ni znali kakove boje su mu oči niti kakve boje će mu bit kose niti to oće li se rodit s dvije, tri ili četri ruke, a to sve niste znali jer ga VI NISTE STVORILI, vi ste bili samo "pomoćna radna snaga" u Božjem stvaranju. antiša, razmišljam da li da ti uopće odgovorim....ali hoću jer ne bi ja bila ja da šutim... moje dijete NIJE SLUČAJNO ZAČETO, nego nakon 7 godina tableta bilo je planirano i željeno dijete. Djeca koja se slučajno začinju su upravo ona gdje partneri ne koriste kontracepciju... I okej, ako ih želiš imati 100, imaj, ali ja ih ne želim imati trenutno niti 2, samo jedno želim, pfrema tome, ću se i tako osigurati da mi i 2. dijete bude planirano i željeno.... BTW, kada već pričaš o "humanim" napravama, i ČETKICA ZA ZUBE (ranije si spomenuo pranje zubiju) je humana naprava, pa se nadam da ipak nju koristiš prilikom pran ja zubiju?????
|