|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Birc " U carstvu hladovine"
30.5.2008 0:07:37   
tiha
ja se nisam mazala sa skupim kremama jer to neigra nikakvu ulogu!! svako tijelo je tako i koza drugacija...mozete se vi mazat do mile volje ako vam koza nije elasticna!!!!!!!!!!

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 326
30.5.2008 0:08:02   
Ruža
Ma Tinica i ne trebaš se opterećivati time, većinom je stvar genetike. A svima nam nešto ne štima i uvijek ćemo biti nezadovoljne nečim, a zamaramo se glupostima umjesto da uživamo u životu!

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 327
30.5.2008 0:09:02   
tiha
tina bravo bravouser posted image
                         user posted image
                         user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 328
30.5.2008 0:10:35   
koka
Iva zato što imam velika prsa(četvorku nosim) jedino mi sad izgledaju manja jer je stomak većiuser posted image , pa sam sad se počela i njima razbacivatiuser posted image . Nikad zadovoljne. 

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 329
30.5.2008 0:10:42   
tina1602
ja sam koristila večunom kreme od iste marke, s kojima se uvijek mažem. nisu neke vichijeve, jer krema ko krema.... neću ovo komentirat uopće

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 330
30.5.2008 0:12:48   
koka
LAKU NOĆuser posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 331
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 0:13:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 332
30.5.2008 0:13:53   
tiha
laku noc koka!!!!!!!!!!!!!!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 333
30.5.2008 0:16:07   
tiha
ivka tek kad rodis ce ti se strije pojavit....koza se naglo opusti!!!!!!!!!!user posted image  ....i onda da vidis tigrica!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 334
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 0:16:12   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 335
30.5.2008 0:16:31   
Ruža
Laku noć Koka i lijepo mi pavaj...
Moram i ja curke, premda bi tako rado ostala s vama još malo... Sutra je naporan dan..
Budite mi dobre, ne zamarajte se previše, lijepo mi pavajte i laka vam noć...user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 336
30.5.2008 0:17:49   
Ruža
IZVORNA PORUKA: tiha

ivka tek kad rodis ce ti se strije pojavit....koza se naglo opusti!!!!!!!!!!user posted image  ....i onda da vidis tigrica!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zločesta Tiha...user posted image  Ne budi takva...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 337
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 0:19:04   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 338
30.5.2008 0:19:49   
tiha
nisam zlocko! samo kazem istinu da se previse nenadate da se naviknete!!!!!!user posted image user posted image .........nisamuser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 339
30.5.2008 0:23:01   
Ruža
Jesi, jesi bocakavi jedan mali user posted image ....user posted image
Laku noć curke!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 340
30.5.2008 0:25:38   
tina1602
pa to je iskrenost. treba biti iskren. niti ja pola svojih strija nisam vidila dok nisam rodila.... ne bi ni ja voljela dame neko farba...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 341
30.5.2008 0:26:06   
Elena
eto ja stogla vi pobegliuser posted image vr5atite se vratiteeeeeeeeeeeeeeeeeee...nista!Moram se maziti s mm jer se naljutio sto sam sela na kom.a ne sam otisla u krevet user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 342
30.5.2008 0:27:55   
Elena
Laku noc cure ljepo mi sanjajte.A ne,ne ja ne idem jos u krevet neka ceka malouser posted image Vi ste mi ljepo drustvo,a on mi je na raspolagnju cela nocuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 343
30.5.2008 0:28:30   
tina1602
elena odi kod MMa user posted image user posted image user posted image lijep provod user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 344
30.5.2008 0:28:32   
tiha
elena trci muzu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 345
30.5.2008 0:33:35   
Elena
ne,ne stom je raspolozen nek se zazeli jos malouser posted image bas sam zlocko nekad.E cure moram vam ispricati sta sam mu jednom uradila.Nekad sam stvarno totalna budala.user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 346
30.5.2008 0:39:48   
Elena
Bili smo u Kratovo i najbolji drug otvarao je kafic.Zabava do ludilo,guzva,guzva,a mi stoimo na sank.Pored nas stoi jedna krupna cura,velika guza,za cice da vam ne pricam,ali nije mi bila obucena skladno,mislim nije njoj to odgovarali za nejzinu gradbu.Ma to i nije bitno,bitno da smo svi u drustvo bas nju komentirali a moj mm je bas rekao,Jao Elena vidi ti ove cice,a tek ova guza.user posted image user posted image user posted image Isti tren zvoni mi mob.Martina se probudila.I dok ja uzmem jaknicu,tapsam ta djevojka po ramo i kazem njoj:Oprosti ali ovaj momak(za moj mm)voleo bi se upoznati s tobom.Ona mu pruzila ruka aja otisla.Zivim u centru grada tako da mi je sve blizu,pa uspavala sam Martini i vratila sam se,i sta da vidim.Moj mm unutra u sank,a celo drustvo kad me ugledalo padalo je od smeha.Kad sam dosla do sanka mm mi je rekao,ti nisi normalna.user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 347
30.5.2008 0:42:42   
Elena
A sta je bilo dok mene nije bilo,pa cura mu se zakacila a on tako zbunjen od moja reakcija samo njoj rekao ma sta vam je ona mi je zena,uzeo pice i briska pozadi sank.Dobio je sto je traziouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 348
30.5.2008 0:44:02   
tiha
elena dobra ti je fora!!!!!!!!!!!!!! moram i ja to ustekat!!!!!!user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 349
30.5.2008 0:48:29   
tiha
laku noc cure!!!!!!!!odo user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!