|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Sunny day"
4.5.2011 14:49:48   
cuba
Ma da te pitam. Jesi ti trebala za T kod upisa u jaslice donijeti potvrdu o prebivalištu? Kod nas to traže, za oba roditelja... I dali si plaćala liječnički pregled kod pedijatra (treba mi liječničko uvjerenje da je zdrav)...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 626
4.5.2011 14:54:51   
mariola
Ajme ne sjećam se za potvrdu o prebivalištu.user posted image  Ali opet kao da mi je poznatouser posted image
donijela sam od mog i mm-ovog poslodavca da smo zaposleni, odnosno ti od HZZ-a da nisi.
Kod pedijatra sam otišla sama i tražila potvrdu i on mi ju je dao, bez ikakve naknade. I inače se te potvrde uzimaju kad ti dijete bude bolesno pa ne ide u vrtić i kad ozdravi moraš donjet potvrdu da je ozdravio. Nisam nikad ništa platila.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 627
4.5.2011 14:56:15   
mariola
Draga moram poć ća jer me kolegica čeka. Idem s njom u vrtić jer je mm otišao nazad za split po svekiuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 628
4.5.2011 14:57:03   
cuba
Aha, tnx. To ću onda sutra otići kod pedice i na biro. Jedino ne znam za mm-a kako ću od njega dobiti potvrdu da je zaposlen? Hm...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 629
4.5.2011 14:57:47   
cuba
Ok draga. Samo ti ajde po svog mališanauser posted image
Nadam se da je sveki bolje.
Guštajte popodneuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 630
4.5.2011 20:52:29   
cuba
Večer cureuser posted image
Ima koga?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 631
4.5.2011 20:55:13   
pepeljuga
Meneuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 632
4.5.2011 20:56:54   
ZVRK
i mene.mala ''ubija''oko user posted image pa će biti kasnije veselouser posted image

vaši dečki spavaju?
pepe kako R

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 633
4.5.2011 20:59:13   
pepeljuga
Zvrk zasto ti vise nemas slicicuuser posted image

R i dalje koma,cili dan lezi i spava totalno ukomiran,temp stalno oko 39,ne povraca al zato ga je dobro uhvatio prolivuser posted image user posted image nista skoro nije jeo al bar malo pijeuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 634
4.5.2011 21:03:27   
ZVRK
tekućina je glavna a tempica nadam se bude brzo ''pala''
slikicu su mi rekli da neki vide neki ne-vidi se kjada ideš sa mišem preko nika

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 635
4.5.2011 21:05:06   
mariola
Večer cureuser posted image
Vidim R je još jako bubanuser posted image
Nadam se da će brzo proći.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 636
4.5.2011 21:07:45   
cuba
Stiglo društvance, večer cureuser posted image
Zvrk ni ja ti ne vidim avatar već odavno..
Pepe bitno da pije tekućine. A od čega toliki proljev? Nadam se da će mali slatkiš što prije ozdravitiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja se uhvatila peglanja, već sam dio riješilauser posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 637
4.5.2011 21:12:07   
mariola
Moji dečki u krevetu odavno, a ja si ispekla kokice i uživam u njimauser posted image
I ja sam danas peglala i to sam baš dosta. T je popodne htio gledat crtiće pa mi dobro došlouser posted image
Ni ja ne vidim avatar od zvrka. Zvrk jel ti D spava?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 638
4.5.2011 21:15:05   
ZVRK
da D spava.njemu je za radne dane spavanje u 20 i 15 da ide u krevet i to nema odstupanjauser posted image
buđenje mu je u 6i30 pa da bude odmoran,a da se njega pita ne bi išao nikada na spavanje.stalno bi se igrao

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 639
4.5.2011 21:15:38   
pepeljuga
Ajme i ja danas peglala puna tri satauser posted image user posted image i jos nisam gotova,bas mi se nakupilo od Uskrsa kako smo bili u Zd a i sad sam ovih dana malo vise prala kako je on to ovracao,nikad kraja.
Ali uspila sam spakirat djeciju robu,definitivno mi triba neki kombiuser posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 640
4.5.2011 21:17:13   
ZVRK
pepi a kako ćeš dogodine da se pakiraš sa još jednim članom više koji treba puuuuno robice

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 641
4.5.2011 21:19:43   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: ZVRK

pepi a kako ćeš dogodine da se pakiraš sa još jednim članom više koji treba puuuuno robice

I o tome sam danas razmisljala i zakljucila da cemo svi cilo lito setat u kupacamauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 642
4.5.2011 21:20:50   
mariola
Ajme Pepi ti si mama za desetuser posted image
Cuba vidim da si pitala za moju sveki. Mm ju je jutros odvezao u Split i kad se mm vratio doma, oko podne, nakon po ure zove ona da mora nazad, da joj krvna slika nije dobra pa da ne može primit kemo. Sreća pa je sjela na bus do Zadra pa mm ipak nije morao u Split po nju nego samo do Zadra.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 643
4.5.2011 21:21:16   
ZVRK
joooooooj brižna beba broj 3-što će ona znati da skine svoje gače prije nego ..........user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 644
4.5.2011 21:22:40   
ZVRK
nisam u toku ali želim da ti sveki brzo oporavi

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 645
4.5.2011 21:23:06   
mariola
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

IZVORNA PORUKA: ZVRK

I o tome sam danas razmisljala i zakljucila da cemo svi cilo lito setat u kupacamauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 646
4.5.2011 21:28:10   
pepeljuga
Ajme mariola pa sto joj je sad sa krvnom slikomuser posted image user posted image user posted image nadam se da ce brzo biti ok

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 647
4.5.2011 21:28:28   
cuba
mariola, pa jeli sveki dobrouser posted image  
znaš da ako bilo što treba dok je u st da se možeš javiti...ajme jadna žena se izmorila cili dan u putu..

Znači svi smo danas u peglanjuuser posted image
Evo ja gotova R robicu i već sam satrana od te "mini gomile"user posted image  nekako se mislim oću li svoju i započimat peglat. A i gladna sam a neman doma ništa po običaju..

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 648
4.5.2011 21:29:13   
BUMBI
Večer cure,evo i meneuser posted image
A joj pepe baš mi je žao R što jejadan toliko bubanuser posted image user posted image user posted image
A vidim da si jedan dio i spakirala stvari,superuser posted image user posted image
I ja ništa ne vidim od zvrk
Kad smo kod peglanja i ja sam jutros opet peglalauser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 649
4.5.2011 21:29:24   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: cuba

Znači svi smo danas u peglanjuuser posted image

ima onih koji odskaču iz vaše grupeuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!