Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 5.6.2011 16:20:25
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 6.6.2011 9:12:55
|
|
|
|
mariola
|
Pita mene jedno jutro Toni dok smo se spremali za vrtić "di je tata?". Ja kažem - u kupaoni. A on zaključi: "tata kaka".
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 6.6.2011 9:53:11
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 7.6.2011 21:54:30
|
|
|
|
natalijax
|
izvadim ja danas velika kolica u hodnik da idemo u malo dužu šetnju,a na stolu stoji bobi u zdjelici,prazna vrečica i na dasci slanina i švargl na kockice i moj miško stavi bobi u vrečicu ode do kolica stavi si bobi u rupu di bi trebao ić sok kad se ja približim kolicima a on sebi osim bobija natrpo i tu slaninu i švargl za put
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 7.6.2011 21:59:36
|
|
|
|
malizia
|
jao Nato tvoj je pravi čovjek od polja . mm u šali zna reći našem sinu kada nešto smješno napravi Mujo jedan, prije neki dan pita ga jedan susjed, a kako se ti zoveš, on kaže Mujo .
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 7.6.2011 22:09:22
|
|
|
|
ikica84
|
legenda!!!
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 7.6.2011 22:09:41
|
|
|
|
mm1209
|
mm u šali zna reći našem sinu kada nešto smješno napravi Mujo jedan, prije neki dan pita ga jedan susjed, a kako se ti zoveš, on kaže Mujo .
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 7.6.2011 22:24:19
|
|
|
|
natalijax
|
IZVORNA PORUKA: malizia jao Nato tvoj je pravi čovjek od polja . mm u šali zna reći našem sinu kada nešto smješno napravi Mujo jedan, prije neki dan pita ga jedan susjed, a kako se ti zoveš, on kaže Mujo . a miško
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 7.6.2011 23:10:19
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 8.6.2011 0:12:25
|
|
|
|
MaTana
|
Jutros ja i buba promatramo blavora u susjedinom vrtu i ja njome kažem: - Vidi ovo ti je blavor. Ne smiješ ga dirati ali on ti neće ništa... buba: dagi baborić (blavorić i nije bio mali - jedan od večih primjeraka koje sam ja vidila) Kasnije sveki je išla baciti smeće i odjednom vriska i dreka, sveki dolazi, samo što joj nije pozlilo - naletila na blavora... Buba kaže baki: Ali bakice neće ti babor nista on je mali, a ti vejika... Babor se isto pepao Najsmješnije je bilo što je ona napravila tako ozbiljnu facu objašnjavajući baki da je blavor pretrpio više straha nego ona da smo svi puknuli od smijeha....
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 8.6.2011 8:04:10
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: natalijax izvadim ja danas velika kolica u hodnik da idemo u malo dužu šetnju,a na stolu stoji bobi u zdjelici,prazna vrečica i na dasci slanina i švargl na kockice i moj miško stavi bobi u vrečicu ode do kolica stavi si bobi u rupu di bi trebao ić sok kad se ja približim kolicima a on sebi osim bobija natrpo i tu slaninu i švargl za put O slatkiš mali
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 14.6.2011 20:13:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: osobno "Vidi mama, pišo mi je pravi Hrvat..." samo mu ne daj da to naokolo prica!
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 12.7.2011 19:36:35
|
|
|
|
anuska08
|
I moja mišica je već počela sa svojim forama... prošli tjedan bile smo u gradu i u jednom dučanu vidjela ja fora cipele..kraj nas moja sestra, nečakinja, malo dalje prodavačica i dvije žene probavaju neke cipele i uzela ja cipele s police, sjela na stolicu i skinula svoje japanke a moja Nika u tome trenutku na sav glas počela vikati :"Puj, mudiii!" kakav sram!ne da su se svi parali od smijeha, ne da mi je bilo neugodno, nisam znala što bih uopće rekla ni napravila! To mi se valjda osvetila jer mi njoj stalno vičemo kad skine čarape da joj mude noge ili su mi stvarno mudile
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 12.7.2011 19:40:57
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 18.7.2011 22:20:13
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Jučer moja N i kumica Ana žele jesti.N kaže da bi salamice i kečapa,a Ana će kulen i majonezu.A N će njoj,Ana,nemoj preko ljeta jesti majnezu,ona ti je puna jaja i možeš dobiti majonezijsku bolest
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 18.7.2011 22:26:10
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 18.7.2011 22:33:12
|
|
|
|
Dora04
|
Kad se moja Katja razljuti na tatu onda mu reče "tata ti si jedan gupač"
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 19.7.2011 20:15:35
|
|
|
|
Puli
|
prošli tjedan muž i c. išli su mi u posjet u bolnicu c.čim je vidjela zgradu Petrove bolnice počela je vikati "tata tata to je sad mamina kuća" kad sam u petak stigla kući iz bolnice muž je išao po c. u vrtić i rekao joj da ju kod kuće čeka poklon utrčala je u stan,zagrlila me i pitala tatu "a gdje je poklon" tata joj objašnjava "pa mama ti je poklon" a c. će ko iz topa "jesi ti blesav tata,pa mama nije poklon ona je samo mama"
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 19.7.2011 21:18:15
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 19.7.2011 21:24:04
|
|
|
|
danery
|
znate za onu ratnu pričicu o tenku i crvenom fići? danas ja sa bejb kod frendice....sjedi njen sin na podu,a ona puza prema njegovoj nozi i da preko nje....veli mali ajme pa neće me valjda zgazit?? ja se smijem i kažem makni nogu dok te tenk nije zgazio a mali legne na pod i kaže ONA JE TENK,A JA SAM FIĆO
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 19.7.2011 21:32:00
|
|
|
|
cuba
|
ne znam pravu priču ali već vidim bejb kako harači
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 19.7.2011 21:32:46
|
|
|
|
BUMBI
|
Predobro
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 19.7.2011 21:41:51
|
|
|
|
berny
|
IZVORNA PORUKA: Puli prošli tjedan muž i c. išli su mi u posjet u bolnicu c.čim je vidjela zgradu Petrove bolnice počela je vikati "tata tata to je sad mamina kuća" kad sam u petak stigla kući iz bolnice muž je išao po c. u vrtić i rekao joj da ju kod kuće čeka poklon utrčala je u stan,zagrlila me i pitala tatu "a gdje je poklon" tata joj objašnjava "pa mama ti je poklon" a c. će ko iz topa "jesi ti blesav tata,pa mama nije poklon ona je samo mama" aaaaaa, dirljivo!
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 19.7.2011 22:01:23
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 19.7.2011 23:00:29
|
|
|
|
mamacita
|
Prije neki dan rekoh svome najmladjem djetetu : "Ajde, pospremi ove igracke koje se razbacao!", odoh vjesati rublje, vratih se za 15 minuta, igracke su jos na podu, upitah ga zasto nije pospremio igracke, a on veli :" Imam problem sa kratkotrajnim pamcenjem!".
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!