Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 22.7.2011 21:11:42
|
|
|
|
Indy
|
želim ti sretno
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 22.7.2011 21:15:12
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 23.7.2011 9:34:25
|
|
|
|
galebica
|
Definitivno osjetim da vise nisam trudna, maternica radi kontrakcije, one bezbolne( takve su bile i onaj dan prije nego ce poceti krvarenje), vjerovatno se trudi izbaciti mijesak, bolova sad nemam, sinoc je bilo i opet je bio smedji iscjedak koji nisam morala traziti, sam se pokazao. I jutros je prisutan. Grudi me uopste ne bole, cak su mehke, kao onaj dan kad bas trebam dobiti menstruaciju, dakle...ostaje samo da cekam kad ce krenuti jace i da molim Boga da se ocisti samo, da ne zavrsim na kiretazi, posto obiccno rade bez ikakve anestezije( cak ni lokalnu ne daju).
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 23.7.2011 9:42:37
|
|
|
|
Puli
|
šaljem ti veliki zagrljaj galebice i vibram da sve ode samo ako već mora i nije u redu (to sam i sama upravo prošla u 7 tjednu) znam da ti je sad teško ali vjeruj i dalje i tvoja želja za će se sigurno ostvariti želim ti svu sreću svijeta
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 23.7.2011 9:45:36
|
|
|
|
ribica1
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 23.7.2011 10:01:15
|
|
|
|
ZVRK
|
galebice da prođe sa što manje bolova te veliki za nove pobjede
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 23.7.2011 10:02:51
|
|
|
|
galebica
|
puli, zao mi je:( Jesu to radili kiretazu ili je otislo samo?
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 23.7.2011 10:18:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 23.7.2011 10:35:09
|
|
|
|
galebica
|
Da lilivana, u pravu si, evo brojim dane, jos 6 i pol je ostalo do kontrole( da da, brojim i ono pola), mada ipak mislim da cu otici mozda i ranije. A mirujem, cinim sve kako treba, ovaj put to zaista radim, jer prosla dva puta nisam. Nisam mirovala, nisu mi nikakve lijekove davali, samo uvin caj( guska od ginekologinje) i analgin( koji nisam smjela ni pod razno). Ali, tad bijah mlada i luda, vjerovala ipak diplomi, jebi ga, sad sam odabrala doktora koji zna sta radi, tako da...ukoliko i ne uspije ovaj put, sama cinjenica da sam u pravim rukama, smiruje.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 23.7.2011 10:40:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 23.7.2011 12:08:46
|
|
|
|
galebica
|
Virnem ja virnem, u gacice svakih pola sata...
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 24.7.2011 10:05:15
|
|
|
|
galebica
|
pozzz cure. Mi smo jos tu, u komadu nadam se, stomak me boli kad se krecem ali prestane cim nadjem odgovarajuci polozaj za lezanje. Mucnine nemam jos uvijek, grudi sad malo ko napete i bole, iscjetka od jucer nema, ali je sinoc bio roza boje( malo), ne smedji. Kontrola za 5 dana, je li previse da se pocnem nadati da bi moglo biti sve u redu
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 24.7.2011 10:12:30
|
|
|
|
mirna
|
Nadati se trebas uvijek ali garancije da ce biti sve u redu nemas do kraja ..Tako da nemoj razmisljati toliko o tome... okupiraj se s necim..npr. procitaj neku knjigu...
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 24.7.2011 10:48:11
|
|
|
|
ruwenzor
|
probaj ostati pozitivna, držim fige da će sve biti ok
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 24.7.2011 19:21:18
|
|
|
|
mamacita
|
Tesko je reci da li je sve u redu ili nije. Kod moje prve trudnoce prvih 7 tjedana nisam niti primjetila da sam trudna, no nakon toga poceo je show, smeckasto na gacicama, pa rozo, pa tjedni ultrazvuci, pa ab imminens, pa serklaza, pa strogo mirovanje... pa vjecita briga , i na kraju jedan maleni decko, koji je danas veliki 11godisnjak. Stoga, uistinu ne znam sta ti reci, osim da radis sve sto ti dr. kaze. Sretno!
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 26.7.2011 10:33:34
|
|
|
|
galebica
|
Ma nema sanse da je sve u redu sa ovim bolovima:( Krvarenja nema danas, jucer bilo samo tragova smedjeg, danas jos nema toga. Ali jucer sam imala jake bolove, opet ne toliko jake za tablete i smire se nakon sto legnem, ali zar je ok ako ne mogu sjediti a da me ne zaboli, da ne govorim kretanje ili ne daj Boze, stepenice:( Petak...jos malo, mislim da cu otici u cetvrtak, jer ako bude potreban zahvat( a mislim da hoce), bice mi ludnica cekati da prodje vikend a moze se i zakomplikovati... Grudi bole, ali to moze od Progesterona, mucnine i dalje nema.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 26.7.2011 12:38:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 26.7.2011 12:57:52
|
|
|
|
Puli
|
takvi bolovi uz oskudno smećkasto krvarenje mogu biti i simptom vanmaternične. to sam i ja promislila čitajući da te jako boli otiđi svakako ranije ginekologu da provjeri stanje sretno
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 26.7.2011 15:56:06
|
|
|
|
galebica
|
ma bila sam ja kod ginica, mijesak je smjesten tacno tamo gdje treba, ali nema ploda u njemu, kao rano je ali postoji veliki rizik od prijeteceg pobacaja. Danas sjedim, nemam ni bolova, nije to uvijek, nekad bih mogla ne znam ti sta( ali ipak lezim), ali nekad bolovi ubise kad se krecem. Da, kad sjedim zna boljeti nesnosno, toliko da se malo nakrenem na stranu i tako jedem( mada vecinom papam u krevetu). Gin je rekao ako se pogorsa krvarenje da dodjem ranije, ali nema nista, mislim da mogu izdrzati do cetvrtka, ako ovako ostane, mada znam sta me u cetvrtak ceka:( A vanmaternicna nije sigurno, to smo se uvjerili pri prvom pregledu. E da, bolovi dole su i poceli kad su me pregledali vaginalno, ta zena je uzasno gruba, imam osjecaj da mi je sve pokidala unutra. Koji klinac gledaju vaginalno i ultrazvukom cak, ako vec imaju ultrazvuk koji moze vidjeti sve normalno? Mislim, kad mi je ovalila ONO, pa potom ruku, tad su bolovi poceli biti jaki i od tada ne mogu da sjedim:(
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 26.7.2011 15:57:48
|
|
|
|
galebica
|
Betu nije pominjao, samo rekao da mirujem, trosim lijekove i dodjem za 10 dana mada ce se sve kao znati za 7( danas se kao vec zna po tom). Cekam cetvrtka...
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 26.7.2011 20:43:04
|
|
|
|
mamacita
|
Sretno. No, toliki bolovi u tako ranoj trudnoci mi nisu poznati (ja sam bila trudna 4 puta). Nadam se da ces u cetvrtak saznati zasto te toliko boli.
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 27.7.2011 8:58:41
|
|
|
|
galebica
|
Strah me ovo i napisati, plaseci se da se ne vrati. Od jucer bolova nema, ,islim, onako, boluck amalo kad se vise krecem( kad pokusam da se vise krecem), smedjeg niti bilo kakvog iscjetka nije bilo. Hm, sta bi sad TO moglo biti. CCCCC, a sutra nikad dodci. Ujutro moram povaditi KS, KG i potom popodne na kontrolu. O Boze, samo da bude ok, mirovala bih svih 9 mjeseci ako bi trebalo, samo da se plod ukaze.
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 27.7.2011 14:04:57
|
|
|
|
semperdrito
|
bolovi ti zaista mogu biti od samog pregleda, naročito ako je bio grub, a uz to si trenutno i napeta, koliko god se pokušala opustiti i svaku bol doživljavaš jačom htjela ti to ili ne, jer se bojiš i strepiš da li je sve ok. iscjedak tamno smeđe boje sam i ja imala i to kroz nekakvih tjedan dana u prvim tjednima, a osjećala sam se kao da ću dobiti svaki čas. mislim da je to češće nego što misliš i ne mora nužno značiti da stvari idu u krivom pravcu. niti da će trudnoća biti okarakterizirana kao kritična. sve radiš kako treba prema savjetu liječnika i više od toga ne možeš. sutra ti je sve bliže, a lakše ćeš podnjeti i pregled i sve ako se probaš koliko možeš smiriti. zadnje što ti treba da dođeš na pregled u grču, nervozi i strahu. iako ne možeš izbjeći, znam... i sama sam prošla kroz missed prošlu trudnoću i ovaj put sam drhturila sva od iste dijagnoze. želim ti bezbolan sutrašnji pregled i dobre vijesti sa UZV-a! to bi sad trebalo biti 7 tjedana od zadnje m?
|
|
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 27.7.2011 14:34:19
|
|
|
|
Puli
|
sretno sutra galebice mislimo na tebe
|
|
RE: Cetvrti tjedan, krvarenje 27.7.2011 17:29:49
|
|
|
|
galebica
|
Hm, 6+2 od zadnje. Ma ne bih se brinula toliko radi iscjetka i bolova da je lod vec bio formiran pri prvompregledu, jer tada obicno ima vece sanse da prezivi. Ovako, sam ovaj Progesteron je mozda bio uzalud. Jedino sto se ne pokazuju vise tragovi niceg, a valjda bi se trebalo vidjeti barem nesto vide od samog mijeska ako bi bilo sve ok, ako ne bude niceg onda...Btw, pregled je popodne nekad, ujutro prvo moram nalaze vaditi( ne znam kog vraga ce mu sa djos i nalazi, glupi urin i ks, kao da je bitno:( ).I KG, OMG pa nece me klati ako bude radio kiretazu.
|
|
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!