Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 11:59:46
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej,ima li koga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:00:47
|
|
|
|
ribica1
|
pozdrav bumbi kako si mi tipkam na ležeć jednom rukom pa mi malo fali interpunkcijskih znakova i velikih slova
< Poruku je uredio ribica1 -- 24.8.2011 12:01:34 >
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:01:52
|
|
|
|
pakić
|
Ciao, evo i mene malo.... danas na poslu nije guzva
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:03:09
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej cure Evo ja ručala,a D spava Trebala bi peglati,a baš mi se i neda po ovoj vrućini. Šta vas dvije? Ribice kako si ti,kako ?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:03:36
|
|
|
|
ribica1
|
pakić, radiš, jel to znači da su mi prijatelji na susjednom balkonu
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:04:41
|
|
|
|
ribica1
|
evo čekam da mi mm da jest bembolino brca isto je gladan! vi ste nešto rano jeli
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:06:05
|
|
|
|
pakić
|
Da, sad sam ih zvala, spremaju se spavati. Šta bi reći da ležiš, nije ti valjda vruće?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:06:19
|
|
|
|
BUMBI
|
Da,da mi već ručali..mi inače tao oko 12 ručamo. Jel ti još moraš mirovati i jel znaš spol?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:07:28
|
|
|
|
pakić
|
Joj bumbi, znam kako ti je, i ja stalno odgađam peglanac. Ja to obično radim kad djeca spavaju, jer mi se stano motaju oko pegle, pogotovo onaj manji. A navečer sam umorna, ili radim neke druge stvari.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:08:35
|
|
|
|
ribica1
|
a odmirovat ću ja do kraja nema mi druge a i navikla se već danas mi nije vruće čak me malo noge zebu , po noći ti ja sve prozore imam širom otvorene, ujutro sve zatvorim i zaškurim tako da ti je meni u kući cool e ne znam spol 3.9. idem na 4d uzv pa ćemo vidit iako me uopće ne zanima iskreno kak bude, bude!
< Poruku je uredio ribica1 -- 24.8.2011 12:09:39 >
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:08:58
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja si razmišljam da donesem peglu u dnevnu sobu i upalim klimu,pa će mi biti lakše kako su tvoji dečki?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:12:59
|
|
|
|
ribica1
|
grr peglanje...kod mene se trenutno niš ne pegla jer ja ne smijem a samo nužne komade mi dođe mama popeglat!
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:21:30
|
|
|
|
danery
|
ehej,evo i mene ustale u 6 i nešto ,do prije par min bile vani....bejb se doslovno onesvijestila u kindaču,sad malo mira uh,i meni se pere veš,bit će peglanja predvečer sreća pa se na ovim temperaturama brzo suši,pa sve sredim isti dan....grozim se zime i sušenja 3 bodija 5 dana ribice,šta ćeš papati ja upravo smazala šladoled na štapiću,našla u billi neki ledov na akciji 9 kom. 20 kn,kao za djecu na bejbovom rođošu,i zaboravila totalno na to.... ajd sad bar ne moram grabiti iz velike kutije
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:23:47
|
|
|
|
pakić
|
Moji su super, uživaju u ljetu, rastu mi malo prebrzo . A ti bumbi, kako ti izdržavaš? Evo, mi u Fužinama ovaj vikend imamo Dane Osijeka, pa navratite. Svira nam bend Lavine, i Big Band. Ne znam je li ti poznato??
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:24:49
|
|
|
|
pakić
|
Ribice, ako ti treba, ja ću ti peglat, a tm nek čuva djecu... meni bi to bio mali godišnji
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:27:39
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja malo nestala,ali nisam peglala nego nešta na netu gledala. Danery bok i tebi Vidim i vi ste jutros uranili,tako i mi... Ma da pakić,imate dane Osijeka,nisam znala?Šta bude onda?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:28:09
|
|
|
|
ribica1
|
danery evo baš gotovo tako da ću vas i napustit, špageti i mljeveno a vidiš vidiš sad si me sjetila imam i ja sladoleda u smrznutom pa bi mogla malo poslije! pakić ma ti dođi na kavu a ne na peglanje a mm će čuvat znaš da mu to ide curke odo ja papat!
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:30:06
|
|
|
|
BUMBI
|
Ribice dobar tek...e imam i ja u zamrzivaču sladoled,isto taj neki Ledo u kutijiali s kornetima ,idem po jedan
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:31:16
|
|
|
|
pakić
|
Dolaze gosti iz Osijeka, mi smo bili prošlu zimu kod vas, imali dane Fužina. Kuhaju se tradicionalna jela, štandovi, muzika, i navečer koncert. Vjerujem da će biti super.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:31:20
|
|
|
|
mamino zlateko
|
evo i mene malo.....dobila sam kronicni popizditis od ove vrucine,grizeeeeeeem......t zaspala,dala joj cepic,jer je cendrava od tog zubica a i ima temp.37...sad je bar malo mir,bar ce se naspavat...okupala sam ju u kadi i kad se prbudi mislim da cemo se opet kupat...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:32:38
|
|
|
|
pakić
|
Ribice, ja sam jučer paštu i mljeveno- mm ne voli špagete, pa ih kuham samo kad se posvađamo . A klinci ni čut- ručali su paštu posutu sa kraš ekspresom . Vidi se da je mama radila popodne
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:32:44
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajde super hej MZ bok i tebi,vidim da ludiš od vrućine,a T pate zubići,baš mi je žao
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:34:44
|
|
|
|
danery
|
mz,ja sam jučer htjela u duetu sa ikicom gristi mora da je zarazno
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:41:38
|
|
|
|
pakić
|
i ja odoh, smjena mi je pri kraju, pa da nešto i napravim . pozzz
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:42:53
|
|
|
|
BUMBI
|
Pakić bok Evo ja smazala sladoled
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!