Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:49:46
|
|
|
|
mamino zlateko
|
ja bum fakat nekog danas pojela,jos i mm radi cijeli dan do 20...pa ovo nije normalno,sve tece s mene niti mi tus netreba.....evo stavila sam vam neke slikice...da nas vidite malo...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:56:06
|
|
|
|
mali_macic
|
evo i mene malo u birc.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 12:59:57
|
|
|
|
mali_macic
|
IZVORNA PORUKA: mamino zlateko evo stavila sam vam neke slikice...da nas vidite malo... pogledala i malo komentirala
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 13:29:01
|
|
|
|
cuba
|
Hej cure, ima koga za kofi? Mi smo kod mojih, R spava, ručat ćemo kad se on probudi. Danas popodne se vraćaju mama i seka Jutros bili u igraonici i obavit par sitnica po gradu.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 13:36:08
|
|
|
|
danery
|
evo ja ću vas pozdraviti....bejb budna,ronda po ladicama stavila sam par slikica sa dječjeg rođoša,moram još prebaciti slike sa moba.... baaaaaj,eto je sa slikovnicom
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 13:55:29
|
|
|
|
cuba
|
Upravo sam vidila slikice, super roćkas :D Pozdrav i vama, guštajte :-**
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 13:57:41
|
|
|
|
mamino zlateko
|
evo i ja vas napustam t je u pogoni,treba donjeti jesti glad vlada...vidjela sam slikice teta d,bas su lijepe....uzivajte i kuhajte se i dalje... :-*
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 21:03:59
|
|
|
|
BUMBI
|
Večer
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 21:15:00
|
|
|
|
danery
|
ojla bumbi odoh ja pod tuš,pa se vratim....bejb već ćori,i to sama zaspe kako ste vi proveli dan?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 21:16:53
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej za bejb Mi bili popodne kod mojih na kupanju,bila mi prijateljica s malim,pa su se igrali. Ujutro idemo na kopiku na kupnje Pogledala sam slikice,super su ...vidim imate svakave rekvizite u dvorištu,kao pravi park,a i dosta vam je veliko ako sam dobro skužila
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 21:35:32
|
|
|
|
mariola
|
Hej curke, evo i mene. Danas nismo išli na kupanje, išli smo u Pag kod mm rodice, uživali tamo kod njih cijelo popodne. Imaju curicu od 3,5 i 1,5 godinu. Baš su se super izigrali, T nam je zaspao u 20:30 čim smo sjeli u auto. Šta ima kod vas?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 21:38:25
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej draga Vidim da ste se lijepo proveli danas,super Ja čekam Danery,otišla se tuširati,ali je i nestala ... Ja ću još malo pod tuš i pogledati CSI Kad ti počinješ raditi?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 21:44:40
|
|
|
|
mariola
|
U ponedjeljak. Ali sutra isto idem dvi ure odradit. Baš sam se mislila šta ću nosit od robe po ovim vrućinama kad krenem na posao, trbuščić je već malo iskočio Za jesen mi je lako, to ću kupit sve novo
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 21:46:30
|
|
|
|
BUMBI
|
A gotov godišnji....Baš sam te htjela pitati jel ti se vidi stomak,super A ovo da ti za jesen neće biti problem šta obući,ne sumnjam Mogla bi koju novu slikicu od T staviti
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 21:51:06
|
|
|
|
mariola
|
Slike ću kad počnem raditi, imat ću više vremena E da, trbuščić raste, s Tonijem ga nisam mogla dočekati, nikako da počne rasti a sad je bome brzo iskočio E da vidiš kako mi Toni pliva. On ode u duboko bez problema, ništa ga nije strah, maše rukama i nogama ko veliki. Baca se, uhvati zalet s po plaže pa skoči u more Pravi šou s njim je.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 21:52:09
|
|
|
|
cuba
|
Večer cure Kako ste mi? Mi smo popodne bili u điru, do igraonice, došli kući ima ura vrimena. R spava snom pravednika ja sredila kuću, okupala se i upravo legla.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 21:53:35
|
|
|
|
BUMBI
|
Onda dobro Ajme,bravo za malog plivača Mene je D isto izenandio kako sad pliva i voli se kupati,a prošle godine na moru nije htio ni ući
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 21:54:25
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja idem gledati CSI...cuba samo da te pozdravim i ode
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 21:55:02
|
|
|
|
mariola
|
Hej cuba. A slično i kod nas, T u slazkim snovima, ja u horizontali Jeste se spremili za jaslice?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 21:55:47
|
|
|
|
cuba
|
Moj R sad ima novu foru u moru, on roni Ja umirem od straha a on se baci na onaj val, poklopi ga ciloga, izroni i umire od smija za mog zeta, postao je plivač i po Danas me mm iznenadio, stiže dan ranije ajmeeee ko da mi je rekao da sutra dolazi, toliko sam happy
< Poruku je uredio cuba -- 24.8.2011 21:56:23 >
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 22:02:29
|
|
|
|
danery
|
oj,evo mene... ma mm zasjeo ko kvočka da porješava mailove,pa dok to dočekam bumbi,nama je u dvorištu opći kaos trenutno....to ti je kod susjeda u bašči/voćnjaku,oni nikad nisu tamo,a pošto imaju malu unučicu,onda su rekli da stavimo kod njih da se mogu cure skupa igrati....pa smo tako i napravili za male plivače
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 22:04:01
|
|
|
|
mariola
|
Ajme super cuba Sad sam i ja happy Ovaj moj frajer se ponaša kao da mu je 5 godina. Sva djeca s kojima se družimo su veća tj najviše smo s kumovima, blizanci imaju skoro 7 i on sve njih oponaša Još nisam smislila šta ću za rođendan
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 22:05:03
|
|
|
|
cuba
|
mariola, šta već u ponediljak startaš? Sutra se kod nas otvara H&M ali ću pričekati vikend pa onda početi sa shopingom za zimu Koje si ti papučice kupila T za jaslice? Pa nemamo se nešto posebno pripremati. Ruksakić ima, jedino mu papučice trebam kupiti. Bila sam danas u Crocssa ali još nisu dobili one zimske sa postavom pa se mislim kupiti u Cicibana (tamo sam mu do sada kupovala) ili eventualno u Frodda. Svaki dan on meni govori da će ići kod djece, joj smišan mi je I svaku drugu tetu na ulici zove Hejena (Helena se zove teta u vrtiću)
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 22:13:41
|
|
|
|
mariola
|
A dobar je R U cicibana sam do sad kupovala. te postavljene crocsice sam mislila naručit preko neta. mjesec dana godišnjeg prođe za čas...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 22:19:04
|
|
|
|
cuba
|
šta su preko neta jeftinije ili? Ja nisam nikad preko e-baya i sličnih kupovala.. Do kada planiraš još raditi? naletušice večer i tebi Šta se to bejb počela sama uspavljivati Ajme baš sam neki dan na Natinoj temi :"Tuđe je slađe" pisala kako R nikad ne žica hranu kad smo vani ili kod nekoga. I večeras mi u igraonici i više-manje znam skoro sve roditelje koji dolaze kad dođe moj R do malog Duje kojem je mama taman davala kroasan. E kad je R ugledao kroasan malo je reći da mu ga je skoro cijelog pojeo. Tako me sram bilo A za ručak pojeo pun pjat juhe, poslije mrkve, mesa i krumpira i prije igraonice još puding i opet ima mjesta za još
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!