Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 14:42:10
|
|
|
|
lilia
|
Ali da radiš u frizerskom salonu? Meni je to najsmješnije. Ali snovi ko snovi, uvijek čudnovati. Kako si inače, kad mužić stiže? Da nećete u ove krajeve? A Rokić? Nema pelena? Starta u jaslice? Moći ćeš malo počistit u miru i naravno na RR. Je ti daleko vrtić?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 14:43:28
|
|
|
|
mariola
|
Joj ja baš nemam nikoga da mi pomogne. sveki bolesna, mama i sestra mi daleko. Čak sam mamu zvala ako je slobodna da mi u subotu dođe pomoć ali ne može dobiti dan Al mi je danas jedna ženska rekla da će mi doć ili ona ili ova jedna druga tako da će mi se izgleda ipak posrećiti...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 14:46:05
|
|
|
|
danery
|
ode nam kapetanica u frizerke....još da bumbi počne noktiće ugrađivat,eto nam salona na raji lilia bome svašta sanjaš ja opeglala robu jesam brza,a peglam ja,kad čujem neku lupnjavu i klopotanje na stepeništu,a ono bejb docokulala gore stepenicu po stepenicu i dovukla sveki za sobom.... dojadilo djetetu kod baKe valjda kad se onakva klimava išla verati preko 13 stepenica
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 14:46:47
|
|
|
|
cuba
|
Da, stvarno, da radim u frizerskom salonu, ne znam se pošteno sama ni isfenirati Inače sam ok, već malo umorno od dadiljanja 0-24h ali dobro. Mužić stiže za 12 dana i baš sam happy Jedva čekam. Da, frajer mi se odvikao od pelena (dnevnih i noćnih), evo sutra će biti točno mjesec dana. Još ne mogu vjerovati kako je to brzo prihvatio. I svi se čude kad im kažem da ima 1god i 8mj i da je već bez pelenica Jaslice počinju idući tjedan 01.09 za točno tjedan dana. Ma da, on će kroz jutro par sati biti sa djecom, igrati se, bit će njemu super. Ja ću imati malo više vremena za sebe, od idućeg tjedna krećem na vozački. A i kuću srediti i skuhati ručak u miru dok je on tamo. Puno znači tih par sati. Vrtić nam je 10min hoda od kuće. Hoćete vi ikako do St-a?
< Poruku je uredio cuba -- 25.8.2011 14:47:42 >
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 14:54:24
|
|
|
|
mariola
|
Cure mm ne nagovorio da se ostavim pegle i da dođen na kauč. Tako da vas pozdravljam, ode ja na kauč
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 15:08:16
|
|
|
|
lilia
|
Mariola uživaj sa mužićem , Cuba mi ćemo do St kad bude krštenje od malenog nećaka ali ne znam točno kad će to biti. Roko je zakon, stvarno je strašan i napredan. Baš me zanima kako će prihvatiti jaslice, valjda se neće gristi i čupati. Ideš na vozački, bit ćeš šofer i moći ćeš sama gdje god hoćeš Danery ne može bejb bez tebe, preskočit će dijete sve stepenice samo je ne ostavljaj s babom.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 15:11:59
|
|
|
|
cuba
|
Ajde nadam se da ćeš uspjeti izdvojiti vremena za jednu kavicu (u Žbirca ) kad budete u St-u. Baš se veselim ponovno vas vidjeti Mi smo ti inače svaki dan u igraonici i odličan je u društvu, obožava djecu, pa mislim da neće biti problema ni sa jaslicama. Jedino može biti problem odvajanje od mame Idem sad cure pomalo, moji zapečeni makaroni su gotovi i mame me iz pećnice Odoh ručati i malo prileći. Roko mi spava malo više od 2h, mogao bi još uru, nebi imala ništa protiv
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 15:14:16
|
|
|
|
lilia
|
Cure bok idem i ja, vodim drekavca kod mame pa moram kod zubara.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 17:12:38
|
|
|
|
danery
|
ima koga za kofi?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 17:15:26
|
|
|
|
cuba
|
Hej naletušice Ja sam tu, doduše samo u prolazu. Upravo spakirala svu robu pa nosim kod mame na pranje. Meni mašina riknila ima tjedan dana Roko mi odspava 3h, pošteno sam se odmorila Ja ručala dok je on spavao a moj gladnuš nije ni oko otvorio odmah navalio na makarone sa sirom Šta mi vi radite? Di je bejb? Jel sveki gotova sa dadiljanjem
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 17:19:25
|
|
|
|
danery
|
hhehhehee,i ti i mašina ajde bar ćeš malo do mame pa ćete se podružiti bejb zaćorila,ima sat vremena,i sad ušao mm i ronda ko konj i razbudi ju možda će još malo,al čisto sumnjam....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 17:25:45
|
|
|
|
cuba
|
Ma da, bile ona i seka kod bake i dide na selu 3 dana pa ih nisam ni vidila. Eto oprat ću robu, popit kavu i malo se isčakulat, di ćeš bolje Aaaaa muža Ružinom tavom po glavi ili neka fino sada zabavlja bejb Idemo se pomalo spremati, moram još i R i sebe otuširati pa da kroz po ure krenemo. Ljubac šaljem tebi i bejb, pišemo se večeras :-***
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 20:52:40
|
|
|
|
BUMBI
|
Večer
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 20:54:54
|
|
|
|
cuba
|
Hej draga, večer
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 20:57:56
|
|
|
|
mariola
|
Ljepotice moje, evo i mene Večer, kako ste mi?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 20:59:13
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej i tebi šta ima?kako ste proveli dan? Mi jutros bili na azenima i baš se lijepo nakupali i izigrali , a popodne išli do mojih. Okvir nam stoji na stolu i naravno unutra slikica kako on peca Hvala još jednom Sad si moram donjeti peglu u dnevni boravak i upaliti klimu i peglati,ali sam i tu naravno
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 20:59:59
|
|
|
|
cuba
|
Evo dobro. R mi zaspao ima 15ak minuta, ja jedem jogurt sa žitaricama i guštam Popodne bili do mojih, R se izigrao sa bakom, didom i tetom. Nije ih vidio 3 dana i još ga baka dočekala sa novim velikim autom, ajme sreće Kako ste mi vi?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 21:01:48
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej mariola večer i tebi kako si ti? Ajde super da vam je bilo lijepo i za novi auto.Jeste bili na kupanju?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 21:01:54
|
|
|
|
cuba
|
Bumbi draga, nema na čemu Ja sam zadovoljna jer se frajeru sviđa poklon za roćkas Oho, vi ste onda pravo uživali danas cijeli dan
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 21:03:29
|
|
|
|
cuba
|
Mi nismo danas, ujutro idem napraviti liječnički u polikliniku. Možda odemo popodne.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 21:06:45
|
|
|
|
mariola
|
Ja sam umorna. Baš sam krepana, puno sam pješačila danas po najvećoj vrućini, čistila i prala po kući, popodne bili na kupanju, okupala sebe i Tonija, večerali i sad svi u horizontali
< Poruku je uredio mariola -- 25.8.2011 21:07:07 >
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 21:07:55
|
|
|
|
BUMBI
|
Da,da baš smo uživali Ajde,nadam se da će te uspjeti se sutra okupati.Ovdje je danas bilo pakleno vruće,sutra kažu još gore
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 21:11:44
|
|
|
|
BUMBI
|
Pa gdje si toliko pješačila?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 21:17:00
|
|
|
|
cuba
|
Ma da, zovu sve do sredine rujna nadprosječne temperature I kod nas je pakleno vruće, mi kroz jutro budemo u igraonici sve do podne jer je cijela u hladu i ima malo vjetra pa je lipo ali nakon toga do 18h popodne ne izlazimo iz kuće. Evo klimu sam tek maloprije ugasila. Ja idem pod tuš, moram pedikuru stopala riješiti Naručila se za idući tjedan ali sam danas otkazala jer R starta u jaslice a kroz popodne mi je vozački pa neću imat vremena. Cure ln vam želim, pišemo se sutra :-**
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 21:20:29
|
|
|
|
BUMBI
|
A ti nas odmah i napuštaš ,...ajde onda laku noć
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!