Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 21:22:23
|
|
|
|
mariola
|
Cuba LN aj sredi nogice. I ja bi trebala ali mogu još malo ne da mi se Ma do vrtića, koji mi je dvi ulice dalje al u drugom smjeru od posla, pa do posla, pa od posla nazad u vrtić,pa doma. Ma sve mi je blizu ali inače ne pješačim toliko po ovakvom vremenu. Još sam se zadržala u benettonu pa da mi ne stave Tonija spat brzim hodom u podne i pol na +37 baš i nije bilo ugodno Mm išao jutros na servis autom pa sam zato pješak bila
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 21:24:38
|
|
|
|
BUMBI
|
Aha,znači nahodala si se,ma bitno da si ti u benetton svratila
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 21:25:47
|
|
|
|
mariola
|
Bumbi aj zasladi se, ja idem po jednog u fridž
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 21:26:50
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Aha,znači nahodala si se,ma bitno da si ti u benetton svratila ma di ćeš proć kraj njega a ne svratit. Da je bila malo manja temperatura i kaput bi probala
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 21:32:31
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: BUMBI Aha,znači nahodala si se,ma bitno da si ti u benetton svratila ma di ćeš proć kraj njega a ne svratit. Da je bila malo manja temperatura i kaput bi probala Joj,baš mi dobro došao sad jedan sladoled,ali nemam,sve sam pojela ,prokuhat ću pokraj pegle
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 21:41:00
|
|
|
|
mariola
|
ajme pegla,fuuj dobacila bi ti ja al rastopit će se do osijeka.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 21:43:39
|
|
|
|
BUMBI
|
Joj,evo imam još malo i gotova sam... Moram ujutro kupiti sladoleda,danas sam zaboravila,uzmem onaj Ledo box s kornetima
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 21:49:13
|
|
|
|
mariola
|
I ja to kupim, mm upravo njega jede a ja smazala onaj što je veličine kinga Za Tonija kupim one manje na štapiću iako bi on da se njega pita pojeo tri kinga odjednom
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 21:52:03
|
|
|
|
BUMBI
|
Evo ja gotova O,dobra si D hoće samo kornet od jagode ili šumkog voća,nevoli baš te na štapićima Jel ti to T danas bio u vrtiću ili ne ide još?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 21:57:37
|
|
|
|
mariola
|
za tebe. Ja sam danas imala dobru volju ali mm je kriv, on me nagovorio da se zavalim u kauč i odmorim Toniju je bitno samo da je sladoled, ne bira on Danas je bio u vrtiću jer sam radila od 9-11h a od ponedjeljka će redovno jer počinjem raditi. A on ti je sav sretan kad dođe u vrtić
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 21:59:37
|
|
|
|
BUMBI
|
A T je legenda ovoga mog nekada i za sladoled moram moliti da pojede draga idem ja lagno pod tuš i izvaliti se pred tv...LN
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 22:01:52
|
|
|
|
mariola
|
Aj uživaj, ja sam već u horizontali odavno mm me zafrkava, krepajem od smiha, a nemogu se ni smijat, trbuh će mi eksplodirat
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 22:25:06
|
|
|
|
cuba
|
Evo mene gotova sa pedikurom čisto se pitam zašto uopće idem u salon kad je napravim ko i one u salonu Vidim vi o sladoledima a ja ga se nisam okusila već misec i po ah ta linija Meni R ne voli sladoled njemu to prehladno za lizat a viče mi mama vruće, vruće još se iživcira kad mu počne kapat sa štapića na ruku ajme koja picajzla od diteta.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 22:36:11
|
|
|
|
mariola
|
E to se i ja pitam, zato sam prošli mjesec sama sredila noge a bome ću i ovaj Nemoj mi reć da je Roko picajzla. Ajme moj je za popi_dit, taj ne trpi ni mikroskopski vidljivu mrlju. Ako prođe kraj komode a ladica otvorena on je obavezno zatvori i tako uvijek nešto popravlja
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 22:41:58
|
|
|
|
cuba
|
Eto im još jedne zajedničke točke koja me izluđuje Ma stalno mi govori: mama poko (šporko), traži vlažne maramice da se briše, čim vidi i najmanju mrvicu odma se skida i u komodu traži novu majicu po njemu bi mogla svaki dan mašinu robe prati Reduša, stalno nešto kupi. Znaš koja mu je zanimacija na plaži?? Od svih kantica, grabljica, kamiona i sl gluposti koje svakodnevno vucaram moje dijete kupi kamenčiće po asfaltiranom dijelu i baca u kantu
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 22:49:32
|
|
|
|
mariola
|
Isuse moj, oni su začuđujuće slični tako i moj,sve s dva prsta da se ne bi slučajno isprljao,vlažna maramica je obavezno u ruci kad jede. Jednom smo u autu imali šou,išli u zadar i poveli od šogi malog i od malog did dao im neku kao lizu i gore liza a doli se otvori i neki prah je bio,nismo saznali šta jer je toni to otvorio i posuo po sebi.ajme koji je to plač bio jer se cijeli isprljao. morali smo stati i čistiti se jer je tog praha bilo po svuda a on i najmanju mrvicu vidi.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 22:52:08
|
|
|
|
mariola
|
Toni na plaži svima ćisti ručnike od pijeska
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 22:57:49
|
|
|
|
cuba
|
ajme da se dvi reduše nađu je bi nam bilo lipo
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 23:05:23
|
|
|
|
mariola
|
aha a vidiš da smo ti i ja rijetke na rr koje ne kukaju na dicu. Da vidiš T kad ja čistim on odmah uzme vlažnu i polira komodu
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 23:10:36
|
|
|
|
cuba
|
čisti i T sa tobom jel , odličan je Ma stvarno nemam šta prigovoriti oko njega, dobro spava (taman san ga čula na baby alarm) nešto mumlja u snu , jede ko praščić, dobar je sa drugom djecom. Ima on svojih momenata tvrdoglavosti i kad mu triban nešto ponovit 5x i opet me gleda i smije se al dobro. Trenutno je u fazi da bi sve saaaaaaam (tako on meni kaže ). Počea je i jest sam, nećeš virovat.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 23:15:57
|
|
|
|
mariola
|
A tako jei kod nas. Baš sam ponosna kad mi ga hvale kako je pristojan i lipo odgojen A faza "sam" je itekako prisutna
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 23:22:16
|
|
|
|
cuba
|
Draga, idem se pošteno ispružiti i pogledati Prijatelje. Gasim laptop, pišemo se sutra. Ljubac tvom slatkišu :-**
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 23:31:04
|
|
|
|
mariola
|
:-**
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 9:27:56
|
|
|
|
mariola
|
Jutro
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 9:42:51
|
|
|
|
cuba
|
Hej, jutro Kako ste, šta radite? Mi se lipo naspavali i sad se krenuli spremati u igraonicu kad vidim da mi je R vruć. Izmjerim mu temp u jednom uhu 37,1 u drugom 37,2. Nemam pojma šta je sad Doć će mi seka pričuvati ga dok ja obavim liječnički.
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!